Napikispest 2018.02.15.

 • Bobál Geri // Csákvárra igazolt. (via honvedfc.hu)
  • Mondjuk ez meglep, hogy ilyen hirtelen, hiszen tegnap este még láttam játszani a fakóban a Csepel ellen. Mivel a hír reggel hétkor került ki az oldalra, feltételezhetjük, hogy nem a hajnali órákban állapodott meg egymással a két klub. Fura.
  • Ja, és: viszlát, bajnok!
 • Csábi Mihály // közös megegyezéssel szerződésbontás. (via honvedfc.hu)
 • Tóth Barna // Monorra (NB III) igazolt. (via honvedfc.hu)
  • megjegyzés: a Monor már február 6-án bejelentette. (via monorse.hu)
 • Deák István // vele vajon mi lehet???

“Napikispest 2018.02.15.” bejegyzéshez 67 hozzászólás

 1. Csabival mi tortenhetett az utobbi 2 evben? Pedig igeretesnek tunt akkor mikor Rossi berakta nehanyszor… :/

 2. – Bobál Geri : ugyebár viszlát bajnok. Köszönjük azt a rengeteg gólt és látványos cselt amivel bajnoki címhez segítetted a csapatunkat. Igaz az egyik legjobb manageriroda egyengette utadat (Hagmayr) , tehát mindenféle külföldi csapathoz megpróbáltak eladni de sajnos kint teljesítmény nélkül nem nagyon lehet megragadni.Tévés interjúd is rengeteg volt .A legjobbat akkor nyilatkoztad a tévében amikor Koszta Márkó mesterhármast rúgott a Debrecennek.Őt valahogy nem akarták akkor meginterjúztatni…Kitartó kemény munkával sikerült végre elérni egy zsíros szerződést….a Csákvár csapatába…
  – Csábi Misu : rengeteg támadást szűrtél meg a középpályán Támadások hada hiúsult meg a közbelépő lábadnak köszönhetően ! Évekig szállásoltak,etettek, szakmailag felkészítettek, és próbálták egyengetni az utad.A Sport & Success is próbált eladni mindenfelé de sajnos nem volt a név mögött teljesítmény….
  – Bobál Dávid : Szenzációs teljesítmény a felkészülési meccseken ! A gól is majdnem összejött!Igaz a saját kapura ! Pedig már készítettem a Tokody Tibor díjat :)
  – King : próbáltad magad beverekedni a csapatba ! Tavaly aláírtál még egy évre hogy aztán az első meccs 3. percében kivedd megérdemelt szabadságod. Sokat pihengettél, főleg a Corvin mozi térségben. Reméljük teljesen rendbejött az a frány sérülés és a következő csapatodba már jobban tudsz majd játszani.

  EZ A VÉLEMÉNYEM ! NEM ÉRDEKLNEK A HOZZÁSZÓLÁSOMRA ÉRKEZŐ FIKAGÉPEK !

  1. Ne haragudj már, hogy beleszólok, de neki ez a véleménye és azért van ez a kommentelési lehetőség, hogy megoszthassa a szurkolótársaival. Tehát Veled, velem, velünk. Nem vagyunk egyformák, ugyanazokról a dolgokról mást gondolunk és ez így van jól. :)
   Nem kell minden szurkolótársunkkal egyetérteni, lehet és kell is vitázni, de mi lenne, ha egymást nem minősítgetnénk? És ez most nyilván nem csak neked szól, de olyan nehéz ezt megállni?

   “Egy Csapatért Harcolunk…”

   1. A sérülése olyan jellegű volt, amit ha megfelelően kezelnek/rehabilitálnak, kb. 8 hét után újra pályán van.

    1. Távol álljon tőlem, hogy bántsam Kinget, hozzáállása, küzdeni tudása, akarása, megsüvegelendő!!! Arra azért kíváncsi lennék, hogy a klub orvosai miért nem kezelték, ezt nehezen tudom elképzelni, de rendben legyen így. Akkor viszont ő is hibás, hogy ilyen sokáig elhúzódott a visszatérése. Ő a lábából él, ha a klub nem gyógyítja, akkor simán keresnie kellet volna magának egy specialistát. (nem a klub miatt, hanem maga miatt)

     1. Én nem vagyok bennfentes, nem tudom, hogy megy.
      De…. 1. Miért nem kezelte volna a klub? 2. Ha nem kezelte akkor gondolom benne van a szerződésben, hogy nem jár neki orvosi kezelés. 3. Ha nem jár neki kezelés, akkor meg nem hiszem, hogy van olyan pont, hogy tilos orvost keresnie. 4. Ergo kereshet orvost. És orvos nem csak a fradinál van.

