Napikispest 2018.06.09.

 • edzőkeringő // a csakfoci információi szerint az U17-es csapatunk edzője, Miskei Attila veszi át Schindler Szabi helyét az NB II-es Dorog padján.
  • ugye idén több játékosunk is kölcsönben szerepelt Dorogon, talán lehet egy olyan koncepció a háttérben, hogy az NB III-as csapatunk az U19 felé tolódik el, miközben az öregebbeket inkább az NB II-ben játszatjuk, talán épp Dorogon. (l. az MTK például – úgy tudjuk – nem indít második csapatot, viszont lecsapott a frissen NB II-es Monorra, és Ciki bá mellett játékosokat is küld oda.)
 • kispesti városünnep // lesz vasárnap a Templom téren. Az egész napos rendezvényen jelen lesz a KLTE egy sátorral, valamint a Futball Ház is nyitva tart.

“Napikispest 2018.06.09.” bejegyzéshez 147 hozzászólás

  1. és kettőt már igazoltunk, csak még nincs bejelentés róluk

   1. vajon miért titkos, ha már leigazoltuk őket??
    latabár…. mizu ?

   2. Sigért viszi is a fradi, pedig el tudtam volna képzelni nálunk.

  2. Jó interjú, köszi. A véleményem nem vátozott róla. Nem a legjobb klubelnök a világon, nagy hülyeségnek tartom amit orbánról mond, de ezzel együtt szerencsénk van, hogy ő az elnök. Sokkal de sokkal nehezebb lenne jobbat találni mint rosszabbat :)
   Csak azt bánom, hogy a riporter nem firtatta jobban a Puskás/felcsút ügyet..

   1. Nagyon kitartóan, de eddig bármiféle eredmény nélkül nyal a miniszterelnöknek, amit talán nem kellene.

    A tényszerű véleményét meg nem kellene közzétennie, mert ez nem az USA, hanem Magyarország, ahol a rajongók az imádottjuk hibáját képtelenek meglátni, a másikoldali elvakultak meg tagadják a legkisebb érdemét is annak, akit gyűlölnek. Ez egy beteglelkű társadalom…

   2. Egyetértek. Remélem az átigazolási szezon után sem módosul a véleményem! :)

  3. “Magyar vagy külföldi játékosok jönnek?

   Eddig két játékossal állapodtunk meg, egyikük magyar, a másik külföldi.”

   A lúzer riporter..miért nem kérdezett rá, hogy kikről van szó? :)

   1. Nyilván rákérdezett, csak nem kapott választ, vagy Hemi szedette ki a cikkből

    1. Ha előtte nem volt mondta volna a távozókat, akkor akár Bobál-King is lehetett volna az egy magyar és egy külföldi. :) Ez tényleg erősítés lett volna. :)

 1. Olvasom Hemingwayjel készült riportot.
  Egyetlen paradoxont észleltem. Tehát amikor játékos vásárlásról van szó, akkor nem emberkereskedő, amikor eladásról van szó, akkor már ilyen elvek nem bántják. :D
  Ezt leszámítva sok olyan mondattal találkoztam a riporttal, ami nagyon szimpatikussá tette őt számomra.
  Dörzsöltségéről sokat elmond, ahogy Lanzafame szerződését illető kérdést lereagálta. :) Hozzáteszem Lanza talán az egyetlen bajnokságban, akitől egy percig nem sajnálok 15ezer EUR-t. Illetve megerősítést nyert az a gondolat bennem, hogy létezik szerződésmódosítás, amivel több lóvét lehet adni egy élő szerződéssel rendelkező játékossal (Eppel), hogy itthon tartsuk.
  A legszimpatikusabb mondata viszont ez volt:
  “Olyan ütemben, ahogy én szeretném. Ez nem feltétlenül egyezik meg azzal, ahogy a szurkolók szeretnék. Csomó stadionban vannak hibák, az enyémben ezek ki lesznek küszöbölve.”
  Most már csak ezért kell izgulni, hogy 2-3 éven belül változtatlanul a Klub tulaja maradjon. :)

   1. Ez a “Kit fogunk igazolni?”, “Az én csapatom jobb, mint a Fradi”, “Bajnokok lettünk” kistestvére… :)

  1. Hàt èn el sem olvasom miket hazudozik megint.Egyszerüen pàran kèptelenek vagytok felfogni,hogy egy kurva forint sajàt tőkèt nem tett be èvek òta ,ààà nem is ìrom tovàbb,remèlem eltakarodik vègre!

   1. Miért ? Tudsz olyan tulajdonos jelöltet aki adna évi 2-3 milliárdot ?

   2. Csak látnám, hogy van esély nála az előrelépésre! És most ne a tavalyi kiugró évvel példálózzunk (azt sokkal inkább köszönhetjük Lanzának és annak, aki fizeti), de mélyebben nézve a lehetőségeket, 12 éve itt nincs más, csak a szürke középszer(/szar). És aki elhiszi, hogy ennek csakis a gaz politika az oka, az síkhülye.
    Nemhogy nem érdekel, de még örülök is neki, ha Hemi keres a klubon. Tegye! Ez így normális. De hogy tudatosan a langyos fost célozza meg, mert neki az a legkényelmesebb, az rohadtul dühít.

