Küzdjetek a bajnoki címért!

Kispest – Videoton

Bozsik stadion, 2017.05.27. 19:00

 • Pingback: Küzdjetek a bajnoki címért! | Zongoracipelő()

 • Sztefo

  Óriási ötlet ez a visszaszámláló! Grat! :)

 • Tibor Fehér Első

  Na,baszd meg,ez az óra kurva jó!!!

 • 58914020 .

  Eddigi utolsó bajnoki címünk mérkőzése:

  Érdekességként jegyzem meg, hogy egy, az akkori Fradi mellett dolgozó szakembertől tudom, hogy az egy évvel korábbi, Diósgyőr elleni találkozót a Ferencváros bundával nyerte meg, egy nappal a meccs előtt a fradista játékosok már ünnepeltek, sokan részegen mentek a találkozóra.

  Nem tudom, hogy ez a meccsünk mi volt, egy-két diósgyőri játékos itt is csinált fura mozdulatokat.
  No, most ilyen a hétvégén nem lesz, bízom benne, hogy mindent kiadunk magunkból és a legjobb formánkat mutatjuk majd.

 • papparam

  Megint leírom, mert eléggé zavar a téma. Ahogyan ma jegyhez lehet jutni egy nb1-es meccsre, valamint az, hogy mennyire meg van nehezítve a klubok számára, hogy új szurkolókat szerezzen. Onnan jutott eszembe, hogy belegondoltam, ha már így is egy héttel a meccs előtt elfogynak a jegyek, mi lenne itt, ha a jegyhez jutás nem lenne egy ilyen tortúra. Ok, most így is teltház lesz, de mi van máskor? Szerintem sok szurkolót veszítünk.
  Lehet mondani, hogy ha van kártyád, 10 másodperc az interneten. Persze, ha van kártyád.
  De sokan csak pár meccsre jönnek ki egy szezonban, nekem pl. sok ilyen haverom van. Persze, kéne csináltatniuk kártyát, én is ezt mondom nekik, amire azt mondják, pár meccsért minek. És bőven van igazságuk.
  És olyanok is vannak, akik még soha nem voltak meccsen és hezitálnak, hogy kijönnének. Ilyenkor egy “jó” érv a kijövetel ellen, hogy úgy gondolják, ezért az egy meccsért (akinek az az első, annak egy meccs, egyelőre) minek csináltassanak kártyát.
  Nekem már a kártya csináltatás is tortúra volt, háromnegyed óra sorban állás volt, de csak úgy, hogy nem meccs napon mentem ki, mert olyan rémhíreket hallottam mindenkitől, hogy akkor nem érek be a meccsre. Szóval összességében 2 és fél óra volt. Nemsokára lejár, mehetek megint.
  Ha meg nincs kártyád, ugyancsak mehetsz 2 órát sorban állni.
  És mindez úgy, hogy teljesen felesleges a rendszer, hiszen bármilyen futball-, vagy klubkártya nélkül is tudnának azonosítani a meglévő igazolványok valamelyikével. Arról is lehet akár adatbázist vezetni, hogy ki, milyen szurkoló, ha az a cél, hogy ne vegyüljenek kockázatos meccseken egyes szurkolók.
  Miközben az MLSZ a nézőszám növelésének fontosságáról beszél, ezzel a rendszerrel tulajdonképpen konzerválja ezt a nézőszámot, hiszen gyakorlatilag kizárja, vagy legalábbis nagyon alaposan megnehezíti az újak érkezését.

  • prison miki

   én továbbra sem érzem teljesen jogosnak a felvetésed, figyelembe véve, hogy milyen törvényi kötelezettségeknek kell megfelelni, és hogy mekkora kapacitás fenntartása reális. ha jól tudom, az eventim jegyirodákban országszerte kaphatóak jegyek (mondjuk én sosem próbáltam még ki ezt a lehetőséget). Másrészről pedig lehet kicsit csalni/”leleményesnek” lenni, és szurkolótársaktól, ismerősöktől szerezni klubkártya számot annak az illetőnek, aki csak egyszer akar meccsre menni egy évben (én is így tettem most két kollégám esetében).

   • Tibor Fehér Első

    Ezt nem tudom hogy csináltad,mert jómagam is odaadtam online vásárláshoz és nem sikerült nekik.

    • prison miki

     Egy klubkartyaval csak egy jegyet lehet venni. En ara utaltam hogy begyujtesz ismerosoktol akikrol tudod h nem jarnak ki meccsre “nemvendég” klubkartya szamokat/pin kodokat es azokat hasznalod

     • Tibor Fehér Első

      Köszönöm

   • papparam

    Semmi sem 100%-ig jogos, persze. :)
    Igazatok van, százféle módon jegyhez lehet így is jutni. Ha valaki nagyon akar, megoldja. Én főleg azokra gondolok, akiknek nem olyan fontos, mert még csak most ismerkednek az egésszel és azt látják, hogy elég bonyás kijutni egy nb1-es meccsre. Ezért inkább a mozit, vagy a kocsmát választják, pedig talán fél év múlva kitartó szurkolókká válnának.
    Nem is az azonosítást, ill. a teljes rendszert nehezményezem, csak azt szeretném, ha kicsit könnyebben menne a dolog, biztos vagyok benne, hogy lehetne okosabban is csinálni. És nem kell sürgősen sem, csak már 3 éve megy a rendszer…

  • MrGrieves

   Én viszont egyetértek veled. Ez a tortúra cseppet sem nézőcsalogató. A rémhírek igazak. Az MTK ellen 3 embert vittem. Nekik nincs kártyájuk, mert nem járnak meccsre. Fél órával a meccs előtt beálltunk a sorba, az első 35 percről le is maradtunk. Katasztrófa ez így.

   • Vércsoport: XIX+

    de miért egy fél órával előtte, amikor a hivatalos klubkommunikációban is kérik, hogy aki nem rendelkezik jeggyel az minimum egy órával előtte menjen ki, és bizony idén a jó szereplésnek köszönhetően nagyon megnövekedett az érdeklődés?

    amúgy együttérzek, mert nekem bár megvolt a jegyem, beálltam valakinek helyet foglalni, hát nem volt vidám, hogy előttem öt méternyi ember ment le 40 perc alatt

    • Sforza

     Azért ne legyen normális, hogy min 1 órával a kezdés előtt ott kell lenni, ha jegyet akar venni az ember… Én fateromat akartam szezon elején kivinni egy meccsre, évek óta nem jár az öreg. Ott voltunk jó 50 perccel korábban és nem értünk be kezdésre. Meg is mondta, hogy ő többet nem jön. A futballunk színvonala nem olyan, hogy megengedhesse ezeket magának.

     • Vércsoport: XIX+

      igazad van abban, hogy ez nem állapot és tenni kell ellene, de nem tudják/akarják hipphopp felgyorsítani a folyamatot ezt sajnos látni kell. én tényleg nem értem mi tart az adatok bepötyögésében és egy jegy kinyomtatásában meg az apró visszaadásában hosszú percekben, de úgy néz ki ez már csak az új stadiban lesz megoldva…illetve hát a hidegkutiban ahol albérletezünk vélhetően, oda hozd apukádat! :D

     • ogy

      Kisebb összegben mernék fogadni, hogy jövőre eltörlik. Véleményem szerint jövőre ugyanúgy opcionálissá fogják tenni a klubok számára, mint a klubkártyát.

  • Tibor Fehér Első

   Ha van kártyád meg hitelkártyád.Különben kereshetsz valakit,aki nem biztos hogy olyan,hogy megveszi,általában paraznak valamiért.

  • Warpig

   Az MTK elleni meccs előtt vettem mindkét meccsre jegyet. Volt bőven jegy, lehetett már akkor tudni, hogy “döntő”

   lesz. Összesen 6 jegyet vettem a Vidi ellen, nem kértek csak adatokat.

  • József Lénárt

   nekem bérletem van, nem kell sorba állni.nem csak 1-2 meccs érdekel. aki szalon szurkolo az meg ne finnyogjon

   • József Lénárt

    ja és ha az idény 16-19 kupával együtt meccséböl felére kimész lovédnál vagy

   • papparam

    És aki még egyáltalán nem szurkoló? Az se finnyogjon? Ha egyetlen szurkolót is veszítünk emiatt a rossz rendszer miatt, már az is sok.

  • KisBundás

   Erre való az MLSZ kártya, amennyire én tudom. Azzal lehet zsugát venni minden meccsre, semleges szurkolóként is. Javítsatok ki, ha tévedek!

   • zolee

    Így van, de semlegesnek kinevezett szektorokba bármilyen klubkártyával lehet jegyet vásárolni..

 • Pelso

  Pontes- lapát…(hálás lehet a loki tábor a fiúknak az 5ösért, megszabadultak ettől a kóklertől) http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-mar-nem-pontes-a-vezetoedzo-hivatalos-2570611

 • Vércsoport: XIX+

  amikor legutóbb ilyen visszaszámlálósat játszottunk, nem lett jó vége, reméljük ez nem lesz tendencia :)

  más: a Halálcsillag visszajutott az élvonalba, ahol semmi keresnivalója egyébként. az alábbi linken megtekinthető videóban nézzük csak a falat:

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/puskas-akademia-pinter-attila-pezsgosuveggel-tancolva-unnepelt-2570545

  valaki nagyon csúnyán odatrollkodott egy vörös-fehér-fekete Puskás képet azok közül, amit amúgy a Fradi meccsen tartottunk fel a táborben…riszpekt a belső bomlasztásért :D

  PUSKÁS, KISPEST, HUNGARY!

  • Thibby

   Dehogy ez a pintér mekkora ostoba kokler ……. teljesen elhiszi a majomja hogy ö miatta jutottak fel……nem az a több tízmilliárd amit vitya intézett

 • Carpethy

  Elfogytak a jegyek. MostKijott a penztaros neni

 • Pelso

  ezt nem hiszem el…20(?) év után újra telt ház a Bozsikban én meg Zalaegerszegen 1 esküvőn…család az ilyen, akik az utolsó bajnoki napjára teszik az esküvőt ?? amilyen az időzítés, kb vacsora időben kezdődik, marad a telón nézés, aztán lelépünk Faterral vmi normális tv-n nézni a végét és remélem az ünneplést!!
  nagyon irigyellek most Titeket, akik ott lesztek és látjátok, halljátok a csodát…szurkoljatok kifulladásig!!
  A BAJNOKI CÍMÉRT…A BAJNOKI CÍMÉRT küzdjetek a A BAJNOKI CÍMÉRT!!
  nem ígérhetek mást, mint, hogy minden gólnál iszunk az egészségetekre!! :) :/
  remélem -ezáltal- a család férfi ága előbb kerül csúcshangulatba, mint azt a “helyzet” indokolná… :D
  nem hiszem el…telt ház…basszus…ki gondolta volna még pár hónapja is!?

  • A69W

   Reméljük emlékezetes napja lesz az ifjú párnak! Nem lesz gond a házassági évforduló megjegyzésével:)

 • Sforza

  Gyerekek ezzel a visszaszámlálóval totál belémvertétek az ideget…

 • Tibor Fehér Első

  Kezdhetünk agyalni,hogy lesz jegy a felcsúti vendégbe 😊

 • A69W

  Az eredményjelző mellett a “hangositó” bódé előtti szektort (1909 szektor része) is értékesítették? Igaz ott nincsenek székek, de állóhelyként is eladható lehetne. Legfeljebb több security kell az eredményjelző alá.
  Sajnos mobil lelátót nem nagyon tudok elkepzelni sehová:(
  Ez az egész hihetetlen!

  • Csaba Horváth

   Nekem sajnos nem jutott jegy. De már túltettem magam rajta (legalábbis igyekszem). De az utóbbi években (sőt, mióta Pini-Hemingway éra van) nem gondoltam volna, hogy valaha lesz olyan bajnoki mérkőzés (nemzetközi még csak-csak), ahova egy héttel a meccs előtt elfogytak a jegyek. Még sosem láttam a Bozsikban teltházat. Remélem lesznek jó fotók, vagy a tévéből visszajön a teltházas tömeg látványa. :) Jó lenne, ha most tényleg elindulna valami Kispesten és még sok ilyen meccsünk lenne, ahol teltház közeli meccs lesz.
   Apropó! Ha jól értelmezem a Stadion építési dolgokat ősszel már nem Kispestenen lesznek a meccsek? Mert ha nem, akkor ez lesz egyben a régi Stadion búcsúztatója is?

   • A69W

    Ősszel még tuti a Bozsikban lesznek a meccsek. Először legyen valaki aki elvállalja a stadion épitését……

  • zolee

   Miből tartana párezer forintos műanyag székekkel gyorsban telidobálni azokat a szektorokat?
   Szerintem mind a csapat és a drukkerek is megérdemelnék, mai világban nem egy megoldhatatlan feladat lenne 7végéig…

   • medvepuszi

    Oda sajnos nem engedhetnek be senkit. Székezni állítólag már nem volt idő (szerintem simán csak nem éri meg, a jegyárból nem jön ki, és soha többé nem lesz haszna), még a bajnoki “döntő” reményében is meglepett mindenkit ez a roham a jegyekért.

