Ősz a nyárban. Mezőkövesd-Kispest beharang.

Bízom benne, hogy Lanza kérdése jogos!

Megmondom őszintén, én annyira nem csipázom a bajnokságok elejét. Ez még gyerekkoromból fakad, amikor 1-1 jól sikerült (jól sikerült… mit beszélek, akkor még csak ilyenek voltak), arany- vagy ezüst- vagy bronzérmes idény után megint kezdődik nulláról az új, az nem volt jó. A tavaszt szerettem és szeretem, a szezonzáró hónapokat, nem a tét nélküli nyüglődést. Sőt, mióta jó 10-15 éve pedig már júliusban is vannak meccsek, hát a kánikulás szenvelgéseket az ideiglenes, még fő igazolásaitól mentes csapatunkkal a pályán, még jobban utálom. Én az őszt szeretem fociban, amikor már kábé összeáll a keret, és amikor tényleg focihangulata lesz az egésznek, amikor már egy bajnokságban érzem magam, nem nyári, alig-tét előmeccseken.

Idén? Idén nem. Idén élvezkedtem eddig.

A két döntetlen és EdvM hajmeresztő elsőfélidős taktikái ellenére is, igen.

Mert az idei szezonkezdés más volt.

Valahogy nálam megy tovább a májusi műsor. Ha nem is ugyanazzal a hatásfokkal és magabiztossággal, de megy. Eppel ugyanúgy gólokat lő, Kambi és Lovrics ugyanúgy melóznak, Nagy Geri ugyanúgy CSÁSZÁR, Gróf ugyanúgy egy őrült, és Lanza még jobb is, mint májusban. Lanza. Aki, ha egyszer elmegy innen (és nem Mordorba vagy Isengardba) akkor olyan búcsúposztot kap tőlem, hogy mindenki sírni fog.

7 tétmeccset toltunk idén, a negevi alakulat vert csak oda-vissza, + két betli itthon (a Diók elleni csak szoftosan betli a szememben), a többit behúztuk. Az Újpest ellen a többiek beszámolója szerint ráadásul totál káosz játékkal. Hát ilyen rajt ez, és ezzel eddig boldog vagyok.

Mondjuk tudtam már előre, hogy az leszek. Én végigsírtam és pesszimiskáztam az elmúlt 20 évünket. A 2017-es május volt a mélypont lelkileg, azt hittem, kinyúlok az izgalmakban. Emléknek jó, de átélni borzalmas volt 2017. május 27. este 9-ig! De azóta nem ismerek magamra.  Azóta mindennek örülök, ami Honvéd.

Egyszerűen  jól esik kicsit jól érezni magam Kispestiként. És ezt szeretném továbbvinni ‘kövesden is, ami amúgy a legneccesebb meccsünk lesz eddig idén szerintem. Ugyanis lehet, hogy hosszú távon kipukkad a Zsóry team, de a rajtot kábé jól kapták el, az Üllői úti becsokizást leszámítva, és a felvidéki májszter eddig eléggé hozza gyakorlatban is az eltökélt hírét. Ráadásul nem vagyok vak, amellett, hogy boldog igen. Látom én is a jó Erik vegyes sikerű próbálkozásait, érzem az eddigi combos mázlifaktort. Szóval holnap minden lesz, csak sétagalopp nem. Ráadásul a menetrend szerinti ex-beköszönés is esélyes, Marco van Koszta csukája felől.

Nekünk meg ugye hagyományosan nem megy Mezőkövesden, a sufnistadionban, egy alkalommal se tudunk ott nyerni – kivéve a gyevi bírót, mondaná erre a magyar népmesék Szabó Gyula-hangja, amennyiben a 2017-es őrült májust ruházzuk fel a derék mátyáskirálylegendáriumi elöljáró analógiájával. De az azért tényleg egyszeri csodának tetszik.

Szóval szó mi szó, amellett, hogy holnap jó eséllyel időjárásban is megkapjuk (sajnos) az őszt, hangulatban az már nekem hetek óta megvan. Nem épülget a csapat, hanem kész van, max alakítgatjuk egy-két poszton. Nem 6 új arcot építünk be, hanem 2-3mat, és csak óvatosan. Nem menekült el (eddig) minden kulcsemberünk, és (idegenben) a Tábor is combos (otthon még mindig gyoprá a kép, de hátha lesz jobb). Ez nekem elég jelenleg, ebben az ünnepi évben, ebben a jutalomszezonban, amikor is jutalomjátékot akarok látni sokat, és én magam is megélni a jutalomszurkolási évemet, ami kijár ezután a 24 év után.

Na, holnap is ebben a szellemben folyik tovább remélem az idény.

Reméljük!

 • Pingback: Ősz a nyárban. Mezőkövesd-Kispest beharang. | Zongoracipelő()

 • Tibor Fehér Első

  Nyugodtan fogalmazhatod a győzelmi posztot,Barátom,mert simán nyerünk.

 • Sztefo

  Szerintem 2:1-re nyerünk. Gól: Lanza,Eppel ill. Koszta (exjátékosaink sűrűn betaláltak nekünk a múltban).

 • Czibulyás Dániel Pál

  https://uploads.disquscdn.com/images/31ba11b5062f0d2f26fc0e232f284dc0de7950da6e2c050d219e8606032038ae.jpg
  Sziasztok Mindenki!!!
  “Tanítsuk őket móresre…”, toljunk be egy hármast holnap nekik, mint ahogy megboldogult – néhai – Helyey László tette azt az emlegetett gyevi bíróval eme remek tv-játékban (A világ közepe)! Csak a KISPEST!!! Mindenkinek remek, tartalmas AWAYDAYS-t kívánok!!! Ultras Over 30 ;)

  • A69W

   In Memoriam Helyey László, aki Kispest szomszédságában a József Attila lalotelepen élt egy panelben, teljesen celebtelen hétköznapi emberként!

   • Czibulyás Dániel Pál

    Pár éve nap, mint nap “taliztam” vele a telepen munkába menet… Ugyanakkor sajnos Ő sem kapta meg azt a Nagyszerepet, pl.: (Hunyadiak / Mátyás király / Fekete Sereg) még életében, aminek oly sok Honfitársammal együtt igazán örültem volna, hiszen Mátyás Király meséin nőttünk fel, de hát mit akarok én, ha a Toldiból sem lett semmi ugyebár, köszönhetően a “kaszinócsászárnak”… :(

    • Thibby

     Én is a józsef attilán laktam húsz évig, sokat láttam a müvész urat. Sőt Juhász Jácint is ott lakott utolsó éveiben.

     • Czibulyás Dániel Pál

      Ezt viszont nem is tudtam, Köszi az infót! 🙋

     • Tény hogy eszméletlen orgánuma volt, jól is bánt vele…

 • Làszló Szita

  Holnap még kánikula lesz ott..34 fok…az ősz max itthon vár majd:)

 • Kicsipest

  Holnap a két hatórás NBI-es meccs közül egyiket sem adja a tévé, helyette a Kisvárda-Gyirmót mérkőzést élvezheti a nagyérdemű!

