Szavazz, hogy szerinted ki volt 2017-ben az év játékosa!

Ahogy az már hagyománnyá vált, a KLTE idén is megkérdezi a szurkolókat, hogy szerintetek ki volt az adott naptári év legjobb kispesti játékosa? Szavazni a szokott módon, e-mailben lehet, a határidő pedig december 7. (csütörtök) 19 óra 09 perc (értitek: 19:09).

Segítségül beteszem ide annak a 29 játékosnak nevét, akik 2017-ben tétmeccsen pályára léptek a Honvédban //

Balázs Zsolt; Banó-Szabó Bence; Baráth Botond; Bobál Dávid; Danilo, Cirino; Deák István; Eppel Márton; Gazdag Dániel; Gróf Dávid; Hegedűs Márk; Herjeczki Kristóf; Hidi Patrik; Holender Filip; Ikenne-King, George; Kabangu, Dark Kadima; Kamber, Drjodje; Koszta Márk; Laczkó Zsolt; Lanzafame, Davide; Latifu, Akeem; Lovric, Ivan; Lukács Dániel; Nagy Gergő; Pölöskei Zsolt; Stoiacovici Dávid; Tömösvári Bálint; Vasiljevic, Dusan; Villám Balázs; Zsótér Donát

Tehát akkor még egyszer a részletek //

 • szavazni levélben tudsz: klte1909@gmail.com
 • a leveled tartalma az a név legyen, akit 2017-ben a legjobb kispesti játékosnak gondolsz
 • a szavazás határideje: december 7. 19:09

Az ünnepélyes díjátadásra sem kell sokat várni, már másnap (pénteken) kettőkor sor kerül rá a Futball Házban.


Ha nincs e-mail-címed, akkor itt egy másik lehetőség, ahonnan elküldheted a szavazatod. Arra kérünk mindenkit, hogy ne éljünk vissza a lehetőséggel, és egy emberként csak egy szavazatot adjunk le. Köszi.

címlapkép: Dibjo / Pixabay

 • Pingback: Szavazz, hogy szerinted ki volt 2017-ben az év játékosa! | Zongoracipelő()

 • Thhu

  Meglepődök ha nem Latifu nyer! :)

  • Döme Sanya

   Az év leggyorsabban repülője díj, már meg van neki.

   • László Papp

    Latifunak majd elküldik a Bessenyei Péter díjat.

 • Czibulyás Dániel Pál

  Részemről egyértelmű, ez nem lehet kérdés! ;)

  • Csaba Horváth

   Pontosan! Szerintem is Laczkó meg tett mindent a cím elnyeréséért.. :D

   • Czibulyás Dániel Pál

    Most látom a topikot: Ez a Lackó srác még CS.A.K. 31 esztendős lesz nemsoká’? Én jóval többnek gondoltam a “teljesítménye” alapján, mármint amikor élőben láttam őt a “holland presszinget” segíteni a szélekről! Hát hogy repül az idő, mert én öregedtem ezen az őszön vagy jó 4-5 évet, ki érti ezt???! ;) XD

 • 58914020 .

  Nálam a jelöltek az egész éves teljesítmény alapján:
  – Djordje Kamber
  – Gróf Dávid
  – Eppel Márton
  – Gazdag Dániel
  – Ivan Lovric
  – Filip Holender
  – Davide Lanzafame
  – Nagy Gergő

  Mindenkinek voltak gyengébb periódusai, meccsei, Lanzafame kihagyott tizenegyese a Vasas ellen, Gróf potyája, Kamber kiállítása, Eppel néhány gyengébb őszi meccse.

  Nálam a három közvetlen jelölt:
  Eppel lett a gólkirály, de ősszel a 7 rúgott gólja ellenére nem tudott dominálni, sokszor – nemes egyszerűséggel – eltűnt.
  Lanzafame a tavaszi szezon elején volt gólképtelen, illetőleg most néhányan kritizálják a viselkedése és a Latifu-ügy miatt is.
  Kamber egész évben zakatolt, egy-két hibával (pl. a Videoton elleni eladott labdája, amiből Lazovic rúgta a gólt), gyengébb teljesítménnyel, de a megbízhatóság és a küzdeni akarás nála végig 100 környékén volt. Kár, hogy az utóbbi másfél évben hirtelen lelassult.. :-( Egyébként 10 évig is elnézném nálunk.