 • TomKiss

  Értesítjük szurkolóinkat, hogy a szombati Bp. Honvéd – Videoton OTP Bank
  Liga mérkőzésre minden jegy elkelt, így a hátralévő napokon és a meccs
  napján már nem nyitnak ki a Bozsik Stadion pénztárai. – @ http://honvedfc.hu/hirek/telthaz/2017-05-22

 • Zoli

  Minden szerencsés, aki jegyhez jutott szombatra, becsülje
  meg, és élvezze ki a szombati nap minden percét! Ki tudja, hogy mikor lesz
  ilyen legközelebb! Nem elég szombaton „csak kijönni”, KI*****TT POKOLT kell
  varázsolnunk a Bozsikba!!! Olyat, hogy minden vidista tudja már az elején, hogy
  itt CSAK A KISPEST nyerhet! Nem csak a kanyarba, hanem a korzón, tribünön is
  oda kell tennie mindenkinek magát az első perctől kezdve, az utolsóig!

  24 éve várunk erre, ezt most már nem szabad kiengedni, be
  kell húzni a bajnoki címet!

  MUTASSUK MEG GYEREKEK!

  KÉSZÜLJETEK!!!

 • A69W
 • zolee

  Remélem sikerül helyre tennünk Vidi játékosok, edzők, vezetők nagy arcát egyszerűen gusztustalanok nyilatkozataik mostanában, lenéző felsőbbrendű énképük idegesítő már, lassan jobban utálom őket, mint a zöldeket.Mindenki drukkorljon torkaszakadtából szombaton, előre ami a csövön kifér….
  Addig is egy gyöngyszem egy igazi Vidi drukkertől :)

  • szentike

   Beszabehu!

   • Sanzi

    valaki végigbírta? nekem 1:49nél baszott be igazán… kész!
    én a klub helyében a kezdés előtt ezt kiraknám a kijelzőre, hogy nesztek fejérvári ci…nyok!

    • szentike

     Nagy ötlet!

  • papparam

   Jó, hát hülyék mindenhol vannak… Szegények. :)

 • KisBundás
  • László Papp

   Remelem,nalunk King jatszani tud es nem Lovricsnak kell helyettesitenie

   • Sanzi

    most viccelsz??? Lovresz, ha kell tizit is fog a vidi ellen!!!!
    CSAK

 • szentike

  “Szeretem a Kispestet!”

  • KisBundás

   Ez valóban szívszorító volt. Hatalmas szíve volt a keresztúri szurkolótársunknak, küldök neki egy nagy pacsit!

   • Zagreus

    Na ilyenkor akik adnak a marketingre, nagy csinnadrattával a keresztúri társunkat felvinnék nyugaton a VIP-be !

 • László Papp
  • 11-19

   hat ez miafasz

   • László Papp

    En inkabb nem akartam kommentalni,kivancsi voltam,kibol milyen reakciot valt ki ez a “valami”.

    • 58914020 .

     Utálom az ilyen zenét, de ha ezzel még trendibbé lehet tenni a klubot, akkor semmi probléma… Sajna, mindennek örülni kell.

     • László Papp

      En is ruhellem ezt a mufajt,de ez meg mindig sokkal jobb,mint az x-faktoros vidi drukker “produkcioja”.

  • Sforza

   Én csak tárgyilagosan megjegyezném, hogy amíg Jolly énekel, addig az előtérben ott félmeztelenkedik a kisGróf(ó) :D

  • CS.A.K.

   Bödedani bödedani után nekünk is lett ilyen toplistás nótánk! :)

 • 58914020 .

  Utolsó két majdnem teli mérkőzés a két kupadöntő a legendás kilencvenes években. A Fradi elleni inkább a fradisták miatt volt teli:

  https://www.youtube.com/watch?v=dlm4bXRZUVw

  • Laszka

   1996-ban az akkori stadion méreteihez képest nem volt közel sem telt ház…6-8000 voltunk de akkoriban 15 000 férőhely volt…sose felejtem el amikor egy illuminált szurkoló társam egy csendesebb momentumban bekiabált Kosztának, hogy “Hol van a cicanadrágod Jani?” Mire Koszta kinézett és egy mosollyal a bajsza alatt jelezte, hogy szereti ezt a fajta szellemeskedést :)

   A fagyi ellen nem voltam….utólag jó döntésnek bizonyult…

 • 58914020 .

  Szavazhatunk a szezon góljára, köztük Zsótér Donátéra, valamint a legjobb három játékos között már biztosan ott lesz Davide Lanzafame, kérdés, hogy hol:

  http://www.m4sport.hu/2017/05/22/itt-szavazhat-a-szezon-goljara-2/#

  Bízom benne, hogy Rossi már így is, úgy is a legjobb edző idén.

  • László Papp

   Mar szavaztam Zsoterra,viszont az,h a fair play listan ott van a Videoton az elso 3-ban,az alatamasztja ,h a kocsog Kovacs Zoliek miert nem biroznak.Ha nincs lap (fokent az altalam legjobban ruhelt Juhasznak,valamint hu fegyverhordozojanak Lazovicsnak),csak az ellenfelnel,akkor miert is biroznanak.Ketszinu lila patkany.

 • zolee

  Honvéd-Videoton: „Mi nem szoktunk a bírókkal foglalkozni, a Honvéddal ellentétben”
  Kovács Zoli hová süllyedtél??? Persze hogy nem szoktatok, mivel Ti vagytok a kedvezményezettek.
  Tee buta lila…….

  • ius

   Borzasztó nagyképűek.
   Akit mindig segítenek a játékvezetők annak nincs oka foglalkozni velük…

 • Lassie Tizenkilenc

  Broki gyere vissza, oszt kész. És akkor megoldódnak a családi dolgok is és a kapusképzés is jó kzekbe kerül…
  http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/csaladban-marad-a-bajnoki-cim/74tg1zn

  • A69W

   Anno Morales miatt ment el tölünk Broki.

   Mondjuk azért megnézném azt a budafoki családi vacsorát péntek este:)

 • Sztefo

  Vazz még 4 nap van hátra? Hogy a f@…mba telik ilyen lassan az idő???
  Tegnap nem is tudtam már a melóra koncentrálni, asszem, egész héten így lesz ez … Remélem, nem rúgnak ki, mert az asszony megöl … :)))
  Ahányszor eszembe jut a bajnoki döntő (vagy 100-szor naponta), annyiszor ráz ki a hideg.
  Vasárnap jót röhögött rajtam a feleségem, mert csak elképzeltem, ahogy Lanza beveri a győztes gólt a 85. percben a Vidi ellen, és totál lúdbőrös lettem. :)

  Persze próbálom nem túlpörgetni magam, de rohadt nehéz. Remélem, Rossi mester is visszafogja a fiúkat, nehogy már az ötödik percben pirosat adjon nekünk valamelyik “házi” bíró …

 • papparam

  Szeretném, ha Hidi játszik, búcsúzóul (?) tolna egy jó meccset, ő is és mi is megérdemelnénk!

  • Pelso

   nem biztos, h betenném vagy végig játszatnám…de ha játszik és gólt lőne, akkor góllal kezdett és azzal is zárna nálunk..:) óriási gólt vágott az első meccsén!

 • Döme Sanya

  Remélem a nagy mellénytől nem látják majd a labdát.

 • CS.A.K.
  • Döme Sanya

   No comment.

  • László Papp

   Es ez csak az elso ilyen hir,sokkal tobb lesz a kovetkezo honapokban…

 • A69W

  valahol off….de azért mégis:

  A Csakfocin található a felcsúti bajnoki címről, meg Pinyő terveiről ez a cikk. http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/99939-pinter-attila-megreformalna-az-nb-i-et-ezek-a-tervei

  Benne pfla.hu forrásmegjelöléssel egy fotó, ami több mint érdekes…….

  Az Öcsi bácsit ábrázoló tábla nagyon is ismerős…..a Honvéd-Fradin (Puskás 90) volt ez a tábla a kanyarban mindenkinél, megdöbbentő egy felcsút öltözőben ezt látni!

  Most akkor mi is van?
  Lopták? Ennyire zéró a kreativitás ennél a klubnál? Nem telik saját produktumra?

  • László Papp

   Valahol en errol azt olvastam,h ez a hazai csapat stadionja,most nem emlekszek,h kivel jatszottak,de valaki,aki kint volt azon a bizonyos Kispest-Fradi meccsen,o ajandekozta a hazai csapatnak-talan ott jatszik a fia vagy valami hasonlo – ezt a kepet es ok tettek ki a falra.

   • A69W

    Köszi:)
    Akkor ez bocsánatos bün :) sőt minden elismerésem az Albertirsai öltöző dekoratőrének a fricskáért!

  • prison miki

   Ahogy az előttem szóló írta, én is olvastam egy ilyen kommentet, miszerint ez a hazai csapat öltözőjében készült (idegenben játszott a felcsút), és egy Honvéd szurkoló ajándékozta a csapatnak, mert ott játszik a fia.

  • Csaba Horváth

   Lehet, hogy a felcsúti blue-yellow hool szerezte :D

  • András Viszolajszky

   Sziasztok,
   Én voltam az a galád, aki a Öcsi bácsit ábrázoló posztert az U19-es gyerekeknek adta az áprilisi meccs után (tulajdonképpen az edzőjüknek, aki óriási Puskás fan, de ő kirakta az albertirsai öltöző falára a srácoknak). Sosem hittem volna, hogy ebből még ilyen perpatvar lesz :). Az egészhez még az is kellett, hogy a Cegléd nálunk játssza a stadionja felújítása alatt a hazai meccseit.
   Amúgy csak érdekességképpen, 0, azaz nulla szurkoló kísérte el őket bajnoki címet ünnepelni. Ilyen szerintem még másodosztályban sem történt sosem, ráadásul olyan bűn gyenge játékot mutattak, amivel normális körülmények között azonnal kiesnének az nb1-ből….Prosserrel is váltottam pár szót, de nem volt kedvem leosztani, kap majd eleget jövőre tőlünk :). Azért elég furcsán nézett, amikor a meccs után megindult két arc Kispest pólóban felé :)

   • A69W

    Gratulálok nektek ezúton is! :) Örök emlék marad a felcsúti almanachban ez a bajnoki címet “ünneplő” kép a kispesti dekorációval:)
    Az nb1-ben elkisérte Őket vendége 1-2 “önkéntes” ukrán, svéd zászlókkal de úgylatszik elfogyot a “lelkesedés”.

    Egyébként valóban les volt a 92.percben? Volt balhé?

    • András Viszolajszky

     Hát megmondom őszintén az előző napi eufória után (vonatozás + debreceni csoda), elég fáradtan mentünk a meccsre a gyerekkel, de mivel Prosser volt a kedvence ősszel, megígértem neki, hogy kimegyünk, ő azért még nem érti 15 évesen miért is nem a barátunk többé :). Szóval az igazság az, hogy összességében nagyon egyoldalú meccs volt, a játék nagy részben a Cegléd térfelén zajlott, de elég kevés helyzettel. Az utolsó 5-10 percben viszont nagyon leeresztett a felcsút (gondolom tudták, hogy elég az x), és több komoly helyzete is volt a “hazaiaknak”. Én a lelátó legalsó sorában ültem kb a felezővonalnál (fura is az ilyen kilátás jó huszonakárhány év kanyar után :) ), és ez egy baloldali szabadrúgás utáni fejes(?) volt, de onnan ahol ültem egyáltalán nem látszott, hogy les volt-e. Beszéltem több haverral is, akik vonalban voltak, volt aki azt mondta, hogy köze nem volt a leshez, volt aki szerint hárman is lesen voltak. Azért ezek a srácok a mennyei megyeihez szoktak (irsa megye hármas), szóval minden véleményt óvatosan kell kezelni :)

     • A69W

      Köszi az infókat! Nem ezen múlt természetes a dolog, csak láttam, hogy Karakó elvtárs volt a bíró és az ő objektív pártatlansagát nem kell ecsetelni:)

     • András Viszolajszky

      Igazán nincs mit, legalább amíg írok, addig képes vagyok mással foglalkozni, mint a szombat :). Amúgy jól érzed, mert ha nem is durván, de azért diszkréten azt fújta Karakó mester, amit megkövetelt a haza :) . Kapott is érte a lelátóról, de nem hinném, hogy nagyon zavarta :)

   • MrGrieves

    Gratulálok az akcióhoz! :) És ezeknek a névrablóknak nem tűnt fel, hogy valami nem stimmel? Öcsi vörös-feketében és nem kék-sárgában??? Pintér nyilatkozata meg: “kaptunk hideget-meleget különböző szurkolóktól”. Hát, ezektől az ún. különböző szurkolóktól fog még kapni. Jó lesz, ha hozzászokik.

 • Lassie Tizenkilenc
  • Sanzi

   Ez a kép mikor készült?

   • Lassie Tizenkilenc

    Amikor örök hűséget fogadtak a piros-fekete szineknek….

  • A69W

   “Ikon” helyett inkább egy skiccnek vagy egy mázolmánynak nevezném a kép szereplőit :)

  • László Papp

   hahaha

  • 58914020 .

   Vernes hogy elcseszte a karrierjét… Jóval több volt benne.

  • Zagreus

   Nincs veluk mar nagy bajom. Kaptak nagyobb penzt meg beigertek nekik mindent es elmentek. De mondjatok meg oszinten hianyoznak. Vernes mas teszta sajnalom ot nagyon meg szimpi is volt mindig de o sosem nyujtott huzamos ideig kimagaslot szerintem

 • Sanzi

  BRÉKING!!!

  Gróf Dávid a válogatott keretben… OH

  • László Papp

   Es Eppel Marci is!!!Viszont mit keresnek ott ketten a felcsutbol???Ennyire nem talalt ez a fatoku magyar jatekosokat az elso osztalyban?

