Napikispest 2018.04.13.

 • jegyek @ Felcsút // bőven van még (478 darab), online alig pattant el pár péntek reggelig (100). Ha a helyszínen tervezed beszerezni, akkor mindenképp érj le korábban Felcsútra, mert hajlamos sor kialakulni! Utána találka a cukiban, hiszen mi egy ilyen aranyos, polgári szurkolótábor (drukkerhad) vagyunk.
 • Nehadoma egy, kettő, három // ismét egy remek cikk a Futball és történet blogon, ezúttal a Nehadoma-(Nemes)-testvérekről.
  • Nehadoma I János // igazi futballkalandorként játszott a Húsiparosoknál, Olaszországban, Amerikában, majd edzősködött Olaszországban.
  • Nehadoma II Károly // kisebb csapatokban játszott a húszas-harmincas években.
  • Nemes (Nehadoma III) József // a mi játékosunk, miatta érdemes igazán elolvasni a posztot.
 • új Bozsik // a Honvéd honlapján megjelent egy rövid hír a következő szöveggel:
  • “Legfrissebb értesüléseink szerint a Közbeszerzési Hatóság kiírta az új Bozsik stadion közbeszerzési felhívását. A kivitelezőknek így újra lehetőségük nyílik pályázni a beruházásra.”
  • Egyelőre ennyi, mert a közbeszerzési oldalakon és az értesítőben nyomát sem találtuk, ahogy a Magyar Közlönyben sem a forráselhatárolásnak.
 • Bobál Dávid // úgy látszik már nem sérült. Kikerült egy fotó a Honvéd Facebook-oldalára, ami a többiekkel edz. (beágyazva a hajtás után)

Tegyük el ezt a screenshotot emlékbe

“Napikispest 2018.04.13.” bejegyzéshez 65 hozzászólás

  1. Egyben Selmeczi kiflicsücskös Gabika megígérte, hogy mégis jóváírják egyéni számlákon az ellopott magánnyugdíjpénztári vagyont….via Hírcsárda

 1. A kivitelezők (mint a Garancsi tulajdonában lévő Market) majd akkor pályáznak, ha azt mondják nekik.

   1. Az nekem mindig tetszik,amikor itt nevelkedett játékosokról cikk jelenik meg és Kispest mez van rajtuk,pedig már nem az az aktuális csapatuk.Az meg egy követendő példa,hogy a 0-ról 2 év alatt nyelvvizsgázni tudott.

  1. Két év múlva remélem,már az új generációt képviselik a válogatottban Schönnel,Szoboszlaival,esetleg Csoboth-tal.

   1. Ők még talán időben kimentek, lehet belőlük egy jó hozzáállású, gyors gondolkodású játékos. És ha ez egyszerre 2-4 srácnál megvalósul, még egy jó válogatott is összejöhet.

    1. Pár hete néztem az idei U17-es válogatott meccsét,sajnos egy darab játékost nem láttam,aki a fent említett srácokat akár kicsit is megközelítené.A mi játékosaink se (Cipf,Darabont)

 2. Hány pont hányas a screenshot? Megjelent, de kétszer akkorát kellene építeni, feleannyi pénzből. Özönleni fognak a kivitelezők.

 3. Danilo, Eppel + csereként beszállva Májer is gólt szerez – megnehezítve Supka mester dolgát a következő fordulóra :)

  1. Úgy legyen! Győztes csapaton ne változtass, így Lanza jövő héten kispados! :)

   1. Lanza 4 president!
    őt még gipszelt lábbal is betenném a kezdőbe :)

 4. Nem azért, de a stadionhoz (nem akarom egyáltalán elkiabálni, így legyen ahogy a cikk írja!); de akkor most azok a károgók akik kórusban szidták az “Öreget”, a kormány, Orbánt, a Jóistent meg mindenkit, most fogják magukat és egyenként írnak egy bejegyzést arról, hogy hülyék voltak és bocsánatot kérnek mindenkitől akit terheltek a depressziójukkal és romboló lelkületükkel? Vagy a szokásos módon, kussolnak, lapítanak, de majd telepicsával élvezik az új stadion kényelmét?
  Hasonló költői kérdésem van azokhoz is, akik telepofával fikázzák és temetik a csapatot lépten-nyomon, amikor meg nyer, akkor hirtelen top-tősgyökeres szurkolókká válnak…
  Nem lenne bölcsebb dolog néha hallgatni, mint állandó megmondóemberként feltűnősködni minden félinformált, félművelt egyénnek egymást belehergelve a hülyeségbe? Csak kérdem…

   1. (Mégegyszer mondom nem akarom elkiabálni). És? Akkor ha lesz új stadion, te be se teszed a lábadat?