  Az én választásom:

  Davide Lanzafame.
  A választás oka, hogy azon kevesek közé tartozott, akik a bajnoki cím után is javítani tudtak a teljesítményükön, (áfonya bácsi állításával ellentétben) mezőnyben is kiemelkedik, labdanélküli mozgása, passzai, váratlan megoldásai szintet emeltek a csapat játékán. Nem mellesleg pedig a bajnoki “döntőben” a Vidi ellen nagyon önzetlenül, higgadtan játszott és a hosszú idő után első igazán komoly nemzetközi tétmeccsünkön, a Hapoel ellen fejelt egy szép gólt idegenben, amiért külön pont jár neki (azért ez mégis más szint volt).

  A realitás az, hogy télen távozhat, de én bizom benne, hogy marad még egy fél évet, nélküle a bronzért folytatott küzdelem és a kupasorozat is halott ügy.

  • Czibulyás Dániel Pál
  • Csaba Horváth

   Leegyszerűsítve a dolgokat, én úgy gondolom, hogy a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt Lanzafame nyújtja. A bajnoki címhez a 11 gólja, a nemzetközi kupába rúgott 2 gólja és az idei bajnokságban rúgott 11 gólja (most lehet, hogy az idézett számok nem pontosak) önmagáért beszélt.
   Ezen túl színt visz a játékba, nagy szerepe van a Csapat egység kialakításában és a nem ide illő játékosok (Latifu) eltűntetésében. :)
   Nyilatkozataiban is a Kispest iránti elkötelezettségét hirdeti, tehát emberileg sem lehet ellene kifogás.
   Szóval ez a szavazás amolyan becsületből lefutott kör szerintem.

   • 58914020 .

    Egyetértek, két dolog miatt jogos a hosszabb indoklás:
    – két hírrel korábban olvashatod áfonya bácsi Lanzafamét kritizáló hozzászólását, amelyben a játékát is kritizálta, megjegyzése szerint több pontunk megy el Lanzafamén, mint amennyit hoz az elmúlt meccseken
    – Eppel Marci gólkirály, válogatott lett, a Vidi elleni győztes gólt ő lőtte, minden adva lett volna ahhoz, hogy akár ő legyen a szezon játékosa,

    • Csaba Horváth

     Mondjuk én az év játékosa címet tovább bontanám….év felfedezettje, év légiósa, stb….így lehet, hogy más is szóhoz jutna Lanza mellett. :)

     • Czibulyás Dániel Pál

      Ez egyébként egy jó felvetés, viszont sajna azok a “piszkos anyagiak” mindent befolyásolnak mai világunkban – sajnos – és Nálunk, szegényháznál nem lesz egy penimárket vagy egy kópjószomszéd (Skála Kópé-s mezünk megvan-e még az emlékekben???!!! ;) XD), egyenlőre, akik az ilyen szitukban bele tudnának szállni egy cseppet a dolgokba… Ajándékkosárra gondoltam az Ünnepek közeledtével, de hát ez van! Most az Öregre direkt nem tértem ki, tudom-tudom hogy a Szentföldön az idei jótékonykodását már letudta. ;)

     • Csaba Horváth

      Értem. Hát azért egy kis kupa + oklevél már önmagában komoly gesztusértékként működne. De értem, hogy mit akartál kihozni a kommentedből.

     • medvepuszi

      Több kategória szokott lenni, de a többiről (jellemzően korosztályokra bontva) pl. az utánpótlásedzők döntenek

    • Czibulyás Dániel Pál

     Ott a pont! ;) jogos!

  • Szurkoló

   Teljesen igazad van de sajnos nagyon elszállt vele a ló többször összetűzésbe kerül a csapattársaival és ez is befolyásolja a csapat mostani teljesítményét.Tudomő lesz a szavazáson is az első hiszen a közvetítéseken is szinte csak ő van a pályán de higgyétek el nemsokára más is követni fogja Latifut és akkor nagyon el fogtok csodálkozni!Az utóbbi eset a harmadik volt Lanzának és más más személyekkel.