  • Tibor Fehér Első

   Na,ne baszd!

  • Sztefo

   Azért, mert mindkét csapatra több százezren kiváncsiak…

  • László Papp

   Mindegy,marad az m4sport.hu.

 • László Papp

  Asztak…. Loki -Vasas félidőben 4-0. A jövő heti Loki elleni meccs előtt ez figyelmeztető jel,hogy nagyon nem lesz sétagalopp.Elment a Holman,egyből jól játszanak.

  • thpreg

   Kinn voltam a meccsen, nem kell megijedni, elkapjuk a Lokit. Elképesztő gyenge volt a Vasas, mi még a szokásos első félidős bealvással is lehoztuk volna nullára, aztán második félidő dara. Herczeg András megkevergette a lapokat, de Mengolo elég súlytalan elöl (az új csatár, Tabakovic meg kb. Testardi-szint), a védelem pedig sebezhető. Egy-két fiatal (pl. Varga Kevin) ügyes, Bódi még erősen keresi a helyét. Nyilván a mai győzelem önbizalmat adhat a Lokinak, de alapesetben sokkal jobbak vagyunk, a 4:0-ás félidőben naggyon kijött a lépés.

   • László Papp

    Mondjuk ebben a mai NB1-ben minden meccs kiszámíthatatlan.Mi x-elünk a Dióval meg a Balmazzal,a Diósgyőr 3-0-ra veri idegenben a Halit,aztán következő héten 4-0-ra kikap a Balmaztól,aki következő héten meg kikap a Halitól 3-1-re.Úgy néz ki ,hogy semmit nem jelent a következő héten,hogy előző héten valaki nyert vagy vesztett.Az se számít,hogy ki ellen.Ha nem mi játszanánk a Lokival,lehet,hogy más verné meg őket ,akit a héten bucira vernek.Azért jó lenne minél jobban kijönni ezekből a nagy keresztbeverésekből meg kihasználni,hogy minden fordulóban van 2-3 döntetlen.

    • thpreg

     Vannak jó kis keresztbeverések, az igaz, de a Hali-Diósgyőr-Balmaz meccsekben van logika, mert jól látszik, hogy melyik játékrendszer fekszik melyik ellenfélnek. Horváth Feri nagyon jó taktikát dolgozott ki az erősebb csapatok ellen, de egy kevésbé dominánssal, mint a Hali, már nem tudnak mit kezdeni, mert ott nekik kellene dominálniuk, és erre képtelenek, így bedarálták őket. A Diósgyőrnek ellenben idegenben feküdt a Haladás otthoni játszani próbáló, de nem annyira hatékony stílusa, fel tudták venni velük a versenyt, míg a Balmaz megoldotta a levédekezést, és bejöttek a kontrák. Persze a gólarányok meglepőek, de valahol érthető is ez a körbeverés.

     • István Hereb

      Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem is kéne dolgoznod, megélnél tippmixből :-)

     • thpreg

      Sajnos ott is csak utólag látom meg a meccsekben a logikát, de akkor már késő ;)

 • Vizi Viktor

  Srácok, hogyhogy meccs előtt 1 nappal van beharang? :-) Uncsiztok? :-)

 • Kicsipest

  Remélem, a Debrecen ellőtte a puskaporát!

 • papparam

  Jó lenne, ha most nem kéne jól/bátran belenyúlni a meccsbe, hanem egyszerűen kezdjünk úgy, ahogy kell. Nekem szép játék se kell, az elég szép, ha győzünk!

 • SZabó Tibor

  A Nagy nem császár (idén a harmadik gólt kapjuk róla +két gólhelyzetet is kapunk előtt). A csapat a KIRÁLY és benne minden egyes játékos

  • 58914020 .

   Ez már forradalom…:)

  • Cha-b

   A Dvtk elleni Gazdagé volt, de Nagy is hülyesèget csinált, ez is tèny.

 • A69W

  Koszta:http://mezokovesdzsory.hu/koszta-mark-extra-motivacioval-keszulok/
  Én azért nagyon bizom benne, hogy Ő is “Zsóteri fogadtatást” kap a szurkolóktól!

  • László Papp

   Azert nekem az egy kicsit eros,hogy azt mondja,hogy remelem,bebizonyitom,hogy hiba volt mellozni.Ha jol emlekszek,ket meccset jatszottunk ,az elso BL meccset meg asszem a Hali ellenit,amin meg o is ittt volt es csak kispados volt.Nalam a mellozes szo akkor merul ki,ha valaki legalabb 4-5 meccsen nem jatszik egymas utan,nem 2-n.Ettol fuggetlenul en nagyon szerettem a jatekat es foleg azt elveztem,amikor Prosserrel egymas mellett jatszottak,mert nagyon jol megertettek egymast.

   • papparam

    Talán úgy értette, hogy Meer nem ragaszkodott hozzá, ezért is engedték el.

 • Andris Koncsol

  Őő valószínűleg nem leszek egyedül a véleményemmel: Buksit kurvára el kéne már felejteni, főleg, hogy az akadémiáról orrba-szájba kötünk profi szerződéseket balhátvédekkel, mint most is Szeles Patrikkal. Aztán ott van Gergényi, és persze a már klasszikus Baráth Boti :D

 • Andris Koncsol

  A kezdő az mlsz honlapja alapján: Gróf – Laczkó, Bobál, Baráth, Lovric, Latifu – Herjeczki, Kamber, Nagy Geri – Danilo, Lanzafame

  Eppel nincs a keretben :O sérült? :O

 • Turbo

  Kezdő: Gróf – Laczkó, Bobál D., Lovric, Baráth, Latifu – Nagy, Kamber, Herjeczki – Danilo, Lanzafame.
  Csere: Horváth, Kabangu, Tömösvári, Deák, Villám, Banó-Szabó, Csábi.
  Egész jó kezdőnek tűnik.
  Marci??? Csókoltatom a klub illetékeseit. Szerintem vagyunk egy páran, akit érdekelne, mi a helyzet vele?

  • Andris Koncsol

   Megelőztelek :D én is észrevettem :O

   • Turbo

    30 másodperccel gyorsabb voltál… :)

    • Atesz

     Tudom hogy blödség de nem lehet hogy , úgy van vele Erik hogy ezt a kövesdet -MArci nélkül is. had pihenjen és bizonyitson a válogatottban?

  • Csaba Horváth

   Lehet mégsem volt vélelten a lazios srác utáni érdeklődés….

  • László Papp

   Gazdag,Pölöskei?Gazdag még mindig sérült?Pölöskei a megváltó meg hogyhogy mostanában a kispadra se fér be?Múlt héten is csak az NB3-ban játszott.Annyira muszáj volt vdM-nek a BL selejtezőkön vele kísérletezgetni?Banó-Szabónak,Csábinak örülök a kispadon.

   • Andris Koncsol

    Lehet, hogy Pölövel meg Gazdaggal büntizik, vagy ki tudja.. Eléggé szigorú formának tűnik.

