• Pingback: Annyira jól vezette Andó-Szabó a Videoton-Kispestet, hogy erre a hétvégére már meccset sem kapott | Zongoracipelő()

 • Sforza

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-balajcza-elismerte-lanzafamet-utotte-el-nem-a-labdat-2557353

  Nem mondom, hogy helyes bíráskodás mellett nem kapunk ki a Viditől, vagy hogy biztos a 3 pont, ha megadják a tizit, nem mondom, hogy nem kell magunkban is hibát keresni, de azért keserű a szájíz…

  Sajnos lássuk be, hogy nem vagyunk az a domináns csapat, aki elviseli azt, ha rendre a kárára tévednek…

  • októberes

   Balajcza legalább nem akarja megmagyarázni, hogy nem az történt,amit láttunk…

   • Sforza

    “Úgy tűnt számomra, hogy az olasz csatár nem a labdát szerette volna
    megjátszani, egyetlen célja volt, tizenegyest kiharcolni, ezért
    maradhatott néma a síp.” Azért magyarázza a bizit és hogy miért nem volt tizenegyes, bár legalább azt elismeri, hogy a labdához nem volt köze. Sajnos ezek nekünk duplán fájnak, mert egyénileg nem vagyunk annyira kiemelkedőek, hogy egy-egy helyzetért, amiért így megdolgoztunk, csak úgy elvegyenek.

    • októberes

     Hát igen. Azt mondják a bírói tévedések hosszú távon kiegyenlítődnek. Az elmúlt hetek után lenne mit kiegyenlíteniük…

     • medvepuszi

      Ki hát, ami minket hátráltat, az a Fideotont meg az FTC-t segíti

     • papparam

      :)))

    • Csaba Horváth

     Ha egy játékos direkt rárúgja az ellenfél játékosára a labdát, és úgy megy ki a labda, attól még az bedobás vagy szöglet, független attól, hogy nem a labda megjátszása volt a célja a játékosnak. Ugyanez vonatkozik a 11-re is. Balajcza mielőtt elsodorta Lanzát hozzáért a labdához? Nem. Elsodorta Lanzát? Igen. A szabály szerint ez 11-s, független a támadó szándékától? Igen.
     Hát röviden ennyi.

     • Tibor Fehér Első

      100%-os gólhelyzetet baszott el.Az igazság ez,független a szabálykönyvtől,időjárástól,bírótól és minden egyébtől,kérlek szépen!

     • Csaba Horváth

      Ebben teljesen igazad van…gyanítom arra utazott, hogy a 11-s mellett Balajcza is ki legyen állítva…másfelől pedig 100%.s helyzetet illeti, nem tudom emlékszel-e anno Youla alakítására, aki elvette a labdát a kapustól és az üres kapu mellé durrantott….Lanzát nem lehet szerintem hibáztatni, neki a másodperc tört része alatt kellett dönteni, hogy átemeli Balajcza felett, aztán vagy bemegy vagy nem, illetve beleszalad Balajcza karjaiba és csinál egy 11-st….utóbbit választotta, Kassai meg nem fújta be…na akkor ki a hibás?

     • Tibor Fehér Első

      2 évtizede focizik,számtalanszor vitte valszeg a kapusra,milyen mp-ek alatt?! Ezt BE KELL BASZNI akkor is ha nem a Juventusban pallerozodtal,hanem a Juventus rádióban voltál hangmérnök.

 • Döme Sanya

  Annyira gyenge a bíráskodás, hogy el kellene gondolkodni a külföldi játékvezetőkről.

 • Tibor Fehér Első

  A faszert kezdett ziccerben cselezgetni,ahelyett hogy beverte volna???????

  • papparam

   Ebben azért bőven van valami.

 • SZabó Tibor

  A szünetben Rossi mester biztosan mindent megpróbál.hogy rendet rakjon a fejeben remélem sikerül.A játékosok biztos ,hogy érzik itt valami nem stimmel,nem egyenlőek a feltételek,egyszerűen nem győzhetünk !Azért is CSAK A KISPEST!!!

 • A69W

  Azért a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg:
  Tóth II. Vencel
  Becséri Gergely partjelzőkről
  illetve
  Vad II. István
  Iványi Zoltán alapvonali játékvezetőkről is.
  Közűlük ketten tevékeny részesei voltak ennek az elcsalt mérkőzésnek! Nekik mindenképpen látni kellett azt, hogy mi történt!

  • László Papp

   Lefogadom,h ebbol a nevsorbol kapunk birot a Fradi ellen.

