Olyan jól sikerült a köztévé összefoglalója, hogy abban a Fradi egykapuzott, nekünk meg helyzetünk sem volt, csak egy jogtalan tizenegyesünk

3:27-nél a következőt hallhatjuk a videóban:

“Dibusz reflexmozdulattal. Hűűűű, megint mit védett a Ferencváros kapusa”. 

A dolog érdekessége, hogy hűűű, és megint, és védett, csak éppen a megintet megindokló védések valamiért nem fértek bele az összefoglalóba. Vélhetően mert annyira mégsem lehettek nagyok.

Például Eppel fejesénél a 11. percben :

Vagy Eppel lövésénél a 17. percben:

Azt a részt rátok bízom, hogy eldöntsétek: legalább az egyik befért volna az összefoglalóba, vagy sem? Talán volt annyira fontos, mint Holender sárgás faultja 2:28-nál, amit valamiért bevágtak a hét sárga közül egyedüliként.

Honvéd mutató FTC
1 gól 1
44% labdabirtoklás 56%
7 lövés 16
3 kaput találó lövés 4
8 szöglet 5
23 szabálytalanság 13
1 les 0
3 sárga 4
252 pontos passz 386
78% pontos passzok aránya 85%
89 megnyert párharc 85
51% nyert párharcok aránya 49%

Egyébként szegény Holendernek nincs szerencséje a köztévével. Már nem először Nagy Geri képmásával szerepel az összeállításokban:

Van baj az M4 sportnál (képernyőkép a meccsvideóból)

“Olyan jól sikerült a köztévé összefoglalója, hogy abban a Fradi egykapuzott, nekünk meg helyzetünk sem volt, csak egy jogtalan tizenegyesünk” bejegyzéshez 26 hozzászólás

 1. Ejnye-bejnye zöldek felé elfogultsággal vádolni a köztévét nem szép dolog… :)

 2. A meccs után bejátszott statisztikában 8:10 volt a lövések aránya. Az eredmények weboldalon 9-14 szerepel, ebből a kaput eltaláló lövés:5-4. Valahol elszámolták. :)

 3. nem ez az első ilyen összefoglaló, én meg se nézem már őket…
  egyébként, ja, lehet örülni, hogy elvettük a Fradi aranyát… és odaadtuk a Vidinek. semmit nem ér a mostani döntetlen, ha a héten legalább nem ikszelünk.

  1. Megérne egy közvélemény kutatást, hogy a Vidi vagy a Fradi aranyának örülnének-e többen? :) Én speciel inkább a Fradiénak. Bár tiszta szívből egyiknek se. :D

   1. Tavaly a Fradi hivatalosan gratulált nekünk a bajnoki aranyért, ezt azért nem felejtem el bármennyire nem bírom őket sem, de amikor meglátom a videotontól azt az ex újpesti köcsögöt, aki valamilyen formában sosem felejt el degradáló kijelentéseket tenni a klubbunkra, vagy a csapatunk játékára, akkor kinyíllik a zsebembe a bicska!

 4. Reménytelen és gusztustalan ami körül vesszi a magyar focit erre ékes példa hogy az egész ország hisztizík mert a zöld majmok most se tudnak semmit se nyerni. Mi ellenünk is tévedtek ebben az évben és tavaly is még sincs országos hiszti ráadásnak mi tavaly még igy is megnyertük a bajnokságot. A vidit is utálom de a fradit még jobban.

 5. egy sokkal korrektebb szerkesztés, igaz, hogy “home video” és ne nézzük ki csinálta, de akkor is…

  1. De nézzük! :) Köszönet érte ‘Hajrá Fradi’ nak. Nem tudtam nézni a meccset és a két összefoglaló ég és föld. A Telesport monnyon le.

 6. Ez megint arra jó, hogy fel.asszák bennem az ideget. Mocskos köztévé. Egy kerület a világ ellen. Remélem Hemi bácsi a vlogjában ezt is megemlíti.

  1. Na, ezért kívánom, nyerje a bajnokságot bárki, csak ezek ne…

  2. Lol engem kifejezetten szórakoztat ez a mini hiszti, miután elvettük a bajnokságot tőlük…jobban örülnél ha sajnálnának minket?

   1. Hát annak persze nem. Az oké, hogy az ftc hisztizik, de ettõl még a köztévé a valòságot kellene, hogy leadja, ne egy egyoldalú valamit.

   2. Elveszem a fehér pólód, elveszem a zöld nadrágod, pucéran fogsz hazamenni, elvettük a bajnokságod. :)

 7. Nem kell bántanuk őket, csak be vannak sz@rva, hogy kivágják őket, ezért még, ha valaki egyeneset tud rúgni azt is bevágják. Ilyen a szociálisan érzékeny keresztény “kórmány.” A tiziről. Egyébként van olyan kameraállás amin látszik, hogy nem vetődik, hanem tarol. Gratulálok a bírónak jó volt a meglátása. Azért nem sípolt rögtön mert kivárt, mi lesz a támadás vége. Ennyit a TV “szakértőiröl”.

  1. A stadionunk nevét viselõ szakértõ embernek ez nem jutott eszébe. Mondjuk gondolom nem ezért fizetik.

  2. Ne hülyüljünk már, ha ezt ellenünk befújják, jönnének megint a Honvéd-ellenes összeesküvés-elméletek…

   1. Az még nem jelenti azt, hogy a spori tévedett. Szerinted milyen vetődés az ami terpesztett lábbal kifellé történik. Csak a részeget nem tarolja, mert őt Isten védi.

 8. OFF: Ha valaki úgy járt mint én és nem indul neki a beágyazott video csak tölt, akkor jobb klikk és download-ra lejátssza (de nem tölti le).

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.