   • Sanzi

    nekem nem az a kérdés, hogy mit keres az a kettő… se Prosser, se Botka… muhaha
    faBotkát se érnek :D

    • László Papp

     Hol van Zsoter?Bobalrol mar nem is beszelve.Multkor azt nyilatkozta,h kupaindulokbol direkt nem fog behivni,h tudjanak pihenni a bajnoksag vege es a nemzetkozi kupameccsek kozott,erre Kispestrol 2 jatekos,Vasasbol 2,Vidibol 1.A maradek 2 meg felcsutrol.Nem ertem ezt az embert.

     • Sanzi

      megbeszélték az edzőkkel… + Grófnak ez nyilván óriási lehetőség, Eppel meg…

     • László Papp

      Zsoter raadasul a kupaban se fog indulni…

     • Sanzi

      jogos!
      vagy mégis?

     • László Papp

      Lehet,h Grof meg Eppel eseteben is mar arra startol,h esetleg nem Kispesten kezdik a szezont.

     • Sanzi

      Gróf??? Kisvárda? :D

     • A69W

      Én Balmazújvárost hallottam:)

   • Sanzi

    azért, az hogy Mákvirág ott van és Zsótér meg nem… no comment

  • László Papp

   Fradista meg egy sem.Hahahaha

   • prison miki

    gondolom őket nem engedte el Doll. A nemzetközi indulók közül csak azokat hívta be Storck, akiket az előzetes egyeztetés során elengedett az edző.

    • László Papp

     Előbb hívnék be bárkit a Paksból meg a Haliból vagy akár Újpestről,sőt Diósgyőrből is, mint NB 2-ből

 • 58914020 .

  Sokan írják a neten, hogy úgy érzik, a Videoton simán lelép minket hétvégén.

  • László Papp

   Irni sok mindent lehet,remelhetoleg ez a palyan fog eldolni,nem az iroasztalnal.

  • Zagreus

   Nem tudom elkepzelni hogy ne legyunk bajnokok. Ott droidok fizetett zsoldosok itt egymasert ertunk es a klubbert jatszanak elsodlegesen

   • 58914020 .

    Igen, de emiatt nem fog remegni a lábuk, lazán játszhatnak. Egy Lazovics nyert már ötször bajnokságot máshol, Juhász Roland is volt pl. belga bajnok, játszottak a Bajnokok Ligájában.
    Ezek az arcok nyugodtan fognak focizni, ami nagy előnyük lehet.

    Az biztos, hogy nekünk a koncentráció, a mentális erő nagyon fontos lesz.

    • Zagreus

     Koncentralni fognak. Van masik oldala hogy nalunk meg keves a bajnok

     • Sztefo

      Igazad van. És klub- illetve szurkolói szinten is éhesebbek vagyunk, hiszen 24 éve nem voltunk bajnokok, és ki tudja, mikor leszünk, ha most nem.
      A fidi 2 éve bajnok volt, és minden évben az aranyért fog csatázni, amíg az “adott” anyagi támogatást megkapják…

   • prison miki

    azért ne legyünk elvarázsolva, roppant erős a videoton is, sajnos elképzelhető hogy vereséget szendvedünk. ne essünk túlzásokba, persze mindenki bajnoki címet szeretne, de a realitásokból induljunk ki.

 • Zagreus

  MEGJOTTEK A JEGYEINK VAZZEEEEEEE !!!!!!

 • Zagreus

  De gaz! A nevtolvajok kinkeservesen bajnokok lettek ennyi penzbol es felvasarlassal de azert meg meg is kell hivni toluk parat mert kevesen jelentkeznek utanpotlasba hozzajuk meg csak azert is szoljon roluk a nota persze

  • László Papp

   Es akkor meg vedd hozza a Kocsis Gergot is,aki kivetelesen ott nevelkedett.Persze Vida Kristopher nem fer be…

   • Zagreus

    Ezt hivjak diktaturanak. Egy szemely a piramis legtetejen iranyitja az alatta levoket es meg azt is o donti el mikor szarhatnak ;) :) sorry ez van

  • A69W

   Valahogy nemértem Én ezt…..itt van ez a Futács Márkó a Hajdukban. Legutóbb 4 gólt rúgott, vezeti a góllövő listát Horvátországban, nem érdemelt volna meg egy próbát? Felcsútra kell igazolnia, hogy bevállogassák?

   Endi bent van amúgy a keretben? :)

   • Zagreus

    Szerintem keszul a BL selejtezokre ezert nem valogatta be :)

    Mar csak 3 nap 21 ora 22 perc :)

   • Csaba Horváth

    Nikolics az USA bajnokságban szárnyal…és nincs keretben? Pedig elmondása szerint szeretne futballozni a válogatottban…hogy van ez?

    • A69W

     Beszéltek Storckkal.Tart a bajnokság, vezeti a góllövőlistát, messze van, aklimatizacio-ezt még meg is értem valahol.
     Nico kapott azért lehetőséget, de ebben rendszerbe valahogy nem illik be a játéka.

    • szentike

     Nikolics ellenünk is szeretne pályára lépni!

   • László Papp

    Vida Kristopher se erdemli meg,aki golokat lo a DAC-ban,golpasszokat ad,szinte vegigjatsza a meccseket,bezzeg a nagy Kocsis Gergo igen…Jatszott ez a gyerek mar egyaltalan a DAC-ban?Meg ha igen,megis mennyit?

 • Zagreus

  REGI KHO -SOK! IRJATOK MAR RAM ITT!
  Megihatnank egy pofa sort! :) Richmond drot z basildon stb stb stb :)

 • 58914020 .
 • 58914020 .

  Ti az előző meccshez képest mit változtatnátok a kezdőn?
  Akkor még Laczkó játszott, nyilván helyette lesz Baráth. De rajta kívül? Zsótér, vagy Koszta? Lovric?

  • A69W

   Én semmit. Ez legyen a Rossi “baja”.
   Ezen a ponton már nincs értelme szerintem változtatni. Nagyon nem is lehet. Az lesz a legjobb összeállítás, amely kifut szombat este.

   • László Papp

    Nekem tetszett a szombati kezdo,ha meg cserelni kell,akkor ott is lenne minoseg Lovrics,Hidi es Zsoter szemelyeben.

    • Andris Koncsol

     Talán Zsótér Gazdag Dani helyén kezdhetne szerintem :-)

     • 58914020 .

      Én GAzdagot benttartanám, jól nyomta a Debrecen ellen.
      Én Kosztát tartanám meg cserének. elől elegendő most Lanzafame és Eppel, hátha megoldják ketten.

     • Pelso

      ez 1 elég nehéz kérdés, mert mind2 nagyon jó! de szerintem Dani jobb védekezésben, és tartok tőle, hogy most erre nagyobb szükség lesz.
      nem gondoltam, hogy Zsótér ekkorát fog menni nálunk, megszerettem a csávó játékát!
      de most talán mégis a Koszta,Gazdag, Nagy Geri középpel kezdenék.
      ilyen is régen volt, hogy a nagyon jó Zsótér vagy a triplázó Koszta közül valamelyik lehet, h nem fér a kezdőbe!

     • prison miki

      szerintem Zsótér is nagyon ott van védekezésben, csúszik-mászik, nem ismer elvesztett labdát.

     • Pelso

      ez 1 kellemes “teher” Rossinak és nekünk is, igazából nem tud rosszul dönteni, csupa szív spíler mind2…

   • 58914020 .

    Én Zsótért mindenképpen betenném, szerintem szükség lenne az ő sok futására és lövőkéjére.

  • tszajko

   Örülök ennek a felvetésnek, egy kicsit szakmázzunk, mert az érzelmi oldalát szerintem már nem tudjuk hova ragozni, én lassan már aludni se tudok, nemhogy dolgozni. :D
   Abban maximálisan egyetértek A69W-vel, hogy ez igazából Rossi baja, de nem lennék szurkoló, ha nem gondolkodnék én is a várható kezdőn, és egyelőre a következőre jutottam (a posztokat olyan sorrendben írom, hogy mennyire vagyok biztos a felállásban).

   Kapus: Bár nem mindig voltam oda Gróf megmozdulásaiért, a helye megkérdőjelezhetetlen, és nagyon bízom benne, hogy az utóbbi napok pozitív történései (11-es védés, válogatott behívó) tovább tudják növelni az önbizalmát. Kiváncsi lennék, hogy hogy jött össze ez a válogatott, hiszen szerintem Kovacsik és Dibusz is egyértelműen előtte van az NB1-ből, de bízom benne, hogy Rossi keze is benne van a dologban!

   Csatárok: Igazából kérdőjel itt sincs, remélem, hogy senkiben sem merül fel, hogy védekezőbb felállásban kellene pályára lépnünk (mondjuk egy csatárral). Lanza és Eppel a csapat két legnagyobb erőssége, mindketten egészen jó formában vannak, így reméljük, hogy a gólok is jönni fognak, de az is biztos, hogy a védekezésben is be kell majd segíteniük.

   Szélsők: A tavaszi szezonra egész jól beálltunk a King-Holender párosra, így amennyiben King sérülése nem súlyos (nekem nem tűnt annak), maradnék a jól megszokott szélsőknél. King az egész szezonban kiemelkedőt nyújt, Holendernek pedig talán ad annyi pluszt az MTK elleni csodagólja, hogy meg tudjam bocsátani az amúgy jellemző töketlenkedéséeit (lásd: debreceni 11-es).

   Védők: A szezon második felére abba a szerencsés helyzetbe kerültünk, hogy 4 hasonló képessű védő pályázik a középső három helyre, akik közül igazából szakmailag nagyon nehéz választani. Ez a túljelentkezés igazából elég hasznos volt, hiszen az évközi sérülések, eltiltások miatt nagyon ritkán állt rendelkezésre mind a 4 játékos, az utolsó fordulóra viszont úgy tűnik, hogy mindenki készen áll. Én a győztes csapaton nem változtatnék, a debreceni gólok nem a védőkön múltak, úgyhogy maradnék a Bobál – Kamber – Baráth hármasnál. (Ettől függetlenül jövőre szívesebben látnám Gyurit a középpályán!)

   Középpálya: Jelen pillanatban itt vagyunk igazán bizonytalanok, pedig a szezon közepéig elég stabil volt a Koszta-Hidi-Gazdag felállás (más kérdés, hogy ebben a fiatal szabály is erősen közrejátszott). Tavasszal azonban a középpálya en bloc visszacsúszó teljesítménye, Hidi gyenge formája, és Zsótér előretörése megtörte a kőbe vésett felállálást. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha Zsótér 100%-os, akkor nem engedhetjük meg, hogy kihagyjuk a csapatból, szerintem egyértelműen ő a legjobb középpályásunk, játékszervezésben, kapu előtt és védekezésben is kiemelkedően hasznos. Középre nagyon örülük, hogy újra megtaláltuk Nagy Gerit, Debrecenben óriásit küzdött, Hidi helyett mindenképp őt küldeném. Azzal pedig szerintem mindenki egyetért, hogy egy mesterhármas után ritkán van értelme a padra küldeni valakit, így természetesen Koszta Márk töltené be az utolsó fennmaradó helyet. Tudom, hogy Zsótér leginkább Koszta helyén játszott tavasszal, de ő kellően univerzális játékos ahhoz, hogy ezúttal inkább Gazdag helyét foglalja el.

   A kezdő tehát így nézne ki: Gróf – Bobál, Kamber, Baráth – King, Holender – Zsótér, Nagy G., Koszta – Eppel, Lanzafame.

   Cserék: Nem tudom, hogy tudjátok-e, de Rossi valamennyi bajnoki meccsén kihasználta a 3 cseréjét, úgyhogy reálisan nézve a Vidi ellen is erre számíthatunk. A legegyértelműbb cserénk Gazdag lesz, aki a középpályát tudja majd frissíteni Zsótér vagy Koszta helyén, ha pedig a védelemben lesz valami baj (sérülés, elfáradás, sárga lap – emlékezzünk Felcsútra), akkor jó érzés, hogy Lovric tud érkezni. Az utolsó cserét a meccs alakulásától teszem függővé, ha jól alakul a meccs, akkor Rossi kellően olasz lesz egy Koszta – Villám védelem erősítéshez, ha pedig támadnunk kell, akkor jöhet Balázs, esetleg Vasziljevics.

   • A69W

    Hibátlan elemzés:) gratulálok!

   • Cha-b

    Az én kezdőm szinte ugyan ez lenne, de Koszta helyett Hidi, ha felépül. Sztem kell középre a 2 vkp, mert ha ott nem fogunk eleget ütközni, akkor bajban leszünk. Mivel nekünk jó az x is (természetesen nem arra kell játszani, apellálni), ha a Vidi nem talál gólt az elején, akkor egyre jobban ki fognak nyílni. Ott meg is lesz a területünk ahol mögéjük tudunk kerülni, amiben idén egész jól muzsikálunk. King, Holender Zsótér nagyon gyorsak vagyunk a szélen, és ezzel fogunk nyerni. CSAK!

  • papparam

   Nem tudom, de a legfontosabb, hogy tartsuk a fiatal szabályt! :)

 • A69W

  Holnap jelölik ki a bírókat.
  Annyira nagy kérés lenne egy partatlan, korrekt bíró!
  Többek között természetesen nem Ando-Szabóra gondoltam:) de tényleg nagyon örülnék, ha nem ezen múlna a szombat!