  1. Ez gyorsan ment…
   Lesz valamilyen lista is, amin egyenként felsorolod kik terheltek itt másokat a “romboló lelkületükkel”, akiknek bocsánatot kellene kérnie, meg a félműveltekről? Nincs kedved megfogalmazni egy szabályzatot, hogy mikor, mit helyes írni és mikor kell hallgatni?

   1. Ezt el is felejtettem. A lapítás és a bocsánatkérés (amit nyilván nem gondolok semmilyen körülmények között reális kimetelnek) a túlzott cinizmus lenne a harmadik lehetőség. Köszönöm kedves kolléga, hogy illusztráltad. Nem, gondolkodni, önkritikát gyakorolni sohasem opció. Inkább menjen a cinizmus.
    Lista meg nem kell. Érezni, látni tapasztalni nap mint nap. És marhára idegesítő!

    1. Tehát gondolkodni opcó, de csak akkor, ha ugyanazt gondolja valaki, mint te. Tartsa magában, de legalábbis kérjen bocsánatot a romboló lelkületéből előtörő, eltérő gondolatáért, Egyébként is hallgasson minden félművelt, ha hallgatni kell, de ne lapítson, ha bocsánatot kell kérnie a véleményéért. Visszakérdezni túlzott cinizmus és tilos! :)
     Mindenképpen szólj, ha még eszedbe jut valami ezzel kapcsolatban! :)

     1. Ne haragudj, de szerintem ha ezt túl kell magyarázni, akkor nem neked való.
      Lehet fölélőttem, bocsánatot kérek.

     2. Szerinted azért bárkinek bocsánatot kellene kérnie, mert kételkedett az új stadionban és ezt le merte írni? Én kizárólag erre reagáltam.

      1. Ezzel kezdte, csak aztán más dolgokat is megemlített, amikben sok igazság volt.
       De alapban az volt a véleménye, hogy ha megkapjuk a stadiont, az addigi szkeptikusoknak megbánást kellene tanúsítaniuk, esetleg köszönet kellene mondaniuk, mondjuk úgy, a vezetésnek, amiért végül mégis megkaptuk. De legalábbis nem kellene annyival elintézniük, hogy lapítva beülnek az új stadionba, vagy ilyesmi.
       Én kétszer is arra próbáltam célozni, sajnálom, hogy eddig nem hallatta a véleményét és a legelső hozzászólása ilyenre sikerült. Medvepuszival kell, hogy egyet értsek, ha valaki Kispestiként a D kategória időszaka, valamint az elmúlt 8 év alatt egyszer sem posszant el stadion ügyben, az számomra furcsább, mint, fordítva.

    2. Aki Kispest-szurkolóként – vagy ne aprózzam? magyarként – az utóbbi 20-25 évben nem lett cinikus-el/megkeseredett-hasonlók (vagy egy-egy nehezebb szituban nem kerekedik benne felül az ilyesmi), az vagy nemrég kezdte, vagy számomra ijesztőbb, mint aki néha kifakad.

     1. Szia medve,
      Szerintem az általánosságban nem jó irány ha az ember megkeseredik. És talán az egyéni tragédiákat kivéve, nem is tűnik jogosnak.
      Magyarként szerintem mindenkinek kutya kötelessége nem megkeseredni :)
      Ez a sorsunk, ezt dobta a gép.
      Kispest szurkolóként meg: tényleg, éppen itt az ideje keseregni mikor bajnokként regnál a csapat. Mikor keseregjünk, ha nem most… :)

   1. Olyan jó hozzászólások meg diskurzusok szoktak itt lenni; de a depresszív picsogókat nem bírom. Lehúznak mindenkit.

  2. “Nem lenne bölcsebb dolog néha hallgatni, mint állandó megmondóemberként feltűnősködni minden félinformált, félművelt egyénnek egymást belehergelve a hülyeségbe? ”

   De, ez sokkal bölcsebb lenne, de akkor nem lenne fórum. Te a meccs alatt is körbesétálsz és megmondod , hogy ki hogy szurkoljon? :)

   A személyes véleményem az hogy 1. nekem mindegy, hogy lesz stadion vagy nem 2. szerintem nem lesz, de ha lesz akkor több gond lesz vele öröm – de ne legyen igazam. Ha mégis lesz akkor majd örülök neki mint mindenki más.
   Ez lehet a véleményem vagy esetleg módosítsak rajta egy kicsit? :)

   Üdv a fórumon!

