Vadócz újra itthon!

Terminator Ill Be Back GIF - Find & Share on GIPHY

Németh Norbi hazatérése óta nem örültünk szerintem ennyire játékosnak. Mármint nyilván Lanzafame második eljövetele is ott van a top1-ben, de azért mégis, saját nevelés, romantikus emlékek, satöbbi. Szóval nálam Vadócz, Lanzafeme, Németh Norbi a sorrend az elmúlt tíz évben a visszatérések okozta érzelem listáján. (A túlvég szerintem teljes egyetértésben Bozovic és Vidovic, kinek-kinek ízlése szerinti helyosztásban.)

helyesbítés // Torghellét egyszerűen elfelejtettem. Tehát a helyes sorrend: Vadócz, Lanzafame, Torghelle, Németh Norbi.

(via honvedfc.hu)

“Vadócz újra itthon!” bejegyzéshez 53 hozzászólás

 1. Ez igen! Van azért meglepetés ebben az igazoló szezonban rendesen. Nálam már Uzoma idejövetelével kezdőzött, akit jó pár csapat akart rajtunk kívül.Majd Batik, most Vadócz. Nem mondom, hogy ezek szupersztárok, de legalább van rá esély, hogy a védelmünk és a középpályánk erősebb lesz mint tavaly. Csak végre hozzanak már egy 15 gólos csatárt és elégedett is leszek! :)

   1. Ezért pofáztam mindenkinek (vissza lehet olvasni), hogy ugyan várjuk már meg az átigazolási időszak végét (vagy legalább a közepét), hogy milyen játékosok érkeznek és Hemingwayről meg az átigazolási politikájáról azután nyilatkozzunk, ne menet közben köpködjünk rá.

    1. Azért lássuk be, 12 éves menet közben vagyunk, és az igazolási időszakok többsége rosszul sült el nála. Én még mist is óvatos vagyok: egyrészt kell minimum két jó (!!!) csatár, másrészt még mehet is vki..

     1. Hát gyanúsan sok védő érkezett…viszont gyanúsan rossz is volt a védelmünk…szerintem Kosút, Deák. (a 48’s társaság! ) :D
      Ami a csatárokat illeti, ott mindenképp kell virítani valamit (talán nem véletlenül volt itt Filipovics és Szabó Tibi), mert Danilo lesérül vagy eltiltják, akkor a Tömös-Májer duó (Lukáccsal kiegészülve) elég sovány. :(

      1. Hát nem tudom…Bano itt fix kerettag, nem vagyok benne biztos, hogy más csapatnál is az lenne. Tőlünk gyengébb csapatban meg nem tudom mennyi értelme lenne eligazolnia (jó tudom a pénz… ).

      2. Egyedül Danilo is.. szerintem ez így egy tisztességes, melós csapat lehet, de ha legalább a középmezőny eleje a cél, ahhoz kellene bele elöl vki, aki extrát tud hozzáadni

       1. Egyébként én is azt néztem, hogy viszonylag tisztességes játékosok érkeztek, akikre talán lehet építni. Nyilván más kérdés, hogy ezt hittük pl. Kukocnál is, bár nála azért előjöttek korábban a fegyelmezettségéről szóló pletykák. Egyébként én is úgy látom, hogy Lanza-Eppel távozásának talán egyetlen pozítivuma, hogy az MFA-ról érkező csatárok (Tömös, Májer, Lukács) talán így jobban tudnak érvényesülni, hamarabb kidomborodik a tehetségük, mint a két gólkirály árnyékában.

       2. Szerinted kinek van az nb1ben egyértelműen jobb kerete, mint nekünk?

        1. Fradi, Vidi, Felcsút. Más kérdés, hogy egyikkel sem cserélnék. :D

         1. Egyetértünk. Tehát ez a csapat harcban lehet a 3-4 helyért. Ha jön egy 10-15 gólos csatár, akár az elsö háromba is becsúszhat. Persze, optimális esetben. Mint a bajnoki évben.

          1. Azért Bamba, a horvát srác, Batik sérülékenysége eléggé homályos mindenkinek. Szerintem az első pár fordulóban már látni fogjuk, hogy mire képes a Csapat. Hozzáteszem csatár mindenféleképpen kell, annak a minősége sokat fog majd elárulni a Csapat hatékonyságáról.