  • papparam

   “Tóth II. Vencel”
   90-es évek elején volt egy Tóth Vencel nevű bíró, na az is szeretett minket… Talán csak nem rokon? :)

 • Thibby

  Nem Lanza a hibás. És nem tizenegyest akart csinálni…..kicselezte a kapust és felvágták. Teljesen egyértelmű.
  Viszont ami szörnyű ebben a történetben hogy ezt nem lehetett elnézni!!!!
  5 biró volt a pályán ebböl minimum háromnak látnia kellett az esetet….és minimum kettönek olyan szögben kellett állnia hogy tisztán lássa a szabálytalanságot……ezt konkrétan elcsalták.
  A kupából azért estünk ki mert egy még ennél is durvább kezezést engedtek el….ebböl hátrányba kerültünk és onnantól három félidön keresztül futhattunk az eredmény után……..
  Aztán jött a vidi meccs ahol volt egy véleményes kiállítás,majd egy fordítva megitélt szabálytalanság amikor kifele szabad helyett tizenegyest adott a csaló.
  Most pedig a világ legegyértelműbb tizije helyett továbbot intett a spori ….
  Jelenleg látványosan vezetik el a meccseinket és erre számithatunk ezután is.
  A fradi ellen újra ez lesz…….ráadásul ellenük még látványyosan szarul is játszunk…szóval ujabb biztos zakó elött állunk.
  Nem a csapat a hibás hanem az mlsz és a kormány hogy egy bohozatot csinált a bajnokságbol……és jövöre lesz egy puskás akadémia is akik nem eshetnek ki mégegyszer…… :(

  • A69W

   És jön majd benne jövőre az “Év meccse” a magyarklasszikó a felcsút-kövesd derby….

  • papparam

   Legalább már pontosan tudjuk, mire számíthatunk, ha véletlenül túl közel kerülünk a tűzhöz. Mondjuk akkor sem olyan ritka jelenség ez, amikor a 6-8. helyen állunk. Hát még, ha a kieséshez közel. Jó lesz figyelni, bár idén nem fenyeget a kiesés, a jövőre nézve érdekes, hány pont hátrányt tud okozni néhány “jó” ítélet.

 • Triton

  Nehéz időszakon vagyunk túl, talán most jól jön a kis szünet és sikerül összekapni magunkat. Az elmúlt meccsek „sikertelenségében” közrejátszanak persze a játékvezetők téves ítéletei is, de kicsit úgy éreztem, hogy a játékunk sem tökéletes. Megint előkerültek a céltalan ívelgetések és a semmire nem jó kis szögletek. Remélem a válogatott szünetben ezeket javítani tudja a csapat.
  Lehet őrült ötlet, de meg lehetne próbálni Lanzát a középpályára tenni, ő tud jó labdákat adni, vagy megtartani a labdát és szabálytalanságot kiharcolni, már ha befújják a bírók…
  A csapat küzdeni akarása előtt viszont le a kalappal CSAK így tovább!!!

  • A69W

   Azért ne feledjük el Rossi felelősségét sem :( az Újpest ellen!

   Feltételezem nem tudatos volt a visszaállás, az Öreg tett is erre utaló kritikát a legújabb bloggjában!

   “Nem tudom, miért, de valami sehogy se áll össze nekem. Nem értem, hogy az Újpest elleni mérkőzésen az első nagyszerű 15 perc után miért engedtük át a kezdeményezést az ellenfélnek. Sehogy se jön be nekem, hogy amikor tudjuk, hogy ellenfelek néha szoros letámadással játszanak ellenünk, miért nem készülünk fel megfelelően erre. Az sem áll össze nekem, hogy miért volt olyan indiszponált támadójátékunk az Újpest ellen, és hogy miért álltunk be védekezni az utolsó 20 percben, amikor még csak egy góllal vezettünk.”

   A cseréket pedig ne is említsem…..Nagy Geri ennyire nem lehet rossz, hogy egy ilyen kritikus mérkőzésen kelljen újoncot avatnunk….Kabungut pedig gondolom az Öreg erőlteti, de eddig nemsok értelmét láttam a nagy bizalomnak.

 • A69W

  Annyira jól vezette Kassai az Újpest-Kispestet, hogy erre a csütörtökön már Ő vezeti a Róma-Lyont……

  • papparam

   Ez nyilván már előtte el volt döntve, mindenesetre vicces az uefa bírófigyelése is.

 • papparam

  Egyébként most véletlenül ránéztem a tabellára és látom, hogy még mindig a 2. helyen vagyunk stabil pontelőnnyel, egy győzelemre a Fiditől. Egyből jobb kedvem lett. Nem veszett még el semmi, az ellenfelek botladozhatnak (mi már túl vagyunk rajta), a utcsó fordulóban jön a Fidi, stb. :)

 • A69W

  Szerintem szuper ez az ötlet!
  “Ez a két méter magas Leo várja a gyerekeket a kispesti Bolyai iskola udvarán. (A Polgármesteri Hivatal felől látszódik a festmény.) A KLTE a tervező és kivitelező.
  A szurkolói egyesület célja, hogy ebben az évben minden kispesti iskola falára felkerüljön a klub kabalaállata.”
  https://uploads.disquscdn.com/images/27f5e1f20ef6a062ddf78d93121aa292b2f089ed94d33ded3a3890a20ffc92cf.jpg

 • Pingback: Bírók, aki az elmúlt öt évben legalább tíz meccset vezettek nekünk – Csak a Kispest!()