Ha nem kapunk gólt, és lövünk, vagy kettővel nyerünk, akkor nem rajtunk fognak röhögni, és kapunk egy kis időt tovább rendezni a sorokat

Bp. Honvéd – Rabotnicki @ Bozsik, 18:00 (zártkapus) | TV: M4 Sport és m4sport.hu

Azt kell mondjam, remek döntés volt részünkről, hogy vasárnapig kintmaradtunk Macedóniában. Alig pár nap ugyan a meccstől, azonban hazafelé a kocsiban már arról beszélgettünk, mint ha a szerda hetekkel ezelőtt lett volna. Az egész nyaralás legkellemetlenebb pár órája volt a Rabotnicki elleni 1-2, szerencsére hamar sikerült elfojtani magunkban pár Skopskóval (helyi sör).

Erre most itt a visszavágó.

Másnap kerestünk újságot, vajon mit írnak a meccsről? A Matka-kanyon felé, egy benzinkutnál három albán nyelvű lap, rólunk egy szó se, csak a Skupiról és a Rangersről. Kikanyarodunk, fel a kanyonhoz, és snitt. Két nappal később, Sv. Naum kolostor és strand környékén egy gagyiárus figyelmeztet újra minket, amikor a többiek mezeket válogatnak, hogy – mutatva ujjal – kettő-egy. Csobbanás, ebéd, felejtés. Gyorsan megy.

Erre mostt a visszavágó.

Esküszöm, ez a Rabotnicki csak vért izzadva maradna bent az enbéegyben. Értem, hogy negyven fok, délután, első tétmeccs egy rövidke felkészülés után, szétesett és újjá csak mérsékelten épített csapatok, de ahogy mi, ők is pár nappal állnak a bajnoki rajt előtt, vagyis azért illene legalább részlegesen késznek nevezni magunkat – és magunkat.

Az kevés, hogy Uzoma majd megoldja, hogy Vadócz majd nyugalmat ad, hogy Nagy Geri nagygeriskedik, hogy Gróf hozza a bravúrokat, és Danilo majd bevágja, ha közben Batik bénázik hátul, a védelmet könnyedén játssza át egy szerencsétlen macedón bronzérmes is, ha Uzoma nem oldja meg, ha Vadócz megoldásai nem jönnek be, ha Gróf bénázik, és még Danilo se vágja be.

Ennyi nem fér bele egyszerre. Szűk a padunk, kiváltképp előre (kint Tömösvári és Szendrei jöhetett volna szóba), Danilonak nincs társa, és – sajnos – Danilo sincs igazán. Ami belefér egy szlovák középcsapat ellen egy felkészülési meccsen, az nem nem fér bele az Európa-ligában, még akkor sem, ha elő-elő-elő-előselejtezőről van szó, egy papíron nálunk alacsonyabbban jegyzett csapat ellen.

Komolyan mondom, kissé megrendült a hitem. Úgy vágtam neki Szkopjáénak, hogy ha nem is bedaráljuk őket, de azért nagy gond nem kéne legyen, azért, na, mégsem. Kint aztán jött a teljes kilátástalanság. 20 eurós jegy, folyadékhiány, végig az arcunkba tűző nap – és a játék. Nem ezt érdemeltük, és az sem mentség, hogy azon a délutánon amit rosszá lehetett tenni, azt sikerült is rosszá tenni.

Nem hiszem, hogy kétszer megtörténhet ugyanaz. Olyan nem létezthet egy relatíve normális világban. Vagy ha mégis, akkor érdemes az egész következő évet újragondolni, mert nem sok keresnivalónk lesz a magyar bajnokságban. Ennyire tervezés nélkül, ennyire adhoc-módon nekifutni az Európa-ligának és a pár nappal később rajtoló NB I-nek komoly kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy mire ment el a tavaszi szezon?

Tavaly könnyebben megértettük a nyarat, hiszen volt egy cél, aminek érdmes volt alárendelni tényleg, de tényleg bármit. A szőnyeg alá söpörtük, a szekrény mögé rejtettük, elfojtottuk, elhallgattuk, sós kútba tettük, onnan is kivettük, kerék alá tettük, onnan is kivettük, miközben azért tudtuk, hogy jönni fog a baj, nem lehet a végtelenségig hazudni magunknak.

A kinti pofon talán több is volt, mint figyelmeztetés.

Ez a keret és ez a játékminőség egyszerűen kevés. Pláne, ha komolyan akarjuk venni az idei évre kijelölt célokat (Európa!). Mázlival, a csillagok szerencsés együttállásával bármi megtörténhet, de most felelőtlenség lenne azt állítani, hogy ez a Honvéd kész van, vagy még annyira ugyan nem, de már látni a perspektívát, van jövőkép, ami ennyire és ennyire lesz elég, az egyik ennyi pedig valahol a dobogó közelében van. Hát nem.

