A pályán is megkezdjük 2018-at

A meccsek zártkapusak az ESMTK edzőpályáján, vagyis a régi Téglaégetőn, de a kerítés átlátszó, ahogy kémeink jelentették. Az átlátszó kerítésen át látni egy lelátót, ami létezik, csak lelátni nem lehet róla, mert tilos. Nem értjük, és maradjunk annyiban, inkább nem is akarjuk érteni.

A sporttelepen van egy jégcsarnok, a jégcsarnokban büfé, melegedni, ebédelni lehet hol, tehát tessék jönni, hiszen másfél hónap után újra pályán a bajnokcsapat!

Ha lesz élőzésünk, vagy bármi a helyszínről, akkor az szokott módon, twitteren, és ahogy szoktuk, inkább nem ígérünk semmit előre.


“A pályán is megkezdjük 2018-at” bejegyzéshez 112 hozzászólás

  1. Az, hogy felezte a piaci értékét, még nem lenne baj. 2014-ig stabil játékos volt. Utána valami eltörött és alig-alig játszott. Az biztos, hogy nem csúcsformában lévő játékos jön ide. De nem is a seria B-be jön.
   Ki tudja. Hátha

   1. semmi jóval nem kecsegtet, hogy ennyi helyen volt, nincs játékban és csak 1 csapatnál volt 1 évnél többet és az utóbbi években jellemzően félszezonos próbálkozások vannak :/

    1. Pont ez az, hogy 14-ig legalább játszott, de azóta semmi.
     Viszont valszeg az utolsó esélye, hogy még alkosson valamit és visszatérhessen a foci térképére. Ez az egy szólhat most mellette.

     1. Nálunk ez sokakkal így van. Nem fért be már a Chicago Bullsba…

      1. Bocs, de én jobban hiszek egy “kisiklott” 25-27-évesben, mint egy vándormadár 30-asban. Az utóbbinak már biztos, hogy nincs jövője. De az előző kategóriának még lehet esélye.

  1. Eppel, Lovrics, Kamber, Lanzafame lejött, helyettük Hegedűs, Pölöskei, Gergényi, Majer a pályán.

   1. Nem vagyok a meccsen,csak a közvetítést olvasom,de esetleg: Hegedűs,Gergényi, Majer, Horváth Cs ?

      1. Mondom,én nem vagyok kint ,csak azt látom,amit a honlap kiír,ez alapján próbálok információt adni valahogy.

    1. A Dorog ellen?
     Hm.
     20 Majer jol mozog. Ugyes
     5 Hege szintén elől
     4 kukoc balhatved nem lattam nagyon messze volt
     14 észt kozepső vedő. Nekem 12 1 tucat.
     30 Horváth Csanád? Tetszett. Ő kell!!!

     1. Én alapból nem értettem,hogy pár hónapja,amikor Horváth Csanád hazajött Portugáliából,miért a Gyirmóthoz ment edzeni ,azon kívül,hogy a bátyja az erőnléti edző?Én már akkor az ő helyében a Honvédhoz jöttem volna vissza.

 1. 66. perc Bánó- Szabó passzával Majer Milán befordult, lerázta védőjét és 11 méterről a bal alsó sarokba lőtt. Szép csatár teljesítmény volt. 3:1

 2. Én is kérem Hege mozgását !! mégpedig a következő módon : vegye le a mezt és mozogjon vissza ahonnan jött. Még egy ilyen lomha körülményes hátvédet nem láttam.Az NB1-ben bármelyik valamirevaló csatár oda-vissza megszopatja. Nála még Deák is jobb mert ő legalább magas….

  1. Hegedűs Márk csatár tudtommal,nem hátvéd.Vagy most hátvédként játszatták?

    1. Ő tudom,hogy kicsoda,de itt van nálunk próbajátékon?Ha igen,arról nem tudtam.