    Tök jó, hogy bizonyos dolgokban sokat javult a kezdeti időszakhoz képest, de abban nem, hogy nem enged be maga mellé/alá/fölé egy befektetőtársat vagy komoly szponzort, mert az rálátna a gazdálkodására. Legalábbis nekem csak így áll össze a kép. Vagy tényleg 12 év alatt pont egy Honvédhoz ne kéredzkedne be egy se legalább hirdetőnek? Muhaha, lásd feljebb.
    Nekem aztán nem hiányzik neres tulaj, de nem tudom, mennyiben lenne más a szitu. A legrosszabb esetben betolja a mostani költségvetés dupláját, és ki is lopja, na bumm, ugyanott vagyunk. Közutálat? Miért, most ki szeret minket? Ha nem a mostani időkért, hát az 50-es évekért utálnak, és rohadtul nem érdekel :)

    1. Oké-oké, nyilván én is tépelődöm, és amikor valaki Hemi mellett szól, bennem felerősödik a másik oldal. Ha hiszed, ha nem, máskor olyan is előfordul, hogy védem :)
     Nagyon nehéz megítélni a szerepét, csak vannak bizonyos dolgok, amikre csak olyan logikus magyarázatokat találok, amik ellene szólnak (lásd szponzor/befektetőtárs hiánya).
     Az első kupagyőzelem tényleg szép volt, az az évünk szerintem nagyon nem illik a Hemi-éra további 11 évéhez (igazolások minősége), a másodikat a szememben nagyon bemocskolták a bundahírek, emlékszem, ültem a korláton, mindenki ünnepelt a végén, én meg egyszerűen nem tudtam.
     A 2013-as bronz és a tavalyi arany pedig a szememben Lanzáé, erre feljebb céloztam is. Az ő jóvoltából lett király Rossi és lett király sok játékosunk is. Hemingway igazolás- és fizetéspolitikájától nagyon idegen, hogy idekerült, és ahogy hallani, ki biztosítja a pénzét, ezt szinte függetleníteném is a tulajtól. Szerintem – legalábbis amennyire rálátok – semmilyen szinten nem az ő érdeme, majdnem ugyanúgy csak a haszonélvezője Lanza jelenlétének, mint mondjuk te vagy én. Ha nem így lenne, bronz és arany helyett lenne kb. egy 6. meg egy 5. helyünk.

     1. Azért egyetlen jó játékos nagyon kevés egy aranyhoz, vagy bronzhoz, még ha Lanza is az illető.
      Sajnos a reális alternatívát (NER) elnézve én is bőven afelé hajlok, hogy inkább Hemi, minden negatív tulajdonságával együtt. És nem a politika miatt, hanem mert nagyon nem bízok bennük, értsd: félteném a klubot, lásd Vasas. Abban meg szinte biztos vagyok, hogy előrelépés nem lenne. Az csakis egy igazán tőkeerős NER-függetlentől lenne várható, de annak meg mi a realitása?

      1. Nem tudom, de szerintem Hemi is simán bedönt itt mindent, ha az lesz az érdeke. Elég meredek dolgokat hallani róla üzletfeleitől, volt embereitől.
       Hogy ner-negatív ki lehetne? Most, hogy itt már úgyis alig olvassa vki, bedobok egy nevet, csak ötletszinten. Gattyánt évekkel ezelőtti hírek szerint nagyon próbálták rávenni “odaföntről”, hogy szálljon be a fociba (és akkor békén hagyják a bizniszeit, mint Leisztingerét a diósgyőri szerepvállalásáért). Felőlem aztán lehetne mezreklámunk egy onlájnkurva is :) mellesleg tudtommal a teqballos srácokat (egyikük Kispester) pénzeli, hátha be lehetne hülyíteni :)

      2. Ja, és Lanza szerepe: szerintem nem túlzás, a pályán és pályán kívül olyan hatással van mindenkire (még a pályamunkásra vagy az akadémista gyerekekre is), hogy az hihetetlen. Ha nem lett volna itt, nem csak az ő játéka hiányzott volna a csapatból, de a többiek is sokkal gyengébbek lettek volna.

   3. medvepuszi egyik lentebbi felvetéséhez kapcsolódva… ha szabó igazán a szívén viselné a Honvéd sorsát, akkor már csak a saját korára való tekintettel is, nem kellene mielőbb megbízható tulajdonos társat keresni ?

