“Annyira jól vezette Andó-Szabó a Videoton-Kispestet, hogy erre a hétvégére már meccset sem kapott” bejegyzéshez 28 hozzászólás

  1. Balajcza legalább nem akarja megmagyarázni, hogy nem az történt,amit láttunk…

   1. “Úgy tűnt számomra, hogy az olasz csatár nem a labdát szerette volna
    megjátszani, egyetlen célja volt, tizenegyest kiharcolni, ezért
    maradhatott néma a síp.” Azért magyarázza a bizit és hogy miért nem volt tizenegyes, bár legalább azt elismeri, hogy a labdához nem volt köze. Sajnos ezek nekünk duplán fájnak, mert egyénileg nem vagyunk annyira kiemelkedőek, hogy egy-egy helyzetért, amiért így megdolgoztunk, csak úgy elvegyenek.

    1. Hát igen. Azt mondják a bírói tévedések hosszú távon kiegyenlítődnek. Az elmúlt hetek után lenne mit kiegyenlíteniük…

     1. Ki hát, ami minket hátráltat, az a Fideotont meg az FTC-t segíti

    2. Ha egy játékos direkt rárúgja az ellenfél játékosára a labdát, és úgy megy ki a labda, attól még az bedobás vagy szöglet, független attól, hogy nem a labda megjátszása volt a célja a játékosnak. Ugyanez vonatkozik a 11-re is. Balajcza mielőtt elsodorta Lanzát hozzáért a labdához? Nem. Elsodorta Lanzát? Igen. A szabály szerint ez 11-s, független a támadó szándékától? Igen.
     Hát röviden ennyi.

     1. 100%-os gólhelyzetet baszott el.Az igazság ez,független a szabálykönyvtől,időjárástól,bírótól és minden egyébtől,kérlek szépen!

      1. Ebben teljesen igazad van…gyanítom arra utazott, hogy a 11-s mellett Balajcza is ki legyen állítva…másfelől pedig 100%.s helyzetet illeti, nem tudom emlékszel-e anno Youla alakítására, aki elvette a labdát a kapustól és az üres kapu mellé durrantott….Lanzát nem lehet szerintem hibáztatni, neki a másodperc tört része alatt kellett dönteni, hogy átemeli Balajcza felett, aztán vagy bemegy vagy nem, illetve beleszalad Balajcza karjaiba és csinál egy 11-st….utóbbit választotta, Kassai meg nem fújta be…na akkor ki a hibás?

       1. 2 évtizede focizik,számtalanszor vitte valszeg a kapusra,milyen mp-ek alatt?! Ezt BE KELL BASZNI akkor is ha nem a Juventusban pallerozodtal,hanem a Juventus rádióban voltál hangmérnök.

 1. Annyira gyenge a bíráskodás, hogy el kellene gondolkodni a külföldi játékvezetőkről.

 2. A faszert kezdett ziccerben cselezgetni,ahelyett hogy beverte volna???????

 3. A szünetben Rossi mester biztosan mindent megpróbál.hogy rendet rakjon a fejeben remélem sikerül.A játékosok biztos ,hogy érzik itt valami nem stimmel,nem egyenlőek a feltételek,egyszerűen nem győzhetünk !Azért is CSAK A KISPEST!!!

 4. Azért a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg:
  Tóth II. Vencel
  Becséri Gergely partjelzőkről
  illetve
  Vad II. István
  Iványi Zoltán alapvonali játékvezetőkről is.
  Közűlük ketten tevékeny részesei voltak ennek az elcsalt mérkőzésnek! Nekik mindenképpen látni kellett azt, hogy mi történt!

