Napikispest 2017.07.02.

Foglaljuk össze a hétvége fontosabb eseményeit:

 • Pölöskei Zsolt // a Videotontól érkező középpályás két évre írt alá. Személy szerint nagy kedvencem volt még az MTK-s korszakában, kíváncsi vagyok mit hoz ki magából nálunk.
 • edzőmeccsen // 4-1-re vertük az NB II-es Szegedet, Supka új csapatát. Érdekesség, hogy van der Meer (valamit ki kell találni a nevére, mert ezt annyira béna így leírni mindig) a 4-1-3-2-es hadrendet erőlteti, ahol az első félidőben a 3 közepén Vernes, majd a másodikban Bobál Geri(!!!) játszott. Fura.
 • következő edzőmeccs // nem a román Poli Temesvár lesz az ellenfél, hanem a Sepsi OSK, akikkel nem Bükön, hanem Felcsúton találkozunk, és figyelem, nem szerdán, hanem kedden.
  • sőt // ez a meccs is elmarad, mert a Sepsi közben lemondta. (via honvedfc.hu)
  • helyesbítés // a Poli helyett természetesen a Szegeddel játszottunk otthon szombaton, a szerdai (végül keddi) meccsre az első körben még nem volt ellenfél.

“Napikispest 2017.07.02.” bejegyzéshez 40 hozzászólás

 1. BHO-ra most került ki, hogy elmarad a keddi meccs, nem lessz több edzőmeccsünk az izraeliek elött.
  Tartok tőle, hogy nagyon meg fogunk égni. :(

   1. Igen, én is ezen filózok, hogy elég gyenge dolog egy BL mérkőzésre 2 lényegében nb2-s szintű csapattal készülni, egy olyan edzőnek, aki testközelből csak néhány hete ismeri a játékosokat.
    Mivel Rossiból fel tudtak volna készülni az izraeliek, Meer annyira sötét ló (még nekünk is), hogy nem igazán tudnak felkészülni belőlünk. Ez előny nekünk abban az esetben, ha tényleg készülünk valamivel. :)
    Remélem Meer nem egy kókler, és összerak valami használható csapatot….

 2. Kezdőcsapat Gróf-Baráth,Lovric,Deák,Laczkó./Bobál D.,/-King,Kamber,Pölöskei,/Nagy G.,/Holander,-Lanzafame,Eppel.

  1. Ez a BL kezdőd? Mert hiányzik a két fiatal a csapatból! Deák a kezdő belső védő és nem Bobál?

    1. Azért kérdeztem, hogy ez a BL kezdője, mert, ha a bajnoki, akkor két helyen hibázik! BL-re jó.

  2. Gróf- Lovrics (Kamber), Bobál, Baráth – King,Nagy Geri, Kamber (Pölö), Koszta, Holender – Lanza, Eppel (Dani)

  3. Gazdagot érdekes,hogy egyikőtök sem tenné be,pedig nélküle meg van halva a középpálya.Laczkótól mégis mit vársz?Nem láttad játszani mostanában?

  4. BL-re véleményem szerinti legerősebb kezdőcsapat: Gróf – King, Lovric, Bobál, Baráth – Kamber – Holender, Lanzafame, Nagy Geri – Eppel, Danilo

   1. Úhh hát ezzel a középpályával 6-ot kapnánk.Szerintem.Egy Gazdag,Hidi kaliber még minimum hiányzik onnan.

    1. Azért van ott Kamber meg Nagy Geri :) így is több a védekező játékos :)

     1. Oké,de Lanza nem nagyon védekezik(illetve igen,de ő nagyon szabadon játszik és ez kavarodást okozhat a középpályán)és Holender nem tudni mit produkál ott.Mondjuk a balhátvédet is nagyon jól megoldotta(jobban mint bárki más az utóbbi években).Háát nem tudom. Mindenesetre én Gazdagot az egyik legfontosabb láncszemnek tartom a középpályán.

  1. Nekem a fehér is nagyon tetszik!
   Mist már csak valami ütős sarga mez kellene harmadiknak! Illetve a kapusoknak sem ártana valami frissítés, mert már 2 éve ebben védenek, ami most van!