 2. Dibusznak most, a csúcson kellene visszavonulnia! Vadi jó volt.

  1. Vidicius pedig állt mint f@sz a melegvízben, ez a szitu mindent elmondott a nerlovagokról… :(

   1. Ne már! Összehúzta magát, hogy Csibusz jól lássa a labdát! Csibusz meg… utána meg magyarázza a bizonyítványt!

 3. https://www.facebook.com/retrovideok/videos/257700988305953/?hc_ref=ARRdLivo68UmofHbzrzg3PQ2_mDJlFqFlGP0pEp9wVbYm2pcfTptqJgVjFtFWFfN0qc&fref=nf

  Nézem a magyar válogatott elmúlt egy évét és összehasonlítom velük ezt a 30 évvel ezelőtti válogatottról összeállított videót . Emlékszem már akkor is szidták őket (jó magyar módra), pláne a Mexikói VB-t követően. Pedig ez a csapat akkor a világ élvonalába tartozott. Azóta eltelt 30 év és futballunk a sokkal több beleölt pénz ellenére sosem látott mélységbe süllyedt.
  Egyre csak azon gondolkozom, hogy 1980-s években a futballunk Európa és világ szinten is erősnek számított, az VB égés ellenére esélyesként tartottak nyilván minket. Azok a játékosok vajon miért nem tudták továbbadni a tudásukat? Az a tudás hova tűnt, amivel ekkoriba rendelkezett a magyar futball?

  1. ez egy nagyon összetett kérdés, de Mezey körül keresendők a válaszok…
   kicsit olyan volt Ő akkor az új taktikájával nemzetközi szinten, mint Rossi a Honvéddal az nb1ben.
   Dömét leszámítva nem voltak világsztárjaink, de szinte mindenki befért volna európai nívósabb bajnokságba.
   a lényeg megint ott volt, hogy kiválogatta a legalkalmasabb embereket arra a taktikára, amit rájuk szabottan alakított.
   és ami szintén rossis jellemző: baromira megszervezte a védekezést, az esetek nagy részében már az ellenfél labdakihozatalát is támadtuk.
   ahol beborult a folyamat, az a mexikói felkészülés: osztrák magaslatiról átmenni a brutál mexikói hőségbe, déli edzésekkel… :( ez iszonyat amatőr dolog volt, kizsigerelte az embereket :(
   jó felkészüléssel és kis szerencsével az a csapat 4 között lehetett volna…
   ehelyett volt, ami volt, mentális leépülés és már meg sem közelítették, a korábbi szintet.
   talán Dárdaiban volt/van az a potenciál, akiben úgy tudnak hinni a játékosok, mint Mezeyben és Palinak is megvan a tudása, tapasztalata hozzá!
   én remélem, hogy ez a Sallai, Gazdag, Szoboszlai, Schön…stb generáció kap egy alkalmasabb edzőt, mint a belga nyugger és megindulhatunk felfelé…

   1. A Dàrdai 7 meccsen volt szk.A tètmèrkőzèseken :romania 1:1,Feröer 0:1(emlèkszünk a jàtèkra) 1:0 Finn itthon(uaz mint feröer),Görög 0:0 itthon,finn idegen 1:0,aztàn amikor jöttek a komoly meccsek tipli gyàva mòdon.Jelenleg az EU legkomolyabb vàrosàval a hàta mögött,nèzhetetlen szar futball,közèpmezőny alja.

    1. Azt hittem mindenki számára nyilvánvaló, hogy az EB-előtt Dárdai rázta gatyába a válogatottat. Tévedtem.

    2. Az öreg interju alatti összes kommentet is olvasd el,azt is mind èn ìrtam 20 nèven,mi?:)

    3. alapvetően a Mezey csapatról volt szó.
     Dárdai tud motiválni, ért a játékosok nyelvén… akik utána jöttek nem.
     ezen lehet vitázni, csak az eredmények makacs dolgok. :)
     ui, ez a “tipli” elég rosszindulatú megközelítés

  2. Sokkal szélesebb volt a bázis, több igazolt játékosból több tehetség kerül felszínre. Ennyi.

   Vég nélkül lehetne sorolni a rendszerváltás óta megszűnt csapatok neveit, amelyeknek egykori pályái helyén ma lakóparkok vannak.

  1. Lanzafáme Dávid, Szalai Ádám csatárpáros :)
   (bár Lanza mellett Eppelnek is jobban menne…)

 4. Valòban nem,de ne felejtsd el:”aki fogad ès veszìt,vàgjon jò kèpet hozzà,de legfőkèpp àllja a fogadàst”(Terence Hill)

  1. Szerintem csak csettinteni kellett volna és bármikor hazajött volna Kispestre!
   Korrekt volt a liláktól, hogy befogadták és sajnálom, hogy a játékosként nálunk, de gyúróként Újpesten lett legenda!
   Boldog nyugdíjas éveket Kálmán bá!

