Mastodon

Heti fegyelmi bizottság 2016.03.16.

Ismét ülésezett az egyik leghülyébb magyar sóhivatal, az MLSZ fegyelmi bizottsága, és a szerdai, valamint a szombati meccsek alapján a következő döntéseket hozta:

  • Honvéd // 50.000 a játékvezető szidalmazásáért. Tehát a Hemingway által is célozgatottan elhangzott gá-gá-gázás mégsem került elő büntetési tételként, miközben a spori valószínűleg tényleg nem adott meg egy szabályos gólt nekünk.
    • Vad II. múlt szombaton mégis fújhatott, most viszont csak alapvonali asszisztens lesz, hátha onnan majd jobban látja a dolgokat.
  • Békéscsaba // 100.000 két molinóért és az MLSZ szidalmazásáért (amiért állítólag év elejétől nem büntetnek). Diósgyőr // 50.000 visszaesőként mert szidták a Videotont. Biztos nekik is volt robbanós Color Star tévéjük. Haladás // 50.000 mert az MTK ellen szidták a sporit és az MTK-t. Mivel a sporiért mi is 50-et kaptunk, így feltételezem, az MTK-t ingyen lehet szidni, ha a meccset semleges pályán rendezik. Újpest // 50.000, mert szidták a Haladást.
  • A 25. fordulóban mellékesen három szép sorozat is megtört //
    • a Honvéd három meccset követően nem kapott újra büntit. Idén hétnél járunk összesen.
    • három meccs után nem büntettek a Fradi ellen, pedig az elmúlt nyolc fordulóból hatszor is.
    • az Újpest tizenegy(!!!) fordulót követően maradt büntetés nélkül.


De a legjobb tétel az NB III-ban volt //

SEMMI, AZAZ SEMMI

pedig játszottak egy Csepel-Fraditkettőt, ahol mindkét tábor bőven kitett magáért. Jó, a játékvezetőt és egymást nem szidták, de az MLSZ-t és Kubatovot igen, ment a piró, nem tartották be a sajtórendet, vagyis borult szinte minden.

Helyette a Balatonfüred-ETO futsalon találtak kivetnivalót //

A FEB a Balatonfüred – ETO Futsal mérkőzéssel kapcsolatban a Balatonfüredet mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben, az ETO Futsalt, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért kötelezi, hogy a soron következő idegenbeli NB III-as bajnok mérkőzésére egy szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeit viselje.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||