Vernes Rikárdó –> Zalaegerszeg

EvdM megnézte pár felkészülésin és edzésen, azonban ma kiderült, hogy Vernes Zalaegerszegre igazolt. Mármint nem kölcsönbe, hanem a játékjoga került át, tőlünk el és véglegesen.

Rikárdó a 2010/11-es bajnokság utolsó fordulójában, Siófokon mutatkozott be az NB I-ben, és azóta

 • 86 bajnokin 12 gólt;
 • 17 kupameccsen pedig 7 gólt lőtt.
 • 2013-ban bajnoki bronzot, tavaly pedig bajnokságot nyert velünk.

Ha őszinte akarok lenni, nekem eleinte hatalmas kedvencem volt, sokkal többet láttam bele, mint amennyi végül kijött belőle. Sajnálom.

“Vernes Rikárdó –> Zalaegerszeg” bejegyzéshez 34 hozzászólás

 1. Rikárdó szvsz a legthetségesebb MFA nevelés, azok közül akik az NB1 ben bemutatkoztak… csak az a k. nagy arc…
  Holender fényévekkel alázatosabb és nagyobb karriert is fog befutni!
  szándékosan nem hasonlítom azokkal, akik már fiatalabban eligazoltak pl. Ajaxba…

 2. Sokkal több volt benne, fineszes fodbalista.

  A lényeg, hogy fizetett érte a Zete :)

 3. A bronzérmünk megszerzésében oroszlánrésze volt. Nagyon kedveltem akkor, kár érte – jó ügynök, az játékos volt…

 4. Tudtommal folyamatosan kolcsonbe volt igy nem volt tagja de merkozest tuti nem jatszott igy szerintem aranyat nem kapott. De en csak egy szurkolo vagyok es siman tevedhetek 😂😂😂🤣

  1. Vagy SOS vesztartalek csatarkent 😂😂 megneznem ahogy megeszi reggelire a favago Juhaszt

   1. Nekem is ez jutott eszembe, nem is annyira öreg még, akár néha be is állhatna. Jó, azér ez az embéegy! :)

    1. Igen, ahogy neztem kicsit ilyen erocsatar volt, ezen a hatalmas szinvonalon meg ennyi idosen is uzheto poszt 😂

  2. Ja, nem kell nyolcszor lassítani mindent, jogy kijöjjön a 3 perc szép gólokkal. Emlékszem pl Diarra videojára, talán még a jobban sikerült bedobások is benne voltak :-))

 5. Képességeivel nem volt szerintem soha gond. Fejben annál inkább van probléma. Egy irodaházban dolgozom közel a Corvin plázához. Pár éve mikor kimentünk a kolléganőmmel vásárolni a plázába az élelmiszerboltba de 10-kor, ott jött szemben Vernes a barátnőjével, rájuk köszöntem egy “Csak a Kispest” szólammal, kérdezem tőle, nincs ilyenkor edzés? Vállat vont, és nevetett. Éreztem azonmal, h sose fut be akkora karriert, amit a képességei alapján tudna.

  1. Nagyon ledveltem Vécseit de ő nemzetközileg de még a válogatotthoz is harmatgyenge

  2. Miért, mit tartasz elvárhatónak egy magyar akadémiától?
   Szerintem sokan elrugaszkodnak a valóságtól. Ha valaki magyar játékosként stabil játékos pl. egy svájci első osztályban, az már kurva jónak számít és ritka is. Ez a a magyar szint, a valóság. Hiú ábránd azt várni, hogy top bajnokságokba szerződnek. Hány magyar focista játszik akár csak a világ legjobb 20-25 bajnokságában, első osztályban? Rohadtul kevés.
   Csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül az akadémiai rendszerben keresném az okokat, pláne nem húznám le az MFA-t, mert a probléma ennél sokkal összetettebb, mélyebb. Gyenge a bajnokság, a játékosok többsége 17-18 éves koruk után megáll a fejlődésben.

   Mondjuk sebaj, még pár évig (évtizedig) nyomatjuk ezt a “feltuningolunk pár csapatot” cuccot, mert attól majd jó lesz a magyar foci. (Persze ha már, a kedvenc csapatainkat, meg a kedvenc falunk csapatát, meg akkor már a nép csapatát is, mert egyébként lenne egy kis morgás.)

   1. Papparamnak igaza van,te nem a realitás talaján élsz.az akadémiánkról annyit hogy a bajnoki döntőn 6 akadémista szerepelt és velük lettünk bajnokok.az utánpotlás szinten idén 2.helynél nem voltak rosszabbak ugy hogy az alap továbbra is meg van.én már annyi szar idényt megéltem végre végra kialakult valami ezt kell megbecsülni. ha az elkövetkező évek is hasonlóan alakulnak akkor lehet tovább lépni

    1. Vitázunk itt dolgokon,hogy akadèmia,utánpótlás,beérett akadémisták stb… A bajnoki címhez szükséges plusz Lanza és Eppel volt.Velük vertük a mezőnyt,nélkülük szürke középcsapat lettünk volna,akadémistákkal,nem akadémistákkal.Ilyen egyszerű a történet.

     1. Ki mondta hogy nem Lanza volt a kulcs a bajnoksághoz?? viszont az alapot a megalkuvásnélküli játékot produkálo akadémisták adták.Nagyon más ugy focizni egy klubban hogy szurkoloja is vagy egyben

      1. Lanzafaméval és Eppellel a fradi,a videoton biztosan,de lehet még a paks is bajnok lett volna.Az alap sok helyen adott a plusz a lényeg.Egyébként meg nem tudom az mfa-sok közül mennyi a Kispest szurkoló.Sztem nem túl sok.

   2. Bobál Dávid, Boti, Nagy Geri a posztjukon Eppel szintüek.
    Gazdag, Koszta szintén viszi az x faktort.

 6. Ez a ma esti Vasas-Beitar (0:3) nekünk pozitívan is jöhet. A sima Beitar győzelem után a Hapoel azért legbelül kicsit le fog kezelni minket, mert a Vasas játékerejéből indulnak majd ki, pedig ebben a Vasasban nincs olyan kreatív játékos, mint Lanza, nincs olyan szintű befejező csatár, mint Eppel, de még egy King szintű szélső vagy Bobál szintű védő sincs. Szerintem szűrő poszton Kamber miatt is jobban állunk.
  Persze a hírek alapján a Hapoelnek is jobb futballistái vannak, mint a Beitarnak, és ők a párharc esélyesei, de ezt ők is tudják, és ha nagy lesz a mellény, akkor ráfizethetnek.

  Mondjuk az is látszott ma este, h a Vasas bronzérme nagyobb bravúr volt ezzel a játékoskerettel, mint a mi aranyunk. 😊

  1. Lehet Rossi is bukik szeptemberig…..aztán két hónap mulva újra itt van nálunk

 7. Igen, jó párost alkottak Vécseivel, volt egy jó meccsük a Paks ellen..:)

  1. Igen, nagyon szép volt Vécsei gólpassza, s nagyon szerencsés Vernes lövése.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.