 3. Valószínűleg sokan nem értenek velem egyet, de úgy érzem hogy nem gyengült a csapat, sőt.. Hidi, Zsótér, (aki nagyon fog hiányozni nekem) Vaszke elment ugyan, de így legalább Kamber felmehet Hidi helyére, így felszabadult egy hely középhátvédben, jött egy intelligens Pölöskei, adott esetben Koszta vagy Holender helyettesíti Zsótért, az új akadémisták akár be is válhatnak, jött egy Danilo, aki szerintem kimondottan jó igazolás. Összességében úgy érzem a csapattal minden oké. A 4-1-3-2 felállás sem rossz, így több lehet a támadó szellemű játékos. Az edzőben én bízom, a játékosok játszanak a pályán, nekik kell tenni a dolgukat. Én még egy kapust hoznék Horváth Andris helyére, bár szimpatikus, de cserekapusnak is nagyon bizonytalan. :)

  1. Olvasd újra a mondatot, és értelmezd újra légyszíves :)

  2. Szerintem sem gyengültünk….hisz Deák akár még jó is lehet, Pölöskei, Danilo meg szerintem nem rossz játékosok.
   Itt az egyedüli kérdés, hogy Meer mit hoz ki a Csapatból, van-e olyan jó képessége összerakni a győztes csapatot, mint amilyen képessége volt erre Rossinak.

   1. Tavaly is mindenki “erősített” mégis mi lettünk a bajnokok. Nekünk a legfontosabb az volt, hogy összetartsuk a csapatot, ami úgy sikerült is, hogy tudtuk már féléve kb hogy Hidi, Zsótér és Vaszke megy. Tudtuk, hogy nem fogunk száz embert venni, szerintem ez volt a legjobb forgatókönyv :)

  3. Sajnos motoszkál bennem,hogy Pölöskei nem-e Gazdag helyett jön !!! ?:?? Gazdag pedig a Vidibe.Hemi van olyan dörzsölt,hogy ezt nekünk így adja elő !!!!

  4. Szerintem ezek lepkeleheletnyi változások. Sokkal több múlik azon, hogyan játszik majd a két u20-as. Egyelőre sajnos egyet se látok, akiből kinéznék olyan teljesítményt, mint két éve Bobál Dávidé, tavaly pedig Gazdié és (nagyrészt) Kosztáé volt. Remélem, rámcáfolnak!

  5. Mert szerintem középhátvédből annyi van, mint a nyű. Bobál, Baráth Boti, Palmes, Lovric, Deák, adott esetben Kamber, tehát mondjuk, hogy 2 helyre hatan. Tudom, hogy Te még várnál egy középső védőt, de szerintem azzal nincs baj :)

  6. Hát ha vesszük Zsótért is Rossi és Hidi mellé,akkor sztem azért kétséges,h erősödtünk,vagy gyengültünk.Mondjuk a Danilo,Pölöskei duó jól néz ki,viszont kérdés mit produkálunk az új edzővel és ki fog még távozni.

  7. Szerintem sem gyengült a játékoskeret, sőt Danilo és Pölöskei révén “kilóra” talán több is. A problémát a két húszéves szabálya fogja jelenteni az idén, azzal agyon lehet vágni az eredményességet.
   A bajnoki cím elfeledteti velünk, hogy Rossi emiatt az idióta szabály (ill. az ehhez ragaszkodó tulaj) miatt padoztatta azt a játékost (Nagy Gergő), aki talán a legjobb “terméke” az akadémiának a 10 év alatt.

   1. Ki a f@szt érdekel?!Nehogy már mi szaladgaljunk utánuk!

    1. Nem hiszem,hogy ilyen 6-8 cserés meccseken gyakoroljuk.Egyébként pedig nem fogunk annyira kikapni,hogy ne legyen esély a visszavagon,hiába zartkapus.Ha kikapunk egyáltalán.

      1. Annyira kiszámíthatatlan a szezon eleje, hogy bármi lehet. De tényleg, nyerhetünk is, vagy lehet sima zakó. Ők is vhol a felkészülés elején járnak.

  1. Oda -vissza 350.Valaki szerint a Bp.Honvédnak kell a Bükfürdői segglevesben pihengető Sepsi OSK után futkosni?

   1. Ha megegyeztek valamiben illik tartani. Gondolom nem számárháton mennénk. Akkor csak az otthoni meccseket fogjuk lejátszani ?

  2. Felcsút Bükről majdnem 2 óra busszal, Kispestről szűk 45p. Játszhattuk volna pl. Siófokon, de most már tök mindegy…
   Kár, hogy nem játszunk vmi erősebb külföldi csapattal, mint Rossi idejében.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.