   1. Azért a cikk megfogalmazása elég vicces, Újpesten is mindenki nagyon jól tudja róla, melyik az “imádott klubja”. Az ő nyilatkozata korrekt, nyilván ennyi idő után kötődik oda is, de máig Kispestre jön haza, ha csak teheti. Most majd gyakrabban teheti ;)

  1. Arròl nem beszèlt,Csabi,hogy tavaly volt ùgy kb.3 000 000 $ plusz bevètelünk,a költsègvetèsünk nem nőtt szinte semmit,hogy hol a pènz?

   1. gondolom az MTk palyaberles egy reszet es az akademia eszközeinek fejleszteset is finanszirozza belöle, de mivel ez egy vallakozas, es Ö a tulajdonos akar ki is vehette, mint azt az en cegem tulajdonosa is teszi evröl evre… hol kivesz, hol visszaforgat, ahogy az esz diktal…egyebkent is van a 3 000 000 $-rol valami bizonyitekod is vagy csak bedobtal egy szamot?

    1. Arròl nem tehetek,ha Te nem hallottal a bajnoki premiumròl,az UEFA järulèkròl,valamint nem vetted èszre,hogy a Koszta,prosser,botka hàrmas màr nincs nàlunk.Add össze.

     1. akkor leirnad tetelesen, hogy hogyan jött ki a 3 000 000 $? gondolom, nyilvan levontad a jatekosok premiumat, az izraeli utazas költsegeit, az teli edzötaborok költsegeit etc, mert nyilvan mindent tudsz :)

     2. Tök igazat írsz, de egyet nem számoltál… Az a neve, hogy Lanza, aki a hírekkel ellentétben nem! ingyen jött, és nem! 5000 EUR/hó a fizuja!
      Infóm szerint Botka + Prosser azért ment, mert a Lanza klubját ki kellett fizetni! Koszta ára + megy a fizujába!
      Szvsz Lanza kb. 1000000 EUR ba fájhatott, csak a klubváltása! aláíráspénzét fogalmam sincs, de biztosan volt + a fizuja már kitudódott, hogy legalább 15000 EUR/hó + a prémium!
      egyébként tavaly 8000 EUR körül keresett, a bajnoki cím után meg meg akarta tartani az öreg Lanzát!

 5. Azért az nem semmi, hogy többen tudni vélik pletyka szinten, hogy Hemingway eladja a klubbot, hogy Lanzát vinné a fradi, hogy Eppel Lengyelországba készül, de amikor a tulaj bejelenti, hogy igazoltunk egy magyar és egy külföldi játékost, akkor senki nem tud semmiről… :(

   1. A szerb nagyon jó védő szerintem de az utolsó kispesti idényében kicsit sokat játszott papir alapon…… Nem bízom benne.
    Az összes délszláv ezt nyomja

   2. Hidinek elö szerzödese van, az hogy nem szamitanak ra, egy ujsag szerint, az nem jelenti azt, hogy ingyen elvihetö :)

 6. Hidinek örülnék. Egy Hidi, Nagy Geri, Gazdag Dani középpálya az egyik, ha nem a legmasszívabb középpálya lenne. Eppelt most kell eladni, mert valószínűleg hosszabbítani nem fog, tehát most kell pénzt csinálni belőle. Lanza kéne, hogy maradjon, mert egy Dani Lanza páros is bőven mehet jövőre a legjobb csatárduó címért. Kukoc, Kosút, Pölöskei kuka Heffler még nem is volt rossz szerintem. Eg balfutót kéne valahogy szerezni, vagy például Gergényit végre visszahozni. Holender a jobb szélen szerintem jobban érzi magát. Kéne legalább két támadó mert abból nagy gyéren állunk, és 1-2-3 védő, mert láthattuk, hogy mennyire rövid volt az a pad.

  1. Ha mennek a csatárok akkor egy Tischler – Danilo tandemet el tudnék nézni.

 7. Szerintem amúgy holnap fogják bemutatni a két új igazolást.

   1. ez is azt mutatja, hogy brutál nagy páros!!
    óriási mákunk volt/van velük

 8. Én Job-ot szívesen látnám King pótlásaként. Nagyon szimpatikus volt a játéka, egyszer lejövetel közben rám mutatott és ha jól olvastam a szájáról akkor személy szerint nekem is megköszönte a bíztatást.

  1. Az lehet, hogy egy Hajrá MTK volt, csak rosszul olvastad le a szájáról… :D

    1. Ja…pedig úgy egyértelműbb lett volna. Job nem szívesen látnám King pótlásaként. Ő is az elejét még meghúzta, aztán egy erős szürkölési folyamat áldozata lett. :) Ő a Cordella bébiknél erősebb, de a elvárt Kispest szintél (itt most Lanza, King, Eppel, Gazdag, Kamber szintre gndolod) jóval alacsonyabb szinten van.