    • László Papp

     Múlt héten Gazdagra rákérdeztem az egyik honvédos fb csoportban,Maros Józsi mondta róla,hogy sérült.Ha büntetésben lenne,játszhatna az NB3-as csapatban,de ott csak Pölöskei volt múlt héten ,Gazdag nem,szóval ezért kérdeztem ,hogy még mindig sérült-e?

     • István Hereb

      Aszondják, térdsérülése van.

   • Turbo

    Említettem fentebb az információ hiányát (sajnos évek óta ez van)…

  • Pelso

   na ezért nem kellett volna Kosztát eladni..baxa meg… :/

   • László Papp

    Így,hogy meg csak 1 fiatalt játszatnak a 2 helyett,még több lehetőséget kaphatott volna.

  • kgyula

   Nyilván “visszautasíthatatlan” ajánlat érkezett érte, és a vén …… eladja.

   • István Hereb

    Nem hinném, nyugi.

 • Döme Sanya

  Hol vannak most a jólértesültek?

  • Pelso

   ők jellemzően csak rébuszokban mondják meg a tutit…

   • Zs.

    A tutit? Lof@lloszt, hadovalnak osszevissza, meg arrol sincs fogalmuk ami tortenik, nemhogy arrol ami tortenni fog ;o)

    • Pelso

     így értettem :)

 • László Papp

  Kíváncsi vagyok,,hány perce fog menni a meccs,mikor nagy kegyesen szíveskednek majd megint m4sporték kirakni azt a k…. linket!Mert 17:56-kor még szokás szerint semmi.

  • Popovics Krisztián

   Addigra 2-vel megyünk :)

  • Turbo

   Csak egy pár perccel előtte tennék ki a linket, de nem! Hogy egy megvadult, kiéhezett elefántcsorda játszadozzon az ánuszukkal! Hihetetlen!

   • Kicsipest

    Addig nézd a Kisvárda-Gyirmótot :-)!

   • László Papp

    Úgy,de úgy p……n rúgnám őket,hogy meg se állnának!

  • prison miki

   még mindig semmi >:((

 • Pelso
 • László Papp
  • prison miki

   5 perc a helyes megfejtés, közben a tv-ben meg nb2. nevetséges amatőrizmus.

  • Turbo

   Az ötödik percre sikerült, bráfó emnéty!

 • László Papp

  Ez beszarás! Az m4sport.hu oldalán még mindig nincs kint a link,amit megadtam,az m4sport.hu facebook oldaláról szedtem,mert fel akartam rá menni,elküldeni őket a halál f….ra

  • László Papp

   Az m4sport.hu fb oldala szerint oda már 6 perce kirakták a linket,a weboldalra meg csak az imént.

 • Lassie Tizenkilenc

  Örülök hogy Banó-Szabó a cserepadon van ! Ha beteszi a mester és lesz területe a srácnak akkor igen meglepő dolgokat fog tudni mutatni :)
  1 az 1-ben bárkit képes nagyon megverni. Az edzőmeccseken nálam ő volt nyáron az év felfeezettje.

  • A69W

   Én is igy látom! Szenzációs a srác! Megérdemelne hogy berakja!

   • Pelso

    annyit dicséritek már nagyon kíváncsi vk rá!

    • Sztefo

     Én is

  • papparam

   Mondjuk a 70. perc tájékán, 3-0-nál jó is lenne.

 • Pelso

  mi volt az 1. kép… bejátsszák a labdát Buksi mögé… :/ és durván le is futják.

 • Turbo

  A vendég jól megtelt, riszpekt a Tábornak! (Többen vannak, mint a hazaiak. Ja, és hangosabbak is.)

 • László Papp

  Csak nálam ilyen a sz.r a hang elég sűrűn vagy másnál is?

  • Pelso

   +kép is szakadozik gyakran

   • Sztefo

    Semmi meglepő, késve kezdődik, és szar a minőség.
    Azok után, h a Hapoel ellen 20 perc késéssel kapcsolódtak be, már semmin se lepődök meg…

    • László Papp

     El is küldtem az M4 Sport fb oldalán őket a halálba,erre jön egy okostojás,hogy előbb tájékozódni kellene,mert a telesport.hu oldalon már 2 éve minden meccset lehet nézni,én meg leoltottam,hogy mielőtt beszól,talán előbb tájékozódni kellene,mert 1.a telesport.hu egyből átirányít az m4sport.hura , 2. küldtem neki egy linket,amiben az origo is megírta,hogy 2016. febr 16-án megszűnt a telesport.hu,,helyére az m4sport.hu. Hihetetlen,hogy mennyire buta emberek vannak,persze mindenki mindenen megsértődik.

     • papparam

      Bazmeg, válaszolni a fb-on bezzeg rögtön tudnak, a pofám leszakad. :)

     • László Papp

      Fb adatlapja szerint az illető nem az m4 /m4sport.hunál dolgozik. Akkor meg mit okoskodik???Vagy neki fel se tűnt,hogy az elmúlt 1,5 évben véletlenül nem ott nézte a meccseket,ahol akarta?

     • papparam

      Akkor egy polgárőr. :)

  • Zoltán

   Fos minden, mostmár ott szól a háttérben a Felcsút meccs is…

  • papparam

   Techno effektek tömkelege (pl. Kosztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa), erre gondolsz? :)
   Penetráns. Sőt, penetráncs.

   • László Papp

    A hang is gáz,meg sokszor a kép is elmegy.

 • Sztefo

  Boti behasalta! :)

  • papparam

   Riporter szerint kezezés. :)

   • István Hereb

    Volt ott minden, de egyik sem szándékos :-)

 • Pelso

  már megint nem kapja meg azokat a sárgákat az ellenfél, amit nálunk -hasonló helyzetben- kiosztott ! :/

  • manomano

   ezeket elnézem amig egy ziccert fújt le náluk úgy hogy nem volt les (mongyuk gróf úr kivédte)
   és a gólunkat is megadta mikor össze talán kéz volt..(csak 1 visszajátszást láttam)

   mostanság kezdem érezni hogy megkapjuk a bajnok csapat respectet a biroktól

 • thpreg

  Danilo nagyon jó ma.

  • 58914020 .

   Ma?
   Mindig is nagyon jó volt…

   • thpreg

    A kettő nem zárja ki egymást :)

 • Kicsipest

  Végre egy nagyon jó első félidő, kár, hogy nem döntöttük – még – el a mérkőzést! Kellene még egy gól, hogy nyugodt legyen a meccs!

 • Dagiiron

  Túl sok helyzetet szórakoztunk el.

  • 58914020 .

   Danilo a csatársorban – ő a garancia a sok helyzetre és a sok helyzetkihagyásra is…:)

 • papparam

  Talán kicsit összeszedettebbek vagyunk amúgy, bár ez a Kövesd elég szarnak tűnik.
  Csak egyet kihasználnánk a sokból és akkor nem kéne idegeskedni, remélem a 2. félidőben meg lesz!

 • Sanzi

  Eppel miért nem játszik?

  • 58914020 .

   Vagy sérült, vagy leigazolja a Real Madrid.. Ugyanis a padon sincsen.

