Szavazz, hogy szerinted ki volt 2017-ben az év játékosa!

Ahogy az már hagyománnyá vált, a KLTE idén is megkérdezi a szurkolókat, hogy szerintetek ki volt az adott naptári év legjobb kispesti játékosa? Szavazni a szokott módon, e-mailben lehet, a határidő pedig december 7. (csütörtök) 19 óra 09 perc (értitek: 19:09).

Segítségül beteszem ide annak a 29 játékosnak nevét, akik 2017-ben tétmeccsen pályára léptek a Honvédban //

Balázs Zsolt; Banó-Szabó Bence; Baráth Botond; Bobál Dávid; Danilo, Cirino; Deák István; Eppel Márton; Gazdag Dániel; Gróf Dávid; Hegedűs Márk; Herjeczki Kristóf; Hidi Patrik; Holender Filip; Ikenne-King, George; Kabangu, Dark Kadima; Kamber, Drjodje; Koszta Márk; Laczkó Zsolt; Lanzafame, Davide; Latifu, Akeem; Lovric, Ivan; Lukács Dániel; Nagy Gergő; Pölöskei Zsolt; Stoiacovici Dávid; Tömösvári Bálint; Vasiljevic, Dusan; Villám Balázs; Zsótér Donát

Tehát akkor még egyszer a részletek //

 • szavazni levélben tudsz: klte1909@gmail.com
 • a leveled tartalma az a név legyen, akit 2017-ben a legjobb kispesti játékosnak gondolsz
 • a szavazás határideje: december 7. 19:09

Az ünnepélyes díjátadásra sem kell sokat várni, már másnap (pénteken) kettőkor sor kerül rá a Futball Házban.


Ha nincs e-mail-címed, akkor itt egy másik lehetőség, ahonnan elküldheted a szavazatod. Arra kérünk mindenkit, hogy ne éljünk vissza a lehetőséggel, és egy emberként csak egy szavazatot adjunk le. Köszi.

címlapkép: Dibjo / Pixabay

“Szavazz, hogy szerinted ki volt 2017-ben az év játékosa!” bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Részemről egyértelmű, ez nem lehet kérdés! ;)

  1. Pontosan! Szerintem is Laczkó meg tett mindent a cím elnyeréséért.. :D

   1. Most látom a topikot: Ez a Lackó srác még CS.A.K. 31 esztendős lesz nemsoká’? Én jóval többnek gondoltam a “teljesítménye” alapján, mármint amikor élőben láttam őt a “holland presszinget” segíteni a szélekről! Hát hogy repül az idő, mert én öregedtem ezen az őszön vagy jó 4-5 évet, ki érti ezt???! ;) XD

 2. Leegyszerűsítve a dolgokat, én úgy gondolom, hogy a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt Lanzafame nyújtja. A bajnoki címhez a 11 gólja, a nemzetközi kupába rúgott 2 gólja és az idei bajnokságban rúgott 11 gólja (most lehet, hogy az idézett számok nem pontosak) önmagáért beszélt.
  Ezen túl színt visz a játékba, nagy szerepe van a Csapat egység kialakításában és a nem ide illő játékosok (Latifu) eltűntetésében. :)
  Nyilatkozataiban is a Kispest iránti elkötelezettségét hirdeti, tehát emberileg sem lehet ellene kifogás.
  Szóval ez a szavazás amolyan becsületből lefutott kör szerintem.

  1. Mondjuk én az év játékosa címet tovább bontanám….év felfedezettje, év légiósa, stb….így lehet, hogy más is szóhoz jutna Lanza mellett. :)

   1. Ez egyébként egy jó felvetés, viszont sajna azok a “piszkos anyagiak” mindent befolyásolnak mai világunkban – sajnos – és Nálunk, szegényháznál nem lesz egy penimárket vagy egy kópjószomszéd (Skála Kópé-s mezünk megvan-e még az emlékekben???!!! ;) XD), egyenlőre, akik az ilyen szitukban bele tudnának szállni egy cseppet a dolgokba… Ajándékkosárra gondoltam az Ünnepek közeledtével, de hát ez van! Most az Öregre direkt nem tértem ki, tudom-tudom hogy a Szentföldön az idei jótékonykodását már letudta. ;)

    1. Értem. Hát azért egy kis kupa + oklevél már önmagában komoly gesztusértékként működne. De értem, hogy mit akartál kihozni a kommentedből.

