Jegyinfó a szombati MTK-ra

Úgy látszik ismét édemes lesz előre megváltani a zsugát.

Az MLSZ jegyrendszere szerint hétfő 11:30-kor már csak 616 darab jegy van a szombat, 15:30-kor kezdődő MTK – Kispest bajnokira.

Jó, egyelőre azért a szabad (zöld) még több, mint a foglalt (piros), de ettől függetlenül csak megkérdem az üllőis tapasztalat után: mi van itt, kérem, invázió?

FIGYELEM // A Honvéd honlapján 1500 forintos jegyár szerepel, ami simán lehet, hogy személyesen megvéve annyi, viszont online tuti 1950 rénes magyar forint a biléta.

FRISSÍTÉS // Legőszintébb sajnálatunkra a honvedfc.hu-n véletlenül elírták, de azóta már javítottak, így a jegyek tutira 1950-be fájnak.


Legyen egy kis játékom is: néha ránézek, és felírom mikor mennyi van még:

 • 02.13. 11:30 // 616
 • 02.13. 11:55 // 607 (-9)
 • 02.13. 14:46 // 593 (-14)
 • 02.14. 16:51 // 549 (-44)
 • 02.15. 19:16 // 507 (-42)
 • 02.16. 11:44 // 490 (-17)
 • 02.17. 12:13 // 420 (-70)
 • 02.18. 08:20 // 240 (-180)
 • ?
 • 02.18. 15:30 // kezdés

“Jegyinfó a szombati MTK-ra” bejegyzéshez 47 hozzászólás

 1. A honlap szerint a jegy ára 1500, a jegy.mlsz.hu szerint pedig 1950. Hol az igazság?

  1. Ugyanezt néztem én is, de már megvettem, kinyomtattam, szóval annak szurkolok, hogy legyen olyan hangulat, mint szombaton és ehhez nem árt, ha tele a szektor.

  2. Ne zavarjon meg a kepernyo! az oldal folyamatosan frissit, igy ha valaki csak beklikkel nehany helyet vasarlas nelkül az neked ugy latszik mintha elkelt volna, mert megkezdett vasarlasnak tekinti. Gondolom ezzel a technikaval kerülik el, hogy egyszerre többen vegyek meg ugyanazt a jegyet. A szektor kb 700 feröhelyes, a a fennmarado jegyek szamabol, lehet következtetni az elkelt jegyek szamara (a fennmarado jegyek szama viszont mindig a mar kifizetett jegyekkel kalkulal).

 2. részben off…
  Csábit viszahozták az MFA csapathoz..!? “BHFC: Somogyi (Szilvási) – Csábi (Bíró T.), Palmes, Erdős …”
  megérne 1 próbát jobb védőben az 1, csapatban is.

  1. Láttam a meccset, és Csábi Misu az egyik kedvencem, de sajnos most elég bizonytalan volt…
   Ellenben eddig is megérdemelt volna több bizalmat! Talán pár hét múlva, mert szerintem ő mostanáig próbajátékokra járkált! Hátha megnyugszik, hogy hazatért!:)
   A tudósításban egy szó sincs arról, hogy ki ez a Somogyi meg Szilvási, egyébként én a gólokra is másképp emlékszem, arról nem is beszélve, hogy egy szombati meccsről sikerült most kitenni az anyagot…

   1. Bizom benne, hogy ujra a régi lesz! Csábi Józsi idején nagyon ott volt az első csapat közelében, azóta valami megtört. Van aiinek bejön a kölcsönadás van akinek nem, Ő az utobbi kategória. Jó hír, hogy Erdős is újra a pályán volt!
    Mártonnal nem tudom mi lesz…..

    1. Misu azért nem lett eddig kölcsönadva, mert ő mindig inkább itt akart bizonyítani! Remélem, ebben a közegben össze is jön neki!:)

  2. Ez a ket uj kapus ki?Meg a korabban jatszott ket kameruni se volt.Mar tovabb is adtak oket? :)

   1. számomra ismeretlenek és úgy látom többen vagyunk így… a sokat emlegetett megoldatlan kapusképzés újabb jelei.
    a kameruni frakció úgy működik mint a Sunny boy féle talent program :)

  1. Hát nem egy szofisztikált nyilatkozat volt, az biztos. :) Lehet az MFA-ba lehetne tanítani osztályfönöki óra keretében, hogy ilyen helyzetet hogyan kell kulturáltan lekezelni. :) Hozzáteszem Botka 22 éves, nyilván ő sem számított ilyen reakciókra, de hogy a kutya nem készítette fel őt arra, hogy ilyen helyzetben mi lenne a normális reakció, az is biztos. :(

   1. hogy ne készítette volna föl senki? a zöldek kommunikációs osztálya

     1. ott hagyománya van ennek: ha jön egy új játékos, pláne ilyen kényes szituban, ráküldik a kommandót átmosni az agyát. nem véletlenül volt az első fotói egyike, amint a lipicai öccse tolja neki a dumát.. mondanám, hogy tisztelet a kivételnek, de nagyon kevés van, a többség nagyon gyorsan átmegy tahóba, még az addig szimpatikus játékosok, edzők is egészen mások lesznek

      1. tudjuk be fiatal korának (is)… talán még nem végzetes a kór Endinél. :/

  2. Sok értelmes “büdösparaszt” fradista kommenteli…A ződek részéről szinte kizárólag a gyalázkodó kommentekre futja értelmi adottságaik alapján!