 • Lassie Tizenkilenc

  Marci már múlthéten is flexi térdrögzítővel játszott és kapott is rá rúgást. Danilo szuperül helyettesíti.Igaz szarabb fejjel meg nem olyan erős, de gyorsabb, kombinatívabb. Ma nagyon kellemes meglepetés Latifu hátul.Óriási stabilitást ad, mindenhova odaér kisegíteni. Vannak területek, van elképzelés.Herjeczki szépen szlalomozgat.A labdát magabiztosan járatjuk. Ha megrúgjuk a 2. gólt akkor a Mezőkövesdnek kampó ! Remélem Banó-Szabót becserélik. Ha robogjon a területekbe.

  • manomano

   Nagy G. ma sajna lefelé lóg ki..

 • 58914020 .

  Kellene egy gól a második félidőben, mert a Kövesdnek is volt több helyzete.

  • immortalis blog

   De nekünk is volt jó pár kihagyott…

 • Sztefo

  Még hiányozhat az a két pont, mikor 2:1-nél nem gyűrtük be a Balmazt itthon. Nagyon úgy néz ki, kipukkantak, a múlt heti sima zakó után most is 2:0-ra égnek a szünetben a névrablók ellen Felcsúton.

 • Sanzi

  Lesz még gól! olyan könnyedén kerülünk helyzetbe, hogy ez gólokkal meg fog mutatkozni!!!

  • Sztefo

   Ámen! :)

  • papparam

   Pontosan ezt mutatja a játék képe, én mégis infarktus közeliben vagyok, amikor ott pattog a mi kapunk előtt a labda (igaz, nem olyan sokszor, de azért előfordul), mert hátul is gólképesek vagyunk sajnos. Kell még egyet lőni előbb, azt ok.

 • 58914020 .

  Még Kamber játszik kiemelkedően, sokat vállal és most pontosak a passzai is, mindenütt megfordul a pályán.

 • Sanzi

  Lehet, hogy Danilo jol mozog, de ha ma Eppel játszik, akkor a félidő 3:0 ide… Danilo iszonyat pontatlan a 16oson belül.

 • Turbo

  Danipaci egész jól tolja, és igen, egyetértek az előttem szólókkal, ahhoz, hogy megnyugodjunk, kellene még gólt szerezni. És ha kívánni lehet(ne): remélem a kis Herjeczki elviszi a csapatot a napokban pizzázni, vagy sütizni.

  • papparam

   Lehet, hogy annyira nem gyors, mint régen, de azért szerencsére még mindig néger. :)

 • László Papp

  Kell a 2. gól,hogy tartsuk az átlagot!

 • Sztefo

  Az imént Gróf komótosan vette fel kézbe a labdát. Remélem, nem kezdjük el húzni már most az időt…

 • Sztefo

  Nálam most hangosabb lett a Felcsút meccs behallatszódása, mint a mi meccsünk riportere. Kurv@ zavaró! Mi a f@szt művelnek ezek az M4 Sportnál??? Először nem tudtam mi ez a plusz hang, aztán hallom, h Heris, Arabuli stb.

  • Turbo

   Tapasztalatból beszélek: húzd lejjebb az oldalt, majd állítsd meg a felcsút sztrímet.

   • Sztefo

    Kösz! Erre nem gondoltam. De ez hogy lehet? Egy oldalra tettek kettő streamet? Ha két webshopot egybemosnék, már holnap kirúgna a főnököm … :)

    • Turbo

     Csak gondolj arra, hogy eltelik 5 perc a meccsből, és akkor raknak ki linket. Mit várhatnánk? (bár, azért még mindig jobb itt bosszankodnunk, mintha nem látnánk a meccset.)

 • 58914020 .

  Mit szóltok ahhoz, hogy Eppel lehet, hogy eligazol és ezért nem játszik?

  Nekem az egyik szemem sírna, a másik nevetne…

  • 58914020 .

   Ha tényleg elmegy, akkor Bobál Geri maradhatna..

   • László Papp

    De akkor legalább már most is ott kellene ülnie Bobálnak a kispadon,mert kiesett egy csatár,de Danilo kezdett és Kabangu ül a padon.

  • papparam

   Nekem mindkettő sírna. :(

 • Sztefo

  Hát szívinfarktusos ez az 1:0. Egyre jobban jön előre a Mezőkövesd.

 • Dagiiron

  Be kell rúgni még egyet, mert ez így elég necces..

 • 58914020 .

  o basszus….

 • Dagiiron

  Mondtam baszmeg!!!!

 • Turbo

  Na, erről beszélt itt mindenki… HAJRÁ!!!

 • Sztefo

  Ott az 1:1. Kivételesen a második félidőnk most rosszabb, mint az első.

 • kgyula

  Na jó, nekem ebből elég… ez nem az én idegeimnek való…. Nem fogom soha megérteni, miért kell felhozni egy semmit nem nyújtó ellenfelet…..

 • Kicsipest

  Megérdemeltük! Sajnos…

 • thpreg

  Nincs még vége, hajrá!

 • Turbo

  Szegény Paci elfáradt, lehet, le kéne cserélni (aztán cáfoljon rám, és verjen egyet).

 • Döme Sanya

  Szerintem, ha a golvonalunkon passzolgatnánk még izgalmasabb lenne.

 • thpreg

  Hú, Lanza…

  • Sztefo

   Lanza más szint

 • Turbo

  ZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAZDMEGGGGGG!

 • MB Kecskemét

  Ez hihetetlen !!!!!

 • Sztefo

  IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNN!
  Lanza majdnem agyonverte a gól után :)))))

 • belos

  Kibaszott jó csapatunk van, akárki akármit mond. Nem tudom mikor voltak utoljára ilyen játékosaink, akik ennyi örömet okoztak nekünk!
  Élvezzük ki ezeket a hónapokat!

  • Sztefo

   Abszolút igazad van. Mondjuk, nem tudom, minek rágtam le a körmömet, hiszen átlagban mindig megrúgjuk a 2 gólt :)))
   Ha csak 0 vagy 1 gólt kapunk, akkor minden meccset nyerünk! :)))

   • István Hereb

    Nem átlagban, pont kettőt eddig minden meccsen. Ez így tuti címvédés.

 • Sanzi

  Kabungabangubungabangúúúúúúúúúúúúúúúúúú

 • László Papp

  Gyerekek,pont elment a kép a gólnál! De kurrvára örülök!!!!!

  • Én is, Kabangu pont oda bólintotta ahová kellett !!

   • Dagiiron

    Okosan fejelte meg, ha a hosszúra fejelte volna, akkor védhette volna a kapus, így nem.

    • 58914020 .

     Ha oda akarta… Szerintem csak belefejelt…:D

 • 58914020 .

  Ez a Kabangu, gecc…. UUUU, Kabangu,, UUU, Kabangu… UUU, Kabangu… :D

  • prison miki

   borzasztó ez a rigmus, gyorsan ki kéne találni egy másikat

   • Tibor Fehér Első

    Na,mi a helyzet a Kabanguval,hombre?!