          2. Tőbb csapat is
           erősitett
           pl MTK:Pinter, King, stb
           plusz
           mi
           MTK-stadionban jatszunk majd..

          3. Nagyjából egyetértünk, de a költözéssel együtt sztem talán a 4. hely lehet reális cél. Lanza klasszisát lehetetlen lesz pótolni elöl, remélem, további igazolásokkal minimalizáljuk ezt a veszteséget.

  1. Van most pécsi kollégám, azt mondta, ők nagyon szerették Uzomát, amikor náluk játszott, közönség kedvenc volt, jól járunk vele, h ideigazolt. Remélem, igaza lesz! ☺
   Vadit üdvözöljük itthon! ☺ CSAK!

 2. Nagyon jó hír, mindig is hazavártuk Őt! A Maestro már alá is húzta a nevét a kis noteszében. Hajrá Krisz! CSAK

 3. Nem akarok telhetetlen lenni, de ki lövi a 32 golt a következö szezonban? :) amugy eszembe jut, hogy ha ezek a jatekosok a mult evi kerethez erkeztek volna, akkor megint bajnoksagot nyertünk volna…no de kar is azon gondolkodni, hogy mi lett volna ha…..

  1. Hát azért ezt nem jelenteném ki. Ők + VDMeer, ne feledd…
   Meg a leharcolt, kifacsart bajnokok.

  2. Ezek??
   Vadócz aki egyértelműen erősítés, Uzomát várjuk ki…

 4. A nagy visszatérők Kovács Kálmi.Torghelle.Nemeth N,VADOCZ. Lanza.Csehi.Bárányos.Lovric

  1. Baranyost csendben lehuznam a listarol, miuta kijelentette, hogy NB2-be nem jön vissza a Honvedhoz, majd huszaros vagassal alairt a Vasashoz szinten NB2-be

   1. A legnagyobb visszatérő anno Kovács Kálmán volt, amit egy Vácnak rúgott 3-sal be is bizonyított. Aztán Lanzafame, aki visszatérését követően egyből formát kapott a Csapat. Illetve én Lovricsot mondanám még, aki visszatérése után talán jobban játszott, mint előtte. Bár a góljai már elmaradtak. Csehit nem ismertem, de a többiek visszatérése (Németh, Bárányos, Torghelle) már nem volt olyan látványos, mint az első háromé.
    Vadócztól egyértelműen Lanzafame szintű vezéregyéniséget, csapatösszefogást várok. Nem is feltétlen a gólokat, hanem inkább a játék képének a javulását várom Tőle. :)

     1. Az egy hatalmas védés volt a Vidi ellen. :) De az visszatérése előtti időszakban volt, nem?

 5. Ez tényleg végre pozitív! Stabilitás a középpályán. Elől Danilo és Tömösvári? Kíváncsi leszek az első meccsek hogyan sülnek majd el. CSAK!

 6. “Nekem a metró a Határ út, a villamos a 42-es, a stadion a Bozsik.”
  Mindent bele, Vadi!

  1. Még mondhatod! :) És reméljük az első néhány forduló után is! :D

 7. “A játékoskijáró a régi, a korzóról ugyanúgy lesznek majd bekiabálások, várom, hogy jöjjenek a régi hangok. Sokszor volt külföldön is olyan, hogy arra tévedtek a Honvéd szurkolók, vagy magyarok voltak, és kiabálták, hogy hajrá, Honvéd. Akárhol van az ember a világban, megmaradnak a kispesti érzések, én honvédos vagyok, ezt tudja rólam mindenki. Viszont nem az a lényeg, hogy én hogyan érzem magam, nekem az lesz a fontos, hogy milyen játékosnak látnak majd. Ekörül forog az agyam, meg kell mutatnom, hogy jó futballista vagyok. Akkor majd kiabálják, hogy „hajrá, Kispest”, vagy „gyerünk, Vadócz”. A tizenhárom év alatt belém ivódott az eredménycentrikusság, ha lesznek sikerek, akkor lesznek dalok, éltetnek majd a drukkerek. Számomra az a fontos, hogy jól szerepeljek, hozzá tudjak tenni a játékhoz és akkor sikeres lesz a Honvéd.”
  De jó ezeket a sorokat olvasni, az elmúl hetek eseményei tükrében!
  GYERÜNK VADI! MUTASD MEG! CSAK A KISPEST!