 3. Az Őregnek előjött a humorérzéke a legújabb blogbejegyzésében babyDoll-al kapcsolatban :)

  1. és milyen gólokat vágtak az aranylábúak! :)) az este volt a digin összefoglaló, órákig elnézném őket..:)
   azt hiszem ez a feeling nem volt meg Botkának…:/

    1. köszi! minden kívánságom így teljesülne! :)
     //mondjuk akkor szabónak elég sebesen a zsebébe kéne nyúlni… :D Rossi pedig olyan sugallatokat hallana a fejében, hogy “végy 1 jó kapust és építsd újra a védelmet…” :)

  2. belenéztem a meccsekbe (Papp Laci linkelte lentebb) , hát… basszus esküszöm Andrusch jobb, mint bármelyik jelenlegi kapusunk! nem is mondom a szokásos kérdéseket, csak 1 összegzés: közülük miért nem kell senki a Honvéd akadémiára?!? szabó művek :/

 4. Sziasztok! Egy kérdésem lenne: A csatolt jegyértékesítő oldalon csak klubkártyával lehet jegyet venni. Egy haverral mennék a meccsre, de neki nincs klubkártyája. Van rá valamilyen mód, hogy jegyhez jusson kártya nélkül? Előre is köszi.

  1. A Bozsiknál elővételben (az időpontokat lásd a honvedfc.hu-n) vagy a meccs előtt az MTK stadionnál (mindig azt mondják, hogy nem lehet majd venni helyben, de ez nem igaz. Mindazonáltal a legbiztosabb az, ha a Bozsiknál elővételben.)

   A Kispest Honvéd Football Club Facebook oldal bejegyzéseid ha nézed, ott mindent megtalálsz.

  1. Szvsz Kingnek elsősorban a futballal kellene foglalkoznia. Ily buzgón az igazságot osztani nem az ő feladata… Ezt elmagyarázhatná a kis buksijának valaki a klubházban…

   1. Ne már, az én olvasatomban ez a Kispest-Fardi párharcra vonatkozik. King egyszerűen arra utal, hogy bár az első meccsen kikaptunk, lesz még egy visszavágó is, nem lefutott a dolog. És mivel találta ezt a képet, felhasználta illusztrációnak.
    “Unfinished business” – elég nagy rosszindulat kell hozzá azt feltételezni, hogy ez arra vonatkozik, hogy King le akarja majd rúgni Djuricint, vagy ilyesmi. Szerintem nincs köze ahhoz a kakaskodáshoz, hiába próbálja a média ezt belemagyarázni. Mi ne szopjuk már be.

    1. Pontosan ez az. Nem vagyok paranoiás, de az feltételezhető, ha kicsit is „olyan” a szituáció, hogy megtámadjanak minket, akkor meg is fognak támadni. Konkrétan ebben a párharcban. Akár utólag is… Ezért intenék – tényleg csak jó szándékkal – mindenkit visszafogottságra, főleg a saját játékosainkat. Peti, én is olvasom miféléket írnak össze a zöldek és mindezt milyen stílusban, hangnemben. Igazából már nem dühít a dolog, csak elszomorít mi megy ebben az országban.

  2. Maga a Magyar Kupa is befejezetlen ügy, mert lesz visszavágó. :) Szerintem King erre gondolhatott. :)

  3. “Szerintem a volt csapattársam sokkal jobban festett piros-feketében” – nekem ez a King-nyilatkozat sokkal jobban tetszik ;-)

     1. Na tessék, ő is megmondta, hogy a párharc kimenetelére célzott. Amúgy igaza van, sokkal jobbak az esélyeink, mint pl. a Barcelonának. :)

  4. Bödecsket kellene utolag eltiltani szandekos ütesert…valahogy minden összefoglalobol kimaradt. Kis Knezynek is benn akadt a szo amikor latta….

 5. Hát elkezdődött megint ez is…..

  “A Ferencváros-Budapest Honvéd találkozóval összefüggésben az FTC-t a rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért, valamint szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért 100 ezer forint megfizetésére kötelezték. A kispesti klubot 250 ezer forintos büntetéssel sújtották, mert a drukkerek pirotechnikai eszközöket vittek és használtak a stadionban, valamint más sportszervezetet, illetve az ellenfelet és annak egyik játékosát szidalmazták.”
  (A macska meg felmászik a fára ettől a fogalmazástól egyébként, amit ez a gittegylet itt rébuszokban bikkfanyelven összezagyvál)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.