  1. “Tóth II. Vencel”
   90-es évek elején volt egy Tóth Vencel nevű bíró, na az is szeretett minket… Talán csak nem rokon? :)

 5. Nem Lanza a hibás. És nem tizenegyest akart csinálni…..kicselezte a kapust és felvágták. Teljesen egyértelmű.
  Viszont ami szörnyű ebben a történetben hogy ezt nem lehetett elnézni!!!!
  5 biró volt a pályán ebböl minimum háromnak látnia kellett az esetet….és minimum kettönek olyan szögben kellett állnia hogy tisztán lássa a szabálytalanságot……ezt konkrétan elcsalták.
  A kupából azért estünk ki mert egy még ennél is durvább kezezést engedtek el….ebböl hátrányba kerültünk és onnantól három félidön keresztül futhattunk az eredmény után……..
  Aztán jött a vidi meccs ahol volt egy véleményes kiállítás,majd egy fordítva megitélt szabálytalanság amikor kifele szabad helyett tizenegyest adott a csaló.
  Most pedig a világ legegyértelműbb tizije helyett továbbot intett a spori ….
  Jelenleg látványosan vezetik el a meccseinket és erre számithatunk ezután is.
  A fradi ellen újra ez lesz…….ráadásul ellenük még látványyosan szarul is játszunk…szóval ujabb biztos zakó elött állunk.
  Nem a csapat a hibás hanem az mlsz és a kormány hogy egy bohozatot csinált a bajnokságbol……és jövöre lesz egy puskás akadémia is akik nem eshetnek ki mégegyszer…… :(

  1. És jön majd benne jövőre az “Év meccse” a magyarklasszikó a felcsút-kövesd derby….

  2. Legalább már pontosan tudjuk, mire számíthatunk, ha véletlenül túl közel kerülünk a tűzhöz. Mondjuk akkor sem olyan ritka jelenség ez, amikor a 6-8. helyen állunk. Hát még, ha a kieséshez közel. Jó lesz figyelni, bár idén nem fenyeget a kiesés, a jövőre nézve érdekes, hány pont hátrányt tud okozni néhány “jó” ítélet.

 6. Nehéz időszakon vagyunk túl, talán most jól jön a kis szünet és sikerül összekapni magunkat. Az elmúlt meccsek „sikertelenségében” közrejátszanak persze a játékvezetők téves ítéletei is, de kicsit úgy éreztem, hogy a játékunk sem tökéletes. Megint előkerültek a céltalan ívelgetések és a semmire nem jó kis szögletek. Remélem a válogatott szünetben ezeket javítani tudja a csapat.
  Lehet őrült ötlet, de meg lehetne próbálni Lanzát a középpályára tenni, ő tud jó labdákat adni, vagy megtartani a labdát és szabálytalanságot kiharcolni, már ha befújják a bírók…
  A csapat küzdeni akarása előtt viszont le a kalappal CSAK így tovább!!!

  1. Azért ne feledjük el Rossi felelősségét sem :( az Újpest ellen!

   Feltételezem nem tudatos volt a visszaállás, az Öreg tett is erre utaló kritikát a legújabb bloggjában!

   “Nem tudom, miért, de valami sehogy se áll össze nekem. Nem értem, hogy az Újpest elleni mérkőzésen az első nagyszerű 15 perc után miért engedtük át a kezdeményezést az ellenfélnek. Sehogy se jön be nekem, hogy amikor tudjuk, hogy ellenfelek néha szoros letámadással játszanak ellenünk, miért nem készülünk fel megfelelően erre. Az sem áll össze nekem, hogy miért volt olyan indiszponált támadójátékunk az Újpest ellen, és hogy miért álltunk be védekezni az utolsó 20 percben, amikor még csak egy góllal vezettünk.”

   A cseréket pedig ne is említsem…..Nagy Geri ennyire nem lehet rossz, hogy egy ilyen kritikus mérkőzésen kelljen újoncot avatnunk….Kabungut pedig gondolom az Öreg erőlteti, de eddig nemsok értelmét láttam a nagy bizalomnak.

 7. Annyira jól vezette Kassai az Újpest-Kispestet, hogy erre a csütörtökön már Ő vezeti a Róma-Lyont……

  1. Ez nyilván már előtte el volt döntve, mindenesetre vicces az uefa bírófigyelése is.

 8. Egyébként most véletlenül ránéztem a tabellára és látom, hogy még mindig a 2. helyen vagyunk stabil pontelőnnyel, egy győzelemre a Fiditől. Egyből jobb kedvem lett. Nem veszett még el semmi, az ellenfelek botladozhatnak (mi már túl vagyunk rajta), a utcsó fordulóban jön a Fidi, stb. :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.