Ha lesz meccs akkor azért, ha nem lesz, akkor meg azért lesz emlékezetes a mai meccs vagy nem meccs

A 99. Bp. Honvéd – Videoton következik. Vagy nem következik.

Az utóbbi időben a Videotonnal valahogy az indokoltnál is több emlékezetes meccset játszottunk. Pörög az agyam, hogy Újpest, Fradi, Haladás, vagy bárki, azonban valamiért az az érzésem, hogy Honvéd-Videotonból még így is több jut eszembe, mint a többiek összesen.

Persze a többségéről nem tudom megmondani, hogy mikor volt, vagy ha tudom, hogy mikor volt, akkor nem azt történt akkor, amire gondolok, illetve az máskor volt és nem is ott, talán nem is a Videoton ellen. Jobb tisztában tenni a dolgokat, ezért legyen ez egy monstrébb (ez relatív, de mindenképp felsorolós) poszt az utóbbi pár évről, már csak magam miatt is, hogy képben legyek, ha véletlenül a Vidire terelődik ma a szó.

Kezdjük mondjuk 2010 októberében, amikor szinte sansztalanul mentünk le az első bajnokságáért hajtó, még Mezey-féle Videotonhoz, és Morales Moreirával, Rouanival, Bojtorral súlyosbított csapata az akkor még rohamnégerként szélsőt játszó Danilo két góljával nyertünk. Emlékszem, a meccset a Krúdy nevű műintézményben néztem Díszbohóc barátommal, és amikor meccs előtt megkérdezte mit várok, simán bemondtam, hogy Danilo duplát. Bejött, röhögtünk. Danilo akkoriban mindennek tűnt, csak ügyesnek nem.

A visszavágó 2011 május, a Videoton elérhető közelségben az első bajnokságához, majdnem tele a vendég, negyed óra után vezetnek 2-0-ra, én pedig azzal nyugtatok mindenkit a környékemen, hogy a Bozsikban rajtunk kívül még nem lett bajnok senki. Supkával a padon, Zelenkával a kezdőben már félidőre egyenlítünk, végül jöhet a jól megérdemelt nótázás: holafieszta? 

A 2011/12-es augusztusi hazairól nincs emlékem, de azt az őszi csapatot tudtam rajongani, pláne miután visszatért Sanyi. Pár hónappal később Sanyi – ahogy azt kell – előbb leteszi a nagyesküt, hogy pár nappal később a Videotonba igazoljon, és bolondok napján egy hosszabbításban lőtt góllal verjen minket.

A következő idényre edzőt váltunk, jön Rossi. A harmadik fordulóban megyünk Fehérvárra, a kezdőben a Vidovic sérülése miatt kényszerbalhátvéd Baráthtal, tele újfiúval, de hatalmas lendülettel, hiszen két győzelem (Siófok, Diósgyőr) van mögöttünk. Zsivány már az elején gólt lő, de az igazi sztori az utolsó percekig várat magára. Előbb Kemenest szórják ki, majd Lovric megfogja Nikolic büntetőjét. Na, ez a fieszta.

A végül bronzos szezon egy hazai Videotonnal, és egy meglepően jó meccsel, gyönyörű gólokkal, csak éppen 0-4-gyel rajtol. Lanzafame, Martinez először, Pascariu először és utoljára. Érdekesség, hogy a standard védelmünkből hiányzott Ingjatovic, Tandia és Baráth Boti. Később egy vereség még bejátszik a Hungárián, hogy jöjjön a tavaszi menetelés, majd az ünneplés egy csornai benzinkútnál. Húsz év után újra érem. [videó]

Újabb év, újabb remények, de aztán mégsem. Rossi alatt szétkapják a bronzcsapat gerincét, az érkezők meg sem közelítik a távozók szintjét, egyedül talán a puhos kolumbiai, Edixon Perea, és az ő isteni lábikója, ahogy King passzát beveri a hosszabbításban. 2013 október, 2-1 ide idegenben. Perea végül nem tért vissza tavaszra, állítólag mert fázott.