    • prison miki

     azért szerintem még ne kezdjük el az egekig magasztalni. beállása után volt egy szerencsétlenkedő labdaátvétele, majd egy homály passza, illetve egy lövése spiccel amilyet utoljára az iskolaudvaron láttam. nagyon szélsőséges a játéka, egy-egy gólpassz, vagy mostmár gól, 90%-ban meg ügyetlenkedés.

     • Tibor Fehér Első

      Rúg még tízet az idenyben.

     • nethool

      Csak nem Hemingway úr személyesen? :)

     • Tibor Fehér Első

      Te írtál,baszki?!

     • Tibor Fehér Első

      Ittáll pontosan

     • Tibor Fehér Első

      Igy se jó.Nem én vagyok,baszki!Nálam a Latabar a gyanúsított.

    • Dagiiron

     Én csípem a srácot, de pl. amikor rálőtte a kapura a labdát, akkor inkább be kellett volna passzolnia a tök üresen álló Lanzának, de majd fejlődik.

     • 58914020 .

      A passzjátéka már nem fog fejlődni, azt ennyi idősen nem lehet pótolni, lásd Coulibaly és Kouemaha sem lett jól passzoló játékos.

     • papparam

      Pedig az a lövés még a jobb megmozdulásai között volt. :)

    • papparam

     Már épp szidtam magamban, h egy értelmes passza sincs, erre tessék. :)

 • Kicsipest

  Kabangunak minden megbocsájtva! Szép volt Fiúk!

 • Dagiiron

  Csak beérik Kabangu🙂 Ezt a meccsen elszórakoztuk, magunknak tettük nehézzé..

 • 58914020 .

  Halljátok, mit énekelnek Kabangunak???
  Óriási!!!! :D :D :D :D

  • santiago

   Sajna nem , mit?

  • Tibor Fehér Első

   Mi ketten tudtuk előre 😊😊😊

   • santiago

    Inkább hárman 😁

  • prison miki

   szerintem nagyon gáz

   • 58914020 .

    MI ebben a gáz??

 • Pelso

  Kabangu Zoliiiiii b+……………….. ezt is megértük!!! szép volt Zozi!! :D

 • Sztefo

  Az a nem semmi, hogy úgy vezetjük a tabellát veretlenül, és zsinórban nyerjük a meccseket, hogy ma pl 5-en hiányoztak a kezdőből a pár hónapja győztesen megvívott bajnoki döntő kezdőjéhez képest (Holender,King,Gazdag,Eppel,Koszta), sőt egyik se jöhetett be ugyebár ezek közül csereként különféle okokból.

  • László Papp

   Plusz még azon a meccsen játszott Vaszke és Zsótér is.

 • 58914020 .

  Ezt énekelte a tábor:
  UUU, Kabangu,
  UUU, Kabangu
  UUU, Kabangu
  UUU, Kabangu

  Hatalmas, ez eddig messze-messze a legjobb játékosdal… :D Na jó, az Eppel Marcié után..

  Komolyan, nekünk van messze-messze a legjobb táborunk, a dalok és minden együtt.

  • prison miki

   ebben mi a jó? néger játékosnak huhogni nem túl szerencsés

   • 58914020 .

    Ez nem huhogás volt…

    Az u-betűre végződő nevéből csináltak egy ritmusos, tényleg afrikai rigmusokra emlékeztető szólamot.. Hatalmas!

    • prison miki

     hát huhogásnak lehet hallani, szóval az. az más kérdés, hogy nem az volt vele a szándék, de félre lehet érteni és szerintem az is ízléstelen ha afrikai törzsi dalt akarnak neki énekelni

     • Tibor Fehér Első

      Szerintem gugugu volt

     • 58914020 .

      Miért lenne már ízléstelen???

      Neked sértő lenne, ha pl. Belgiumban játszanál, aztán rúgnál egy gólt és a szurkolók az ünneplésben elénekelnék neked a “Két szál majoránna” című népdalt? :D

      Hagyjuk már ezt a politikai korrektesdit, ha a motívum pozitív, akkor minden mehet…

     • prison miki

      nem hinném hogy van uh uh uh szövegű afrikai népdal, ez azért messze van a két szál majorannától… azzal nem lenne bajom, ez a u-u-u-zás ostoba

     • 58914020 .

      Tévedésben vagy.

      A huhogás nem afrikai néprigmusokat utánoz, hanem a majmokat… Ezért sértő.
      Ha egy afrikai afrikai dalokat hall, azt nagyon szereti.
      Hidd el, ahol most vagyok, vannak afrikai barátaim.

     • prison miki

      nem szeretnék ezen bárkivel is összeveszni, nekem ez nem jópofának jött le hanem kellemetlennek. lehet hogy majd megszokom, illetve majd kiderül, hogy dark hogy reagál rá.

     • 58914020 .

      Hát, maradjunk annyiban, hogy legyen okunk még sokszor hallani..:D

     • prison miki

      igen, az lenne a legjobb ha minden meccsen lehetne tesztelni párszor

     • ogy

      Dark reakcioja par percen belul kiderult. Nem az ereit vagdosta, hanem szeles vigyorral tapsolt minket.

     • papparam

      Szerintem ezt csak rosszindulattal lehet huhogásnak felfogni.
      Persze lehet, pont ezért megbüntet minket a FB. :)

     • István Hereb

      Majd kapunk huhogásért 500ezer büntit…

     • medvepuszi

      Kabangu szerint nem az. Az instagram-videóján Lanza, Danilo és a szertáros ordítják neki összekapaszkodva az öltözőben :)

  • SZabó Tibor

   a tábor azt énekelte DU :DU KABANGU, sérültek:Eppel,Holander, Gazdag. King és így is a csapat és a tábor Király.

 • Turbo

  Halljátok Ti is? Megy a pletyi Marciról, hogy elmegy…

  • 58914020 .

   Ha fejlődne és hasznos lenne neki is, meg a magyar focinak is, akkor azt mondom, menjen most és jöjjön vissza három év múlva jobb játékosként.

   • Sztefo

    Abszolút jogos. Marci tett annyit értünk, h a fejlődése érdekében elengedjük. Örökké hálás leszek neki is a bajnoki címért, és hogy újra kispesti lett a gólkirály. Sose feledjük! :)

   • Zs.

    Ha most elmegy és három év múlva visszajön akkor visszafelé fejlődött. Ha tényleg fejlődik, akkor messze még az idő amikor hazajön levezetni.

  • belos

   Két kövesdi nyugdíjas olvasta az egyik júliusi nemzeti sportot…:)

   • 58914020 .

    :D

   • papparam

    :)

  • paltam93

   Ha 1m € körül fizetnek érte, akkor a szezonra meg van oldva a költségvetés és a prémium is.

 • Turbo

  Boti: Hadd csillogjon az a homlok! :) Aztán jön Lanza, meg a többiek, óriási!

  • MB Kecskemét

   És letarolják !!! :D

   • belos

    Bobál: “Boti bazmeg ne kamuzzál!” :D :D

    • 58914020 .

     Ez mikor volt? A meccs után mondta?