  • VirágPeti

   Holnap?? A meccs napján? Kedden vagy mikor nem azt nyilatkozták, hogy pénteken jelölik ki? Most megint elhalasztották? Nem is értem. Csak csörög majd a delikvens telefonja mikor lemegy a Spar-ba ebédnek valót venni, hogy hé, öcsém, te vezetsz a Bozsikban délután, van félórád hogy összekapd magad??

 • László Papp

  Egyebkent a ma este tortentekbol kiindulva az aranyeso is Kispestre tart :)

 • Sztefo

  MLSZ automatikus mail tárgy: Emlékeztető

  Tisztelt XY!

  Önnek jegye van az alábbi mérkőzésre:
  Bozsik Stadion, 2017. május 27. 19:00, Budapest Honvéd – Videoton FC.

  Köszi, akkor most már nem felejtem el! :)))
  Lassan már nem is alszom a MECCS miatt, erre még emlékeztetnek is … :))

  • szentike

   Dettó!

 • tszajko

  Kijöttek közben a hivatalos oddsok is:
  Honvéd 2,65 – X 3,1 – Vidi 2,65

  Én őszintén szólva ennél rosszabbra számítottam :/

  • papparam

   Kéne vagy százezret a Fidire raknom. Vagy nyerek 165 ezret, vagy bajnokok vagyunk. :)))

 • Pelso

  Hemi büszkeség:
  Milyen érvekkel tudná indokolni, hogy ezt a bajnokságot a Honvédnak „kell” megnyerni?
  – Kiváló csapat, Honvéd-nevelésű akadémista srácok, az edzők gyöngye, tisztesség a szívben, erő a lábban, a világ legjobb közönsége.

  Hemi humor:
  Nyilván nem kérem, hogy teregesse ki a kártyáit, ám érdekelne: készül bármi különlegessel, ha a Honvéd megnyeri a bajnokságot?
  – Jelenlegi diétámat félretéve reggel két krumplis pogácsával, délben pedig a Déryné bécsi szeletével fogok ünnepelni. Ez nekem elég különleges.
  http://nb1.hu/otp-bank-liga/kispest-a-boldogsag-szigete–interju-george-f-hemingwayjel

 • papparam

  Az ok, hogy nekünk a döntetlen is jó, A Fidinek meg csak a győzelem, de nekik azért van egy nagy előnyük: nekik biztos nem kell nagyot váltaniuk a meccsen. Azt lehet játszaniuk, amire egész héten készülnek. Ellenben nekünk rohadtul kell, ha kapunk egy gólt. Nem tudom, milyen taktikával megyünk ki, de nem hiszem, hogy egy mindenáron gólszerzésre, győzelemre menőssel. Pszichikailag is lehetetlen. Néha úgy érzem, jobb lett volna ponthátránnyal belemenni ebbe a meccsbe. Persze lehet, hogy már meghibbantam a nagy feszültségben. :)

  • Pelso

   bocsi, de az utóbbira szavazok… :D
   szerintem, mindenképp nekik kell kezdeményezni, ezért ez előnyös lehet a kontráinknak.
   nekünk pedig amúgy sem szokott gondot okozni mostanában 1 gól hátrány.
   igazából, csak a bíróktól tartok… ezt leszámítva nem tudom elképzelni, hogy gond lehet!
   ezek a srácok meg fognak szakadni a bajnoki címért!!
   de ha ne adj’ Isten, nem jönne össze, az kisebb gáz, mint ha megint a bírók csalnák el.

   • papparam

    Igazából én is a bíróktól, meg a pechtől tartok. Ha lehetne tudni előre, hogy ezekkel nem lesz gond, nem is izgulnék, mert tudom, hogy mint csapat erősebbek vagyunk.

  • MB Kecskemét

   :D Úgy látom nem csak én kezdek kikészülni, a francba, de nehéz kivárni még ezt a szombatot !

 • Tibor Fehér Első

  A huszadik percig megszerezzük a vezető gólt.

 • papparam

  Ja és a másik: nézegettem a Fidi meccseit. Ok, hogy erősek, de ráadásul kicsit olyanok, mint a délszláv vízilabdások. Minden létező eszközzel az előnyhöz jutásra törekednek, legyen az szabályos, szabálytalanságot súroló, vagy szabálytalan. Az ellenfelet gyakran cukkolják, a bírót manipulálják, stb. Rohadt nehéz ellenük játszani, ill. megőrizni a hidegvért.
  Ha a játékra tudunk koncentrálni és nem velük, vagy a bíró hülyeségeivel foglalkozunk (garantálom, lesz pár), az már fél siker lenne.

  • Tibor Fehér Első

   A huszadik percig megszerezzük a vezető gólt.

   • szentike

    Azt se bánnám, ha a vezető gólunk a győztes gól lenne!

    • papparam

     Azt se bánnám, ha a vezető gólt a 98. perceben szereznénk meg. :)

     • szentike

      Azt se bánnám, ha már vasárnap lenne és bajnokok lennénk!

     • 58914020 .

      Ki nem hagynám ezt a meccset!!!!

 • Cha-b

  Ajándékbolt nyitvatartást tud vki ?

  Jól látom, hogy hétköznap CSAK hétfő és csüt. 16-19 h ?

  Előre is köszi!

 • A69W
  • A69W
   • László Papp

    Ez Nemzeti Sport vagy Sport Plusz?

    • A69W

     :) az utobbi! Gyurinál ilyen címlap elképzelhetetlen!

     • László Papp

      Ezt az újságot se vettem régóta, de ez a szám érdekel. Holnap lehet, h elballagok a postára, csak lesz belőle.

   • 58914020 .

    Tartalmat nem tudod belinkelni?

    • A69W

     Csak holnaptól kapható az újságosnál a standokon! (Ez csak a címlap.)

   • CS.A.K.

    Ezt valaki be tudná scannelni aki megvette? Én nem kaptam az újságosnál…

 • 58914020 .

  Mai ns honvédos része megvan vkinek?

 • Andris Koncsol

  Nekem van egy olyan babonám, hogy minden meccs előtt megnézem azokat az összefoglalókat, amikor az aktuális ellenfél ellen győztünk. A vidi ellen ezek mindig szépre sikerültek, 92. percek, Lovric 11-es védése stb. :D Remélem most is bejön :)

 • 58914020 .
  • 58914020 .

   Rőzse a Digiben

   • László Papp

    Egyébként tényleg nagyon furcsák voltak Rossi “gólörömei ” a Loki ellen,nekem is feltűnt,hogy szinte semmi mosoly nem volt az arcán,csak közöny meg pókerarc.

    • Escape

     Hát ja.
     Nem tud ugy az ember felhőtlenül örülni ha tudja hogy junius 1.-vel munkanélküli lesz…

     • Csaba Horváth

      Tudsz valamit?

     • Escape

      elég nagy csoda lenne ha maradna , mert akkora a nézetkülönbség edző és tulajdonos között

     • István Hereb

      Be szoktak jönni a “megérzéseid”. Ha Hemi elengedi, az megbocsáthatatlan bűn lenne.

     • zolee

      Szerintem Hemi nem fog változtatni filozófiáján, ha megnyernénk bajnokságot én megbocsájtom egyelőre neki, az a baj hogy egy spirálba kerülnénk bele, mert ha bajnokok lennénk utána mindenkinek megnőne az igénye, tegyük hozzá jogosan, és ha nem teljesítenék akkor motiváció nem lenne már olyan mint idén, és ebből nagyobb gondok is lehetnek.Tehát vagy bevállal öreg egy nagyobb rizikót amiben anyagi bukta is benne van, esetleg talál egy nagyobb befektetőt úgy, vagy marad a jelenlegi stílus akkor nehezebb idők jöhetnek ismét…

     • CS.A.K.

      Ebben tökéletesen igazad van! Szerintem amennyire örülne a bajnokságnak, a másik pont annyira nem kívánja. Magasabb bérigények, keretmegerősítés, megannyi többletkiadás. Másrészt én az igazi jó értelemben vett fociőrült érzelmeket hiányolom belőle, mert minden megnyilvánulása a hideg érzelemmentes üzleti alapon jön le róla. Ha én lennék a helyében akkor minden meccsen az ultrák között tombolnék.

     • 58914020 .

      Igen, de ha te lennél a helyében, már tönkre is ment volna a klub.
      MInden pozícióba olyan ember kell, aki illik is oda. Hemingway nélkül nem jutottunk volna el idáig.

     • CS.A.K.

      Ha a pénzügyi hátterére gondolsz, akkor valószínű, mert nem tudnék egy klubot finanszírozni…nem arcoskodásból, de én is cégvezető vagyok, tudom mivel jár. Azonban ez érzelem is kellene, hogy legyen és ott felülíródik az észérv. Félreértettél, minden tiszteletem Hemingwayé, mert más nem tett volna ide pénzt, azonban nem egészséges mindent pénzügyi alapon eldönteni. Lásd Rossival kapcsolatban kb. vagy megegyezünk Marcoval, vagy nem, számára kvázi mindegy…

     • 58914020 .

      Nem mindegy, ezt nem mondta. Azt mondta, hogy van egy pénzügyi keret rá, ha ezt a keretet Rossi túllépi, akkor nem tudnak mit csinálni.
      Rossi-n ál, vagy bukik a dolog.

     • CS.A.K.

      Nézd, ha én szeretnék megtartani egy jó kollégát aki viszi a cég szekerét, akkor megpróbálok mindent megtenni a lehetőségek keretein belül. Ez a mostani csapatra és a stábra nézve is helytálló, mert ha csupán üzletként is nézzük, egy befektetés (amely ha most többletráfordítást igényel) sokszorosan megtérülne egy folyamatos jó szerepléssel. Nézd mekkora tömegek mozdultak meg a klub irányába és a média is szentel már ránk figyelmet!

     • Csaba Horváth

      Hemingway mindent beáraz. Rossi is be van árazva, ha ennél többet kér, akkor az nála rossz biznisz és nem adja meg neki. Ha megadja, akkor utána mindenki a jobb teljesítményre hivatkozva akarna többet. Pont ilyen “nem csinálok kivételt” hozzáállás miatt távozott Jelena is. Hemingway ilyen, így kell szeretni. Azért hosszútávon mindig neki volt igaza….

     • 58914020 .

      Na-na!! Azért Bajnert jól elcseszte…. :D :D :D

     • Escape

      na na! ” hemingway beáraz mindenkit”???
      akkor lenne jogos, ( és következetes) az öreg, ha mindkét irányba működne a dolog.
      (nem konkrét játékosról irok –csak példa)
      Vagyis ha jön egy játékos 500ezres fizetésért, és ő lesz a gólkirály, és miatta nyer bajnokságot a csapat, akkor ne is kérjen többet a következő idényben, mert ” be van árazva”??

      az öreg akkor lenne következetes, ha a fenti játékost akit 300,000euroért vett, a szerzon végén, ( gólkirályként, meg legjobb játékosként is) 300,000euroért akarná eladni.
      De nem!!! ilyenkor persze szeretne ő is többet kapni érte!!!!

      Akkor a játékos miért ne kérhetne magasabb fizetést??

     • Escape

      “mindenki a jobb teljesítményre hivatkozva akarna többet”

      MIért??
      Nem ez a normális???

     • medvepuszi

      Szerintem itt nem (vagy nagyrészt nem) Rossi fizetéséről van szó. Van a klub költségvetésének egy része, ami az első csapatra (játékosok, edzők, segítő személyzet) megy el. Ez alapján a Honvéd a kieséshez lenne közelebb, mint a bajnoki címhez. Idén ezt a szombati meccstől függetlenül már biztosan messze felülmúlta a csapat. Viszont Hemi jövőre se fog többet (vagy sokkal többet) szánni erre. A jegy- meg ajándéktárgy-bevételek nőnek, de így is elenyészőek. A játékosok értéknövekedése/eladása és a helyezésért járó mlsz-lóvé jelentős bevétel ugyan, de idén prémiumra is sokkal többet kellett költenie a győzelmek miatt. Szponzorok meg Magyarországon nem a sikert, hanem az állami kulcspozíciókban ülő sógort-komát keresik.
      Szóval Rossinak kb. az a választása, hogy az idei kiemelkedő év után megpróbál-e jövőre is csodát tenni, és ha nem sikerül, a reális 6-10. hellyel visszatoccsan a korábbi évek lingyilangyijába (lásd a 2013-as bronz utáni hónapok), vagy félistenként lelép vhová több pénzért, jobb lehetőségek közé.

     • papparam

      Én nem is akarnék kitolni vele. Az a durva, hogy mindenkinek jobb lesz, hogy lelép. Még nekünk is, mert az emlékeinkben mint ikon marad meg. Ha maradna, pontosan az történne, amit írsz.
      Az egyetlen utópisztikus alternatíva lenne, hogy senkit nem eresztünk el, sőt, megerősítjük a csapatot és megcélozzuk a bl csoportkört. :)

     • Escape

      “Van egy pénzügyi keret”

      Ugyanaz az összeg, mint amennyi idén volt.

      De nyilvánvalóan ez nem reális, hiszen ha valaki egy közép csapatból bajnokcsapatot csinál azt anyagilag is el kéne ismerni !!!
      vagyis többet kéne adnia mint eddig adott .

      Arról a nem elhanyagolható tényről nem is beszélve hogy Hemingway csakis Rossi nak köszönheti hogy a játékos keret értéke nagymértékben megemelkedett!
      Eppel t sokkal magasabb áron fogja tudni eladni az öreg mint amennyiért idehozta tavaly.
      Ezen is keresni fog az öreg, nemcsak az MLSZ től kap 180 milliót !!
      Egy igazi üzletember a bevételt, a nyereséget, visszaforgatja vagyis többet ad azoknak akiknek a sikertől köszönheti …

     • 58914020 .