Arra a tavaszra, ahol összezuhanunk, belebonyolódunk egy klubtörténelmi vereségsorozatba, így nem meglepetés, hogy május elején már Simon Mikivel a padon kapunk ki otthon 1-0-ra, igaz, tele saját neveléssel. (Mensah egyetlen meccséről videó is van.)

A négyedzős 2014/15 semmi különös. Novemberben idegenben már a Vérhódot és az ideiglenesen kinevezett Jaspert váltó Csábi Jocóval, 0-1, nem voltunk rosszak, csak nem volt szerencsénk. (videó) Májusban otthon már újra Rossival és 1-1, a télen igazolt kilenc légiósból csak Elez játszik végig, és Punosevac is kap pár percet. Valami épülni kezdett. (videó) Év végén a Videoton simán bajnok, mi pedig az utolsó fordulóban maradunk csak bent.

2015/16 a Videoton ellen rajtol, egy visszatérő táborral, happening a Templom téren, és Gyula góljával 1-0 a meccsen. (videó) A parádés szezonkezdetet sajnos gyengébb folytatás követte, és októberben már a pár évig utolsó fehérvári meccsünkön sima 0-3. (videó) Emlékszem, valamiért nem volt autónk lefelé, ezért Ábellel a Magyar Álomvasutakat választottuk. A KöKiről valami ferencvárosi (nyilván) vágányzár miatt az istennek se akartak elindulni a vonatok, ezért áttömegközlekedtünk Kelenföldre, ahol szintén valami gebasz volt, és végül egy sokadik járattal indultunk csak el. Az órákkal korábbra tervezett leérkezésből végül az lett, hogy a fehérvári pályaudvaron taxit kellett fognunk, és így éppen beértünk az első negyedóra végére.

Tavaszra jött Eppel, és levágott egy olyan március-áprilist, amit régen nem láttunk csatártól Kispesten. A Videoton például 2-1-re vertük, mondhatnám, hogy két góljával, de a 92. percben, miután már átemelte a kapust, Vernes még belepiszkált a gólvonalon. Sebaj.

És a bajnoki szezon. Szeptemberben 1-2 itthon (videó), márciusban már fej-fej mellett az élen, sima 0-3 Felcsúton (videó), hogy jöjjön május 27., a mondhatni döntő, amiről kár is beszélni, betéve tudjuk. King elmegy, Eppel lő, 14. (videó)

Tavaly ősszel Felcsúton játszottunk 1-1-et, EvdM talán egyetlen valóban jónak mondható meccsén. Holender csodálatos formában játszott azokban a hetekben. (videó)

Foglaljuk össze miket emeltünk ki eddig //

 • valamiért nekem emlékezetes (vonatozós, Danilo duplája, visszatér a tábor);
 • bajnoki döntő;
 • utolsó perces meccsek (Perea, Torghelle, Vernes);
 • Lovric;
 • jó meccs, hatalmas verés (0-4 a bronztavaszon);

Hét és fél év alatt kilenc olyan meccs, amelyik bármikor bekattanhat, amelyikre emlékszem, pedig legendásan nem tudok kötni dolgokat dolgokhoz, emlékeket másik emlékhez, meccseket csapathoz, edzőhöz, játékoshoz, dátumhoz, szóval úgy általában valamit valamihez.

Na, de ma mi lesz?

Hideg.

Kicsit bővebben: hideg, és fázás, de meccs nem.

