Laczkó Buksi indaház

Hirtelen nem tudom, hogy most örüljek, vagy senem? Azért mégis 30 éves, tapasztalt, sokszoros válogatott, satöbbi, hiányposztra is jön, Rossi is akarta egy ideje, megint satöbbi, csak az a kisördög:

 • fél évre kölcsönbe – opciós joggal (ez mondjuk nem akkora baj, de mindjárt meglátjuk, hogy miért mégis);
 • másfél éve már jött volna, de akkor a Békéscsaba ránkígért, és inkább őket választotta. A Csaba közben kiesett, Laczkó Paksra került, most pedig onnan érkezik – vélhetően már jó az itteni fizu is, vagy lehet, újra bajnok akar lenni?
 • itthon a Fradi, Vasas, Debrecen, Kecskemét, Békéscsaba és Paks után a hetedik csapata leszünk, de már megjárta Angliát (Leicester), Olaszországot (Vicenza, Padova, Sampdoria), és Görögországot is (Olimpiakosz). Kb. 12 év pályafutás – 11 csapat.

Az esélyt eskü, megadom neki. Ha a pályán bizonyít, jogos a taps. Viszont azt is hozzáteszem, a szememben igen komoly hátrányból indul.

“Laczkó Buksi indaház” bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. ritka nagy ribanc a csávó.A félő az hogy a fiatalok fejét az öltözőben nehogy telebeszélje kurválkodással :)
  Egyébként már nyáron amikor a Paks ellen játszottunk, ott flangált a korzón a szurkolók között az aktuális csapatának kispadja helyett :)
  húzza meg a baloldalt jól és szeretni fogjuk ! Most akkor a Paks elvitte a Hajdú-mosógépet ?

  1. Ha azt vesszük, akkor Eppel is nagy vándormadár volt (mtk, paks, dunaújváros, hollandia, anglia), bár tény, hogy a két játékos azért nem ugyanaz a történet. Én remélem csak, hogy Rossi nem véletlenül ragaszkodott hozzá. :)

   1. Rossi Hajdúhoz is ragaszkodott, hajtottuk is több átigazolási időszakon keresztül, aztán mire mentünk véle?

    1. Rossi Laczkóhoz ragaszkodott, és ha nincs ló jó a szamár is mentén jött a képbe Hajdú.

    2. ja,,, Prosserhez nem ragaszkodott… pedig hány fontos gólt szerzett, gólpasszt adott.
     lackóka meg le sem xarta a Honvédot, amíg le nem amortizálta magát a Paks kispadig :/
     most aláírt, végülis már fél v. 1 éve megegyezett szabóval,csak leruccant Csabára, meg benézett Paksra … :)

 2. Egy belsővédő kéne még és akkor nagyjából rendben leszünk hátul. Bár ha Hajdú elmegy egy akadémista balhátvédet felhozhatnánk, ha Laczkóval történik valami. CSAK

 3. Engem az jobban aggaszt, hogy Pakson 11 merközesen 374 percet jatszott. 4szer volt kezdö. Ez atlagosan 34 perc…Nem tudom, hogy volt e serülese, de ha nem akkor annyira gyenge volt, hogy a kieso Paksba sem fert be?
  Masreszröl Rossi akarja, es ha Ö akar valakit akkor annak oka van…

 4. Buksi kiszökött… Hajdú nem győzött meg sztem senkit, úgyhogy sokkal rosszabb nem lehet, Boti/King meg pótolhatja Endit a jobboson, de azért egy rendes középhátvéd nagyon kéne, mert Ivan sebességétől a frász kiver, Gyuri meg kényszerből játszik ott, ráadásul jobban kell ő a kp-ra!

  Amúgy meg dögöljek meg, de egy épkézláb kapus is kéne, mert se Horváth A., se KisGróf(ó) sem meggyőző (megkockáztatom nem is NB1-es szint egyik se, más NB1-es csapatoknak nem véletlenül nem kellettek), de hogy nem felsőházas NB1-es csapatba valók az fix (mondjuk Hemi máshogy látja, úgyhogy ez csak álom).

  Valahol rohadt elszomorító, hogy kb két minőségi igazolásra (khv/elit kapus) voltunk attól, hogy keretre is reális éremesélyesnek lássam magunkat, most meg Laczkókról meg Villámokról beszélünk, miközben a távozói oldal szakmailag-emberileg-érzelmileg-vezetőségileg-politikailag-világnézetileg is eszméletlenül fáj és még fog is, ráadásul előrevetíti, hogy a nyár is inkább fájni fog (Gazdag-Hidi és még ki tudja ki más…).

  1. pontosan ugyanígy látom a necces pontokat! min. 1 Tujvel a kapuba.. és én megpróbálkoznék Szilvási Petit visszahozni Bobál mellé…vagy Balogh B.

 5. Volt valami érdekes infó tegnap a mai helyzetben Hemitől?
  Vissza lehet nézni vhol ? Telóról nem leltem a sport1 oldalán.

  Szerk.: tárgytalan, benéztem ma lesz. :) :P

   1. Akkor jól rémlett, hogy este 8 volt eredetileg. Mégsem vagyok szenilis. :)

 6. Jó játékos, a kérdés csak az, hogy bizonyítani is fogja mindezt?

 7. Az biztos csak csodás véletlen, hogy Laczkó és Prosszer ugyanannál az ügynökségnél van.
  T&M INTERNATIONAL FOOTBALL AGENCY

 8. Érdemes megnézni az MTK új igazolását… ukrán 1 ből stabil kezdő 26 éves csatár, hát nem Kabangu…

  1. Torghelle,Martinez,ukran.Nem lesznek rosszak tavasszal,sok mulik majd a tavaszi szereplesunkon,h mit jatszunk veluk a elso forduloban.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.