   2. Több kategória szokott lenni, de a többiről (jellemzően korosztályokra bontva) pl. az utánpótlásedzők döntenek

 3. Teljesen igazad van de sajnos nagyon elszállt vele a ló többször összetűzésbe kerül a csapattársaival és ez is befolyásolja a csapat mostani teljesítményét.Tudomő lesz a szavazáson is az első hiszen a közvetítéseken is szinte csak ő van a pályán de higgyétek el nemsokára más is követni fogja Latifut és akkor nagyon el fogtok csodálkozni!Az utóbbi eset a harmadik volt Lanzának és más más személyekkel.

  1. Szögezzük le azt a tényt, hogy Lanza “hozott” Nekünk egy bronzérmet, egy bajnoki Aranyat, Marciból “csinált” egy gólkirályt a pályán, Kingből, illetve Kinggel összhangban olyan szélsőjátékot hozott ki, melyre Genito óta nem volt példa, a fiataloknak egyértelmű példakép volt//van és lesz! A pályán egyértelmű karmester, ez igaz, de technikailag is fenomén! Ért a bírók nyelvén, Lanza presszingnek hívom, de igenis nyomásgyakorlást alkalmaz a sporik felé, az hogy teátrális egy kissé, hát Istenkém Ő olasz, nemde??? A pályán mindenkihez van egy-egy gesztusa, ez megítélés kérdése, hát az Ibra is hasonlót tolt, De Kispesten bőven Aranylapokat hagy majd Maga után, ha elmegy (remélem az Öregnek levágós a szitu)! Egyértelmű, hogy ikon, azzá lett: Nincs elveszett meccs Neki, viszi a hátán a csapatot, Lásd. Gyökadémia elleni 15-25 perc a végén??? Mi kell még??? Queen latifa meg szegénykém a 297 db. Beadásából, ha 10 sikerült, már sokat mondtam… Az öltözőben pediglen a stábnak kéne rendet tenni, érdekes Marcónak ment, a hollandus meg pislog, mint hal a szatyorba! Konklúzió: Volt egyszer egy Robertünk Lengyelből, akkor senki sem gondolta, hogy Lanzára majd Ennyit kell várni, de Megérte… Persze CS.A.K. Szerintem! Lanza, Uno Di Noi!!! Curva Nord Kispest 1991. 📣😎 👌🙋😈⚽🎇

   1. Abszolút igaz, amit írsz.
    Hajlamosak vagyunk elfelejteni, h 25-30 éve nem volt Lanza kaliberű labdarúgónk. Napi szinten beszélek rivális szurkolókkal, hovatovább a csapatomban is van Fradi-Újpest-Vasas-Loki szurkoló, nemrég Vidi szurkoló kollégám is volt. Mondom nekik, mi alapból szeretjük az Akadémistáinkat, legyintenek, h mindegyik közepes képességű. Mondom, nálunk játszik a gólkirály, rá is legyintenek, h nem nagy spíler, ez egy kifutott éve volt.
    Ahogy megemlítem Lanzát, már ki is ül az irigység az arcokra, mondják is, mekkora mázlink van vele, bárcsak náluk játszana. Van olyan, aki életében csak akkor nézett meg minket, ha ellene játszottunk, de Lanza érkezése óta néz Kispest meccseket is, hátha lát tőle egy szép labdaátvételt, egy passzt, egy valódi futballistára emlékeztető megoldást.
    Lanza megosztó személyiség? Valszeg az. A zsenik általában azok. A kérdés, mi a fontos a klubnak, a szurkolóknak rövid és hosszú távon…

 4. Az ev jatekosa: Davide Lanzafame.

  Szivem csucske kulondij: Nagy Geri ♥️ :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.