     1. Én azért nem tudom, mert nem voltam kint. Aki kint volt, tisztázhatná a kérdést. :)

      Én azért gondoltam rá, mert valaki azt írta, védőről van szó.

      1. Hemingway már korábban lenyilatkozta egy Eppelt érintő kérdés kapcsán,hogy távozása esetén Hegedűs,Majer,Kabangu,stb pótolhatják.Ezek alapján nem hiszem,hogy a felcsúti ,volt szombathelyi Hegedűsről beszélünk.

       1. Igen, ezt én is olvastam.

        A kérdés továbbra is az, hogy a védőről, vagy a csatárról beszélünk. Lassie védőnek írta, ráadásul lassúnak, körülményesnek. :)

        1. Ez megnyugtató, mert a védő Hegedűs kapcsán vannak kételyeim, hogy jó lenne nekünk…

        2. Én láttam Gergényit élőben néhány NB3-as meccsen,rá is egy az egyben illik ez a megállapítás:lassú,körülményes.Ráadásul NB3-as szinten is szívatták a támadók rendesen.

         1. Igen, ez a megállapítás túl sok játékosra illik. Reméljük, olyanokat fogunk inkább preferálni, akikre egyre kevésbé. ;)

  2. Hegedűs szerintem kölcsönben, vagy végleg nálunk van. A Sofascore alkalmazás még decemberben jelezte, hogy csatlakozott a csapathoz. Az alkalmazás volt már, hogy benézett igazolásokat (+ az aktuális keretet nem is frissítette), de ezek szerint volt alapja.

   Kukoc viszont jó lesz, ha leigazoljuk, legalábbis ha hozza a youtube-on látottakat.

    1. Igen, én sem láttam más nyomát annak, hogy itt lenne. Ezért nem is vertem nagy dobra akkor.

   1. Akkor tengermély elnézésem ! Már a szivemhez kaptam és azt hittem hogy a Felcsúf Hegedűs nevű védőjét teszteljük aki az NB1 egyik leggyengébb játékosa.
    Mégegyszer elnézést mindenkitől !
    A horvát balhátvédet sokan dicsérték. Kinek mi a véleménye róla ?

 3. Meggyőző a srác…ha egy Ignjatovic szintet lehozna, akkor nagy nyeresége lenne a Csapatnak… :)

  1. Hát, ha a fejelést kiváltja a pontos beadásokkal, akkor nincs gond. :)

  1. Kijöhetne a Nagybácsi egy-két hazaira :D Kukoc mezem nincs :D de hátha alá írja a Rose mezt :D

   1. Az szep, telon kihozza habar 1 percbe volt annyi , hogy elkezdodott a merkozes , azota semmi :(

    1. Csikinek nem a sérülés a legnagyobb problémája, hanem az éjszaka, meg a pia..

  1. Sztem is a pascarás lesz az. Hrvoje Milicevic, horvát up-válogatott volt, instán kamázzák egymást Lanzával.

 4. Horváth A. – King, Baráth, Bobál D., Fabio – Milicevic, Nagy G., Danilo, Herjeczki – Csiki, Kabangu.

  Ez a kezdőcsapat.

 5. Horváth Csanád – hátvéd,u17 válogatott sőt csapatkapitány is volt,akadémiánkról kerüt a Victoria Guimaraes csapatához ahol az ottani akadémián rendszeresen játszott,de most visszajott az okokat nem tudjuk,van jövője a srácnak
  Hegedűs Márk – akadémista évek óta,támadó és nem védő NB3,U19 és most lehetőséget kap az előrelépésre
  Májer Milán – akadémista évek óta,támadó,jelenleg U19 válogatott
  Gergényi Bence – akadémista évek óta,NB3 csapatunk tagja
  Artjom Artjunin – hátvéd, legutóbb Észtország Levadia Tallin,kétszer próbázott külföldön (Lengyelország,Románia) de nem jött be neki
  Tonci Kukoc – baloldali védő,játszott Olaszországban igaz nem a topligában de van mögötte rutin,legutóbb Zrinjski Mostar,szerintem ő kell nekünk