Nem vagyok az a finnyás típus, felőlem lehet bármilyen időjárás, legfeljebb felöltözök, de ha meccs van, akkor meccs van, menni kell. Emlékszem, pont Videotonban voltam lent lázasan, plédekbe csavarva, forró teával, és nagyon kedves kishölggyel a sajtóterasz büféjében. Annyira látványos volt a nyomorom, hogy többen is úgy érezték, kötelességük ápolni. Valahol megalázó volt. (A vicc, hogy nem tudom melyik meccs volt, bár a képre emlékszem, amit feltöltöttem a poszthoz, majd kikeresem, ha jött velünk a költözéskor. Mondom, hogy szelektív a memóriám, és ez egyre csak rosszabb lesz, ahogy öregszem.)

Visszatérve. Tehát ha lesz is meccs a havas, fagyos, ónos esővel terhelt pályán, ha egy munkanap alatt játékra alkalmasnak tűnőre lehet felhozni, akkor sem érzem. Ez most butaság lenne. Az például pont lesz*rom, hogy a pályán a futballt legfeljebb mímelni lehet majd, mert azt ideális időben, biliárdasztal-minőségű gyepen is tudja hozni az NB I, ha a spori szerint a labda megfelelő magasságig visszapattan, és nem durván balesetveszélyes, akkor tessenek futballozni, ez a munkájuk.

Én viszont néző leszek, aki az előszobai szőnyegben is képes pofára esni, akár mezténláb is. A hideg nem érdekel, van kabátom, pulcsim, aláöltözőm, sálam, sapkám, pálinkám, elszántságom, minden, amivel átmenetileg ellensúlyozni lehet a mínuszokat, azonban a szükségtelen kockázatra nem nagyon van ötletem. Tegnap a közértbe menet is eltaknyoltam, Charlie Chaplin hozzám képest a futóesztéták álma, a saját test feletti totális kontroll Caesarja. Mindegy, nem rólam szól, végülis én csak egy néző vagyok az összesből, akiért az egészet érdemes csinálni. Mármint a futballt,

ami ma tuti nem lesz. Meccs lehet, hogy igen, de a futballon meglepődnék. Papíron a peremfeltételek környékén egyensúlyozó időjárás a gyengébb csapatokat segíti, mert kiegyenlíti az esélyeket, ám én ebben nem hiszek. Már csak azért sem, mert ha valaki áprilisban, 20-22 celsiusban, enyhe észak-északkeleti szél mellett jobb, mert szinte minden poszton jobb játékosai vannak, akkor az miért lenne nagyobb sansszal 0-3 akkor, mint most? Jó, lehet a tapasztalat és az idősorok valóban azt mutatják, hogy ilyenkor gyakrabban születnek váratlan eredmények, elfogadom, nem néztem utána.

Ellenben felsoroltam egy valag Honvéd-Videotont a poszt elején, volt közte kettő, ami bajnoki címről döntött, volt közte mindenféle, pont igazán rossz időjárás nem, valahogy mégis kiegyenlítettnek tűnik a párharc. Danilo duplája óta 7 győzelem, 3 döntetlen, 6 vereség a mérleg, vagyis ha az időjárás is befolyásol, akkor nagyon sunyin teszi, és minden tiszteletem az övé.

Ha lesz meccs, legyen, ha nem lesz, ne legyen, igazából nekem mindegy. A csodákban tavaly óta nem hiszek, azt egy életre letudtuk testületileg.

Hopp, írtam egy posztot, ami végül nem szól semmiről, cserébe ha kommentelni akartok alatta, akkor jó lassan tölt be a sok videó miatt és még görgetni is kell. Bocsikah.

címlapkép: csapatkép 2012 nyári Videoton-Honvéd után. A képről már csak Lovric és Baráth van a keretben, meg persze Pandur Robi. Ja, és hahahah, a háttérben egy jó Bjelkanovic vigyorog. || fotó: babar/1909fotó


“Ha lesz meccs akkor azért, ha nem lesz, akkor meg azért lesz emlékezetes a mai meccs vagy nem meccs” bejegyzéshez 83 hozzászólás

 1. “néha úgy érzem,a mi kulubunk a legszerencsétlenebb a világon”.Most figyelj!Egy fidista,a mai Sport pluszban.