   1. Szia,
    Dehogy akarok én gondolatrendőrséget, nem kell módosítani semmit. Bár a meccs alatt, ha nem is sétálok, azért a körülöttem ülő ordenáré bunkókat, akik a saját csapatot (mégegyszer a saját csapatot) szidják, ha van ilyen egyed, meg szoktam kérni, hogy fejezzék be amit csinálnak. Eleinte engem is meglepett, de működik.
    A fórum szerintem eszmecseréről kellene hogy szóljon, nem állandó világvégevárásról.
    Bár végtére is felőlem mehet itt is, meccsen is a “supkatakarodj”, “hemitakarodj”, “kossuthtakarodj”, stb.; át lehet vedleni DVTK szurkolóvá, ki lehet írni a drapira hogy “A címerért jöttünk, nem miattatok!” (remekül teljesített is a diósgyőr a hali ellen ilyen közegben…). A gondolatmenet végén, mélypontként még mindig ott van a fradika-dvsc 2003, üllői út…
    Csak azt kellene látni, hogy a foci 50%-ban szív és lélek (l.d. Honvéd 2017-ben, Roma múlt héten, stb.). Nem akarok sportpszichológiába belemenni, de egész egyszerűen csak ront a helyzeten ha a szurkolók fikázzák a saját csapatot, illetve megalázzák a saját edzőt, akinek az egyik feladata, hogy tekintélyt szerezzen magának a játékosok előtt (és behallaszik ám a kispadra a bekiabálás, csak mondom). Aki meg nem tud segíteni (buzdítani, konstruktív kritikával élni, javítani, stb.) az legyen kedves ne rontson és romboljon. Ennyi a mondandóm lényege.

    1. Én csak a múltkori (7-i) Hanta féle bejegyzést tolom, horgolom tovább…
     Minél többször mondjuk, talán annál nagyobb eséllyel lesz foganattya… :)

    2. Te vagy, az aki szerint a szurkolò semmit nem èr,meg nem a szurkolòkèrt van a jàtèk,a Club nem szàmít csak az èppen adott jàtèkosok alkotta csapat,meg egyèb baromsàgok.Kösz az ùjabb hülyesègeket,van mèg?

 5. egyeseknek nem tudom milyen agyuk van de az oreg mar szamtalanszor elmondta ertelmessen hogy akkor kezdik bontani a stadiont ha kesz lesz az utanpotlas kozpont miert nem lehet ezt megerteni

 6. gondolom a pénz keretett is meg fogjak emelni mert 5 milliard az keves

  1. Most pontosan nem emlékszek,hogy ez hány ülőhelyes,de szerintem a nekünk ígért 8000-s ennél kisebb lesz.

   1. Én bármikor kiegyeznék egy 8000-es átlagnézőszámmal (egyelőre bárcsak ott tartanánk,hogy közelítünk a 3-4 ezres átlag felé),nem is kell szerintem nagyobb stadion Kispestre és bárcsak az lenne megint,hogy az emberek azért “ölnék” egymást,hogy ki tud jegyet szerezni hazai Kispest meccsre,mert elfogyott az összes.

    1. Nekem a Hali stadionban az a magas betonfal a legfelső sor mögött iszonyatosan nem tetszik (olyan ,mint valami óriás graffiti fal).,az MTK tornatermet meg inkább hagyjuk.

     1. Nekem egy Debrecen stadion csak kisebben sokkal jobban elfogadható lenne,bár nem voltam abban a stadionban ,de nekem sokkal jobban bejön a tv alapján,eddig olyan kirívó dolgokat nem találtam benne ,mint a korábban említett csapatokénál.

      1. De ha megnézed a Fradi vagy a Loki gyepét,az is néha iszonyat rondán néz ki,pedig ezek viszonylag új stadionok.

       1. Az MTK gyep viszont szép.Nálunk Eppel tizijénél a Loki ellen a kupában már a gyep is sírt.

        1. Nem csak azért. Mióta állambácsi visszavásárolta tőle a stadiont, talán már a műfű granulátumos utántöltésére sem költ

  2. Dél-Pesten is ekkora a szegénység és az elmaradottság, hogy nincs egy ezresük szombatonként az embereknek? Döbbenetes ez a rendszer, már meccsre sem telik az embereknek! Demokráciát!!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.