      Csak akkor lesz munkanélküli,ha ő nem akar maradni…

     • zolee

      Nem kell félnie hogy sokáig munkanélküli lesz, Debrecenben tárt karokkal várják, már ha loki NB1-es marad…

    • Escape

     Lehet ez a “közöny meg higgadtság” jobb is mint amikor üvöltözött. Nem?
     Jobban megnyugtatja a játékosokat is

     • László Papp

      A játékosok sem örömködték magukat halálra a gólok után.Se egy Eppel gólöröm,se egy Lanza féle földrevitel,kivéve egy Koszta örömfutás a 3. gólja után.

 • 58914020 .

  Láttok esélyt arra, hogyha megnyernénk a bajnokságot, Marco Rossi neve felvetődjön, mint szövetségi kapitány??
  Mint magyar szövetségi kapitány?

  • István Hereb

   Storck sokáig marad, nem hiszem.

  • VirágPeti

   Inkább maradjon csak Kispesten.

  • prison miki

   Storck be van betonozva, mint a magyar futball egyszemélyes megreformálója és megmentője.

   • zolee

    Storck Rossi nyomába se ér edzőként, mindenhol megbukott eddig, itt is csak óriási mákkal lavírozik el, de igazából maradjon Storck, a válogatott jelenleg nem ér egy lyukas fabatkát sem, és nekünk magyaroknak nincs Lanzafame kaliberű játékosunk ami hiányzik, de még csak kilátásba sincs sajnos, és igazából 5-6 ilyen szintű játékos kéne….Ha Rossi lenne a kapitány neki se lenne könnyű dolga, ilyen játékoskerettel könnyű nagyot bukni…

    • 58914020 .

     Szerintem Rossi megoldaná…
     Rossi rögtön behívná például Vécseit, akinek simán helye lenne ebben a válogatottban, most is beválogatták Svájcban a forduló válogatottjába, a csapatával odaért a 3. helyre!!
     Szerintem Rossi olyan hatással lenne a válogatottra, mint Dárdai Pál.

    • István Hereb

     Rég bukott már edző meg ennyire a válogatottal, mint Storck. Pedig volt pár próbálkozó az utóbbi évtizedekben.

   • tszajko

    Megreformálta és megmentette vagy nem?

    • prison miki

     mindkettő folyamatban van! a lényeg, hogy az mlsz-nél egyértelműen storck-hoz vannak közve ezek a feladatok.

  • belos

   Rossi nagyon “rossz” szövetségi kapitány lenne. Neki az kell, hogy heteken át verje a csapat fejébe a kitalált taktikát, amit aztán azok álmukból felébredve is tudnak. Ezt egy válogatottnál nem lehet megcsinálni.

 • Sztefo

  Az 50-es villamosról munkába menet úgy szálltam le most reggel a Határ útnál, “bajnoki címért, bajnoki címért, küzdjetek a bajnoki címért!”. Páran szerintem hülyének néztek … 😊
  Valszeg az járt egy-két ember fejében, h ez a hülye milyen bajnoki címért akar küzdeni csütörtök reggel negyed 8-kor? 😊

 • István Hereb

  Sajtóhír: lehet, hogy Böde a Puskás Akadémiában folytatja. :-))) összeállhat a legendás Böde-Prosszer csatárduó.

  • VirágPeti

   Na, akkor a ződeket is sújtja a felcsútra vándorlás átka :). Röhely lenne. Gigantomán beteges klub, összevásárol mindenkit.

   • Csaba Horváth

    Már télen is sújtotta.. ;)

  • Escape

   Böde nem akar felcsútra menni.
   ( mondjuk aztán lehet mondanak neki egy olyan számot hogy mégis, vagy megmondják neki hogy ” jobb ha lemegy”)

 • László Papp

  Itt lehet kivetítőről nézni a meccset és szurkolni,akinek nem sikerült jegyet szereznie.
  https://uploads.disquscdn.com/images/95e9e46e631abc1d26cce850723577b257a09ebded237f2cefe685ab85a79805.jpg

  • VirágPeti

   Ez egy nagyon jó kezdeményezés. Odateszi magát a klub rendesen az utóbbi időben. Gratula.

 • A69W

  Ha egy bolt beindul……a klub honlapjan van fent hogy ősztől csak 10 év alatt lesz ingyenes a bejutás. Felette diakjegy. Eltörölték a 65 év felettiek ingyenességét is.

  • prison miki

   A teljes képhez hozzátartozik, hogy a 10 éven aluliaknak lesz bérlet 800 ft-ért, tehát nem kell majd 0-ás jegyért sorba állni. A diák/65 év felettieknek szóló őszi bérlet 6400 Ft lesz. Én személy szerint sajnálom, hogy a nyugdíjasok ingyenessége elveszik, mert az ő generációjuk még nagyobb számban érdeklődik a foci iránt, és van is idejük kijárni, de azt megértem, hogy a klub úgy érzi, már van egy biztos bázis amire lehet alapozni.

   • A69W

    Köszi a kiegészítést! Valóban lesz bérlet is! Nyugdíjasokat Én is sajnálom, de bizzunk benne, hogy szeptemberben nem 1500-an kongunk majd a stadionban………

    • Tibor Fehér Első

     Pedig de.

     • papparam

      Persze. :)

 • Döme Sanya

  Semmi különös csak a 200. szerettem volna lenni.
  Van már bíró? Lehet hogy esküt kell tennie, hogy csak a kormánycsapat győzhet.Amennyiben nincs jelentkező elvállalom.

  • prison miki

   Nincs, az mlsz még nem tudja, ki melyiket kapja, és csak pénteken fogják kijelölni. Nem indokolták meg, hogy miért.
   http://www.csakfoci.hu/nb-i/99988-furcsa-meg-az-mlsz-sem-tudja-kik-vezetik-az-nb-i-utolso-meccseit

   • szentike

    keresik a megvehetőt, kassai messze van, andó szabóról már mindenki tudja már…

  • Player

   Az előző poszthoz kérdeztem ugyanezt. Iványi, Fábián, Bognár, Vad II nálam a sorrend, és tuti hogy nem ezek lesznek.

   • Andris Koncsol

    Iványi asszem nem lehet, mert az előző fordulóban is ő vezette a vidi meccsét

 • prison miki

  http://honvedfc.hu/hirek/telthaz-8516-nezo/2017-05-25
  8515 a hivatalos.
  A magyarfutball.hu szerint legutoljára a 2001-es Kispest-Fradin voltak ennyien hazai bajnokinkon (akkor 10000 volt a hivatalos)

  • Sztefo

   Ez pont 400-al kevesebb, mint az Excel táblámban. Szerintem a két álló szektor pont ennyivel kevesebb annál, mint ami az oldalon fenn van, és amit egyik szurkolótársunk is írt.

 • Andris Koncsol

  “Közös ünneplés a csapattal

  Szigorúan tilos felmenni a pályára a mérkőzés előtt, alatt és azután is! Aki ezt a szabályt megszegi azzal szemben intézkedni fognak a helyszínen lévő biztonsági szolgálat, illetve a hatóság emberei. A díjátadó ceremónia után (abban az esetben is, ha bajnokok leszünk, illetve abban az esetben is, ha másodikak) a műfüves pályán tartjuk meg a közös ünneplést a csapattal. Mindenkit megkérünk, aki szeretne közösen ünnepelni a játékosainkkal, hogy a díjátadás után fáradjon az I-es kapu mellett található műfüves pályára.”

  Adott esetben 24 év várakozás után nem lehet emléket haza vinni a pályáról? :O 2009-ben miért tudtam hálódarabot hazahozni? Remélem értitek a kisebb csalódásom :)

  • Atesz

   Emlekszem miutan mar kb senki nem volt a stadionban az oltozo elott csinaltunk kepet Diegoval es Sisa mesterrel 😂

  • tszajko

   Azért kiváncsi vagyok, hogy ezt a szép elméletet egy esetleges meccs utáni eksztázis után is tartani tudja / akarja-e majd a klub. :D

 • A69W

  Horti Gábor (Facebook)
  “Sokat szapultam mindenki a honi fociban, DE: ez a 12 csapatos bajnokság, a legjobb döntés volt az MLSZ részéről az elmúlt 20+ évben! Bajnoki döntő! Tiszteletre méltó a Videoton szereplése, de a szívem most a Honvéd győzelmét szeretné, mert jó lenne látni, hogy egy kisebb költségvetésű csapat borsot tud törni az egyik hazai gigász orra alá! (ja, és mivel sport, aki politikát kever ebbe az egészbe, attól sajnos búcsúzunk!)”

 • Tibor Fehér Első

  A nyugdíjas bérlet /a körülményeket figyelembe véve/pofátlanság!Írjunk egy petíciót az Öregnek.

  • prison miki

   Pofátlanságnak azért erős túlzás nevezni. Egy profi futballklub elso szamu termeke maga a merkozes. En is sajnalom h megszunik de inkabb meg kene koszonni hogy eddig volt ilyen kedvezmény és továbbra is lesz igen olcsó nyugdijas berlet.

   • Tibor Fehér Első

    Követem a munkásságod,racionalis vagy,tudom,de most tévedsz.Attól mi nagyon messze vagyunk.

    • Tibor Fehér Első

     Majd a nagypapa kihozza az unokáját,aztán majd ha felnőtt lesz vesz jegyet.Demagóg,világos.De kellenek,mert kevesen vagyunk,következésképp elférnek ingyen is.Ez az én meglátásom.

     • Escape

      Az a baj megint, hogy az öreg teljesen üzleti alapon nézi ezt is.
      Pedig itt más szempontokat kéne figyelembe venni

      Ha kiszámolod hogy hány nyugdíjas jár a meccseinkre és ezáltal mennyi bevétele lesz a tulajdonosnak az egy elhanyagolható összeg lesz !!

      Viszont ha ingyen kijöhetnek a nyugdíjasok és esetleg elhozzák az unokáikat akik szintén ingyen jönnek akkor abból később egy nagy szurkolótábor alakulhat ki !!!

      Csak hát ez hosszú távú gondolkodást feltételez, hosszú távú üzleti befektetést. Az öreg pedig mindig is az azonnali bevétel híve volt ….
      Akármennyire is leszóltok miatta ezért mondom hogy az öreg nem jó üzletember

     • Tibor Fehér Első

      Azoknak a nyugdíjasoknak a 80%-tol el is búcsúzhatunk unokástól.Jól látod,nem osztottak/nem szoroztak.

     • Tibor Fehér Első

      Sőt!Most kéne csak igazán reklámozni a nullás jegyet,legalább ott a kerületben.

     • prison miki

      Es meccsenkent 680 forintert (kb annyira jon ki a berlet a kupat nem szamolva) mar nem tudja kivinni az unokat? En is jo otletnek tartottam az ingyenesseget, de lathato hogy a jo szereples eri a legtobbet nezoszam emelkedest tekintve. Azert nem kitiltva lettek, es tovabbra is figyelembe van veve hogy a 65 ev feletti atlagosan egy alacsonyabb jovedelemmel rendelkezo csoport.

     • 58914020 .

      Tudod, milyen nyugdíjak vannak? A legtöbb nyugdíjas forintra számolja ki a megélhetését, zsemléket eszik naponta, hogy kijöjjön..
      Nem Magyarországon élsz és Kispest nem a Rózsadomb!

     • prison miki

      Nem vitatom hogy van olyan aki nem fogja tudni maganak megengedni es emiatt otthon fog maradni (hozzatennem hogy ilyenek a 65 ev alattiak kozott is vannak). Nekem azzal sincs bajom ha peticiot irnak az Urak a tulajdonosnak. Csak szeretnem arnyalni a kepet, hogy egy csokkentett osszeget (a teljes aru berlet kevesebb mint fele) kerni egy szolgaltatasert nem egy vilagtol elrugaszkodott dolog. Persze az lenne a legjobb, ha minden ingyen lenne. Ha eddig egyfele jegyar lett volna, most mindenki orulne hogy gondolnak a nyugdijasokra.

     • 58914020 .

      Nem vannak, hanem szinte az összes ilyen lesz. Én nem ismerek egyetlen olyan nyugdíjas, meccsrejáró Honvéd-drukkert, aki ne lenne ágrólszakadt. Legtöbben eleve csak azért járnak ki, mert mást nem is engedhetnek meg maguknak…

     • papparam

      Nyugdíjhoz igazított jegyárakat! :)

   • Escape

    Egy profi Football club nak a bevételének a kétharmada a merchandising

    • István Hereb

     Ehhez képest nálunk ki van adva az ajándékbolt, ami persze értelmezhetetlenül kicsi bevételt hoz a mi szintünkön, a papa költségvetéséhez képest. De majd most, ha bajnokok leszünk ;-)

    • prison miki

     Tudom, hogy nem a jegy az elso szamu bevetel forras, ezert nem os azt irtam. De megiscsak a klub fo tevekenysege maga a sportesemeny. Ezen valo reszvetelert penzt kerni nem ordogtol valo dolog. En is jo otletnek tartottam az ingyenesseget de szerintem a fenti reakcio tul szelsoseges.

  • 58914020 .

   Szerintem sem pofátlanság, Manchesterben sincs nyugdíjas-jegy, de abban mégis egyetértek, hogy Magyarországon ez egy teljes baromság. Ezer nézőknél, 5 Ft-os havi nyugdíjaknál ezt egy buta lépés.