   1. A cikkben egy ottani Latabar,homályosan célozgat ,lebegtet,sugall a Partizán bunda-Henty-szerbek összefűggésekre.

    1. Dlusztusnak volt egy érdekes mondata arról a meccsről. Szerinte a szerbek, amikor látták, hogy a többi Vidista támadóan lép fel, akkor nagyot néztek és onnantól szabotálták a meccset. Mert ugye ők az idegenbeli 0-0 után tudták, hogy nem szabad kitámadni a Partizan ellen. Lehet nem bunda volt csak túl sok szerb a Vidi keretében. Sose tudjuk meg, hogy bunda volt vagy csak sértődöttség a szerbek részéről.

     1. Ezt kész tényként kezelhetjük(hogy bunda volt),érdemes venned egy Sport pluszt,de szerintem -ha emlékszel rá,a vak is látta,nemcsak Henty.

  1. Hát elég nagy szerencsétlenkedésre vall, hogy a kimagasló költségvetés ellenére nem tudnak egy tartósan bajnok csapatot összehozni és a nemzetközi kupákban is csak égetik magukat. :D Mondjuk ami nekik szerencsétlenség, az nekünk hatalmas szerencse. :D

 2. Óó szegény ma született bárányok,egyáltalán mi a gond a fagyos,havas pályával?
  Ha,valaki akar és feltétlenül tud is focizni ez nem lehet hátrány.
  Nagy Gergő hosszabított vagy sem,ez itt a kérdés.Amint tudjuk a családi ékszerek akkor sem lesznek eladva,ha netalán tán az új stadion szóba kerül.Zavarjátok már el azt a vén marhát stábostól,edzőstől,hogy még híre se maradjon annak a zsugori fsznak!

 3. Sajnos az évre pontosan nem emlékszem,a történet:Szombaton a Kispesi-Videoton fakó meccsén a Kispest 5:0-ra győzött a Vidi kapusa Koszta Jani volt. Másnap a Kispest-Vidi meccsen szintén 5:0 volt,javunkra a Vidi kapusa Koszta Jani volt Tehát két nap alatt 10 gólt kapott,érdekesség rövid idő múlva eladták Vácnak

  1. Nem csak akkor, hanem ma is volt egy Koszta dupla. Csak nem Jani, hanem Márk.

 4. Kezdő:
  Gróf – Kukoc , Lovric, Kosút, Heffler – Gazdag, Nagy G., Tömösvári – Danilo, Eppel, Lanzafame.
  Cserék: Horváth, Bobál D., King, Holender, Pölöskei, Banó-Szabó, Májer.

 5. Kár. Az Újpest kikapott, a Debrecen ikszelt, pont jókor jött volna a mai Vidi-verés. :)

 6. Hogy sajnálhatjuk KOSZTÁT,nem is értem hogy lehetett őt elengedni ???!!!! Talán az uj holland edző,neki nem jelentett semmit,pedig pont az ő játékstilusához lett volna jó.
  Mi lesz már Nagy Gerivel és Bobállal,mikor egyeznek már meg ???!!!

  1. A hollandnak ahhoz annyi köze volt,mint a soha nem létező fiatal szabálynak.Kellett a lé homárra.

  2. Siman válogatott lesz pár éven belül .Egy szar kövesdbe rug 7gólt félszezon alatt. A nagy lét a köves rakja majd zsebre igy.

   1. Már csak az a kérdés,hogy onnan külföldre megy-e vagy a Fradi-Vidi kettős valamelyikébe?

 7. Mocskos Hemy!!!! Tudja hogy nem lesz meccs, de nem írná ki a tetves honlapra, hogy me induljon el aki közel lakik!!

  1. Nem vettek meg itt semmit, egyszerüen nem mertek az akaratuk ellenében.

   1. A vidi nem akart ilyen pályán játszani, és ennek az akaratnak kívánt megfelelni a játékvezetö.

  2. Ha megengeded én akkor is szidom, mert leszarja a drukkereket! Ezt a döntést minimum 18.50 körül (de lehet hogy előbb) már meghozta a bíró. A honlapon 19.35!! -ig az volt fenn, hogy a “ Pálya letisztítva, játékra alkalmas” . 19.35 kor tette ki a gyökér hogy elmarad. Aki közel lakik full feleslegesen ment ki!