     • belos

      Igen. Botit interjúztatták és megrohanta a csapat őrjöngve. :D Lanza kezdte, aztán jöttek a többiek. Látszik hogy remek a csapatszellem.

 • papparam

  Boti interjú: Ne kamuzzál már bazmeg! :)))

  • 58914020 .

   Ezt mondta? :D

   • papparam

    Nem, de interjú közben az ünneplő csapat hirtelen ott termett, megráncigálták és valaki ezt nyögte be. :)

 • 58914020 .

  Tudjátok, mennyit védtem ezen a fórumon Kabangut – annyit azért hadd jegyezzek meg, hogy nem tudom, mennyire volt tudatos a fejes. Az egyik ismétlésnél még azt is el tudtam képzelni, hogy vissza akarta középre fejelni.

  Biztos lesznek még labdakezelési hibái, rossz passzai, de ez most hatalmas volt tőle – remélem, egy fél év alatt sokat tud fejlődni, én a tavaszában bízom.

 • Tibor Fehér Első

  BASZD MEG,LATABÁR!

 • Sztefo

  Csak azt sajnálom a mai meccsben, h Lanza ollója kapufán csattant. Először is gyönyörű gól lett volna, és így megszakadt Davide nagy sorozata. Remélem, ez annyira feldühíti, h a Lokinak ver kettőt, h megmaradjon az gól/meccs átlaga. :)

  • 58914020 .

   Szenzációs mozdulat volt, mellel átvenni kifordulva, majd egyből kapura tenni – most abszolút a mezőny felett játszik, kíváncsi vagyok, mennyi ideig tudja megtartani ezt a színvonalat Lanzafame.

   • István Hereb

    Vagy mi mennyi ideig tudjuk őt megtartani, ha ilyen megmozdulásai lesznek…

 • Turbo

  Nyugodjon le mindenki (aki rosszra gondol), mert CSAK ezt skandálták: GÚL, GÚL, GÚL, KABANGÚL! (Gól, gól, gól, Kabangól!).

  • Tibor Fehér Első

   Na,ennek aztán semmi értelme,felhvok valakit.

   • 58914020 .

    Vágó István?:)

    • Tibor Fehér Első

     Konnyeden bebolintotta a rovidbe,legkozelebb tobben leszunk Kabangusok😊

     • 58914020 .

      Jó lenne, ha nyomna még néhány gólt idén.

  • 58914020 .

   Szerintem nem ez volt, csak az U, U, U volt, én úgy hallottam. Mindenesetre nagyon találó volt.

  • Tibor Fehér Első

   Az egyik ember a helyszínen uuu Kabangu,a másik szintén ott,gugugu Kabangu.Amúgy banja a f@szom,kűzdünk a bajnoki cìmêrt!!!

 • Döme Sanya

  Győzni pedig tudni kell.

  • Sztefo

   Nálunk vannak nyerő típusú játékosok, és bár sok marhaságot összehordott már Bozsik Peti, de múlt héten ezt kivételesen nagyon jól mondta, h a Honvédban jó pár olyan játékos van, aki tudja, hogy kell nyerni. Ez roppant fontos!

 • Turbo

  Tudok egy új klasszikust (Gary Lineker után szabadon): A futball az a játék, amit huszonketten játszanak, és a végén mindig a Kispestiek nyernek. (De szép is lenne! :). SZÉP VOLT FIÚK!

 • 58914020 .

  U, U, U
  Kabangu!!
  U, U, U
  Kabangu!!
  :D

 • Player

  Ebben a győzelemben a kispesti tüdőgondozó is vastagon benne volt.

  • István Hereb

   :-)))

 • Lassie Tizenkilenc

  Pár szóban a mérkőzésről :
  Egy nagyon jól küzdő Mezőkövesdet sikerült legyűrni. MAgunknak tettük nehézzé ugyanis az első 60 percben végre igazi hollandos sokpasszos intelligens játékot mutattunk be.Ekkor el kellett volna dönteni a meccset gólokkal.
  A 60. perctől érthetetlenül abbahagytuk a meccset. Elkezdtek ácsorogni a játékosok, nem kérték a labdát, nem nyertünk párharcokat.
  Abszolút érezhető volt hogy hamarosan kiegyenlít a Kövesd.
  A 80. perctől pedig elkezdtük a szokásos bedarálós játékot.Jöttek futószalagona helyzetek de csak nem akart bemenni semmi.Kabangu suta fejese beakadt végül.A mozdulat nem érdemelt gólt, de az előtte kihagyott helyzete (Tujvel bravúrja) azt ért volna.
  A játékosok : Gróf minden meccsen hozza bravúrokat, ma is. A hátvédsor most nem nyílt szét,Latifu sokszor segített ki, biztonságot adott.Kamber szenzációsat játszott ma, megérdemelt volna egy gólt is ! Danilo jól fogja helyettesíteni a távozó Eppelt ( a közvetítés után adáson kivül elszólta magát valami technikai vezetőféle hogy Marci aláírt Izraelbe.A közönség hosszú percekig skandálta az Eppel a gólkirály rigmust , ezzel búcsúzva Marcitól).
  Danilo szerintem szuper volt, középcsatárban nagyon penge.Még mindig meg tudja verni ellenfelét simán, okosan játszik, olvas, megérdemelte volna ma a gólt!
  Kabangu meg végre betalált :) Reméljük átszakad valamiféle gát benne.
  Lanza….. hát ő egy másik bolygóról érkezett….ő egy csoda…..
  Ha Marci megy akkor jól jönne a Lazio-s gyerek.
  Szűk két hét van az átigazolási szezon zárásáig, bizti hogy az Öregét kukáznak még valami jóféle arcokat , ugyanis ilyenkor lehet megszerezni sok jóféle FREE játékost aki ilyen-olyan oknál fogva nem tudott elszerződni nagycsapathoz !

  Emberek!!Továbbra is vezetjük a tabellát !
  Minden más lófasz….

  • Tibor Fehér Első

   Par szoban a merkozesrol:az erosebb csapat nyert,Kabangu meg befejelte szakmaian.A vegevel egyet ertek.

  • Sztefo

   Szerintem Latifu nagyon jó volt, ahogy lecseréltük sérülés miatt, rögtön megbomlott a védelmünk egysége, és jött is a Kövesd gól.

  • belos

   “a közvetítés után adáson kivül elszólta magát valami technikai vezetőféle hogy Marci aláírt Izraelbe”

   Az nem “technikai vezető” volt, hanem két kövesdi szurkoló beszélgetett, előtte azt ecsetelte az egyik, hogy bár kövesdi, de Kispest szurkoló és reméli odajön a korláthoz Lanza. Merthogy Eppel nincs ugye, pdeig vele is akarna pacsizni, és erre kérdezte a haverját, hogy nem tudod miért nem játszott, mire az mondta hogy izraelbe szerződik (ez egy júliusi pletyka ugyebár…)
   Ettől függetlenül persze lehet hogy eligazol, de szerintem még ne kezdjünk kombinálni. A szurkolók meg simán lehet hogy a sérült, de a stadionban ott lévő, a csapattal ünneplő Eppelt köszöntötték. De ezt majd elmondja valaki, aki ott volt.