      1. Ja értelek. Csak mintha megint megszaporodtak volna az idézőjelek, egy fentebbi hozzászólásodban, de igen így világosabb, hogy mit akartál mondani

   2. Igen, te is a véleményedet írtad le. A különbség azonban jelentős, mert Lassie a csapatról írt véleményt, te pedig egy szurkolótársadról. :)
    Nem értem, hogy mi köze van ennek bármilyen vélt, vagy valós “háttérismeretnek”…

    1. Idézem”EZ A VÉLEMÉNYEM ! NEM ÉRDEKLNEK A HOZZÁSZÓLÁSOMRA ÉRKEZŐ FIKAGÉPEK !”
     Tévedsz !A véleménye a csapatról és a szurkolótársairól ugyanaz!
     Ez a legszomorúbb de ő tudja a tutit!
     CSAK reménykedem abban hogy a bajnokcsapat többi tagja amikor távozni fog nem kap ilyen negatív dolgot a szurkolóktól!
     De legalább Bobált el tudta adni míg a többiek ingyen mennek ez egy pozitívum!

    2. Ennek az egésznek semmi köze ahhoz, hogy tetszik-e, amit írt, de ha ezt így le kellett írnom, akkor szerintem hagyjuk az egészet… Megértettem, hogy te úgy gondolod, hogy ez egy normális formája az egymás közti beszélgetésnek. Én csupán annyit szeretnék, hogy ez a hely ne egymás jellemzéséről szóljon…

     CSAK!

     1. Ööö…
      Milyen kioktatásról van szó? Ki oktatott ki kit?
      Kire írta személy szerint, hogy “fikázógép”? Megnevezett valakit? Engem biztos nem minősített, én legalábbis nem vettem magamra, te igen? Ha igen, akkor miért?
      Ki írta: “lekezelő stílus”, “szar duma”,”Qurva jól tolod a magyaros stílust”? Kire írtad?

      De biztos felháborító érzés, hogy ha valaki meg meri jegyezni, hogy ne cseszegessétek már egymást, mert rossz olvasni. Én kérek elnézést mindenkitől…

      És nem akartam ebbe belemenni, de most már hogyha ennyire elfogadott, hogy egymást minősítgetjük, akkor kérlek írj már legalább egyszer valami konkrétumot, ami igazolja a “bennfentességed”, mert sokszor erre hivatkozol, de eddig egyáltalán nem sikerült semmivel igazolni…

      Szerintem Heffler jó igazolás volt. Szóval ez is egy vélemény a csapatról, már ha érted… Ha nem, akkor sajnálom, de én ezzel már nem foglalkozom többet, nem fogok reagálni a következő ezzel foglalkozó kommentedre, izélgessétek egymást ahogy akarjátok. :)
      Szervusz!

      1. Persze h nem, lévén a bennfentessege valóban csak idezojeles, a valósághoz max annyi köze van mint mondjuk Kingnek a Reálhoz, ha már épp róla volt szó ;o)
       De legalább most megtudtuk h orvos is ;oDDD

   3. Ezek szerint a” fikagépek”-et Te nem tekinted minősítésnek…

  2. ….. …… .. ……. . ………….. ………. . ………. …..!
   … …… .. ……. . ………….., ………. . ………. ………… …… .. ……. . …………. ……… .
   ……. ……. .. ……. . ………… ………, . ………. ………, …… .. ……. . ………. ……. . ………. …..?