   1. Együttérzek veled! Mi is közelről (245km) érkeztünk a meccsre…

    1. Azért mert Te is megszívtad, másoknak még nem kellett volna. Egyébként az MLSZ is egy görény, mert ha tudja hogy necces ez a meccs akkor a bíró délben is kinézhetett volna, ha akkor játszhatatlan, estig semmi nem változik. Így már akkor ki lehetett volna írni. Egyébként max. Respect nektek, hogy olyan messziről eljöttetek!!

   2. Szerintem gondold át újra amit írtál, mert tele van ellentmondásokkal.

 8. Na, akkor szerintem jövőre induljon már január végén a tavaszi szezon!
  Amúgy gratulálok annak a zseninek, aki február végén/március elején este fél 8-ra rakja a meccseket. Ő mindenképpen kapjon az MLSZ-től élete végéig szerződést!

 9. az hogy havas, még nem jelenti, hogy jegesre is van fagyva. a debrecené az nb1 egyik legjobb játéktere, a miénk meg a legrosszabb.

  1. Ez az ellenőr (vagy a jv?) egyszemélyes, szubjektív döntése, nem?

 10. Már 3 napja mindenhol ezt tolta a vidi, hogy ne legyen meccs.
  Nekem ne mondja senki, hogy a keddi újpest-paks meccsen ideálisabb volt a tiszta havas pálya, úgy, hogy egész végig esett a hó, és fújt a szél…ott mind a két csapat játszani akart, ennyi a különbség!

  Ezt ma kisírta a vidi!

 11. Remélem lesz meccs. Biztos nem lesznek ideálisak a körülmények, de…

 12. Pátkai az m4-nek azt mondta, annyira nem volt gáz, játszott már rosszabb pályán is. Biztos hiányzott, mikor elmondták nekik, mit kell nyilatkozni

  1. Azért egészítsük ki annyival,hogy azt is hozzátette,hogy tudni lehetett már korábban,hogy milyen a pálya ,miért nem tisztították le a havat korábban.Szóval ezzel meg azt akarja mondani,hogy a mi hibánkből nem lett meccs,mert miért az utolsó pillanatig hagytuk rajta a havat..Szóval magyarul mi vagyunk a hibásak.Hát igen,a kiváltságosaknak mindent a seggük alá tolnak,szponzorostól,új stadionostól,mindenestől,a nem kiváltságosak meg szégyeljék magukat,mert mindez nem jár nekik!

   1. Le volt takarítva korábban is (írták is a klubfácsén), a pénteken leesett havat viszont nehéz csütörtökön ellapátolni :)
    Egész héten lehetett tudni, hogy fagyott lesz a pálya, nem lett volna szabad így elodázni a döntést

 13. Thomas Doll: “ a védők sokszor nem érték el a labdát, mellé rúgtak, mert kemény volt a talaj, néhol csúszós, hiszen rajta volt a jég. Nem volt így szép mérkőzés. Azt hittem, a Debrecennek van pályafűtése, ám ezek szerint nem működött.” A miénken pályafűtés nélkül sem volt hó és délután vizes volt, estére pedig nem fagyhatott vissza mert + 2 fok volt…

  1. Nekünk vannak a legjobb ultráink, de ők sem okosabbak a sokévi átlagnál…

   1. Megérdemlik, a szép szóból nem ért a magyar vezetés, ez egy teljesen normális reakció a szurkolók részéről..

    1. bocs, de ebben mi a normális reakció ?
     és melyik vezetésnek kellene érteni belőle ?