 • 58914020 .

  A második félidőben milyen gyatrául játszottunk…:D :D

 • 58914020 .

  Azt írja az ns, hogy Danilo gyönyörűen ollózott az első gólunk előtt. Tényleg volt ilyen?
  A stream-en követtem, de állandóan akadozott..

  Azt is írják, hogy Baráth kézzel ütötte be a labdát…

  • prison miki

   igen, valóban ollózás után volt a szöglet. És a kezezés is igaznak tűnt a visszajátszás alapján.

   • 58914020 .

    Remélem, nemsokára jön “Lessie tizenvalahány” nevű fórumozó kolléga és leírja, hogy megint csaltak ellenünk a bírók:)

   • Sztefo

    Én is úgy láttam az ismétlésből, h Boti kézzel ütötte be, de végülis már mindegy, utána elég sok idő volt még a meccsből, a Kövesd ki is egyenlített, 1:1-nél egy kis időre lélektani fölénybe került, csak magukat okolhatják, h elkezdték csalni a focit, húzni az időt, védőt hoztak be csatár helyett, h védjék az 1:1-et, ám végül a 93. percben erre ráfáztak. Mázlink volt, de megdolgoztunk érte.

    • 58914020 .

     Jó lenne azért majd egy amolyan debreceni 5-2-es meccshez hasonló teljesítményt is látni lassan a bajnokságban.

     A DVSC jön, ami feltámadni látszik, ez sem lesz könnyű és nagyon fontos találkozó lesz. Ha ott nyerünk, akkor a csapat stabilizálhatja magát a mezőny első felében.
     Azt gondolom, hogy most a DVSC elleni lesz a kulcsmérkőzés.

     • Sztefo

      Nehéz meccs lesz, de megnyerjük. A Loki nem annyira jó, mint a tegnapi eredmény mutatja. Remélem, kicsit el is bízzák magukat emiatt, illetve ellőtték pár fordulóig a puskaport. Bízom benne nagyon.

     • thpreg

      Vagy nagyon benézek valamit, de szerintem lesz gond a Loki ellen. Élőben láttam őket, és egyáltalán nem tűntek erősnek, nem is értettem az egészet :) A Vasas irtó gyenge napot fogott ki.

     • István Hereb

      Ez egy random-bajnokság, tudod. Jövő héten lehet, hogy egy hulla gyenge lokival játszunk.

     • viktor csorna

      Már az volt a Dózsa,Kövesd is meg a Debrecen is az lesz meg utána a Paks is,mint tavaly sok,sok bajnoki döntő

  • santiago

   Szerintem ra rantotta az ellenfel jatekosa a labdara , tehat nem lehet szabalytalan kezezesrol beszelni, de ez a stream alapjan nem lehet semmit se biztosra mondani

   • 58914020 .

    Borzasztó a stream, én minden meccsen szenvedek vele..Állandóan tölt, akadozik, ma ráadásul valami az m4sport összeköttetésével sem volt rendben.

    Írok nekik a facebookon, mások is tegyék már meg, plíz, hogy több visszajelzés legyen.

    • Sztefo

     Alapból mi a tökömért volt fontosabb a két világszerte ismert több százezres szurkolótáborral rendelkező (Kisvárda-Gyirmót) csapat nb2-es meccsének közvetítése, mint bármelyik nb1-es meccs? Főleg az aktuális bajnok minden meccsét normálisabb országokban élőben adja a fő sport tv!

    • Zs.

     Miért nem jössz ki inkább?

     • 58914020 .

      2000 km messzességből nem olyan könnyű… Majd tavasszal, ha már otthon leszek.

     • nethool

      A kifogás olyan mint a….. :) :)

  • Kicsipest

   Ahogy elesett, hozzáért a kezéhez, nem volt szándékos és gólba tartott a labda.

  • papparam

   Persze, mondjuk ki, bemaradónázta. Persze mivel a bíró kedvelt minket, megadta.

 • papparam

  Előző szezon hajrá feeling: valahogy nyerünk és kész. Bárcsak minél tovább kitartana! :)

 • Kicsipest

  Pintér: “Mondtam, hogy előbb-utóbb valaki beleszalad a késbe!”

  • nethool

   In memoriam Verebes “mágus” Józsi bá’

 • Cha-b

  Gratula a csapatnak! Sztem ez a mai is egy gyenge meccs volt. Rossi alatt sztem magabiztosabbak voltunk, 0-1-nél védő le Kabangu be eléggé lutri, és könnyelmű, de jött a 3 pont megint, szóval feleslegesen, és valszeg hülyeségeket magyaràzok.

  Minden tisztelet a tàboré, de Kabangu góljánál a rigmus félreérthető, nem nekünk… hanem másoknak, ès erre most harapnak. CSAK!

  • Tibor Fehér Első

   Aki azt gondolja,hogy a Kabangu(v pld Fellaini)beallasaval nem változik a játék,az nem konyit a futballhoz semmit.

   • Cha-b

    Senki nem gondolja azt, hogy nem vàltozik a játék, én azt kérdőjelezem meg, hogy nekünk kellett-e változtatnunk 0-1-nél úgy, hogy a 2 fix szélső hátvédünk lejön. Az első valszeg sérülés miatt (Latifu valszeg combhajlító, mert gyanúsan megfogta a lábàt leballagásnál) a màsik Laczkó átszervezés miatt. (Akkor még vezettünk vagy 2 percig)

    • Tibor Fehér Első

     Jó.Csak azért említettem Fellainit,mert róla is úgy tartják,mint a Darkrol,hogy zavarja a labda.A múlt heti makiföld elleni meccsen is felugrott a semmibe,Kamber meg bepiszkalta.A hat pontbol nálam 4 az ove.

  • István Hereb

   Rossinál sem lettünk rögtön magabiztosak. Sőt, nem is nyertünk ennyiszer.

 • László Papp

  Nekem nem tűnik túl sérültnek. :( De a video meg a hangulat zseniális!!!

  • Sanzi

   Sasu óta nincs ilyen hatékony gólvágónk mint Marci!
   Én nem szerentém, ha menne, hagy legyek már ennyire önző!!!

   • 58914020 .

    Vannak sajnos, más szempontok is… Marcinak is jó lehet, ha fejlődik – aztán jobb játékosként jön vissza.
    Nekem emberileg hiányozna Marci, neki volt valami plusz a lelkében a foci és a klub iránt, nemcsak egy buta sablon sportoló.

   • papparam

    Pontosan. Heminek mondjuk biztos jól jönne 1 M euro, de ne kutakodjunk a pénztárcájában. :)

  • Kicsipest

   A legjobb szurkolótábor!

   • 58914020 .

    A legeslegjobb..
    Reméljük, hamarosan legalább a duplájára is nő számbelileg is

  • 58914020 .

   Ha eligazol, akkor miért volt ott a csapattal?

   Szerintem csak egy sérült játékos utazik el a csapattal, aki el akar igazolni, az már nem megy a csapattal.

   Szóval ez alapján Eppel csak sérült, nem fog elmenni.

