“Lesz olyan idén, hogy Fáy utca, és nem ázunk ronggyá?” bejegyzéshez 57 hozzászólás

 1. “20:05 Vasas-Honvéd 1-0

  PIROS! Bobál buktatta Ádámot, megkapta a második sárgát, majd a pirosat.”
  Bravó!!! Nemcsak semmik vagytok, még hülyék is…!

 2. Remélem, Rossi mester “szervezett taktikája” megjhozza a gyümölcsét és az ellenfél még bebasz kettőt-hármat … a defenzív szar csapatnak… Nem szétesett meg létszámhiányos csapatok ellen kell villogni…

  1. a fordulót megelőzően 3. helyen álltunk… itt semmi sem elég jó!

   1. Éppen most hitelesítik a 3. helyet a fiúk… egy Vasas ellen. Ott úgy látsazik nem kell tíz év akadémiai képzés, hogy valami eredmény is legyen

 3. Akkor helycsere az Upéval… :(((
  A Kövesd meg majd velünk kárpótolja magát. A tavalyi felcsútiak majd jót szórakoznak, mint április 30-án…

 4. Elég vérszegények vagyunk támadásban, Eppel nevét most olvastam először a 69. percben, amikor sárgát kapott…

 5. “20:30 Vasas-Honvéd 2-0

  GÓL! Remili végzett el egy szabadrúgást szélről, a kapu előtt senki nem ért bele, Horváth fel akarta szedni, de a lábai között a kapuban kötött ki”
  :D :D :D
  Na, a hozzátartozóitok nézzenek benneteket….

 6. na beállt a csoda csatár vernes is ugy hogy mehetünk villareal meccset nézni adig amig azt még lehet

 7. Az a helyzet, hogy Rossi valamiért nem tud hatni a csapatra, hogy egy olyan alakulat menjen ki a pályára aki az első perctől mindent megtesz a győzelemért.
  Csak a fiatalszbály állandó kritikáját hangoztatja ami visszatetsző és Koszta meg Gazdi játékát látva igazságtalan is… Neki még mindig jobb lenne csámi meg rufino….
  A savasnál ha nem tudnak kinevelni akkor igazolnak fiatalt, nálunk Bobál a kispadon marad, mert Ricardó megkapja a sokadik lehetőségét, pedig már történelem, hogy mikor játszott jól utoljára….
  Bocs, de nagyon el vagyok keseredve….

  1. A Gazdagot miért nem tanitja meg már valaki gólt lőni,kapuratörni ??? Igazából támadó középpályás és nem megy kapura nem lő gólt ???

   1. 76′ Szépíthetett volna a Honvéd, de Gazdag bődületes, 8 méteres lövése után a jobb kapufára csattant a labda.

  2. Bobál és Vernes nem ugyanaz a poszt! Vernes a szélén játszik, de tud elöl is, míg Bobált én még nem láttam centeren kívül mást játszani…

   1. Ha vesztésre állunk minden támadó azt játszik amire szükség van.
    Akkor Vernes helyett jöhetett volna Prosszi is, de nem…
    A nyílvánvalót is pl. Hajdú mellőzése sztm. csak külső nyomásra tette meg Rossi.
    Nyílvánosan bírálta többször a fiatalokat, hogy nem tudja őket lecserélni, és ezt egy komoly edző nem teheti, ez példátlan….

    1. Kosztára és Gazdagra érti, hogy nincs több NB1 szintű fiatalja, akivel lehetne variálni, így ez a két ember kb. nyaralva is kezdő, ez Rossi problémája. Mellesleg Koszta zseniális, Gazdag nálam egy szürke iparos…

     1. Másnak nem ad lehetőséget.
      Darut is hagyta elmenni, én nem hiszek a szakmai éleslátásában.

      1. Daru menni akart, hidd el, ha türelmes, ma nem Eppel a kezdő! De hová tünt pl. Kovács Ferike… a másik türelmetlen (jó ő már vagy 7 éve tünt el)

       1. Egy jó edző tartja a kapcsolatot a fiatalokkal, a személyes kontakt sokat jelent. Ha egy fiatal érzi, hogy számítanak rá, akkor nem nem megy a nb2-be.
        Nem sok NBIII-as meccsen voltam, de Rossit nem láttam ott.
        Pedig motiválhatná a srácokat. Sztm. a nagy csapaton kívűl tesz ő a honvédra. Ennyi idő után már illene magyarul is beszélnie ezt-azt, de erre sem ad. Itt van amíg nincs más nem a jövő építését tervezi itt. Olyan szakmai irányító kellene, akinek az is fontos 2016-ban, hogy mi lesz 2017 őszén is klubszinten.
        Az építkezés persze fáradságos munka…

        1. Rossi fiatalokhoz való hozzáállását illetően egyetértek veled, ha nincs a fiatalszabály, ma is Kispest Afrika az ellenfelek kedvenc rigmusa…

       2. Daru türelmetlen volt??
        Ő akart elmenni????
        Ezt honnan veszed??
        2 üveggyöngyöt meglengettek Hemi szeme előtt a Zalaegerszegiek és Ő már adta is el!

