Úgy alakult, hogy két év játékosa lett egyszerre nálatok

Egész idényben fej-fej mellett haladt Bobál és Kamber. Hol az egyik vezetett egy tizeddel, hol a másik, leszakítani képtelenek voltak egymást. Ezek után nem meglepetés, hogy az év végi összesítésnél pöccre ugyanúgy végeztek. Tehát:

Bobál és Kamber lett az év játékosa

nálatok/nálunk.

Hogy valakiről év végén mondhassunk egy átlagosztályzatot, ahhoz legalább 17 meccsen kellett játszania, és meccsenként legalább fél órát. Jellemző a régen nem látott stabilitásunkra, hogy 12 ilyen játékost találni, valamint, hogy Vaszke (16 meccs, 5,3) és Horváth András (15 meccs, 6) is csak alig csúszott le róla. Sőt, Horváth a hatos osztályzatával bejött volna holtversenyes harmadiknak.

név mérk MJ átlag
1. Bobál 31 7 6,2
Kamber 31 7 6,2
3. Baráth 30 5 6
4. Nagy Gergő 31 2 5,9
5. Botka 30 1 5,6
Youla 29 2 5,6
7. Holender 26 1 5,5
8. Lovric 21 5,3
9. Gazdag 17 5,1
Hidi 17 5,1
Kemenes 17 1 5,1
12. Vernes 17 5
E Rossi 33 5,7

magyarázat: MJ: mérkőzés legjobbja; átlag: osztályzatátlag

Akik legalább 10 meccsen játszottak Horváthon és Vaszkén kívül (mérkőzés, átlag): Ignjatovic (12, 5,9), Prosser (13, 5,3), Ikenne-King (10, 5,6), Eppel (11, 5,9)

A mérkőzés legjobbjai címet elnyerték //

 • 7 – Bobál, Kamber
 • 5 – Baráth
 • 4 – Horváth
 • 3 – Eppel
 • 2 – Nagy Gergő, Youla
 • 1 – Botka, Holender, Kemenes

“Úgy alakult, hogy két év játékosa lett egyszerre nálatok” bejegyzéshez 43 hozzászólás

  1. Hemi ma az ankéton, konkrétan is nevesítette, hogy “Lanzafame típusú 10-est” keresünk, meg ugye balhátvádet, mert Boti belső védő……mondjuk lehet, hogy én nem értek hozzá, de szerintem Boti szélen kimagasló, bent meg inkább bizonytalan, rutintalan benyomást kelt.

    1. őt nem kell hazahozni… ha nem kell a wolfsburgnak, akkor lejár a kölcsönjátéka. élő szerződése van.

 1. Az ankét során elhangzottakról valaki tudna írni egy összefogglalót?

  1. Akiket szeretnénk igazolni:
   -magyar balhátvéd
   -vélhetően külföldi irányító, árnyékék (Lanza szerű játékosz emlegettek, állítólag van esély rá, hogy pont ő)
   -Marco szeretne még egy belső védőt, lehetőleg ballábast, aki szükség esetén a bal oldalon is tud játszani (Hemi ezt úgy fordította magyarra, hogy ha találnak megfelelőt, Marco angolul azt mondta, hogy az egyik fő célpont, tehát itt még volt egy kis véleménykülönbség)
   -esetleg egy kapus, bár ez nekem nem volt teljesen tiszta (azt mondták, hogy Vajda Dani visszatér, így tul.képpen meglenne a 4 kapus, szerintem lehet, hogy Vereckei nem marad, és az ő helyére érkezik valaki)
   -szó van róla, hogy olyan játékost is igazolunk, aki 20 év alatti, így pénzt is hozhat a házhoz, de Hemi szerint ez azért elég nehéz ügy
   -Dark pénteken jött ki a kórházból, hétfőn kezdi meg a felkészülést, amíg a többiek pihennek, hogy mire a csapat is nekilát, utolérje őket.Marco szerint azért egy ilyen betegség után kétséges, hogy bírja-e majd a terhelést, de ő nagyon szeretné, azt mondta, mióta ő itt van, nem volt ilyen jó játékos a Honvédban, beleértve Leo Martinezt és Lanzát is!!!
   Az összes kiszemelttel már tárgyalnak, de a “10-es” szerződtetése a legnehezebb, őt igazi “extra” játékosként mutatták be, akivel közel állnak a megegyezéshez, de semmit nem akarnak elkiabálni!

   1. Akik biztos visszajönnek kölcsönből:
    Vajda Dani,
    Koszta Márk, és Bobál Gergely, ha a Wolfsburg ki nem vásárolja, de eddig nem jelezték a szándékukat!

    1. Bobál Gergő, Koszta Márk csatárok. Ha csak az egyik válik be a következő szezonban, akkor már jól jártunk.
     Vajda Dani sem rossz kapus, Horváth Attila mellett jó lenne, ha Ő lenne a 2. kapusunk. Nagy Sándor úgy látom elég sérülékeny kapus…:(
     Lanzának nagyon örülnék, vele legalább nem zsákbamacskát hoznánk ide…Dark, ha tényleg olyan technikás, jó csatár, ahogy Rossi beállítja, akkor ha nem is bír esetleg egy egész meccset, azért félidős csatárnak nem lehet rossz. :) A kincsári bizakodás megint meg van a részemről. :)

     1. Marco is azt mondta, hogy mióta itt van, ez a legjobb alapcsapat, amit már csak pár helyen kell kiegészíteni a megfelelő játékosokkal!