     1. én nem tudom, mit/kit húzott meg, de az elejét tuti nem… :D
      a továbbiakban pedig inkább paródia volt, amit előadott

      1. Lehet Zolinak való integetésre koncentrált foci helyett.. :D

     2. Kedvencem volt, hogy a meccsek utáni levezetés előtt rágyújtott a jól megérdemelt cigijére! :D
      Hiszen olyan jól teljesített!

      1. Sok átmulatott éjszaka ült az arcán, de lehet csak ilyen volt a genetikája.

       1. Ha Paintsilről azt mondják, 19 helyett igaziból 29 éves, akkor félek belegondolni, a ránézésre 40 Job mennyi lehetett.
        És emlékszem hogy fröcsögött Rossi urunk a sajtóeseményeken drukkerekre, akik be merték találni a kiintegető kamerunit. De “szép” idők voltak…

   1. Persze, hogy csak vicc. Igazából Rouani-Eppel csere lesz 1-1be. És Diego is visszajön, Vadócczal kézen fogva. Lanza pedig 2030-ig hosszabít.

  2. “ha jól olvastam a szájáról akkor személy szerint nekem is megköszönte a bíztatást.”
   :D
   Nekem múltkor személy szerint Cukic köszönte meg a személyes biztatást az egyenlítésünk után. ;D

 9. Ignja nagy kedvencem volt. Nem tudom, hogy anno a bundákba mennyire vett részt, de szeretném azt hinni, hogy nem. :)
  Ha ő lenne a külföldi, akkor egy Vadócznak én is örülnék. :)

 10. kukac szerintem súlytalan, remélem ezen a téren is.
  és remélem, hogy van olyan tartása a jelenlegi öltözőnek, hogy 1 új ember nem tudja borítani

  1. Én nem értek ehez…mitől lesz valaki az öltöző rákfenéje? (nem kötözködök, csak érdekel)

  2. persze csak pletyka az érkezése…de SA ezt nem tudja, h Ignja tönkre vághatja a csapatot ??

  3. Bunázgatásra célzol, vagy egyébként is bomlasztó a személyisége?

   1. Mondjuk Ingja pont egy olyan időszakban volt itt, amikor félévente szinte kicserélődött a társaság és a kispesti öltözőhöz képest a babiloni zűrzavar homogén világ volt. :) Most azért jóval egységesebb az öltöző, tele erős karakterekkel (Kamber, Lanza, Lovrics). Ha Kukocból indulok ki, aki szintén balhés személy hírében érkezett, talán Ingjával se lesz baj, ha tényleg Ő érkezik. Egyébként úgy látom Supka sorra keresi azokat a játékosokat, akikkel már dolgozott együtt (pl. Uzoma). Na majd meglátjuk mi lesz. A BHO-n nagyon nem akar feltűnni a várva várt hír. :)

    1. Nekem semmi infóm nincs Ignjáról, egyet viszont tudok, láttam: Az utolsó 1,5 évében több időt töltött fönt ülve a lelátón, mint beöltözve a pályán… Gondolom nem volt véletlen!

    2. Nem rendelkezek bennfentes infókkal, így én csak azt írom, amit anno láttam. Valóban nagyon jó és nagyon szarok bele teljesítményre volt képes. Nem tudom, hogy mennyire lenne hasznára a Csapatnak, de azt tudom, hogy ilyen tudású játékos jól jönne Kispesten. :)

     1. Amennyiben csak és kizárólag a focira koncentrál, akkor igen! Egyébként meg nekem is a beleszarok Ignja maradt meg az emlékeimben inkább, mint a hajtok ezerrel a pályán!

 11. Pár gondolat :
  – JEsszus, csak Job vissza ne jöjjön….Komolytalan játékos volt, és a szar teljesítményét kritizáló szurkolóknak kiintegetett.
  – Nekem a merész tippem az érkező magyar és külföldi játékosra : Uzoma és Vadócz. Szerintem durrani fog a meglepetésbomba
  – Lanza valószínű megy, ugyanis már tvaaly is menni akart de akkor lojalitásból megígért még egy évet az Öregnek, amit becsülettel és kimagasló teljesítménnyel teljesített. Országotváltani szerintem nem akar mert a lányai ide vannak beíratva suliba
  – Marci nagyon szeretne menni de sajnos megint nem tudott élni a válogatottban kapott játéklehetőséggel.
  A nyugati managerek nem az összevágott videók alapján kötnek szerződést hanem nemzetközi ( válogatott vagy kupameccsek) alapján döntenek.
  – Dibusz : valaki itt pedzegette hogy a Hannover szeretné vinni. Gondolom a néemetek is meg akarták nézni a válogatottban ahol két széppotyát kapott.Remélem ez a fos nem kap szerződést. Gróf Dávid sokkal jobban megérdemelné !
  – Vajda Dani : Úgy néz ki visszatér Dorogról. Látta valaki hogy véd ? Megérett az NB1-re ?
  – Gergényi : Sokan látatlanban a csapatba követelik.Pedig…. Sajnos a srácnak elég rossz genetikája van, baromi hosszú törzs, és ritka rövid lábak, amiben olyan Ó betű hogy átfúj rajta a szél. Mozgáskultúrája gyenge, ilyen lábakkal becsúszni normálisan képtelenség. Kb olyan a szitu mintha lenne egy tehetséges fiatal kapus….aki 158 centiméter…
  – Ignajtovics : Imádtam a játékát, a legjobb belső védő volt az NB1-ben.Aztán nagyon leeresztett.
  Mikor legutoljára összefutottam vele ( kb másfél éve) akkor ez a nagydarab hentes olyan szinten le volt fogyva…
  Ha s iekrült újraépítnie magát és visszajönne akkor nagy erősség lehetne.
  NEm mellékesen az Öreg is szereti az ilyen come back-eket mert akkor már ismerjük a játékost és nem lutri…