     2. Nézd meg a most zajló BL meccset, a Dundalk amatőr csapat… mellette dolgoznak. Hol vannak a magyar profik? Profik? mentálisan 0.

  3. Megviselhette a szememet a mérkőzés helyszíni megtekintése, de én ma még pont Vernest láttam az egyik legjobbunknak, pedig rólam aztán mindenki tudja, hogy már évekkel ezelőtt elzavartam volna…

   1. Hiszek neked, itt a nyílt színen megkövetem.
    Ennek ellenére én akkor sem raktam volna be, de még egyszer mondom bocs Rikk…

    1. Még egyszer mondom, nekem hiányozna legkevésbé, de ma nem duzzogást, hanem lendületet hozott a játékunkba. Ezt attól még meg kell említenem, hogy egyáltalán nem kedvelem… :)

   2. Ugyan már.Szokásos alibijátékot hozta, sokatmondó volt amikor felívelték rá a labdát, és leütközte volna védőt ahelyett mögé futott alibibe, amikor nyilvánvaló volt hogy védőé lesz a labda, tipikus Ricsi megmozdulás volt, ez sok mindent elmond egy játékosról…Eleinte amikor bekerült felnőtt csapatba volt dinamizmus benne meg robbanékonyabb is volt, mára ezek a tulajdonságai is hiányoznak…

 8. Nekem Horváth nagy talány, már több, mint húsz bajnok véd egyhuzamban, de fogalmam sincs, hogy milyen kapus? Nem kapott nagy potyákat (most igen), néha bizonytalan, nagy bravúrokra sem igazán emlékszem tőle, nem tudom…
  Amúgy, a Vasas lesz az új mumus? Tavaly kilenc pontból egyet szereztünk tőlük, most megint zakó. Erős is volt nekünk ez a magaslati levegő, én már a biztos, idegeskedésmentes bennmaradásnak is örülnék! Nincsenek nagy igényeim.

  1. Én viszont szeretnék végre egy igazán szerethető csapatot amit nem szorít be a hali és nem lélektelen játékot mutat a fagyi ellen!!! És főleg nem úgy fut ki a pályára, hogy a lényeg, hogy ne legyen nagy gond, hanem győzni akarnak az első perctől.
   A savasnak ez sikerült nagy állami hátszél nélkül.
   Nálunk is vérfrissités kell!!!!

    1. Nagyságred különbség esetén a fagyi szintjén lenne.
     Állami cégek nincsenek odavezényelve, ez látszik a hirdető táblákon is, és a nagy építőipari cégek (akik neve mindenhol feltűnik) szintén nincsenek jelen Angyalföldön.
     Az Öreg nem is tesz sokat a hovéd szimpatizáns üzletemberek bevonzásáért, mert hát az egója óriási.

     1. matek. Honvéd * 10 = fagyi. Honvéd * 2,5 = pasas…
      Markovics teszi be, Hemi veszi ki…

 9. Tavaly a Vasast úgy szólván mi tartottuk bent, most meg újra aszisztálunk valamihez, kiábrándító.

 10. “nem volt ez olyan rossz, a meccs a kapuson ment el, ez volt ma a 2 csapat közötti különbség”
  No meg azon ment el, hogy nem volt 11-es.
  A 9 gólból öt pontrúgásból esett, a négy akciógólból egy öngól… Nagyszerű támadójátékra vall…

 11. Egyelőre megrázott az a tény, hogy cimborám a Vasas szurkerek közé vett jegyet… Két év után először megyek ki egy meccsre, és akkor is csak azért, hogy infarktust kapjak. De legalább nagytotálban láttam a második kapott gólunkat. Mindennél nagyobb élmény volt.

 12. Lassan már mindenki lekőrőz pesszimizmusban. A töketlenséget két éve mondom, meg kaptam érte a magamét. Amíg teli vagyunk védekező lótifutival, nem lesz változás. Ja és még kiderül, hogy én értek a focihoz.