      1. Koszonom :)
       Darkal kapcsolatban eddig is bizakodo voltam , de mostmar meg jobban erdekel

       1. Ő olyan, mint az Isten! Tudjuk, hogy van, de még élő ember nem látta játszani… XD

     2. Amennyiben Lanza visszajönne, én is gyakrabban látogatnék ki Kispest meccsre!
      Leonardo mellett szvsz a legjobb magyarországon megfordult légiós!

     3. Vajda Daninak még nagyon korai ,hogy az NB1-es Honvéd 2. számú kapusa legyen.Még csak 17 éves (csak decemberben lesz 18),a tavaszi Szigetszentmiklósi (nb2) kölcsönadása nem nagyon jött be,eddig egyszer sem védett ott tavasszal.(volt kapusaink Sánta és Czuczi mögött csak a harmadik volt Szigetszentmiklóson).Szerencsésebb lett volna egy nb3-as kölcsön,ahol talán védhetett volna felnőtt mezőnyben.

    1. nem hiszem! évek óta keresnek balhátvédet. lehet, hogy ballábas belső védőt könnyebben találnak…

     1. Nem megy Bobál!
      Szilágyi nem vált be, kell egy valódi balhátvéd, és egy olyan belső védő (Ignja helyett), aki szükség esetén a baloldalon is el tud játszani! Barátot mindenképp belül akarja Marco használni, hacsak nem jön közbe megint, hogy nem sikerül balhátvédet hoznunk…

      1. Köszi! Ha minden posztra akarunk alternatívát, akkor kell is ennyi védő. Más kérdés, hogynemigen szoktak teljesen összejönni az igazolási terveink.. Szerinted ki lehet a két u20-as az alapcsapatban? Mert gondolom, ahhoz gomboljuk majd a kabátot :)

       1. Arról volt szó, hogy az egyik szinte biztosan Gazdag Dani!
        A másik lehet, hogy nem mindig ugyanaz lesz. Belső védő (Bobál idén kivétel volt), belső csatár nem nagyon lesz, szerintem Koszta Márk sokszor, Kovács Dani is esélyes lehet, és Göblyöst mondta még Marco, hogy nála minden meglenne, ami kell, de nagyon kicsi, “gyenge” a posztjához. Télen szerették volna kölcsönadni, hogy fél évet fejlődjön NB 2-ben,kiderüljön róla, hogy ilyen szinten mennyire elég a fizikuma, de nem sikerült, így kénytelen lesz ilyen próba nélkül mélyvízbe dobni, minden esetre a tudása alapján ő is esélyes!

        1. Gazdaggal én is számoltam, a másik helyre kár Jelenáért, minimum ott lehetne az általad soroltak között :/

        2. Szerintem a másik 96-os játékos az a román fiú lesz (Constantinescu). legalábbis őt tette me a Maestro a legtöbbször tavasszal. Hemi is azt mondta, hogy a szélen tudja elképzelni a második 96-os születésű srácot.

         1. LEhet, bár én őt egy évvel idősebbnek gondoltam! (Nem néztem utána!)
          Ha belefér a kvótába a kora alapján, akkor tényleg nagy esélye van rá!

        3. Koszta Márkot mindenképpen vissza kell hozni,az nb2-es kölcsön éve egész jó lett.Sokat volt pályán,eddig 18-szor kezdett,5-ször csereként állt be és 8 gólt szerzett ,a hétvégén,Kisvárda–Vác 2-0,mindkettőt Koszta lőtte.

   2. Kabangu Zoli pénteken már ott volt a lelátón, remélem idén még látjuk játszani is…

  2. ÉS még egy valami eszembe jutott:
   állítólag egy új MLSZ szabály szerint a mostantól magyar állampolgárságot szerző légiósok már nem számítanak magyarnak (pl. lehetséges lenne Vaszke), és aki korábban kapott állampolgárságot, őket is csak a jelen szerződésük lejártáig tekintik magyarnak!

   1. …hát ez jó. Ez csak ebben a formában azért faszság, mert akkor ezek szerint egy magyar állampolgárságot szerző játékos a válogatottban sem szerepelhet? Vagyis mondjuk ez Nikolic, Bosnjak, Leandro esetében hogy néz ki? :O

    1. Nem tudom, ennyit hallottam erről eddig, amit leírtam. Gondolom, besokalltak, hogy a honosításokkal keresik a klubok a kiskaput!:)
     Ugyanakkor pl. Holender, Constantinescu, stb, magyarnak számít, mert nálunk volt végig az akadémiai évei alatt is!

 2. Nekem van egy másik rangsorom : Kinek volt a legtöbb emlékezetes pillanata amiről évek múlva is beszélünk : 1. Baráth Boti (több kapuból kifejelt labda,2 extrém csel,1 hálószaggató) , 2. Eppel Marci ( 4 olyan labdaátvétel amit szinte csak a Fifában lehet megcsinálni kontrollerrel, plusz egy meg nem adott les-kapásgól) , 3. Bobál Dávid ( 3 olyan pofátlan csel labdakihozatalnál hogy akikkel megcsinálta azok szégyenükben azonnal leadhatnák a szerelést).
  +1 : Az elmúlt 10 év legextrémebb momentuma : Vaccaró tizenegyes ollózása

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.