  Várjunk pár napot a bejelentésekkel, álatlában csomgban szokott a klubvezetés bejelnteni akár 5-6 vagy még több játékost. Az ajó hogy nagy csend van.Az mindig azt jelzi hogy a szinfalak mögött két kézzel keverik a lecsót…hamarosan tálalva lesz.

  1. “Országotváltani szerintem nem akar mert a lányai ide vannak beíratva suliba”
   Sok csapat nincs, akikhez élő szerződéssel tudna menni….viszont a Fradit cáfolta Hemingway. Vidi meg egy vicc lenne….

  2. szerintem Lanza meg fel evet marad….telen kell eladni mindenaron. Bar ha az öreg leigazolja Vadoczot es Uzomat akkor lehet, hogy meg hosszabit is egy evet :) ket ilyen vezerürüvel meg a bajnoksagra is lenne megint eselyünk :)

  3. Vadinál a válogatott miatt nagy az esély, hogy visszajönne. esetében az utazások miatt (nem tom, hány óra az eltolódás HongKong és…) szvsz. most a legkomolyabb az esély!

   1. Komolyan Vadoczot kellene magyarazni? Majer es Szendrei a legjobbtol tanulna a szakmat….Nem hiszem, hogy szakmailag gond lenne, söt. Ne feledd Nagy Geri is csak egy evvel tolta meg a szerzödeset….

   2. Azt hiszem Vadoczot elfelejthetjük, most igazoltunk vkit Nyiregyröl :)

   3. Mindig is időszerű volt a Vadi,de most aztàn plàne!Ha a Vadòczròl van szò csak az lehet a kèrdès,hogy a felsoroltak közül ki marad ki ès nem màsròl.

 12. eddig faxa….szabó bácsi!
  Holdampf Gergő… b+….ez aztán tuti erősítés lesz! :D
  bekezdtünk rendesen…..

  1. A fb poszt alatt felemás a megítélése. Van aki szerint falábú van aki meg kb az egyetlen jó focistának tartotta ott. Ebből sok újat nem tudtunk meg

  2. Már csak a kérdés, hogy ezt peremembernek szánta, és az általa mondott 2 játékoson túl érkezik, vagy ő a magyar? Mert eddig nagyon sovány…főleg a Bobál távozása is fix lesz. :(

  3. Közèpső kp a TM szerint,sose hallottam/tunk ròla,de van Nyìregyhàzàn haveom,mindjàrt felhìvom.

    1. Na,ettől nem lettünk sokkal okosabbak! “Se le se fel nem lòg ki,gòlt nem nagyon rùg viszont gòlpasszai vannak,fejlődőlkèpes de a vilàgot nem fogja megvàltani”szerinte.Hàt ennyi.

   1. Mikor volt az?(Mèg nem sikerült elèrni az”informàtort)Ha nem a pad környèkère vesszük,akkor vki megy ès a Vadi nem jön logikai ùton,bàr az nàlunk sose volt.

 13. Nincs màs vàlasztàs,bìzni kell Supiban a csàvòval kapcsolatban.

 14. Holdampf? Úgy látszik nem jöttek be(egyelőre)a Vadócz-os óhajok-sóhajok. Remélem az sem fog bejönni egy-két futballmanagernek,hogy Lanzát “most kellene eladni”…. , “vagy télen”….. Öööö…. Mi van???!!! “Managerek”! Térjünk már észhez és ne adjunk már a tulajdonos úrnak tippeket(illetve ilyen remekbeszabottakat ne!),a legfőbb értékünket illetően…. Hemi korábban jól megfogalmazta:nekünk Lanza olyan,mint a Barcának Messi.Kérdem én:mikor adna el egy Barca egy Messit???? Oké,más kávéház,meg itt csövesség van stb…,na de álljon meg a menet! Bárkit el lehet,de Lanzát nem! Pláne egy fradiba.De…, azzal Hemingway is tisztában van,hogy egy klubvezető sikerét(az eredmények mellett persze),az ilyen szituk határozzák meg.Lanza más magyar csapatba igazolása Hemingwaynek is hatalmas presztízsveszteség lenne.Ő is megkapná a besorolást és a klub is(a csicska kategóriába sajnos).Tehát,nem a “Lanzáért kapott százmilliók” elköltéséről kellene álmodozgatni,hanem kaparni ez ellen mindenáron kedves barátaim.Ez a naivitás is kemény,hogy valaki szerint a befolyó összeg játékosvásárlásra lenne költve.Jahh persze.Hogyne! Ne vicceljünk már.Az meg hogy Hemingway mit mond és mit nem,az kurvára nem jelent semmit,mert ő szeret igencsak diplomatikusan fogalmazni,bármilyen felröppent pletykával kapcsolatban,legyen az valós,vagy nem.