   • 58914020 .

    Kivel volt még ilyen összetűzése?

    • Sztefo

     Ez engem is érdekelne

    • Szurkoló

     A tavalyi gólkirályunkkal is!

   • Czibulyás Dániel Pál

    Szögezzük le azt a tényt, hogy Lanza “hozott” Nekünk egy bronzérmet, egy bajnoki Aranyat, Marciból “csinált” egy gólkirályt a pályán, Kingből, illetve Kinggel összhangban olyan szélsőjátékot hozott ki, melyre Genito óta nem volt példa, a fiataloknak egyértelmű példakép volt//van és lesz! A pályán egyértelmű karmester, ez igaz, de technikailag is fenomén! Ért a bírók nyelvén, Lanza presszingnek hívom, de igenis nyomásgyakorlást alkalmaz a sporik felé, az hogy teátrális egy kissé, hát Istenkém Ő olasz, nemde??? A pályán mindenkihez van egy-egy gesztusa, ez megítélés kérdése, hát az Ibra is hasonlót tolt, De Kispesten bőven Aranylapokat hagy majd Maga után, ha elmegy (remélem az Öregnek levágós a szitu)! Egyértelmű, hogy ikon, azzá lett: Nincs elveszett meccs Neki, viszi a hátán a csapatot, Lásd. Gyökadémia elleni 15-25 perc a végén??? Mi kell még??? Queen latifa meg szegénykém a 297 db. Beadásából, ha 10 sikerült, már sokat mondtam… Az öltözőben pediglen a stábnak kéne rendet tenni, érdekes Marcónak ment, a hollandus meg pislog, mint hal a szatyorba! Konklúzió: Volt egyszer egy Robertünk Lengyelből, akkor senki sem gondolta, hogy Lanzára majd Ennyit kell várni, de Megérte… Persze CS.A.K. Szerintem! Lanza, Uno Di Noi!!! Curva Nord Kispest 1991. 📣😎 👌🙋😈⚽🎇

    • Sztefo

     Abszolút igaz, amit írsz.
     Hajlamosak vagyunk elfelejteni, h 25-30 éve nem volt Lanza kaliberű labdarúgónk. Napi szinten beszélek rivális szurkolókkal, hovatovább a csapatomban is van Fradi-Újpest-Vasas-Loki szurkoló, nemrég Vidi szurkoló kollégám is volt. Mondom nekik, mi alapból szeretjük az Akadémistáinkat, legyintenek, h mindegyik közepes képességű. Mondom, nálunk játszik a gólkirály, rá is legyintenek, h nem nagy spíler, ez egy kifutott éve volt.
     Ahogy megemlítem Lanzát, már ki is ül az irigység az arcokra, mondják is, mekkora mázlink van vele, bárcsak náluk játszana. Van olyan, aki életében csak akkor nézett meg minket, ha ellene játszottunk, de Lanza érkezése óta néz Kispest meccseket is, hátha lát tőle egy szép labdaátvételt, egy passzt, egy valódi futballistára emlékeztető megoldást.
     Lanza megosztó személyiség? Valszeg az. A zsenik általában azok. A kérdés, mi a fontos a klubnak, a szurkolóknak rövid és hosszú távon…

 • Pingback: Nagy Kispesti Közvéleménykutatás (2017, előkészítés) – Csak a Kispest!()

 • Zoltán

  Bobál Dávid vagy Lanzafame Dávid? Hmmm

 • Pingback: Napikispest 2107.12.05. – Csak a Kispest!()

 • Granero

  Az ev jatekosa: Davide Lanzafame.

  Szivem csucske kulondij: Nagy Geri ♥️ :)

  • Latabár

   Ha lehetne, én is így szavaznék!

   Azt hiszem, az a “csücsök” meg fog szakadni, ha nem fognak vele hosszabbítani….
   ….márpedig nem fognak. :(