   1. Ezzel például mindenféle fenntartás nélkül egyet lehet érteni. Különösen a kérdéssel.

  3. Bocs, de ez most nagyon alja lett..
   Bobál Gerinek nem jött össze, amiben benne volt a sérülése (bokatörés talán) és az erős konkurencia a posztján. Neki amikor megkapta a lehetőséget az első csapatban, akkor kellett volna egy gátat átszakító gól, de mivel ez nem történt meg, beragadt..
   Csábi – sztem egy Nagy Geri 2-t veszítettünk el azzal, hogy nem tudott az első csapatba vergődni. Amikor megkapta a lehetőséget, akkor én nem emlékszem, hogy alibizést, csapatból kilógást éreztem volna vele kapcsolatban. Őt be lehetett volna építeni a csapatba.

   Mindkét játékos próbálkozott, de nem jött össze, most továbbállnak, hátha máshol összejön. Mi ezzel a gond? A következő 1,5 évben reálisan hány játékpercet látnál bennük? Teljesen racionális, hogy lépnek, részemről sok sikert mindkettőjüknek!

   Bobál Dávid – Aktív és jó teljesítményes részvétel a bajnoki címben, ősszel gyenge teljesítmény amikor játszott. Nem érdemli meg, amiket írsz róla. Nem csodálkoznék, ha nyáron a Fradiban kötne ki, de ott el fog sajnos kallódni, sztem hiba lenne oda igazolnia..
   King – Évek óta üde szinfoltja a csapatnak, a nyári sérülése után esett szét a védelmünk. Nézd vissza a két BL-selejtezős meccset. Az elsőn, bár erősen meggyűlt a baja az ellenfelével, de a fizika felépítésbeli hátrányát jelentős futómunkával kompenzálni tudta. A második meccsen pont az ő kiesése tett minket totál esélytelenné a továbbjutás szempontjából. Remélem, hogy ha még nyáron Rossi a DAC-nál lesz, akkor inkább odaviszi, mint hogy más magyar csapatban kelljen látnom!

   Mindkét játékos dönthet jelenleg, hogy a pénztárcájára vagy a szivére hallgat. Most úgy néz ki, hogy az előbbi fog győzni, amit én – kövezzetek meg – megértek! A többségünket, ha megkérdeznék, hogy nyártól ugyanabban a munkakörben egy másik cégnél 2-3(-5)x-os pénzért el lehetne menni, mennénk vagy maradnánk? 95% sztem váltana. Miért gondoljuk másképp ezt a focistáktól?

   A két “besülő” és két alapemberbe történő ilyen stílusú beleszállást sztem semmi sem indokolja! Nem értelek!

  4. Tény, hogy Lassie-nek az utóbbi időben karcosabb hozzászólásai vannak, de nem gondolom, hogy igazságot nélkülőzek.
   Bobál Geri sajnos Vólent, Erdélyi szintű csatár lett. Volt egy jó MFA-s időszaka, illetve egy biztató zalaegerszegi és nagyjából itt ki is merült a karrierje. Tény, hogy Eppel, Lanza, Danilo mellett esélytelen bejutni a csapatba, de ahogy Kosztának, Prossernak sikerült csatárnak jó csapatot találnia, azért ez Bobálnak is sikerülhetett volna..én azért szorítok, hogy magára találjon (lehetőleg ne ellenünk).
   Csábi és Tóth Barnát sajnálom, de talán ők is megtalálják a helyüket valamelyik nb2-s csapatban.
   Dávid helyzete érdekes. Tényleg jó lenne tudni, hogy most “ennyi pénzért nem akarok hosszabbítani” a szitu, vagy csak egyszerűen nem számolnak vele és nem akarnak hosszabbítani. Én nagyon szeretem a játékát, nagyon boldog lennék, ha sikerülne megegyezni vele.
   King helyzete még érdekesebb…valóban, ha Ő nincs, akkor bajnoki cím sincs. De jó lenne tudni, hogy mégis mi az az összeg, amit nem akarnak megadni neki, ami miatt nincs hosszabbítás vele. Őt csak azért sajnálom, mert a hosszú évek alatt hozta fel magát erre a szintre, és nagyon bosszantó, hogy végre kiforrja magát és az anyagiak miatt nem hosszabbítanak vele. :( Tény, hogy több pénz érdemelne, de az is tény hogy itt építette fel a karrierjét, a raklapos négerből itt lett a legkisebb király!

