Napikispest 2018.03.05.

 • Nagy Geri // 2020 nyaráig hosszabbított! (via honvedfc.hu)
  • idén nyáron már csak Bobál Dávidnak és Kingnek jár le a szerződése, míg év végén Baráth Botinak és Eppelnek. (Banó-Szabó, Herjeczki, Kabangu és Tömösvári szerződésének dátumait nem ismerjük, a többit megnézhetitek itt.)

Nagy Gerit egyébként én ezzel a coubbal kommentálnám:

Míg kryzwarzicha ezzel:

“Napikispest 2018.03.05.” bejegyzéshez 32 hozzászólás

 1. Végre valami pozítivum!! Nagyon boldog vagyok a hírtől! :)

 2. Latabár már napokkal ezelőtt megmondta! (Nem tudom, hogy a hosszabbítás miatt, vagy Kamber sérülése miatt volt-e szombaton már a kezdőbe jelölve?)

      1. Mit tudna erre mondani? Csak amit bárki tudhat: Nincs meg rá az a mennyiségű pénz, ami egy nyolcezres stadion felépítéséhez kell. A kormány nem fog a választások előtt erre többletforrást biztosítani, mert nem akarja tovább rombolni az imázsát. A választások után meg egyrészt nem is biztos, hogy ezek lesznek, másrészt ha mégis, akkor nem ezzel fogják kezdeni az új kormány megalakulása után. No meg ahogy az utóbbi három év történéseit nézem, nem is nagyon akarják…
       A 2000-es évek elején is addig húzták a stadionrekonstrukciós programra a pénzosztogatást, amíg a 2002-es választás eltakarította őket, nekünk meg semmi nem jutott.

      1. Lukács gyors, de fele annyira technikás, mint például Gazdag! Lukács kevés az nb1-hez nem véletlenül “most” került igazán csak ide és nem is tudta magát beverekedni, ő olyan mint Göblyös.. nb2-be kölcsön tudják adni, de sokat ott sem fog játszani!
       Ott van Bora ő is minden évben velünk kezdi az alapozást és a végén mindig Dorogra megy vissza.. ő szintén kevés az nb1-nek, nincs meg az a technika meg kondi ami kellene hiába magas és megvan a felépítése egy védőhöz!

     1. Egyszerűen nem bírjuk a stílusod,nem emberileg van bajunk veled. Ennyi az egész.Nem értem mit kötözködsz állandóan,Blogbohóc?!

 3. “Nagy” legenda született….,egy igazi példakép a fiatalok számára!
  A középpálya motorja, a létező legjobb “igazolásunk”.
  Ebben az átdimenzionált világban, a klubhűség legszebb mintája!
  Köszönjük!
  (Nagyon bizom benne, hogy Supka nem tudja elképzelni nélküle a kezdőcsapatot!)

 4. Köszönjük szépen Geri! Olé-oké a Kispesti szív feldobog…!!! 😎😈❤⚽📣🙋😁🎇😜

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.