Mastodon

Bohózatba fulladt és elmarad a BL-főpróba

Annyira, de annyira Kispest az egész történet

Eredetileg egy később kijelölendő helyszínen egy később kijelölendő ellenféllel játszottunk volna július 5-én, amiből végül lett július 4. és a román egybe feljutó, amúgy Bükön edzőtáborozó Sepsi OSK – Bükön.

Ez a verzió egészen sokáig tartotta magát, majd a Honvéd szombat este bejelentette, hogy a meccs Felcsúton lesz, majd vasárnap azt, hogy nem lesz meccs.

Vajon mi történhetett?

A Honvéd honlapján délben bejelentik, hogy nincs meccs
A Sepsi délután négy magasságában pontosítja a sztorit

Vagyis ha jól értjük, le lett dumálva egy meccs Bükre, amit aztán a Honvéd – a távolság miatt – át szeretett volna rakni Felcsútra, és azt be is jelentette pénteken – vélhetően egyoldalúlag. (Azt most ne feszegessük, hogy mi már a meccs meghirdetésének pillanatában megnéztük a térképen, hogy merre és milyen messze van Bük, rá is szántuk magunkat a fél nap szabadságra és az utazásra, szóval nem olyan bonyolult műfaj ez. Bár, ha a BL-re hangolva már nem megy az utazásos rész se, akkor itt nagy bajok lesznek.)

Erre – és a felelősség áthárítására aztán bepörgött a Sepsi médiagépezete, és finoman jelezték, hogy nem rajtuk múlt a mérkőzés, várták Bükön a Kispestet, tehát nem igaz, hogy ők mondták le. (vö.: kijössz a hóra boxolni? nem, inkább palacsintát sütök itthon, és mindenkinek azt mondom, hogy jól besz*rtál a boxtól, mert te se voltál ott.)

Komment a Sepsi posztja alatt

Így talán érthetőbb a sztori. Egy mondatban a lényeg az, hogy lekötöttünk egy meccset, amin nem akartunk megjelenni, mert messze van. Ezt sikerült aztán úgy leírni az igazságra mindig kínosan ügyelő klubhonlapra, hogy a Sepsi lemondta a meccset. Jogos a taps.

Szerencsére most pont van alkalom arra, hogy bárki elmondhassa a véleményét a honvedfc.hu-val kapcsolatban. Szerintem lehetne az az első, hogy nem ártana igazat írni, mert nagy a lebukás veszélye az internet korában.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||