    1. Mondjuk nem én lettem megszólítva,de nekem is kicsit erős ez a megállapítás.Az én értékrendemben egy Sallai Sanyi az,akire mondhatom,hogy Lanza szint,csak jobbhátvédben.És ő nem mostanában játszott Kispesten.

   1. Azért az erős….nagyon jó elfutásai vannak a szélen, hajszálpontos beadásai és iszonyat agilis betörései a 16-on belülre. De nem az a klasszikus védő, viszont középpályásnak meg kevés és még gól sincs a neve mellett…valóban a legtöbbet Ő fejlődött az utóbbi pár évben, de ne felejtsük el, hogy fél éves kihagyása volt, ami azért valljuk be nagyon sok idő. Én egy szerény 1 éves hosszabbításnak is örülnék. Az idő alatt újra fel tudná hozni magát a tavalyi szintre, és talán egy értelmes csapattól is kapna valami zsíros szerződést.

    1. óriásit fejlődött, mint jobb futó…de a klasszikus védő munkában gyakran ki kell segíteni mert a “magassága” és a rossz helyezkedései miatt nagyon sokszor bejátsszák mögé a labdát

  5. De mondta előre, hogy nem érdekli… :Téged miért nem érdekel,hogy őt nem érdekli? :)

   1. az is 1 kérdés, hogy amire reagált, az a nagyon ironikusan-viccesnek szánt vélemény kit érdekel… :)

 3. Közeledik a fagyi meg a kupameccs.Nő a feszültség a tudatalattiban.És ez így van rendjén.

 4. Bobál Geri és Csábi a korosztályuk 2 legnagyobb tehetsége volt.
  döbbenet ez a végkifejlet

 5. Az várható volt,hogy Csábi és Bobál előbb -utóbb máshova kerül,mivel az első csapatnál nem számoltak velük,hogy mi vezetett idáig az évek folyamán a korosztályának néhány éve még két legtehetségesebb játékosából,azt jó lenne tudni.Még a közös szerződésbontást is megértem Csábi esetében (kíváncsi leszek,hol folytatja a pályafutását),de hogy Bobált Csákvárra adjuk el,az számomra érthetetlen és felfoghatatlan.Köztudottan a felcsút tartalékcsapata,így szinte valahol ez olyan,mintha közvetett úton felcsútra adta volna el Hemingway.El nem tudom képzelni,hogy a csákvári volt az egyedüli opció,ahova mehetett volna.Le vagyok döbbenve.

  1. A Csákvár technikai igazgatója Märcz János, aki nem is olyan régen még az MFA technikai igazgatója volt (elnézést, ha nem a megfelelő titulust írtam).

   1. Ez szép……..ezt nem tudtam, gondolom, hogy Szalay keze is benne volt talán mindkettőjük átigazolásában!

     1. Polonkai Anita milyen szomorkás képet vágott fotózáskor… szegénykém :D

   2. Róla nem tudtam,hogy ő is ott van,de azt tudtam,hogy Somogyi Krisztián is oda ment pályaedzőnek és Szíjjártó István az edző. .Azért ez nagyon fájó az én szememben,hogy Kispestről átmennek ahhoz a csapathoz,illetve annak holdudvarához,akiket már ezerszer kibeszéltünk itt és elég indulatot váltanak ki a kispesti szurkolókból.Szalairól meg már ne is beszéljünk.

    1. Miért gondolod, hogy fizetett alkalmazottakat ugyanazoknak a szempontoknak kellene vezetniük, mint minket, szurkolókat. Mi gyűlöllhetjük a felcsúti bagázst, de nekik miért kellene?

     1. Biztos én dramatizálom túlságosan is túl ezt az egészet,mert túlságosan is szubjektíven nézem,de ez az én szememben valamilyen szinten az általuk Kispesten elvégzett 5-6 éves munka szemen köpése.

      1. Ugan már! Korábban a Kispest volt a munkáltatójuk, most meg a Csákvár. Ahol nyilván jól megfizetik. A piacgazdaság már csak ilyen.
       Nyilván más megítélés alá esik egy olyan ember, aki minden szempontból ide kötődik, itt lett befutott járékos, utána itt edzősködött, mindig is ezt a csapatot szolgálta.