 • Andris Koncsol

  Tudom, hogy sok esély nincs rá, de nem akad valakinek egy eladó jegye a Vidi ellen? :/

  • Tibor Fehér Első

   Délelőtt az mlsz.jegyen a Családi F- ben még látott egy haver 2db zöld széket az 5.sorban.Nagyitsd meg a stadion képet,mobilon nemtudom vmiert megnézni neked.

   • Andris Koncsol

    Azt írja nekem, hogy elfogyott minden :/ de köszi a választ :)

    • Tibor Fehér Első

     Azért nyomj a Családi F-re,lehet hogynem vették át időn belül.Az a mentőkaputol jobbra,alul az eredmenyjelzovel szemben.Ez egy Microsoft szar ,egybe ir mindent,plusz ugrál össze vissza.

  • papparam

   Eladom az enyém, egy milla, kell? Na jó, olyan kevésért azért nem adom. :)

  • Ferenc Kiraly

   szia Bandi! Ha a lányom esetleg meggondolja magát és nem jön ki holnap, akkor viheted..:)

   • Andris Koncsol

    Nagyon köszönöm Feri :) amúgy rég láttalak meccsen :) Adott esetben hogy találjuk meg egymást? A telefonszámod már nincs meg sajnos.

 • MB Kecskemét
 • Player

  Berg korábban:
  Henning Berg, a Videoton edzője a norvég nrk.no portálnak elmondta, koránt sincs kibékülve ezzel a rendszerrel, ugyanis a legtöbb európai bajnokságban a gólkülönbség, a szerzett gólok száma, majd az egymás elleni eredmény a döntő.
  Csak ennek a szabálynak köszönhetően állunk a második helyen, miközben több gólt szereztünk, jobb a gólkülönbségünk és kétszer is megvertük már a riválisunkat. Ilyen szabályt még nem láttam, nem hallottam, de ez van. Még sok minden történhet az utolsó fordulókban, ráadásul a végén éppen Honvéddal játszunk, akkor kiderül, kinek lesz majd több pontja”-
  A szombati meccs után remélem több pontunk is lesz, és őt vigasztalja meg Mr. Álomsorsolás hátulról..

  • MrGrieves

   Az nem zavarja, h tobb meccset nyertunk eddig? Vagy az, h ok ebben a korben tobb meccset jatszottak hazai palyan?

 • 58914020 .

  Sajnos, én sem tudtam már kimenni.

  Azok a szerencsések, akik ott lesznek, könyörgöm, az első perctől az utolsóig üvöltsenek és buzdítsák a csapatot. Ez egy show lesz, akármilyen eredménnyel is, de élvezzék ki a döntő minden percét és teremtsenek félelmetes atmoszférát.

 • László Papp

  Kíváncsi vagyok,hogy ha lesznek jegyüzérek a stadionon kívül,mennyiért fogják kínálni a jegyeket.De remélem,ezeket jól elkapják majd és ellátják a bajukat!

  • 58914020 .

   Szerintem nem, én attól tartok, túl sok lesz a semleges néző. GYanítom, hogy Orbán és sleppje is kint lesz, meg egy csomó mindenki, aki amúgy ritkán jár meccsre.

   • ogy

    Fehérvári érdekeltségű csoportban is írta valaki, hogy családiba vette a jegyet, de szeretne piros pólót venni, amiben lesznek a fehérváriak. Ennek ellenére nem félek, hogy fehérvári invázió lenne a hazaiban. Semlegesek biztosan lesznek, de azért reménykedem, hogy ők is csak elenyésző számban lesznek jelen.

 • István Hereb

  Zsótér sajnos megy Újpestre, ahogy várható volt. Egy emberrel beszéltem ma, aki a munkájánál fogva beszélt személyesen Donáttal a napokban, és megerősítette, hogy ég és föld a különbség aközött, amit Heminek fizetnie kéne, és amit fizetni hajlandó.

  • Escape

   Szerintem koncentraljunk a szombatra, és a győzelemre!!!!!!

   És miután kiünnepeltük magunkat, majd bosszankodunk azon hogy mi lesz jövöre
   :)

 • 58914020 .
 • belos

  Nem tudom ki hogy van vele, de ha rajtam múlik nem ma fog meglódulni a GDP. :D
  MIKORLESZMÁRHOLNAP!

 • 58914020 .

  “Abban biztos vagyok, hogy látunk majd fehérvári gólt, a kérdés csak az, hogy az a gól mire lesz elegendő.”
  Csongrádi Ferenc, korábbi Vidi-játékos

  Hát,, a helyzet az, hogy szerintem is gólokat kellene lőnünk ahhoz, hogy versenyben maradjunk.

  • papparam

   Pontosan!

 • Tony Soprano
  • A69W

   Nagyon igaza van Hemingwaynek!

   Persze ebben a világban minden a pénzről szól, de ezek a fiúk holnap történelmet írhatnak! Azt hiszem a győzelmünk óriási arculcsapása lenne kishazánk újkori leosztott lapos labdarúgásának!

   Zsoldoséknál (Vidi) bennfentes infók szerint (az egyik kollégám rokoni kapcsolatban van az egyik játékos családjával) hónapok óta csak az alapfizetést kapják a játékosok és csak akkor lesz meg a “nagy pénz” ha bajnokságot nyernek.

 • A69W

  Hemingway, a Bölcs! http://www.borsonline.hu/sport/fagyos-a-viszony-hemingway-es-kovacs-kozott/132873
  Ez a zsoldos ügyvezető rekedt hangú dózsás, aki klubról-klubra vándorolva eljátssza a nagy managert meg elmehet a búsba, évi 4 milliárdot beosztani nem akkora nagy dolog…..
  Játékosként is egy unszimpatikus volt zolika, és vezetőként is az.

 • 58914020 .
  • 58914020 .

   Úgy tartanám korrektnek a sorstól, hogy helyére érkeznek Kovács Istvánka a Videotontól, akit ott csúnyán leépítettek.
   Száz százalékig biztos vagyok abban, hogy nálunk egy szezon alatt ismét felfutna és nagyon jól játszana.

   • 58914020 .

    A másik, akit (vissza)hoznék, az Leandro Martínez, aki még mindig fiatal és a klubbal szemben mindig korrekt volt, Lanzával jó páros lennének, ha Eppel elmenne.

    • Csaba Horváth

     Lanzával jó páros lennének… :D Pécsen bizonyították mekkora cimbik! :D
     Egyébként Martinez-Kovács István páros tényleg jó igazolás lenne. Persze Rossi edzősködése mellett….

    • A69W

     Szerintem amióta Martinez tőlünk elment, momentuma nem volt, sem Győrben, sem a Halinál és az MTK-nál sem……én nem ragaszkodnék hozzá.

     • 58914020 .

      Ez nem igaz, a Győrben az elején nagyon szép gólokat lőtt, aztán lettek sérülései, meg a Győr megszűnt, illetőleg átkerült az nbIII-ba.
      Ilyen gólokat nem látsz magyar csatároktól, Martinez ebben a ligában extraklasszis is lehetett volna, ha nincsenek a sérülések:

      https://www.youtube.com/watch?v=Yr2ukSM06dU

     • A69W

      Azért, hogy Nálunk folytassa a gyógyulását….. szerintem továbbra sem sok értelme van visszahozni.

      Akkor már inkább Vécseit vegyük kölcsön, illetve, ha Vadócz megunja végre a kalandozó magyar életmódot, ha Ő is visszajönne, ütős kis csapat lenne ez!

     • 58914020 .

      Vécseinek a szezon vége nagyon jól sikerült, ő most nem fog visszajönni, szerintem Vadócz sem.
      Mind Martinez, mind Kovács István méltatlanul mellőzött, rájuk lenne akár reális esély is a melllőzöttségük miatt.
      Martinez ellenünk is jól szállt be, szerintem nem lenne baj a sérülésekkel nála már. Legjobb korban van.

     • Thibby

      Mert nem játszatták

 • 58914020 .

  Régi játékosunk

  • 58914020 .

   Hát, én meg remélem, hogy nem naívan fogunk játszani, azt sem bánnám, ha buszozással nyernénk meg a bajnokságot…

 • A69W
  • Pelso

   már Kálmán is iszik… ? vagy csak spontán hülyeséget beszél…

   • Tony Soprano

    Nem ezt várná az ember tőle. Én szerintem a magyar futball érdeke az ,hogy a Honvéd legyen a bajnok!

   • Tony Soprano

    Lehet állást ajánlottak neki Felcsúton vagy a videotonnál….

   • Tony Soprano

    Hát nehezen teszem túl magam ezen Kovács Kálmán nyilatkozaton. Kedvenc játékosom volt és ilyeneket kell olvasnom. Nem lesz elkeseredve akkor se meg a magyar futball érdeke…..

    • Pelso

     ez 1 ilyen év: nagy örömök, kisebb csalódások. :) még abban bízhatunk, hogy nem ezt mondta…:) ami a magyar sajtót illeti, az sem lenne meglepő

 • 58914020 .
 • 58914020 .

  A neten láttam, hogy voltak akik több tízezer forintot, volt aki 50 ezer forintot ajánlott egy jegyért holnapra…

  • László Papp

   Én meg láttam olyan görényt is,aki 20 ezerért árulta a jegyét.Az ilyennek remélem,hogy jól ellátják a baját!

 • VirágPeti

  Bírókat kijelölték már holnapra? Mi ez a nagy kuss ezzel kapcsolatban? Mi tart ezen ennyi ideig?

  • 58914020 .

   Valami baj van az utalással, lassan érkezik át a pénz a számlára…:D

  • A69W

   Ezen agyalok en is……majd este 8-kor olvassuk, hogy Andó-Szabo…..

  • 58914020 .

   Egyébként a megvesztegethetőség elkerülése végett amúgy így lenne a korrekt, ha minél később tudnák meg a csapatok a bírókat.

   • Escape

    Az a baj hogy ha “olyan” bírót küldenek, akkor azt nem kell pénzzel megvesztegetni, mert magától is tudja hogy “mi a dolga”…

 • 58914020 .
  • 58914020 .

   Disztl-fivérek a Videoton mellett állnak.

 • 58914020 .
  • 58914020 .

   Pisont Pittta

   • 58914020 .
    • 58914020 .

     Igaza van Pittának, nagyon-nagoyn fontos lenne a klubnak a bajnoki cím, a következő 5 évre simán lendületet adhatna!

    • László Papp

     Ez évek során az összes poszter lekerült/leesett a szobámban a falakról,kivéve egyet,ennek a képnek a másnapi Népsportos fekete-fehér verziója.Az a poszter/kép már bőven nagykorú lett,most már ideje lenne,hogy kapjon egy kistestvérkét.

 • 58914020 .

  Marco Rossi:
  “Meg kell szereznünk az aranyérmet, bármi áron!!”
  http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/56/99/3/cikk_2569903/rossi.jpg

  • 58914020 .

   “Ha Istennek van ideje a labdarúgással, azon belül is a Honvéddal foglalkoznia, akkor a Honvédnak kellene nyernie a bajnokságot. Meg kell szereznünk az aranyérmet, bármi áron!”

   • 58914020 .

    Szállóigém Marco Rossitól:
    “Ha már Rómában vagyunk, látni szeretnénk a pápát is.”

   • belos

    Na, a Jóistennek is fel van adva akkor a lecke. :)

   • thpreg

    Lázár Ervin gyönyörű írását ajánlom ehhez :)
    https://www.szepi.hu/irodalom/lazar/foci.html

    “– Istenem – motyogom magamban –, mi az neked, tedd meg már, ha ez a gyerek annyira kéri. Állj be öt percre. Vagy kettőre. Akárha láthatatlanul is. Segítsd ezt a szegény csetlő-botló csapatot. S ha már itt jársz köztünk és volt öt perced a focira, miután leveszed a szerelésed, lezuhanyozol és újra utcai ruhába öltözöl, ne hagyj itt rögtön bennünket. Mert nemcsak a csapat csetlik-botlik. Állj egy kicsit a hátunk mögé, tedd a vállunkra a kezed.
    Valaki megérinti a vállam. Hátrakapom a fejem. A fiam.
    – Megígérte? – kérdezi.
    – Meg – mondom elszorult torokkal.
    Látod, Uram, most már nincs visszaút.”

 • 58914020 .

  8000 ezer néző, bajnokavatás, jó idő és egy nagy gól:

 • 58914020 .

  De kint lennék ma az utolsó edzésen…

 • 58914020 .

  MInden fogadási irodánál mi vagyunk az esélytelenebbek ma már, az összesített oddsok:
  Honvéd győzelem : 2.70
  Döntetlen: 3.17
  Videoton győzelem: 2.38.

 • Döme Sanya

  Továbbiakban is a nagyok szerénységével, győzzük 1 góllal.😀

 • A69W

  Tegnapi hir a Focibiro.hu FB oldaláról:

  “Sipos Jenőt, az MLSZ szóvivőjét, aki ennyit mondott az esettel kapcsolatban: – Valóban nincsenek még kijelölve a játékvezetők a bajnokság zárófordulójának mérkőzéseire, várhatóan erre holnap kerül sor. Azt azonban nem tudta megmondani a szóvivő sem, hogy ezúttal miért húzódik mindez jóval tovább, mint egy szokványos bajnoki forduló előtt.”

  Mi van ebben a szövetségben?? Röhej az egész! Sipos elvtárs is elmehet oda ahová gondolon….

