“Csodálatos BAJNOKI hétfőt kívánunk mindenkinek…” bejegyzéshez 94 hozzászólás

 1. Annyira jó, hogy mindenki szinte ugyanazokról az érzésekről ír a szombatról, az előtte lévő hetekről és az azóta eltelt napok kapcsán. Ez is azt jelenti, hogy egyszerre dobog a Honvédos szív mindannyiunkban.
  Aki megélte, mint én, a 88-93-as időszakot is és ennek ellenére lelkesen kijárt az elmúlt 24 évben, az nem tudta száraz szemmel nézni az utolsó perceket! Leírhatatlan élmény volt ez az egész szezon, kárpótlás sokunknak az elmúlt időszak középszerűsége után. Remélem nem kell újabb negyed évszázadot várni a következőre.
  Rossi – nem is kicsit belerondított az ünneplésbe, de mindenki megérti az indokokat.. Hemi ködösíthet a teljesíthetetlen anyagi feltételekkel, de mindenki tudja belül, hogy ez a teljesítmény további erősítés nélkül nem megismételhető, így a várható gyengülés után valóban már csak a nemzetközi kupa elérése lehet majd a cél. Remélem talál nemes és kifizetődő feladatot magának.
  A holland edző lutri, Rossiról sem tudtunk előzetesen semmit, megkapja az esélyt, aztán meglátjuk.
  Remélem egyben marad a keret legalább az első körig, ahol az lesz az esélyünk, ami tavaly történt a Fradival. A nagyobb csapatok formaidőzítése a 2.-3. körre van optimalizálva, mert azt hiszik addig elviszi őket a jobb állomány, nagyobb anyagi feltételek. Mi most egyben vagyunk és ha a holland nem talál ki valami eszement dolgot, akkor ez a begyakorolt játék megnézhetjük, hogy nemzetközi szinten mire lesz elég.
  Én is köszönöm a blog íróinak a lelkes beszámolókat, de azért néha eszembe jut a nem is olyan régi mélypont, amikor majdnem abbahagytátok. Ugye milyen jó, hogy nem így döntöttetek! :))

 2. Paal azt irod,amit én is érzek!
  Táncolj Foci,grande Lanza!!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.