Szóval részemről kissé pesszimista vagyok, és, ugye erre mondják, hogy legalább nem fogok csalódni.

A Rabotnicki ellen azonban mégiscsak illenék továbbjutni. Nem hiszem el, hogy jobbak lennének nálunk. Nem hiszem el, hogy ha csak egy kicsit koncentráltan, kevesebb hibával játszanának néhányan, akkor nagy gondjaink lennének. Okés, hogy a kinti 2-1 nehézzé teszi a dolgokat, és okés, hogy általában kapunk gólt, vagyis az 1-0 valószínűleg kevés lesz, de kettőt, sőt, hármat azért kinézek még ebből a csapatból is, pláne egy ilyen ellenféllel szemben.

Bármit is írtam a korábbi bekezdésekben, mégis az van, hogy továbbjutást remélek. Nem tudom hogyan, milyen csapattal, milyen játékkal, mert most nincs bennünk, hogy erőből, pusztán az egyéni képességekkel bedaráljuk őket, ahogy nincs bennünk a csapatjáték sem, csak valamiféle utolsó reménynek nevezett vak hit, hogy hátha.

címlapkép: ohridi panoráma. a középen horgászó emert láthatóan egyáltalán nem érdekli a Honvéd-Rabotnicki, ahogy a macedón társadalom döntő többségét is hidegen hagyja.

“Ha nem kapunk gólt, és lövünk, vagy kettővel nyerünk, akkor nem rajtunk fognak röhögni, és kapunk egy kis időt tovább rendezni a sorokat” bejegyzéshez 270 hozzászólás

  1. Hát, nem tudom…
   FC Progres Niedercorn? – ?FK Qabala
   A Qabala 2-0-s hátrányban van.

  2. Èrdekes felvetès àm ez!A fogadoirodak meg mindig nem temetik Gabalat!

    1. Gabala még most is a toronymagas esélyes, 5 góllal jobbak..
     Jó lenne, ha meglepetés születne, mert most vettek az azeriek két-három minőségi játékost..
     Ellenük nem mi lennénk a favoritok..

  3. Nézted az első meccs eredményét? :) Otthon kaptak ki. Kettővel. :)
   Én jobban örülnék egy európai csapatnak, oda még lenne is esélyem kijutni.

   1. Ezzel együtt is meglepődnék, ha a luxemburgi csapat lenne a befutó…

  1. Védelemmel lesznek gondjaink idén is, ez a macedón csapat nb2.es szint valljuk be

       1. Gondolom adtak el valakiket. A mienkből is lement már Marci és a másik értéke.

 1. Azérz ehhez kell magas IQ, így szedni össze egy sárgát 3-0-ás vezetésnél…

  1. A góljai rendben vannak, de aki így szed össze egy sárgát 3-0-ás vezetésnél (nem gondolva a továbbiakra) az egész egyszerűen nincs rendben fejben. Ha ezt nem érted, akkor te sem…

   1. Kb. 2 órája vettem védelmembe Vadóczot meg Danilot. De nem azért, hogy neked megfeleljek, hanem mert meg voltam velük elégedve, ellentétben a beszólókkal. De – veled ellentétben – nem vártam el tőlük, hogy más legyen a véleményük…

   1. Tudod, valahol itt kezdődik, hogy a magyar játékosok olyanok amilyenek. Hülyékkel akkor sem lehet komoly eredményt elérni, ha egyébként ötezret tudnak dekázni és 8 mp-re futják a 100-at. Ahogy egy egykori magyar sztáredző mondta: a futballban váll felett dőlnek el a dolgok…

    1. Van benne valami, de azért a góljai tetszettek legalább egy kicsit? Bár igaz, az nem olyan fontos… :)

     1. Neked is meg Latabárnak is a Rákosi-rendszerben kellett volna felnőttnek lennetek, amikor is a szocializmus építésênek pozitívumairól zenghettetek volna mozgalmi dalokat, és tiszta szívvel üldözhettétek volna a destruktív osztályellenséget.

      Mindenesetre rendesen bennragadtatok ’89-ben, akár éltetek már akkor, akár nem… :)

      1. Be szép is lett volna… Egy a gond: hideg ráz a politikától! :)

      2. Hogy te mekkora szar vagy öregem… :S
       Az ember esze megáll…
       Szerintem troll vagy!

          1. Hát szerintem elég egyértelműen hangzik, amit Latabár mondott..magas körből jött le az infó, az nem kínai befektetőre utal.. :(

          2. az “egyértelműen hangzik” és a “Latabár” szavakat bele tudtad dolgozni 1 mondatba…ez durván hangzik. :)

      3. Az valóban nem, de hogy a saját süketedet akarod hallani mindenkitől, az nagyonis…:)

 2. Gerivel mi volt??? Nemhogy 90, de 55 perc se volt benne! Pedig nem volt nagy iram…

  1. 55 perc alatt többet futott, mint bárki más a pályán 90 alatt.