       1. Engem csak azért zavar nagyon a Csákvár,mivel a felcsúthoz tartozik.Ha mentek volna mindannyian Mosonmagyaróvárra vagy Szegedre,Sopronba,bárhova máshova,talán kivétel Kisvárda,egyáltalán nem érdekelne az egész.

       2. Talán ilyeneket is érdemes lenne alkalmazni. Talán jobban át tudnák adni a gyerekeknek is a klub szellemiségét azok, akik maguk is átérzik.

    2. Sőt az is lehet, hogy titokban azon dolgoznak, hogy kiessen a csapat :)
     Lehet, hogy felszínes vagyok de engem nem zavar a Csákvár.

  2. én el tudom képzelni. 22 évesen még nincs első osztályban lőtt gólja, miért állnának sorba a csapatok érte?

   1. Érdekes módon a tőlünk véglegesen elkerült piacképes saját nevelésű játékosok nagyrésze valahogy mindig olyan csapatoknál köt 1-2. osztályban,amelyek vezetősége egy bizonyos csoporthoz tartozik.

    1. a magyar első osztályú klubok 80%-ának vezetősége ugyanehez a csoporthoz tartozik. lassan már kihívás lesz nem ilyen helyre eladni valakit.

     1. De NB2-ben is pont mindig ennél a néhány csapatnál kötnek ki a játékosok?

    2. ???
     Bobál esetében nem mindegy???
     Ha akkora spíler lenne, már 20 gólnál járna az NB1 ben, a Honvéd színeiben!
     Kipróbáltatott… és könnyűnek találtatott…

  3. Miért gondolod, hogy Bobál Geriért volt más jelentkező?
   16-17 évesen tényleg nagy királynak számított, de mostanra kissé megkopott ez a királyság… Vagy nem?

   Én akkor sem lennék meglepve, ha soha nem kerülne vissza az nb1-be.

 6. a rangadó irja hogy az ujpest tulaja 4 év alatt 2milliárdot tolt be az ujpestbe ,azt milyen szar csapatuk van évek óta

  1. Igazából nem sok ez, tekintve hogy a magyar csapatoknak általában nincs jelentős bevétele hanem a taóból meg az irányított szponzorok pénzeiből élnek. Ahol ez nincs ott a tulajnak kell “kipótolni”.

 7. “Átbeszéltük a játékosokkal, mindenkinek meg vannak az egyéni céljai és meg vannak a csapatnak is a céljai. Bízom benne, hogy mindenki a maximumot fogja nyújtani, mindenki megpróbálja azt a teljesítményt hozni, ami elvárható tőle, ha ez megtörténik és párosul fegyelmezett és agresszív játékkal, akkor azt mondom eredményesek leszünk tavasszal.”
  (Részlet a Supka-interjúból)

  Nem tudom, ki a szerző, de már nem először tapasztalom, hogy olyanok írkálnak a honlapra, akik mellé magyar nyelvi lektort kellene alkalmazni, aki elmagyarázná nekik pl., hogy mi a lófaszt lehet kezdeni egy igekötős igével, vagy hogy mikor kell vesszőt tenni egy-egy szó után. Mert a jelenlegi színvonal ezen a téren nagyon gáz…!!! :(((
  .

  1. Kispesti ULTRAS-almáriumomból egy kis “csemege”:
   Több, mint 20 év telt el azóta! De azóta semmi sem változott // változhatott – bennem // bennünk…Tanultunk, Érettségiztünk, Sazkmát szereztünk, Családot alapítottunk, Felnőttünk,
   -De egyvalami örök azóta is: A KISPEST!!! Ugyanúgy várjuk minden “uborkaszezon” után az első fordulót, a reményteli tavaszt, a szombat estét, megyünk a zöldekhez, jön a Derby! Tudjuk, kemény lesz, a meccs is, a “többi” is, már a legjobb cimbiddel is CS.A.K. erről beszélsz, napok // hetek óta, jövő héten Találkozunk!!! ;) XD
   Mindenki az Üllőire!!! Támadááás!!!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.