   1. Sajnos én nem voltam meccsen ez csak megérzés,h rá szükségünk van. Videók és múltja alapján gondolom,na meg a mi pénzünkért jobb nem várható :)

    1. ja……. hát, rossz videót még nem láttam! :D
     még Délczeg is össze tudna rakni 1 tutit… :)

     1. Egy jó ,hogyan ölj meg egy saját támadást azzal ,hogy kivezeted a szögletzászlóhoz a labdát? Húúú milyen rohadt jó időhúzó csere lenne :D

      1. Mint írtam “megérzés”! Nascimentonal,Lackónál kevesebbet nem tehet a csapatba,szerintem benne több van!

   2. Remélem nem Toni …… ! Chicago bulls, kosárlabda,meg öreg is !!!

   3. Hozhatná magával,Denis (féreg)Rodmant,és tuti zuzzuk a zenbéegyet

  1. Akadémiánkon kiemelkedő volt,U17 csapatkapitány volt és Portugália biztos nem tett neki rosszat,sőt folyamatosan játszott. Én őt megtartanám,ha valakibe érdemes befektetni akkor az Ő.

   1. Jó de ha fiatalon nem tud kiemelkedni akkor soha,hagyjuk már meg neki az esélyt! Disztl nem lett jó kátékos akkor már senki sem lesz az ez vicc,felesleges ezen beszélgetni,Ő tehetséges hát bizonyítsa ha nem akkor úgy jár mint Dávidod az meg már megszokott kicsi országunkban!

    1. Igen természetesen ebben igazad van! Én személy szerint mindig jobban örülök egy tehetségnek mint egy 30 körüli vagy 30+ játékosnak,kivéve ha Lazafamenak hívják :)

 6. Elolvastam a Csákvár elleni meccs felvezetőjét.Van egy mondat,ami azóta nem hagy nyugodni.A csákváriak vezetőedzője Szíjjártó István, aki játékos korában bajnok lett a Honvéddal, a pályaedző pedig Somogyi Krisztián, aki évekig edzősködött a Magyar Futball Akadémián. Szijjártóról már régóta tudjuk,hogy a Felcsút kötelékébe tartozik.Ott volt ifi edző,majd az első csapat edzője lett,aztán a kiesés után is irányította őket,ő nem is látott el tisztséget a mi akadémiánkon.Ellenben Somogyi Krisztián,akinek ezúttal is gratulálok az akadémián elért korábbi sikereihez.,hogy képes elmenni a sokéves kispesti utánpótlásban eltöltött sikeres évek után egy a köztudottan a felcsút fiókcsapatának számító Csákvárhoz bármilyen tisztségben is,ráadásul pályaedzőnek?Szalai Lászlóban is nagyot csalódtam anno,amikor kiderült,hogy a felcsúti akadémián kötött ki,előtte volt egy edzőnk Varga Károly,aki szintén sikeres volt itt nálunk még az akadémia indulását követő években,majd ő is átment felcsútra.Somogyi Krisztián meg szintén átáll a névrablókhoz,még ha csak a fiókcsapatukhoz is,de onnan már csak egy lépés a felcsút.Ezek után hogyan várhatja el a szurkoló,hogy az akadémián dolgozó edzők átadják a fiataloknak azt,hogy mit is jelent Puskás Ferenc klubjában ,még utánpótlásszinten is pályára lépni.Hogy tudja az ilyen edző belenevelni egy kispesti akadémistába a klub iránti szeretetet ,a klubhoz való elkötelezettséget,ha ő is lelép a klub szurkolói által legjobban gyűlölt csapathoz,illetve annak közvetlen környezetéhez azok után,hogy legalább 4-5 évet eltöltött itt nálunk?Még jópár hónapja olvastam Facebookon az egyik Kispest kötődésű oldal egyik posztjához hozzáírt kommentben,hogy az egyik eléggé ismert Kispest szurkoló,aki anno a Klubnál is töltött be tisztséget pont meccsre ment és találkozott az akadémia fiatalabb játékosaival,akik épp edzésről/meccsről jöttek.Megkérdezte őket,hogy jönnek-e a nagy csapat meccsére.A válasz az volt,hogy nem,mert őket nem érdekli a nagy csapat.Az illető úriember is eléggé meg volt rökönyödve a választól,legszívesebben a klubtól azonnal elzavarta volna a játékosokat,ha tehette volna,úgy hogy azok az életben be nem tehették volna többet a lábukat a Bozsikba.Asszem,az hogy az akadémián a gyerekeket nevelő edzők ilyen mentalitású játékosokat nevelnek,meg olyat,aki első adandó alkalommal lelépnek,meglátszik azon,hogy a kispesti szerepvállalás után edzőként képesek oda menni,ahova a klub szurkolóinak esze-águkba se lenne. Lehet,hogy én reagálom túl ezt az egészet,de nekem ez nagyon nem tetszik.