    2. nem állította meg a telet a magyar vezetés, ezért cigányozni kell, meg piroval dobálni a buszt? :D

    1. a busz kihajtása szerintem még igazán a hatáskörük lehet. A rendezvény biztosításának része, hogy ki tudjon hajtani a vendégcsapat.

     1. Lehet, hogy igazad van, de ők máshogy tudják. Mikor fölsorakoztak a kapu belső oldalán, megkérdeztem tőlük, mi a terv, “kitörnek”-e, és ezt válaszolták. Várták a rendőröket, akik elég sokat késlekedtek. Nem is értem, máskor Vid-meccseken tele vannak az egységeikkel a szomszédos utcák.

      1. ha ők mondták, akkor valószínűleg úgy van, ahogy te mondod.

    1. Mennyire? Amúgy nem. Arra gondolok, hogy a vendég busz kijutását a stadionból, azért lehetne biztosítani. A többi csak a szokásos, ami meccseken is megy, azt nyilván nem vártam, hogy azért közbelépjenek.

 14. Vajon a Vasas elleni meccsünkön még Oenning fog a Vasas edzője lenni?Nagyon nem hiányozna,ha megint ellenünk támadnának fel a hamvaikból akár Oenninggel,akár új edzővel.

 15. szomoru hogy ez a normalis reakcio a szurkolok reszerol
  egyebkent jo hogy elmaradt a meccs szerintem mert a vedelmunk sot nehezkes vedelmunk csak csuszkaltak volna ezen a talajon

 16. Ha minden igaz, ez lett volna az összeállítás:
  Kezdő:
  Gróf – Kukoc , Lovric, Kosút, Heffler – Gazdag, Nagy G., Tömösvári – Danilo, Eppel, Lanzafame.
  Cserék: Horváth, Bobál D., King, Holender, Pölöskei, Banó-Szabó, Májer.

  – Kamber még a padon se. Nem túl nagy bünti ez? Vagy sérült?
  – Nagy Geri! :)
  – Supi szerint továbbra is elbírjuk Danilo-t + két csatárral. Hát nem tudom, főleg egy Vidi ellen.
  – Lanzának, Dalilonak, Eppelnek és Lovricnak jelenleg 4 sárgája van. Ilyenkor mi a szabály, ha pont a bepótolt meccs előtt kapnak lapot?

   1. Aki tegnap jogosult lett volna játszani, az játszhat a pótláskor független, hogy addig milyen lapokat gyűjt – tudtommal.
    Az persze érdekes lehet, hogy aki most sérült de felépűl a pótlásig az is játszhat (pl. Huszti)

     1. Illetve ha valaki addig időtartamos eltíltást kap szerintem az sem játszhat – szerintem

  1. Lukáccsal vajon mi történt,hogy ennyire kiesett a pikszisből,hogy még a meccskeretbe se került be se múlt héten,se most?

   1. érthetetlen… miközben Dani totál öregurasra vette a figurát :/

   2. Ez nagyon nagy gáz. Lukács ritka jó játékos, és Supka nagyot hibázik ha mellözi.

  2. Úgy tudom, az számít, hogy eddig hány sárgájuk volt. Ha pl kapnak a Vasas ellen, hiába játszunk utána a Vidivel, csak 4 sárgásnak számítanának.

 17. Egyre biztosabb, hogy Pinyő témyleg nem normális. A meccsek kétharmadán legalább a bírót hibáztatja, most is:
  PINTÉR ATTILA, a Puskás Akadémia vezetőedzője: – Jobban kezdte a mérkőzést a Debrecen, aztán fokozatosan átvettük a játék irányítását. Sokkal többet birtokoltuk a labdát, megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtunk élni velük, így pedig nem lehet győzni. Pláne akkor, ha a játékvezető nem adja meg, ami jár. Két tizenegyestől fosztott meg minket, de nekünk is értékesítenünk kellett volna a helyzeteinket. A Debrecen több játékosát is pihentette a hétközi találkozón, mi viszont a legjobb csapatunkkal álltunk fel akkor is, és még hosszabbításra is kényszerültünk. Erővel jól bírtuk, de szellemileg elfáradtunk szerdán, ezért is hoztunk ezúttal rossz döntéseket a pályán.