  • Paal

   Sztem nem baj, hogy nem mondták el előre 4-5 nappal.. így nehezebb lesz Bognárt befolyásolni, lelkileg terrorizálni a két csapatot sújtó korábbi ítéletek felidézésével.

 • nethool
  • 58914020 .

   retró

 • András Viszolajszky
  • Escape

   Az nekünk jó???

   • András Viszolajszky

    Majd holnap kiderül :) . Karakó az egyik alapvonali, tőle azért tartok…

   • ogy

    Ha nem jegyeztük már meg a nevét, az talán jót jelent. :)

   • prison miki

    En kb 3 meccsét láttam és az alapján az egyik “kedvenc” birom lett. Lehet hogy pont azokat fogtam ki amik jol sikerultek, de en orulok neki

  • A69W
  • A69W

   2013 a Győr-Honvéd kupameccsen 3 azaz három Honvéd jatekost (Diarra, Ignja, Lanzafame (!) állitott ki…..persze ez akkor volt ez meg most van, de azert nem szokványos a story.
   http://www.fociclub.hu/2013/02/27/magyar-kupa-a-piros-lapok-meccsen-a-gyor-elodontos/

   • Paal

    Erre a meccsre sajnos én is emlékszem, csúnyán belenyúlt abba a meccsbe.
    Előzetesen nem sírnék a bíróküldés miatt, mindenkinek lehet gyenge meccse, de remélem holnap mind a hat játékvezető top formában lesz és nem róluk fog szólni a meccs.
    A csapatok szerintem felkészülhetnek a magasabb faultszintre (nem lesz minden kis szabálytalanság lefújva), ami nem baj a nemzetközi kupák miatt, de remélem nem csap át az egész durvaságba.

    Kingről van infó, rendbejött? Nagyon kellene Suljic ellen, de ha nem 100%-os, akkor rosszul is elsülhet, ha mégis játszatjuk.

    • 58914020 .

     Baj volt Kinggel? Én erről nem tudtam….

     • Paal

      Debrecenben a cseréje előtt úgy éreztem, hogy nem volt 100-as és nem akarták, hogy jobban megsérüljön. Meg a meccs végi ugrálásnál is óvatosan mozgott. Remélem csak én kezdek paranoid lenni..

     • Paal

      Nah megnéztem a NSO-s Hemi interjút és ha maiak a benne lévő edzésen készült videók, akkor nincs gond Kinggel! Bocs az ijesztgetésért!
      Már csak 20,5 óra!

   • papparam

    Csúnya volt…

 • Tibor Fehér Első

  Uraim!Pontosan 24óra múlva 1:0-ra vezetünk.

  • Ferenc Kiraly

   szia! Ámen!
   Álmomban megjelent Fodor Imre Foci és gratulált a bajnoki címhez….

   • 58914020 .

    Ez komoly??

 • Tibor Fehér Első

  A válogatott.blog.hu-t olvassa valaki?

  • 58914020 .

   Olvastam most a jegyeladásokról. A lényeg, hogyha mindig ennyi néző lenne (kb. 8 ezer), még akkor is csak a jelenlegi éves kiadás ötödét tenné ki a jegyeladásokból szerzett bevétel…
   Mondjuk szerintem az MU, vagy a Real sem csak a jegyeladásokból él már..

   • Tibor Fehér Első

    Elég jó oldal,ajánlom.

 • 58914020 .

  Holnap – talán – újra hazatérhet a futball oda, ahová mindig is tartozott

 • László Papp

  Holnap ilyenkorra már a bajnoki címet akarom ünnepelni!

 • László Papp
  • 58914020 .

   Ennek semmi értelme nem lenne, hacsak nem az, hogy a Dunaszerdahelyt annyira felerősítik – magyar forrásokból – , hogy a bajnoki címért és a nemzetközi kupaindulásért futhatna a játékoskeretével. Rossi pedig sokkal több pénzt kaphatna…
   Amúgy nem tudom, hogy Rossi Szlovákiában ugyanazt meg tudná-e valósítani, mint nálunk. Túl speciális ott egy kvázi magyar csapatot irányítani, nem értené szerintem.

  • Tibor Fehér Első

   Minden negatív hírt probaljatok már magatokban tartani vasárnapig ha lehet!Lesz /van elég stressz szerintem így is.Én is hallok mindenfélét,de nem”publikalom”.Koncentráljunk az aranyra!

 • 58914020 .
 • 58914020 .

  Most 22 órától az M4Sporton lesz egy-egy rövid interjú a játékosokkal.

 • 58914020 .

  Hídi sérült, fájlalta a lábát tegnap is.

 • Zoltán

  Csak nem tudok elaludni… Ha eszembe jut, rámtör a gyomorideg… Az elmúlt egy hét kb 2 évvel rövidítette meg a várható élettartamomat.

  Szerintem viszek magammal USB-s defibrillátort, hogy a vidi szögletek után újra tudjam éleszteni magamat és a környezetemben lévőket.

  Nagyon remélem, hogy megnyerjük, nem lehet ez másképp!!!

 • 58914020 .

  Azért Szabi már januárban megmondta, hogy a végsőkig kitartunk és valójában sokkal több van a keretben, mint ahogyan azt gondolták korábban.

  • 58914020 .

   Szabi már akkor azt mondta, hogy a két legerősebb keret (!!!) az nb1-ben a Honvédé és a Videotoné.

 • Sztefo

  Eljött hát a nagy nap! Minden erőnkkel a csapat mellett leszünk! Kiüvöltünk magunkból mindent, és remélhetőleg beüvöltjük a győztes gólt a fidi kapujába! Mert CSAK egy klub van! 😊⚽

 • Zagreus

  Szoljon ma a CSAK A KISPEST !! Aranyermet kivanok mindenkinek. 8kor indulas pestre 13 ora elott mar a Bozsikba ;) El sem hiszem. Mint egy kisgyerek december 24en :)

  • László Papp

   Én egy óra múlva indulok a vonatra.

   • Sztefo

    Jó utat!

    • László Papp

     Köszi! Indulást megelozoen már beindult a gyomorgorcs, nem is aludtam sokat az éjjel meg tiszta ideg voltam indulás előtt már egy órával , ez most alább hagyott, de ahogy közeledek Pest és az este 7 felé ez úgy fog erősödni.Nyugtatas keppen szól a fülesben a Gladiátor Soundtrack album, de ki tud ilyenkor lenyugodni??? De asszem ez ma nepbetegseg lesz Kispest szurkolói körökben. Estére meg remélem, kapunk a csapattól egy jó görcsoldót!

  • Sztefo

   Jó utat! Nekem mázlim van, 15 percre lakom gyalog a pályától, így fél 1 után indulok el valamikor.

   • szentike

    100 km+-nehány.

 • A69W

  “A Honvéd napja eljött már……”

 • László Papp

  Csak 1 nap van
  Ami más mint a többi
  Nyisd ki a szemed kérlek, nézz körbe, hiszen mindenki itt van akit szeretsz,
  Csak 1 nap van
  Gyönyörű, ahogy csillog a mosoly az arcodon
  Látod mennyien vagyunk?
  A titok amiről mindenki beszélt, most megnyilik előtted is
  Csak 1 nap van
  Tárd ki a szíved és engedd be a zenét
  Élvezd a színeket, Érezd a lüktetést
  És örökké emlékezz erre a napra
  Hiszen a titok már benned él.
  Táncolj!
  Budapest Honvéd parádé!!!!!!!!

 • w-fred

  Emberek! Ma mindenki szurkoljon akárhová is szól a jegye, bármi is legyen a meccs eredménye! Ez a csapat nagyot küzdött ebben az évadban, megérdemlik.
  MI IS KÜZDJÜNK A BAJNOKI CÍMÉRT!!!

 • Cha-b

  Azt tudja valaki esetleg, hogy a villamospótló ugyanúgy jár majd mint a villamos?
  Az utóbbiból ha jól látom 23:35-kor menne az utolsó a Határ út felé.

 • atesz

  majdnem levert a viz amikor meglattam a vissza szamlalot, mert csak 30 perc van hatra…. aztan rajottem hogy a szamitogep RTC-jehez van igazitva, es most mar elorefele megy…

  A lenyeg hogy: gyerunk MINDENKI, HARCOLJATOK a BAJNOKI CIMERT!!!!!

  CSAK a KISPEST Sydneybol!!!!!

 • papparam

  Remélem támadunk ma és nem hátul adogatunk! Szerintem csakis győzelemmel lehet meg.
  Mindörökké Kispest!

 • István Hereb

  http://m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-andy-vajna-lehet-az-uj-tulajdonos-sajtohir-2571519
  Beszarás, jövőre lesz még egy államilag dotált ellenfelünk? Hurrá…
  Mindegy, ma nyerjünk, a többi nem számít!

  • Lassie Tizenkilenc

   Ez egy picit összecseng azzal a pletykával hogy Rossi 99% Debrecenbe megy.Állítólag még aláírt szerződése nincs mert ki is eshet ma aLoki.De ha bentmarad akkor jön Vajna a milliárdokkal , Rossival és jópár új játékossal.
   Mindenki úgy nézze a mai meccset hogy ezt a csapatot ma látjuk utoljára ebben a formában együtt játszani…

   • Escape

    A Debrecentől függetlenül ez lesz a forgatókönyv

   • A69W

    Nb2- is bevállalja vajon Vajna papa? Állítólag Hemivel nagy spanok:)

   • Tony Soprano

    Vajna cáfol. Nem érdekli egy csapat sem.

 • Regen
 • 58914020 .

  GYŐZZÉL ÉRTÜNK CSODÁLATOS KISPEST

 • Turbo

  Eddig többnyire bejött, ha kiraktam, tehát:
  Itt a kezdő: Gróf – Bobál D., Kamber, Baráth – King, Gazdag, Nagy G., Koszta, Holender – Eppel, Lanzafame.
  Cserék: Horváth, Lovric, Vaszke, Hidi, Zsótér, Laczkó, Balázs.
  CSAK!
  A BAJNOKI CÍMÉRT, A BAJNOKI CÍMÉRT, KÜZDJETEK A BAJNOKI CÍMÉRT!!!

 • misike

  Lehet pofátlanság mert már igy is a várakozásokon felül szerepelünk de én nagyon csalodott leszek ha nem leszünk bajnokok. Gyerünk tegyetek csodát gyerekek !!!!

  • Turbo

   Nem pofátlanság, természetes dolog, és tegyenek csak csodát a gyerekek!
   De, ha nem sikerül, akkor se legyél teljesen csalódott, mert ez eddig már most több, mint egy csoda! De reméljük, hogy összejön, HAJRÁ KISPEST!

 • misike

  Gyerekek kabunguval mi van? Már megint tbcs?

  • Turbo

   Úgy tudom sérült.

 • Turbo

  Tök jól kéne lennem, hogy idáig jutottunk, de nem, alig látok az idegtől. HAJRÁ FIÚÚÚK!!!!

 • MB Kecskemét

  Eljött az igazság órája ! Ma győzni kell, Támadás !! Hajrá Fiúk !!

 • Escape

  Bozsik menj a fenébe!!!!
  “A szívem a Honvéddal, de a videoton az esélyes”
  Hogy mondhat ilyet?? Egy – az Apjáról elnevezett stadionban????

  • Turbo

   Csak azt akarta mondani, hogy ez kábé egy Dávid-Góliát csata. De miért ne nyerhetne (vagy ikszelhetne) Dávid?

   • Escape

    Ne akarjon semmit mondani

    “A szívem a Honvédé” és kész!
    Mondat vége

 • Escape

  Sajnos a bíró nem velünk van!!!
  És “véletlenul” NULLA ismétlés hogy mi volt pontosan

 • MB Kecskemét

  Utolsó aljas szemét szarházi Bognár.

 • Turbo

  Rohadj meg Bognár, vagy hogy hívnak! Ha befújja, akkor sanszos. Egyértelmű fault.

 • Turbo

  Azt én már bent láttam! BASSZUS!!!

  • MB Kecskemét

   Ez a lazovic ez milyen egy alattomos mocsok.

   • Turbo

    Hogy hágná meg egy felajzott elefántbika.

    • MB Kecskemét

     Húú azt élő egyenesben adhatná azmnégy. 23.00 után szigorúan.

     • Turbo

      Felőlem most, a szünetben is megtörténhetne. És apai felügyelettel engedélyezném, hogy minél többen láthassák.

 • Escape

  49. Perc

  EGYSZER SE MUTATTÁK A KISPESTI KANYART!!!!
  De a videoton szurkolokat vagy 4 szer

  • MB Kecskemét

   Igen. Nekem is úgy tűnik, hogy magányos, már-már akció filmbe illő harc az amit a Csapat és a Klub folytat a világ/MLSZ ellen. Esélyünk minimális. Hát persze hogy KISPEST a mi Csapatunk !!

   • Escape

    De nem is értem!!!!
    Olyanok mint a gyerekek!!!!
    Azt gondolják hogy ha nem mutatják a szurkolóinkat akkor nincsenek is?????

 • Sforza

  Egyet bmeg Bognár, csak egy keteset fujj ide…

  • Escape

   Bognar be van szarva!
   Nem mer “rosszat fujni”, ezért inkább nem is fúj semmit

 • László Papp

  Bakker, itt vagyok a Honvéd C-ben, hát néhány illető kivételével ide csak szinhazbajarok jöttek.

  • Turbo

   SZURKOLJATOK!