  1. amikor a Helyipar Blsz.1 ifi csapatában fociztam az természetes volt,hogy az ificsapat minden játékosa megnézte a felnőttcsapat játékát!

  2. Miért nem lehet olyan edzőket hozni az utánpótlásba, aki tudja, hogy mit jelent Kispesten nevelkedni és át tudná ezt a szellemiséget adni a fiataloknak? Nem igaz, hogy nincsenek olyan volt saját nevelésű vagy 4-5 éven keresztül a Honvédban játszó jelenlegi utánpótlásedzők/edzők , akiket nem lehetne a klubhoz idehozni és beleneveltetnék a fiatalokba a kispesti szellemiséget!

   1. És gondolod ezeket érdekli? Arra nincs igénykük, csak a zsíros szerződésre.

 7. A csákvári honlap szerint a következő a felállásunk a 2. félidőben. Zárójelben a valószínűleg szünetben történt cserék,mert az első félidőben nem cseréltünk.
  Horváth A. – Ikenne (Erdélyi), Baráth (Deák), Bobál D., Fabio – Milicic, Nagy G. (Stoiacovivic)- Danilo (Lukács), Herjeczki (Tömösvári), Csiki – Kabangu (Rózsavölgyi)

  1. örülök Lukácsnak, már hiányoltam a különböző felsorolásoknál.
   én benne látok 1 Koszta szintet, csak gyakran kapjon lehetőséget.

  1. 78. perc: Lukács átemelte a kapust, majd 5 méterről a kapu közepébe passzolt.
   2-1
   :)

   1. korrekt csatármunka: gól, gólpassz. :)
    tuti a helye a keretben, remélem a török túrán is így folytatja és simán kaphatna a bajnokságban is fél órákat, félidőket

    1. Kérdés,hogy mi a hasznosabb,ha csereként bejön a fáradtabb védőkkel szemben vagy ha a kezdőben van és elejétől próbálja szétfutni őket?A csapatnak lehet,hogy az első,az ő fejlődése szempontjából meg a második.

     1. Mikor érted meg?! Csiki nem a sérülései miatt nem játszott az utóbbi 2 évben!
      Tudod milyen húzóember lenne? Lehúzó, visszahózó! :(

      1. Ha ekkora ász volt, miért engedték el Thaiföldről, Gyirmótról? Miért nem kapkodott utána senki május óta? Az Mtk miért nem segített rajta , mint tette azt korábban?!

 8. A szöveges tudósítás alapján azt nézem hogy Fabio legalább tisztességesen tud középre ívelni :D

  1. nekem is feltűnt… sanszosnak látszik ez a védelem : Heffler (King), Baráth, Bobál D., Fabio

   1. Főleg ha bejön az amit Hemi mondott, hogy Kinget elakarják vinni az ügynökei, akkor inkább a Heffleres megoldás néz ki.