  1. Nagyon igazad van! Lanzát nem szabad eladni! Pótolhatatlan! Mindent meg kell tenni, hogy maradjon. Leírtál mindent milyen veszteséggel járna ez nekünk.

   1. Köszönöm! :) Attól tartok,még a leírtaktól is nagyobb veszteség lenne sajnos… Igazság szerint,bár rendszeresen olvasom a blogot,nem szoktam hozzászólni,de ez a mentalitás rettenetesen felbasz.Mármint Lanzával kapcsolatban.Ez a “beletörődöm” sztori. Mondja,h:”Most kell eladni”,igaz közben ő sem úgy gondolja,csak próbálja magát nyugtatgatni előre,az ilyen magyarázatokkal,ha esetleg tényeg elmenne…/Miért kellene eladni?Ide kell kötni őt hosszútávra inkább bármi áron,akár játékoseladások árán is / , a másik kedvencem a “most még pénzt kapunk érte”…. /Ja,azt kapunk,csak nem mi,hanem a tulaj…,aki játékosért nem fizet ez köztudott…
    És ennek tekintetében azért álmodoznak,álmodoznak és álmodoznak,hogy majd veszünk helyette vkit./ Nem fogunk(csak ingyen igazolunk,igaz,fizetést annak is kell adni). Van egy Lanzafame,aki itt legenda(máshol nem lenne az,azt azért hozzáteszem).Őt kellene itt tartani és kész….De tényleg mindenáron.

    1. 25 évente vagy még annál is több, hogy ilyen játékosunk adatik, ő nem lehet pénz kérdése. Rákell építeni a klubbot. Tudása mentalitása példa a fiatalok számára. Ő a Honvéd arca a mi legendánk kell, hogy maradjon legyen a jövőnk érdekében!

     1. Így van! És az én szememben már az is probléma/sértés lenne(Hemingway helyében is),hogy egyáltalán szóba kerül más magyar csapatba való átigazolása.Ez is egyfajta erőfitogtatás az ftc,vidi kettőstől,hogy folyamatosan a játékosainkra(meg máséra is persze)ácsingóznak,amivel persze nyilván stresszelnek egyes a csapatukért/klubjukért aggódó szurkolókat…Ha én klubvezető,vagy tulaj lennék,gyorsan tisztába tenném a dolgokat,hogy Lanzafame NEM eladó hazai csapatba! Ha csöves lennék,akkor is! Maximum külföldre ,de csak ha nagyon menni akarna. Egy Vancsa Miklós is ki tudta tavaly jelenteni,hogy Berecz és Hangya nem eladó az ftc számára(nyilván most,hogy kiestek megváltozik a helyzet),akkor nehogy már egy Budapest Honvéd ne tudja ezt megoldani egy Lanzafame(tehát nem Hangya,nem Berecz,hanem egy klubhoz nőtt ikon) esetében. Hemingway ezt nem tette meg,ezért nyugtalanító a helyzet,azaz benne van a pakliban,h tárgyalnak róla.Az egy végzetes hiba lenne amúgy szerintem.

      1. Ott a pont. Tök igazad van! Az Öreg kommunikációja szerintem is minimum “simliskedő” pozőr viselkedés, nem ilyen egy büszke és prosperáló klubtulaj normális helyeken.
       A víz folyik, de LANZA MARAD, a LANZA MARAD!!! ;)

       1. Teljes mértékben egyetértek XIX és a Te hozzászólásoddal. Lanzafame egy olyan érték, egy kulcsa a mostani Honvédnak, aminek az elvesztése nagyon komoly morális következményekkel járna. Itt igazából szerintem az egész Lanzafame ügynek Hemingway részéről a mozgató rúgója, hogy Lanzafame-nak van egy éves szerződése és szerintem a hazai átigazolási piac toronymagasan legmagasabb értékű játékosa. Nagy kérdés, hogy az Öreget a Lanzáért esetleg befolyó összeg motiválja, vagy esetleg Ő is egy hosszútávú befektetés lát benne (mondom úgy, hogy Lanzát akár a későbbiekben egyfajta játékos-edzőként is el tudnám képzelni), amivel egy erős Kispesti magot, közösséget lehet kovácsolni. Illetve azt se felejtsük el, hogy Lanzafame is ott van a pakliba. Kérdés, hogy neki mi a szándéka? Maradna Kispesten egy jó koncepció és fizetési konstrukció mellett, vagy netán úgy érzi, hogy olyan lendületben van, amit egy komolyabb célokkal bíró együttesben jobban tudna kamatoztatni. Bár kérdés, hogy más Csapatban is lenne-e ilyen csatártársa és ekkora szurkolói szeretett övezné-e, mint Kispesten?