  • MB Kecskemét

   Apám ! Szarjál bele az alkotmányba és nyomjad teli torokból !!!

 • Turbo

  Csoda történt! lazovicot most hágja egy elefánt!

  • MB Kecskemét

   :D

 • Escape

  Videoton:
  Nagyképű, Színész az összes!!!

 • Turbo

  JJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

 • Escape

  Eppel világsztár!!!!!

  • MB Kecskemét

   Szedd ki Kovácsik :))

 • Turbo

  Ez piros, mint a meggy. Derékmagasság, szándékosság, szopira. És bognár.

 • MB Kecskemét

  Beszarok ez sem sárga amit a stopira csinált ????

  • Escape

   És lazovics??? Két embert rantott le a nyakánál fogva!!!!

   • MB Kecskemét

    Undorító !

 • Turbo

  lazovic két sárga ezért. Mert két embert fojtott meg. 3 sárga nem ér kibaszott pirosat?!

 • thpreg

  Irtózatosat játszunk!!!!

 • Turbo

  Geri hogy megérdemelte volna, a fenébe!

  • Escape

   Jaja

 • thpreg

  elbőgöm magam

 • Turbo

  Gyerekek, nem bírom, pár perc a mennyország…

  • MB Kecskemét

   Igen és mindannyian KISPESTIEK oda kerülünk !!!!!!

 • Turbo

  Bevallom, sírok.

 • Turbo

  KÖSZÖNÖM AZ EGÉSZ CSAPATNAK, STÁBNAK (ELCSUKLÓ HANGON). EZ ÓRIÁSI, EZ NAGYOBB CSODA, MINT A LESZTER TAVALYI GYŐZELME! GRAZIE, MÁRKÓ! ELKÉPESZTŐ, HIHETETLEN! CSAK A KISPEST, MINDÖRÖKKÉ!

 • Turbo

  Hemi csak odaszúrt bergnek, aki fel volt háborodva, hogy miért nem gólkülönbség dönt. Hát erre nem volt is szükség. Köszi Papa!

 • István Hereb

  Elképesztő, nem tudom elhinni!

 • Dagiiron

  Ez egy csoda!

 • István Hereb

  10 hazai győzelem zsinórban, közte Loki, Fradi, Vidi. Szerencsére a vidi még nálunk is idegesebb volt.

 • István Hereb

  Emlékeztek még, hogy ekézte mindenki Hemit Csábi Jocó miatt? Hm…

 • 58914020 .

  CSODÁLATOS PERCEK, CSODÁLATOS NAPOK, de kár, hogy nem vagyok Magyarországon, mindig bánni fogom, de most örülök nagyon!!!!
  Megérte hűségesnek lenni ennyi éven át!!!

  • atesz

   en is igy erzek, nagyon jo lett volna otthon at elni ezt a csodat, de most rettenetesen orulok. itt mar reggel 6 van de szerintem ma nem alszom mar….inkabb iszom egy (vagy tobbet) so”rt a KISPEST egeszsegere!!!
   SZEP VOLT FIUK!!!!!! CSAK A KISPEST!!!!!!!

 • santiago
 • István Hereb

  BL meccs lesz Kispesten! Vagy akárhol… ja, és csak a miénk a Hungária stadion :-))

 • Turbo

  Ízlelgessük Tesók, ízlelgessük: 2017 BAJNOKCSAPATA A KISPEST!!! Ennyi!
  Fityiszt mutattunk a forgatókönyvnek (értse mindenki úgy, ahogy akarja!).

 • Kovács István

  Csodálatosa csapat, csodálatos szurkolás, nagyszerű buli a meccs előtt. Tökéletes nap!!! Köszönöm!!!

 • Bagira

  Mint vér Fradista, szívből gratulálok! Marco Rossi magasan a legnagyobb!

 • Pelso

  Írtam. Hogy esküvőn leszek. A templomban​ imádkoztam ezért.hogy meglegyen.. Köszönöm Istenem! Csodálatos csapat! Bajnokcsapat!!!!

 • 58914020 .

  aki kint van, dobjon már képeket, videókat, mindent az ünneplésről!!!!!

 • István Hereb

  Rossi bejelentette, hogy elmegy :-(((

  • misike

   Ez már sokk mára nem hiszem el hogy ilyenre magátol képes. Hemy nem adja neki amit kér?

   • Pelso

    Nyilván… Baxa meg….

   • 58914020 .

    Szó sincs erről, egyszerűen látja, hogy a BL-re nincs esélyünk. Két zártkapus meccsünk lesz, ne legyünk már naívak..

   • Thibby

    Dachoz megy ahol pénz folyik a csapból is…….korrekt mert úgy megy magyar csapathoz hogy nem itthoni klubhoz megy.
    Azon imádkozzunk inkább hogy a kulcsjátékosokat ne vigye el…….félek Lanzát viszi.

    • Thibby

     Jön majd Gálhidi mester……akit egyébként sokra becsülök

    • Csaba Horváth

     Lanzának élő szerződése van. Hemi meg nem fogja gombokért odaadni…inkább abban reménykedjünk, hogy egy Rossi vagy Aldo szintű edző fog érkezni…

   • István Hereb

    Nyilván erről van szó…

   • Escape

    Rossi
    A pénz miatt megy el.
    Eddig is az egyik legkevesebbet kereső NB1 es esző volt, és hemingway a Bajnoki Arany ellenére sem emelte meg a fizetését.
    Semennyivel

    Rossi Nem tehetett mást mint hogy elmegy…

    • prison miki

     am írj már légyszi valamikor egy olyat ahol belátod, hogy tévedtél Hemivel kapcsolatban. Év elején még hazugnak és ostobának nevezted, amiért a nemzetközi szereplésről beszélt, és tulajdonosváltást követeltél. Persze ezt a jó szereplést akkor még senki nem láthatta előre, de amikor szidni kell Hemit, te vagy az első, mostmár időszerű lenne talán egy méltató komment is tőled.

 • Csaba Horváth

  Köszönöm a CSAPATnak és a Tábornak ezt a csodálatos estét!!!! Ugyan nem volt szerencsém helyszínen megtekinteni a mérkőzést, de hogy kettesbe a 3 éves kisfiammal végig tudtam nézni és hatalmas hangulatban szurkolni a bajnokavatást, az mindenért kárpótolt.!!
  A mérkőzésről pár szót:
  Bognár sajnos hagyta, hogy eldurvuljon a mérkőzés, nagyon sok hibával vezette a mérkőzést, de úgy gondolom hogy egyik csapatnak sem kedvezett a döntéseivel. Szóval mondhatjuk, hogy (szerencsére) pártatlan volt.
  Ami a Vidit illeti agresszívan, de pontatlanul játszottak. Lazovics, Stopira és Juhász nagyon alattomos játékot játszott, féltem hogy lesz kiállítás a sok kakaskodás miatt. Mindenestre Lazovics halmozgása a 75. perc környékén csodálatos volt. Már várom az erről készült mémeket! :D
  Ami a Csapatunkat illeti nálunk Baráthnak, Bobálnak voltak kicsit alattomos odalépései (ha már ezt szóvá tettem a Vidinél), de ugyanakkor a védelmünk amit produkált ma este az nemzetközi szintű volt. Egy egész bajnoki fordulóban nem látni annyi mentés amit a kispesti védelem összehozott…Grófnak hatalmas védései voltak, gyakorlatilag folyamatosan vérző állal kitűnőre lehozta a mérkőzést. Ami a támadójátékot illeti, nálunk is sok pontatlanság volt, de úgy gondolom mivel nem voltunk győzelmi kényszerbe, ez nem róható fel a Csapatnak. Szegény Lanzát nagyon megfaragták, de úgy gondolom kárpótlásul teljesült a vágya amiért ide jött focizni. Remélem a trófea gyűjtést nem fogja nálunk abbahagyni! :)
  Summa szummárum a Csapat amit ma produkált az megsüvegelendő, mert nem pusztán hozták a kötelezőt, hanem konkrétan meghaltak a pályán!!!
  Ehhez persze hozzájárult a csodálatos Tábor is. Bár tévén keresztül nyilván a tizede nem jött le annak a hangulatnak ami ott volt, de így is dobogott a szívem rendesen, mert óriási katarzís volt átélni minden pillanatot, amit a Tábor szurkolásáról mutattak! A közeljővőben már talán a fiam is elég nagy lesz hozzá, hogy egy ilyen meccset Vele együtt élvezzük kinn a remélhetőleg felépülő új Bozsikban!!!
  Végül de nem utolsó sorban említeném Rossit! Nem tudom, hogy maradni fog vagy nem (félek, hogy nem), de amit ezzel a Csapattal művelt, amit kihozott belőlük azzal tényleg sikerült beírnia magát a Klub történelemkönyvébe! Hatalmas edző, akinek a későbbi utódja felkötheti a gatyáját, mert Rossiról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, iszonyat nehéz lesz őt (bármikor is) pótolni!
  Még ezer meg ezer sort tudnék írni a meccsről, mert annyi felspannolt állapotba kerültem. Boldog vagyok, kimondhatatlan büszke vagyok az egész Csapatra, és nagyon várom mi lesz a Csapat sorsa, kik jönnek, kik távoznak!
  És persze köszönetet kell mondanom Hantának és RW-nek is, hogy egy ilyen remek blogot vezetnek, ahol ennyi fanatikus Kispestivel tudtuk átélni az elmúlt hónapok kispesti csodáját!!
  Mégegyszer gratulálok a Csapatnak és Marcinak a gólkirályi címhez!!!!
  CS.A.K!!!!!

 • Turbo

  Köszönet a Csakblog csapatának részemről is, óriásit mentetek az idén is, ahogy a csapat is! Rossi mestert meg ne engedjük el! Tök mindegy, hogy mi van a háttérben. Marco, maradnod kéne!

 • 58914020 .

  Óriási este, nem akarok ezzel foglalkozni, de azért beírom: CSERTŐI jöjjön

 • klamaduf

  Köszönöm ezt a csodálatos estét a csapatnak, végtelenül boldog vagyok. Büszkeséggel tölt el, hogy egy csupaszív csapat szurkolója lehetek! CSAK a Kispest! Honvéd szív és kispesti vér mindenek felett. :)

 • 58914020 .
  • 58914020 .

   Köszönjük ezt a klubot, ti 40-es,50-es évekbeli KISPESTIEK!!
   REméljük, büszkék lennétek most rá!!

 • István Hereb

  És köszönjük, Hemibá!

 • Tibor Fehér Első

  MARCO ROSSI nélkül leszünk kénytelenek jövőre behúzni a kupát.Szívem szakad!

  • thpreg

   Kuuselának van most melója? :)

  • István Hereb

   A BL-re gondolsz? Nehéz lesz, erősnek tűnik a Chelsea, meg a Real is :-)

   • Tibor Fehér Első

    Mi másra?!

 • Csaba Horváth

  https://www.youtube.com/watch?v=YbObVV-B_eY

  A meccs legszórakoztatóbb jelenete. :D

 • Fritz72

  Köszönöm a csapatnak ezt a mai estét, a teljesen magabiztos játékot, és ezt az egész szezont! Nekem ez volt az 5. szurkolóként elért bajnoki címem, de már régóta nem járok ki folyamatosan meccsekre. Ez a szezon volt a feltámadás. A csapatnak köszönhetően újra elkezdtem meccsre járni, és hoztam magammal a 8 éves fiamat is. Amellett, hogy szerencsét is hozott ( amikor velem volt mindig nyertünk) , nagyon megfogta őt is a hangulat. Ki merem jelenteni, hogy mostantól kezdve egy ifjú Kispest szurkolóval több van! Nekem ezzel a bajnoki címmel egy régi álmom teljesült. Mindig is szerettem volna a fiammal együtt bajnoki győzelmet ünnepelni ! Ez most végre bejött! Még egyszer köszönök mindent a csapatnak,a szurkolóknak, És nagyon köszönöm a kitartást Hantának, és Robnak is, elképesztő milyen jókat írnak!

 • Hidy

  Elképesztően nagy nap volt!Még sok ilyet szeretnék átélni kedvenc Csapatommal! Szép volt Fiúk! Nagy gratula a Csapatnak, Marconak és mindenkinek, aki közreműködött ebben a nagyszerű sikerben! Megmutattuk, hogy egy kerület is legyőzheti a világot! CSAK

  • Pelso

   Sok ilyen nem lesz..
   Ez egy különleges év volt 1 csadacsappatal akik legyőzték a legnagyobb ellenfelet, önmaguk korlátait… 20-30 évente ha van ilyen…

   • 58914020 .

    Nem vagyok ebben már olyan biztos. Mármint, hogy annyira gyenge lett volna ez a keret…
    Kemenes Szabi már januárban megmondta, hogy ez a keret jóval erősebb, mint sokan gondolják.
    Ne felejtsd, hogy Bobál, Gazdag, Koszta még a pályájuk elején járnak, lehet, pár év múlva befutott játékosok lesznek itthon.
    Lanzafame és Kamber kiemelkedő játékosok idehaza és King is azzá vált, az egyik, ha nem a legjobb jobboldali védő ő már.
    Emellett a csapat magja már évek óta együtt játszik.
    Ferguson is milyen játékosokkal nyerte az utolsó bajnoki címeit az MU-val??
    Inkább azt nem látom, hogy Rossi távozásával mi lesz, de ez még a jövő zenéje – a napokban ünnepelni fogok.

 • Pingback: Napikispest 2017.09.08. – Csak a Kispest!()