Annyira átlagos évet megyünk, hogy rekordot legfeljebb a kapott gólok számában dönthetünk, ha nagyon összekapjuk magunkat

Tényleg semmi extra, csak mindenféle számok.


Utolsó perces gólok //

Kövess minket Telegramon!

“Annyira átlagos évet megyünk, hogy rekordot legfeljebb a kapott gólok számában dönthetünk, ha nagyon összekapjuk magunkat” bejegyzéshez 30 hozzászólás

 1. A statisztika alapján Kabangu hasznosabb, mint Koszta vagy Zsótér volt.
  Küldd át újpestre vagy kövesdre is, hátha cserélhetünk :)

  1. Azért ne szaladjunk ennyire előre:
   2016/17 23. Kabangu a 91. percben hibázik, az Újpest egyenlít: -2 pont
   2017/18. 8. Kabangu a 90. percben hibázik, a Paks 2-1-re vezet. Csak azért nem -1 pont, mert a végén Kabangu egyenlít, így +1, vagyis ugyanaz, mint ha nem szólt volna bele :)
   Tehát teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi történik vele.

   1. ez egy másik statisztika, vélhetően nem lesznek benne a ‘Kabangu’s best moments 2017’ yt videón :)

     1. Én továbbra is azt mondom ,hogy a fejjátékára lehetne alapozni…. de hát ebben a félévben úgy néz ki még a keretbe se fér be :(

       1. Nagyon valoszinu talan egy insta storyba ki is tette, hogy utolso par honapja ez Mo.- on

        1. Néhány tippem még van,hogy kiknek mondunk búcsút nyáron véglegesen,illetve kik mennek majd kölcsönbe fél/egy évre.

 2. off: örülök, hogy te is felcsútozod a felcsútot. szerintem alap lenne, hogy senki ne hívja Puskásnak őket (se honvédos, se más), de ha vendégségbe jönnek, a szpíker is pafc-ot vagy felcsútot mondjon, és a kijelzőn se legyen más.

   1. Hemi az egyik videochaten így mondta: “… meg a píefeléj felcsútról”

     1. Valamelyik utánpótlástornáról volt szó,talán a tavaly nyári U19-esről,aztán azt akkor mondta,amikor elkezdte sorolni a résztvevőket.

  1. Amikor nekünk tavaly előtt 150 forint volt a Hali ellen a jegy akkor a vendégek is 150-ért jöttek be?
   Mert, ha igen akkor jogos a felvetés, ha nem akkor sajna ennyi lesz az ára a találkozónak.

  1. Akkor az m4-et mocskozza? Esetleg az orwelli “minden állat egyenlő, de néhány állat egyenlőbb a többinél”-tézist alkalmazza?

   1. Ha valóban az volna a problémája, hogy politikai propagandát kell olvasnia “sporttények” mellett, akkor bizony igen, úgy illene, hogy ezt az m4 és a kis egypercesek esetében is megjegyezze. De nyilván nem ezzel van baja önmagában, hanem a kormányellenes cikkekkel, s ekként ő kezdett el pártpolitázálni.

    1. Egyetértek, ugyanakkor nem értem:Hemi üzletembernek tartja magát (a saját bevallása szerint a családján kívül minden eladó), de milyen profitot vár ettől? Ahogy a szurker-kollégák fent megjegyezték, Orbántól stadion várni Kispesten a “Godot-ra várva” kategória. Reménytelen.

     1. Vagy tud/remél még valamit, vagy ilyenkor egyszerűen kibújik az elkötelezett magánember a profi üzletember mögül…

  2. Az “El a kezekkel a sporttól, mocskok!” c. megfogalmazása nem éppen semmitmondó, sőt mindent kifejez, nagyon őszintén és mélységesen sajnálom, hogy pont a Mi Egyesületünk Tulajdonosa, Elnöke veszi védelmébe, óvja, mint egy hímestojást a “kormányzati futbóliavezetést” Minden alkalommal, minden lehetséges fórumon: Meddig kell még megalázkodnunk Szabó Úr???????!!!!!!!!!! A kérdés persze költői, Mindannyian tudjuk a választ!!!

   RENDET A MAGYAR LABDARÚGÁSBAN!!! CONTRO IL CALCIO MODERNO!!!

   1. Nem először nyal nekik, de mindhiába. Nincs stadion, és sajnos nem is lesz…Nem veszi észre ez a saját szellemi képességeitől elkápráztatott vén hülye, hogy szórakoznak vele, hitegetik évek óta, de nem
    akarnak a Kispestnek stadiont, mert gyűlölik ezek az önmagukat “polgári” feliarattal teleaggató, múltat, tradiciókat nem ismerő, szellemi prolik.

   2. Egyszerűen nem szarik oda, ahonnan eszik, illetve az ennivalót kapja. :)

    1. Azt csendben maradva is lehet… Ez viszont a szervilizmus megnyilvánulása volt. Az eufémiát mellőzve leginkább seggnyalásnak lehetne nevezni.

  3. sokat elmond a posztban megjelenő kétszínűségről, hogy az nb1.hu nem is rakta ki ezt a bejegyzést, az előző írása érhető csak el a Hemi-blognál.

 3. evdm felrakta a csatarokat es jottek a golok. Mindenkinek

 4. Dávidon egész meccsen érezni lehetett, hogy most “elkapta a fonalat”, pont olyan volt, mint tavaly tavasszal… Remélem, el sem engedi, és megindul a nagy HONVÉD-menetelés, Gróf pedig újra Nevéhez méltóan: Arisztokratikus-bravúrokkal fogja szolgálni Csapatát!!! :)

 5. Azert Sisaval jol kitolt a csapat…sokkal jobb edzö Ö annal, amit tettek vele a jatekosok…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.