  • papparam

   Iván, a kis kapkodós. :)

 • papparam

  Latifu sérüléséről tud valaki valamit? Remélem nem komoly.

 • 58914020 .

  Danilo kirakott egy tökre vicces videót, ahogyan a győzelem után az egyik idősebb stábtaggal táncolnak és Lanzafame meg tapsol…:D

  Srácok, nyilván szerencsénk is van, s a győzelmek összekovácsolják jobban a gárdát, de ezt a csapatot nagyon vissza fogjuk sírni…
  Tényleg óriási élmény

  • Pelso

   Nem kell sírni… Itt vannak. :)

 • áfonya bácsi

  Az Újpest-Diósgyőrön szerintem Aranyosi Peti az egyetlen néző. :D Legalábbis a poénok és a hang nagyon hasonló. :)

  • A69W

   Aranyosi lassan már tőzsgyökeres wekerlei :) átpártolhatna egy normális csapathoz is szurkolni:)

   • áfonya bácsi

    Petinek a miskolciságot is elnézem. Főleg ma, mert meccs előtt ott is jártunk, egész kellemes élmény volt. Persze csak a főútvonal környékén jártunk… :)

    • thpreg

     Akkor a legszebb részeit nem láttátok :)

     • áfonya bácsi

      Lesz ott is meccs majd egyszer, akkor bepótoljuk. :)

  • László Papp

   Vad II-t hogy elküldte a lilák gólja után! :D Én nagyban tennék rá,hogy ő volt. :D

   • áfonya bácsi

    “Hullámozzatok!!!” :) (egyébként írta is ma a sportnapilap, hogy Ő volt)

 • Kicsipest

  Az Újpest meccs 72. percében arról beszél a riporter, hogy a fordulóban nem volt vendéggyőzelem! Szetinte 1:1-et játszottunk. Kis butus!

 • pppalika
 • papparam

  10 percet néztem az Újpest-Diósgyőrből. Ha Vad ellenünk fújna így az Újpestnek, szívinfarktust kapnék.

  • István Hereb

   Szép lesgóllal egyenlítettek a lilák.

 • pppalika

  1. Honvéd 14

  5. Vasas 7
  12. Felcsút 5
  Nekem úgy tűnik, hogy óriási tülekedés lesz idén is a kiesési zónában.

 • áfonya bácsi
 • Zs.

  Kabangu ma annyira szar volt hogy a nagy számok törvénye alapján kellett lőnie egy gólt. Pont mint anno Chris Bright, ha egyáltalán emlexik meg rá vki ;o)

  • áfonya bácsi

   Mekkora dugót ragasztott Kukás Lali hálójába… :)

  • István Hereb

   Kevés gyengébb támadónk volt valaha. Na jó, Ghinda, Testardi.

   • Zs.

    Testardit azért nem könnyű alulmulni… ;o)

 • Paal

  Továbbra is csak azt tudom mondani, mint tavasszal: még mindig a f@sznak a jó végén vagyunk! Rossz játékkal a tavalyi lendület viszi a csapatot, de kit érdekel, ha jön az eredmény.
  Lanza ollózása gólt ért volna, én is sajnálom, hogy megszakadt a fantasztikus sorozata.
  Baráth gólja hasonló volt, mint az előző szezonban Eppelé a Haladás ellen. Ott a kapufáról visszapattanó labdát kezelte be a végén, hasonlóan nem szándékos mozdulattal. Szerencsénk volt mindkét gólnál, hogy megadták, bár lehetett mindkettőt nem szándékosnak tekinteni. :))
  M4Sport.hu – már azért is bekaphatják, mert csak stream volt, de azért főként, mert minősíthetetlenül gyengén ment a stream. (Unokaöcsém szülinapja miatt nem tudtam személyesen jelen lenni. Ettől még bele-belenéztem a meccsbe.)
  Kabangu – már tavaly is látszódott, hogy ő lehet az Abraham-Abbas vonulat új arca. Technikailag képzetlen, de a hazai mezőnyhöz képest gyors és fizikai felépítésben nagyon ott van. Egyéni foglalkozásokat neki, van értelme vele foglalkozni! Nem tudom van-e erre ember a csapatnál, de érdemes lenne! A Hapoel ellen remekül szállt be és ahogy lent írta valaki, legutóbb Kamber gólja előtt is nagy szerepe volt, hogy helyzet és gól lett. Nem szabad leírni a srácot!

  • 58914020 .

   Én sokat védtem a srácot, tényleg van kakaó Kabangu-ban, de elképesztően sokat kell vele foglalkozni, mert Abrahamhoz és Abbas-hoz képest is van lemaradása technikailag.
   Ha már megtanítják fejelni, óriásit nyerhetünk vele… Magas, izmos, nagyot ugrik..

   Viszont neki a megfelelő poszt éppen a center lenne, ott meg Eppel Marci játszik.

   • Turbo

    Foglalkozás vezetőre van egy tippem, ha a technikáról van szó: a legnagyobb Király válthatna vele pár szót, úgyis házon belül marad.

 • thpreg

  De jó kis csapatunk van, aztabetyárját :)

 • László Papp

  A kép posztolója szerint Marci beszélgetett a képen látható szurkolótársainkkal,akiknek elmondta,hogy fáj a térde és azért nem játszik.És nem igazol el sehova.Ámen!
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1477799855592163&set=p.1477799855592163&type=3&theater

  • 58914020 .

   Így, hogy van a centerposztra két használható játékos is Marci-n kívül, nem tudom, hogy jó-e ez Eppelnek….

   Mivel Szalai már 30 éves idén, Marci az egyetlen, aki ebben a játékrendszerben a válogatottban alternatívája lehet (Futács a második keresztszalag-szakadása után kérdés, milyen lesz, Balogh Norbi is nagy talány), ezért szerintem lehet, hasznosabb lett volna neki, ha kipróbálhatta volna magát külföldön.

   Nagyon szeretem Eppelt, egy jó személyiség is, nemcsak jó futballista, de Danilo nagyon a nyakára is nőhet így, hogy egy fiatalnak végig kell játszania a 90 percet és ott nem lehet használni a legjobbakat..

   • Szakáll

    Már kipróbálta magát külföldön…
    Most a legjobb helyen van.

    • 58914020 .

     Akkor nem sok lehetőséget kapott.

   • István Hereb

    Nálam egyértelműen Eppel a center, vitán felül. Kabangu… még a gólt is sután fejelte :-)

 • 58914020 .

  Vicces, hogy Lanzafame mindig kémleli a kivonulásnál és a játékosok felsorakozásánál, hogy hány néző van és milyen a hangulat:
  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20915489_1493328144059243_3376015664819412946_n.jpg?oh=0843ed0ab4f073383d0e4dfcc5bc40e6&oe=5A2C523E

 • Jó lenne Boti sajátos hangulatú nyilatkozatát és a csapat marháskodását látni. Remélem felvette valaki

 • Csípném, ha a Paks beleharapna a Videotonba :D

 • Sztefo

  CSAK úgy megszokásból továbbra is vezetjük a tabellát! 😊⚽