 13. Kb 3 éve voltam utóljára hazai meccsen és kb 15 éve idegenbelin… Ma újra elzarándokoltam. A szurkolói létszám és a szurkolás jó volt.
  10 emberrel sem volt jobb a Vasas, sajnos nekünk nincs támadójátékunk, nincs 11es nincs gól…
  Hidi helyett Vaszkét, Holender helyett Prossert, Horváth helyett Grófot erőltetném a kisGyőr ellen. Jó lenne egyszer végre nem a kapott gól után elkezdeni hajtani.
  Hja és BobálGeri eléggé megemberesedett, remélem ez csak izom :-)

 14. Gyerekek, ismertek, nálam pesszimistább látogató kevés van ezen az oldalon. Ráadásul 90 percen át hallgathattam a korzón, amint az angyalföldi szurkerek anyázzák játékosainkat, higgyétek el, nincs jó kedvem. De mégis azt mondom, annyi történt, hogy egy félidő emberhátrányban kikaptunk két góllal idegenben a (nyilván nem sokáig, de jelenlegi) listavezető ellen. Mind a két kapott gólunk “ultragáz” volt, az elsőnél mi jöttünk oldalbedobással az ellenfél alapvonalától pár méterre, innen sikerült totálisan elbuziznunk az ütközéseket és a visszazárkózást, a második gólt meg láttuk, kár szót fecsérelni rá (talán attól eltekintve, hogy olyan szabadrúgás után kaptuk, amit még az angyalföldi szurkolók is kiröhögtek,de ezt meg nem lenne sportszerű felemlegetni, mert a második félidőben a totálisan hülye játékvezetői brigád leginkább a mi javunkra tévedett). De ha azt nézzük, hogy itt a sokak szerint minimum az 5 legjobb játékosunk közé tartozó, de Nagygeri eddigi padozása miatt talán Top3 Bobáldávid-Baráthboti-Eppelmarci hármas egyszerre fogott ki valami irgalmatlanul szar meccset, akkor én hajlamos vagyok azt mondani, hogy ezt most tényleg felejtsük el, de baromi gyorsan!!! (Persze azt is tudom, hogy én könnyen beszélek, hisz az angyalföldi korzóról folyamatosan láthattam a meseszép teliholdat, így nekem volt némi kellemes élményem is este, míg a Honvéd szurkolók szektorában ácsorgók nyakába csak a xar folyt megállás nélkül… :( )

 15. Kiss László egykori vasas játékos nagyképű nyilatkozata: Ha valamiért el lehet marasztalni a Vasast, az az, hogy ahelyett, hogy agyonverte volna az ellenfelét – erre volt lehetősége –, „csak” egy biztos, megnyugtató győzelemre ment rá.
  Nagy hibát követtünk el, hogy nem ejtettük ki őket a tavalyi szezonban. Ezt meg én mondom.

  1. Én egyetértek vele. Hazai pályán emberelőnyben kétgólos előny birtokában kutyakötelességük lett volna beszorítani minket. Azzal, amit a második félidőben műveltek, nem szereztek egy darab extra szurkolót sem, sőt…. Hidd el, hallottam, mit beszéltek a szurkolóik, egyik sem fogja holnap reggel izgatottan felhívni egy ismerősét, hogy “húúúúúdekurvajókvoltunktegnapláttadakisbereczgólját???”, hanem el fogják mondani, hogy a meccs szar volt, de szerencséjükre jól jöttek ki belőle. És ez szerintem is baj, mert a csapatoknak/edzőknek/vezetőknek bizony meg kellene próbálniuk minél több szurkolót bevonzani a meccsekre, amire nekik most adva volt egy nagy lehetőség.

   1. Csak, hát a lóvé üres lelátó esetén is jár a fiúknak.

 16. Továbbra sincs semmi esélyünk kreatív támadójátékra, nincs hozzá játékosunk… Mindenesetre a Vasas sem volt jobb nálunk, kaptunk 2 potyát, legalábbis nekem az első is annak tünt, bár nem láttam jól. Szerencsére a végén a Vasas elbohóckodta a helyzeteit, és nem kaptunk egy nagyobb zakót. Bobál kiállítását pont nem láttam, mert sörért álltam sorba. Jöhet Boti középre és King kezdjen ne a Hajdú.

 17. Az a csapat a tuti nyerő aki előre focizik. A középpályások 100000 km, és 30 000 hátrapassza nem foci.
  A csapatok nagy része ezt csinálja. Ilyenkor a győzelem, csak szerencse kérdése.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.