  1. A felcsútiaknál túl nagy a fluktuáció ahhoz, hogy egy ütőképes bajnokcsapatot összehozzanak. :) Amíg Pintér ott az edző, én nyugodt vagyok. :)

    1. Hát nem tudom, nem a szívem csücske Pintér (enyhén szólva), de mégiscsak egy olyan edzőről beszélünk, aki kupát nyert a Sopronnal és a Fradival, és bajnok lett velük és a Győrrel… Most Felcsúton nem jön neki össze semmi, ez tény.

     1. jó…kicsit túloztam, mert annyira irritáló, ahogy a tuskó formájával beleül a pénzes fideszes csapatokba és osztja az észt és siránkozik…iszonyat taszító 1 figura.
      valamikor jól tudta tüzelni a csapatait, de 1 ideje csak tolódni képes.

      1. Na igen, az utálatos, de eredményes edzőből átavanzsált az utálatos és szánalmas kategóriába… Maradhatott volna Kövesden, ott is volt/van mit a tejbe aprítani, és hozta az ott teljesen jó eredményt. De nem akart/tudott/lehetett ellenállni a Felcsútnak, és most egy mesterségesen felpumpált pénznyelő, értelmetlen, a saját kinyilvánított funkciójával teljese gőzzel szembemenő, felesleges csapattal vergődik, és nyávog a büntetőkért…

  2. most képzeld el, mi lenne, ha valóban ellenük fújnának! :)
   beteg ez a csávó, full időpocsékolás bármiféle logikát keresni a beszédében.

 18. Most neztem azt a videot amin a tarsak a bozsik elott szurkolnak ;) Nem ertem mi itt a baj. Ha baj lett volna a rendorsegnek kellett volna beavatkoznia. Mivel stadionon kivul tortentek az esemenyek a klubnak semmi koze nem lehet hozza es a biztonsagi orok nem tehettek semmit jogilag meg buntetokategoria lett volna ha megis tesznek valamit pl oszlatnak. A rendorok meg nem akartak hisz nem tortent semmi. Ettol nem is ertem mi baja lehetett a busznak. Mondjik max raasett egy faklya az oke de mas nem. De ha gyalog jonnek ki akkor nem lett volna anyagi kar ;) Az az igazsag felnek. Felnek a matol felnek a holnaptol de leginkabb aprilis 8tol.

  1. tehát, ha rádobták a buszra a fáklyát az tök üzemszerű szurkolás és ha ez nem tetszik vkinek, akkor az fél a választásokról!? :D
   húúúb+… ezt nem próbálnám meg megérteni :(
   és azt sem értem, hogy miért kell ilyen helyzetbe hozni a klubot.

  2. Sajnos nem “ráesett egy”. Többel is eltalálták a buszt, az egyik fennakadt az ablaktörlőjén is. Oldalról, a sínek mellől is dobálták. Az mlsz-ellenőr látta, ebből kemény bünti lesz. A rendőrök töketlenkedéss amúgy elképesztő volt

   1. Reménykedjünk, hogy nem lehet azért büntetni egy klubot, mert a kerítésen kívülről valakik dobálóznak a kerítésen belülre…

 19. Lassan mi leszünk azért is a hibások, hogy nincs új stadionunk fűthető gyeppel. Miért nem épit Hemi saját pénzből és ehhez hasonló kommentek a Csakfocin. Sz.r videoton! Ennek a Kovács Zolikának is egy elég tenyérbemászó pofája van. Ők harcolták ki, hogy ne legyen meccs.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.