“Lollerkopter, mekkora troll a Honvéd honlapja” bejegyzéshez 140 hozzászólás

 1. És szavazni menni sincs értelme, igazából óriási szerencséje van mindenkinek aki ebbe benne van hogy nem olyan temperamentumos emberek laknak errefelé mint mondjuk a Balkánon, de lehet ez még a nyugodt finneknél is kiverné biztosítékot….

  1. Valószínüleg sokat terepjározott a téli szünetben …. el is akadt valami dagonyában mert posztolt rola képeket

 2. A két Júdás mellett nem nagyon volt szó arrol, hogy közben a nagyon tehetséges Schön Szabolcs az Ajaxhoz igazol.
  Újabb $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ a bevételi oldalon, örülhet a kassza tulajdonosa!

  Igazi, jó kis magyar utánpótlás nevelő egyesulet leszünk/vagyunk!

  1. Ajax Amszterdam is ugyanezen bosszankodik… ha mi is leg arra a szintre eljutnánk…

 3. Na aludtam egyet a tegnapi dolgokra. Lehiggadtam. Tehát mától a következő a hozzáállás : Kedvencem King végre bekerül jobb bekkbe. Prosszer távozása utat nyit egy újabb és jobb tehetségnek . (Tömösvári már most jobb fizikai mutatókkal rendelkezik mint Prosszer, pedig alig 18 éves!). Lanza és Eppel maradt ! Mindenki más pótolható.
  Hálaégnek Kemenes “az őszi szezon kapusa az NS szerint” Szabolcs nem jön vissza rontani a légkört.
  Hálistennek az eligazolások adnak a csapatnak egy plusz motivációt a kupában!
  A tegnapi történések pedig le vannak szarva, ugyanúgy mint a Vida Krisztorferek és társaik , akiket az Öreg saját pénzen etetett-itatott, taníttatott, futballképzést kaptak INGYEN , és az első adandó alkalommal a “karrierjük” miatt leléptek.Az ilyenek nem kellenek ide…
  Ide Baráth Botik kellenek,Nagy Gerik…..

  1. Sok mindenben egyetértek, de arra nem vennék mérget, hogy nem lesz több távozó…

  2. Igen..egyet aludva már egy kicsit pozítivabban látja az ember a dolgokat. Egyszerűen csak az bántja az embert, hogy ezek a fiatalok más együttesben fognak kiteljesedni, más klubokban fogják az a karriert befutni, aminek az első lépéseit nálunk tették meg, más klubok fogják az igazi nagy lóvét lehúzni egy külföldre igazolásnál. Ezt leszámítva úgy gondolom Prossernak Koszta-Tömösvári méltó pótlása lehet, Botka helyére meg elvileg érkezni fog még játékos, de pl. King, Baráth is a helyére tud lépni.
   Remélem, most hogy kitömködték a kispesti kasszát, most már tényleg a bajnokságra és a kupára koncentrál a Csapat, és bebizonyítják a maradók, hogy nem kulcsemberek távoztak tőlünk. :)

  3. Ne kiabáld el a nevüket nehogy holnap tiplizzenek fehérvárra, felcsútra….. :(
   Bár Geri többször nyilatkozott már olyat hogy mennyire lojális a Honvédhoz, rola nehezen tudom elképzelni.

  4. King alkalmatlan Botka pótlására…:/ középpályán jó, de védőben úgy játsszák be mögé a labdákat, hogy meccsek mehetnek el rajta… ne legyen igazam, de Prosser lendülete is hiányozni fog :/.
   a többivel egyetértek.

  5. Jogos, csak ne eppen a Felcsutba ment volna, barmelyik masik csapat (a fideszes csapatok is) elviselhetobb lett volna. Majd a szezon kezdesre talan osszeszedem magam.

 4. Uraim, lehet ezekre az emberek haragudni, de szeretnem közölni, hogy potolhatatlan ember nincs, illetve potolhatatlan emberekkel tele volt a temetö. Szoval a jövöbe nezzünk, es ne keseregjünk. A jövö amugy nem nez ki rosszul meg igy sem :) alig varom a bajnokavatot, tele lesz a Bozsik :)

 5. Biztos jó pénzt fizettek értük, de undorító (és megalázó), hogy pont ezek. A két legundorítóbb csapathoz sikerült eladni őket. Ha bármelyik másik két magyar csapathoz mennek, nincs hányinger.
  Egy igazi kispesti, nem igazol a Fradiba (lásd: Torghelle Sanyi)…

 6. A teljesség igénye nélkül, Pusztai,Pecsis,Dragoner.Horváth F. Détári,Bárányos Mátyus.Tóth M.,Kovács B.,Zöldbe ment.Mégis Kispest volt van lesz.Én ezután minden meccsen kint leszek,(69 éve járok a Kispest meccseire),mert nem a játékosoknak szurkolók,hanem a Kispestnek

 7. Talán azért ez a nagy megrászkódtatás sokakban, mert évek óta nem volt példa erre, hogy kivásároltak tőlünk játékost. Nem volt olyan játékosunk, és nem volt annyi pénz.
  Nekem ez messze nem olyan megrázó mint annó Torghelle, vagy Mátyus Jani. Akkor az egyes számú játékosainkat vitték, Botka nálam nem volt a top 5-ben, Prosser meg a top 10-ben.
  Több mint tíz éve vagyok a munkahelyemen, a kollégáim a barátaim egyben, de plusz 30-40%-ért biztosan váltanék. Botka szerintem 2-3 szoros fizetésért váltott. Utálom a fradit, de a példák mutatják, hogy a két Nagy milyen szépen tudott dobbantani tőlük. Botka jól döntött.
  De Prosser…
  A szárazkolbászos duma messze a legjobb lenne Hemitől, ha két éve még nem raklapon jöttek volna a TBC-s menekültek, aki szárazkolbászt még csak képen láttak, viszont korhadt fatörzsekből szívesen kipiszkálták a kövér kukacokat.

  1. nálam 5ben volt mind2… :( és kell még pár nap, hogy érdekeljen ez az egész… :/
   Botka jól döntött?? nem hiszem el, hogy nem vitte volna el 1 éven belül min. 1 osztrák csapat!
   Prosser…döbbenet, ez tényleg árulás szint.
   persze, sajnos nem tudjuk a részleteket, hogy milyen háttéralkuk voltak, de a felszín, az undorító…

 8. eladták őket, kilóra.
  lehet szidni Botkát vagy Proszit, de aktív szerződésük volt, kivásárolták őket. egyikük sem nyilatkozta, hogy minden álma a Fradi vagy a Felcsút – az egyik a válogatottságot emelte ki, a másik az edzőt.
  játszhatjuk a sértődöttet, meg égethetünk mezeket, de ők az igazi áldozatok. sajnálom őket.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.