    2. 1. Nem is jó valakit erőszakkal itt tartani.
     2. Miért mondott volna bármit is, ha még nem tárgyalt az Öreggel…gondolom fizu emelés és jővőkoncepció függvénye, hogy marad-e. :) Nem hülye Ő se.
     3. Azt mondta, hogy olyan csapatba akar játszani, ahol vannak tervek, ambiciók. Ez akár a Kispest is lehet. Magyar bajnok, magyar bronzérmes, gólkirály, BL-be is rúgott gólt. Magyarországon ennél többet mit tudna elérni? MK? Ahhoz nem kell eligazolni. Itt csak a pénz a mérvadó szerintem.

     1. Ha esze van Lanzának, akkor nem kérdés, hogy az általad három csapat közül melyikbe megy. :)

 15. Na akkor Lanza…
  most kap 15000EUR

  infóm fagyi… egy általam megnemnevezett szélső 20000EUR…

  Így már tud Lanzának komoly ajánlatot tenni… nem kétséges!
  kb. szvsz 40000EUR-t… simán!

  1. Nagy Laci 15millio havonta,de van olyan kosaras szolnokon aki 7m/hò.Lanzanak megadnak a 40e €-t.

   1. Nagy Laci világklasszis… ez a különbség! az a szélső meg magyar… no comment!

 16. Évek óta ezt szajkózom, hogy 10szer inkább magyar alsóbb osztályból szemezgetni, mint ilyen Job félék Taljánföldről, Kabangulendről, Tchami szigetekről!!!
  Wellcome Gergő!

  1. Nagyobb az eselye hogy rejtett gyemantot talalunk kint alsobb osztalyokban mint itthon

   1. Ez igaz, de mivel kis pénz… így nehéz! Lásd Péncil… ha a fagyi leigazolja, akkor amikor kölcsönbe hozta, most nem jár így!

    1. Hat igen , csak amig egy nb 2 es jatekos aki tud mar 10 dekazni elker x osszeget
     Addig mondjuk egy afrikai aki tud 11 is dekazni idejon x:2 ert

 17. Mikor Cserit leigazolta a Kövesd, ott sóhajtoztam, hogy miért nem mi csaptunk le rá, pedig csak két nb2-es meccsen láttam a tévében játszani, erre Ő lett az nso osztályzatai alapján a posztja legjobbja. Sosem értettem, miért nincs megfigyelőnk a másodosztályban, de tavaly egy ideig mégis volt Supka személyében… :) Szóval reménykedjünk, hogy Ő látott meg valamit a nyíregyházi srácban, amit ki is tud hozni belőle.

 18. “Holdi meg megy mint az elejétől a végéig, igazi rakkolós játékos, bár pengésnek nem nevezném..
  látványos megoldásokat ne várjatok tőle, bár ha ütközés lehet látványos arra tökéletes.”

  Ezt írta róla egy rendszeres nyíregyházi mérkőzéseket látogató szabolcsi barátom. :)

  1. Alàbb az èn haverom szinte uezt mondta.Most akkor erősìtès vagy csak hogy meglegyünk?Bedobàlunk mindenfèle neveket èvek òta,aztàn marad a fofàra esès.

   1. Attól függ, hogy kik távoznak. Eddig csak King ment, meg várhatóan és várhatóan Bobál. Vagyis a középpálya nem gyengült, így a srác még akár erősítés is lehet a leírtak alapján. Ha elmegy Gazdag, akkor már lehet újra kell terveznem ezt a kommentemet. :D

    1. Gazdag ha megy ès a Hidi v a Vadi jönne,ha vmi csoda folytàn mindekettő ès a Lanza marad,iràny az aranyèrt.

    2. Mondjuk annak is van valami bàja,hogy egy ilyen no name jàtèkos is forgalmat generàl a blogon.:)

     1. Múltkor Uzoma személye csinált egy jó délutános forgalmat itt.. :D

      1. F@szom ebbe a gyerekbe,màr ègig èr a paszuly a kertben,mint a nèpmesèben,aztàn fűnyìràs helyett itt adom az oknyomozò ùjsàgìròt.:)

       1. Egy wifis képernyővel ellátott fűnyíróval, fűnyírozás közben is tudnál fórumozni.! :D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.