  1. most közhejet fogok írni, de ö PROFI a javából!
   Lanza hozzáképest amatőr kiscserkész…

   + még egy, szvsz Vadi magasan veri karriert tekintve Lanzát, úgyhogy kijelenthetem, hogy a két delikvenst figyelembe véve inkább erősödtünk!
   CSAK a Kispest, Hajrá VADI

   1. Nem mondanám, hogy amatőr, csak nekünk a vadóczi hozzáállás a szimpatikusabb, nyilván.

   2. Hát azért csak játszott 9 országban (nem is akármilyenekbe) úgyhogy volt lehetősége elsajátítani a profizmust. :)

   3. Lanza volt közel 5 millió euros játékos is….. Határ eset melyik jobb

   4. Azért ne túlozz, Lanzafame is egy igazi profi zsoldos…Játékban Vadócz felett áll magasan, ha százalékosan akarom szemléltetni 40% mínusz a cserével…
    Más kérdés hogy futballkurva…Vadócz igazi kispesti. De Lanzát pólolni nehéz lesz, mert azt a játékot szerintem ennyi pénzért amit Hemi kínál, senki nem fogja hozni amit ő tudott…

    1. “játékot szerintem ennyi pénzért amit Hemi kínál, senki nem fogja hozni amit ő tudott”
     De aki ugródeszkának tervezi a Kispestet, annak érdekében áll jól játszani, hogy zsírosabb szerződéshez jusson máshol. :)

     1. Nincsenek olyan szintű képességei, tehetsége Vadócznak sajnos, mint Lanzafamemak…
      Akarással ezeket a dolgokat nem lehet pótolni. Zöldek sajnos jól jártak még így is…

       1. Nekem meg arròl nincs kètsègem ,hogy a Rossin kìvűl nincs mèg egy ember,aki ennyire összehozott volna minket.Örüljünk mar egy kicsit!

      1. De é nem Vadóczról beszélek, hanem az ide érkező csatárról. :)

 8. Örülök Vadinak, de a csatár gondjainkat is meg kellene oldani. Az első meccsnek CSAK Daniloval megyünk neki úgy néz ki.
  Érdekes lesz, hogy ki lesz a fiatal a csapatban, és hova fér be…

  Gróf tuti, 3 belső védőre vagyunk sokan, a két szélső Holender, Uzoma, középen Nagy G., Vadi, Gazdag én feltenném őket egyszerre, ha mindenki egészséges és nincs eltiltás, Dani, és akkor 1 csatárhely maradt a fiatalnak. Lehet ezért nem is hoztunk csatárt. :)

  1. Na jó, de ha Danilo lesérül vagy eltiltják, akkor mi a francot csinálunk? Kell a csatár!!!!

  2. A Nagy G., Vadi, Gazdag középpálya k. jól hangzik, félek, ez csak a mi fejünkben fog összeállni. :(
   Persze ehhez a 3 belső védős + 2 szélsős felállás kéne, amit valamiért szintén nem preferál Attila. Pedig ami jól működik, egyszerűen nem kéne módosítani.

 9. De jó MOST ezt az összefoglalót újra megnézni, hogy HAZAtért a mi kis “Vándormadarunk”, olybá’ tűnik a Futball Istene valóban igazságot szolgáltat Nekünk!!! Nem sok labdát kergető mondhatja el magáról kis Hazánkban, hogy ilyen La Ligás környezetben és milliőben tette le a MAGYAROK névjegyét annó! Köszönjük Krisz’ hogy nem felejtetted el a “gyökereket” és azt, honnan jöttél!!! :) Szívből kívánom Neked, hogy a KISPEST segítségével valóra váljanak álmaid, és a TE segítségeddel valóra váljanak a MI KISPESTI álmaink is, ez lehet a tökéletes “szimbiózis”… ;) XD

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.