Napikispest 2018.06.23.

 • felkészülési meccsek //
  • Partizan // nagyon titokban akarta tartani az ellenfél, mégis kiszivárgott, hogy hétfőn, Szlovéniában felkészülési meccset játszanak velünk. Már a csakfoci is megírta.
  • Orenburg // csütörtökön ismét útra kelünk, és Ausztriában játszunk az orosz kettőt nyerő Orenburggal. A meccsről egyelőre ennyit tudni. Nálunk a szokásos semmi információ, az ellenfélnél pedig dettó.
  • Nagyon menő, hogy az első három felkészülési meccsünket három különböző országban játsszuk, nézők nélkül, és totális információhiányban.

“Napikispest 2018.06.23.” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Supkának rossz emlékei vannak arról, ha szomszédos országban játszott felkészülési meccsen Kispest szurkolók is vannak..

 2. Feltehetőleg nemzetbiztonsági kockázata van, azért titkosították.

 3. Kiváncsi vagyok, hétfőre rendbe jön-e Lanza “apróbb sérülése”?

  1. Folyamatosan nyaral. Most is tett fel képet a bájos feleségével valamely tengerpartról.

 4. Tényleg szégyen kategoria hova süllyed a magyar foci már egy kajás almatyi is vonzó egy magyar válogatott számára . Itt ülünk a szar közepén körülötünk szinte mindenhol tudnak jó focit csinálni csak nálunk nem. Hova tud még lecsúszni a magyar foci

  1. A magyarnál a kunok is jobb futballt csinálnak. Bántó volt látni a magyar-kazah meccsen, hogy a kazah játékosok mennyivel labdabiztosabbak voltak a mieinknél, ami a gyors passzoknál volt különösen szembeötlő.

   Szóval a magyar bajnoksághoz képest Marcinak ez nemcsak anyagilag előrelépés.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.