   2. 3-4 éve mindig kiszorítja a tuti ballábas védőt :)
    csak Bobál mellé kellene 1 tuti belső védő.

  2. Jézusom, ne. Fabio és Kukoc is több szögletet ívelt be. Fabio örült ha eltalálta a tizenhatost, a böllérnek kinéző Kukoc viszont rendre jó helyre adta.

 9. Na kiváncsi leszek, hogy a próbázók közül ki fog szerződést kapni. :) Jó lenne, ha az igazolásokat gyorsan letudnánk, és már a kész csapat készülne a tavaszi kezdésre. :)

   1. Meg is lehetne neki köszönni, sztm. ö nem fog nekünk segíteni a fizuját pedig megkaphaná Nagy Geri.

    1. Sajnos Hemingway sose ment bele az ilyen megoldásokba, hiába nem kerülne neki többe. Annak idején Torghelle is maradt volna, ha megkapja 2-3 falábú, csak a helyet foglaló légiós bérét

     1. Pedig, ha jobb csapatot akar, akkor előbb-utóbb ki kell találnia miből finanszírozza a béremelést. Mert ha mindig csak ugyanazt a bért hajlandó fizetni, akkor szép fokozatosan csak egyre gyengébb képességűeket tud érte kapni = lassú elhalálozás

 10. Összességében a mai két meccsen pályára lépett játékosok:
  Gróf – Heffler, Lovric, Artjunin, Kukoc – Banó-Szabó, Kamber, Gazdag, Holender – Eppel, Lanzafame (Hegedűs, Pölöskei, Gergényi, Majer, Horváth Cs.)

  Horváth A. – King, Baráth, Bobál D., Fabio – Milicevic, Nagy G., Danilo, Herjeczki – Csiki, Kabangu. (Erdélyi, Deák, Stoicovici, Tömösvári, Rózsahegyi, Lukács)

  1. Villámmal egyáltalán nem számolnak már,egyik meccsen se volt benne a keretben.Bobál Geri szintén megy vagy most vagy legkésőbb nyáron.Csábi Misuról viszont fogalmam sincs.Talán majd ha játszik a 2. csapat is meccset,ott talán felbukkan a neve.Azért én megjegyzem,hogy talán Berla Atinak is adtam volna 30 percet,nem tudom,ő benne volt-e egyik keretben is?

 11. Erdélyi, Stoia, Deák, Rózsahegyi, Tömös milyen volt a második meccsen?
  Élőben ki látta?

  1. Pedig valahol olvastam, talán a klub honlapján, hogy arra a meccsre a nap is kisütött.

  2. Maradtunk, de semmi érdekes. Tényleg. A világ legunalmasabb NB III-as kaliberű félideje volt a Csákvár elleni második. Ha ebből Supka bármit képes értékelésként kihozni, akkor mestere a szakmájának :)

   1. A Csákvár ellen is az volt a cél,hogy pontot-pontokat szerezzünk és a csapat ennek eleget is tett,így jó szájízzel utazhatunk vissza Kispestre.Köszönöm a csapat nevében a mérkőzésre kilátogató hűséges szurkolóink bíztatását!Készülünk tovább és várjuk a következő,jövő heti megmérettetést.Ott is pontot-pontokat szeretnénk szerezni!

 12. Ááá köszi a szemtanuknak, jó volt ezeket olvasni így utólag is.

 13. Amúgy nem tudom hogy volt-e már, de Villám Gyirmóton volt próbajátékon ma.

 14. Azt kiszámolta már valaki , hogy egyáltalán igzolhatunk- e még légióst, úgy, hogy a kvótának is megfeleltünk?

  1. Annyi légióst igazolunk amennyit akarunk, max. a légiós kvótát nem vesszük figyelembe :) Amúgy King, Lanza, Kabangu, Danilo a légiósaink, és elvileg mi az erősebb kvótába tartozunk, tehát 7/5-be….tehát két-három idegenlégiós simán befér a keretbe, ha jól számolom.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.