   1. Láttad, hogy taktikailag nem egyszer tátott szájjal nézte, hogy hova kellett volna bemozognia???
    Ráadásul fásult is volt.

    1. Nem láttam, de mint már többször is említettem, én nem értek a focihoz, csak azt látom ki mennyire hajt, a finomságokat nem. :)

     1. Ezt a tempót neki simán bírnia kellene 90 percig, nem 55ig… csak akkor érthető, ha valami nem volt okés vele, sérülés, gyomor…
      pl. amikor a Uzoma behlyezkedett a helyére, majd csak nézte, hogy Uzoma elsprintel mellett, hogy letámadjon, és ez csak egy játékhelyzet volt.

       1. Igen, Gazdag, Geri és Vadócz is kiemelkedően jó volt. És működnek együtt is..

  2. Ennyit arról, hogy Supka kispadoztatni akarta, ezért volt csere…

   Két hónapot hagyott ki teljesen, még utól kell érnie magát..

  3. Olyan volt, mintha nem lenne egészséges, nem nézett ki jól a játéka.

 3. Grat a csapatnak, de ez egy nagyon gyenge csapat volt, kb. Niksic szint. A bajnokságban ez a játék kevés lesz, de várjuk még azt a 2 csatárt, majd meglássuk’.

  1. azért a niksic 1 undormány bundás csapat volt…ezek vagy profibbak, vagy inkább ennyit tudtak ma.
   megfogtuk őket a középpályán.

   1. Nem volt nehéz.
    De emlékszem a Niksic meccs után is megkaptam a magamét, amikor hasonlókat írtam. Mindenki el volt ájulva a csapattól, és Testardiban látták az új Pelét. :)

    1. az esetek 99%ában egyetértek veled, ez most az a maradék 1%. :)
     itt nincsenek sztárok, de van 1 tuti középpálya, amire lehet építeni.

     1. Nem kell velem egyetérteni, nekem hiányérzetem van a játékot illetően, de ha jön 2 jó csatár, még jó is lehet.

       1. Tudom ;)
        Ezt a mai meccsel kapcsolatban írtam, remélem én tévedek és jók leszünk, de a mai játékkal a Fradi, meg a Vidi simán megesz majd minket sztem.

        1. a védelemmel van még meló és kell alternatíva előre is, ez nem kérdés.
         de egy ilyen zűrös nyár után ilyen kis maradék bajnok gerinccel, most irreális lett volna sokkal többet várni.

      1. Remélem a két jó csatár Dani helyett jön! Filip játéka nagyon tetszett! kb. mint a fiatal Rudolf!

    2. Elájulni nem kell, de egy apró lépés volt előre. És ennek már lehet örülni.
     Két játékos továbbra is kellene szerintem és akkor meg is lennénk.

     1. Mit idegeskedsz? Nem szoktad még meg? Ne foglalkozz a negatívokkal, elrontják az örömödet. :-) Eladta vagy nem adta? :-)

     2. Könyörgöm ne vegyél már mindent bas.tatásnak, én egy nagyon jó Honvédot szeretnék látni, mint mindig, és ez nem az volt, miért kéne beletörődni az ilyen játékba?

      1. Az úgy túl egyszerű lenne néhány szurkolónak.. :D
       Mondom a szurkolói verziókat:

       Vereség, vagy iksz: áhhh Hemingway szétbaszta a csapatot, mocsokos buzi, takarodjon. Ebből nb2 lesz.

       Győzelem, de kiesés (pl. 3:2): kiesünk a picsába. ilyen szar védelemmel nem tudunk mit kezdeni, Supka és Hemingway is takarodjon.

       1:0 győzelem: Hát ez izzadságszagú volt, egy ilyen szar csapatot gólokkal kellett volna verni. Simán kiesünk a következő körben és örüljün, ha jővőre is nb1-sek leszünk.

       Többgólos győzelom: Okés, megvertünk egy tök gyenge csapatot…ez a minimum, de így is tök szarul játszottunk.

       Nagyon sok gólos győzelem: Tippmixelt az ellenfél, megint kifogtunk egy bundás csapatot…tök szarul játszottunk, látszott az ellenfélen, hogy nem veszi komolyan a mérkőzést. Ez kevés lesz a folytatásban.

       —————————————————————

       Szóval én is úgy gondolom, hogy akkor, amikor egy agyonerősített Fradi simán kiesik egy albán kecskepásztor csapattól, amikor a Vidi hazai pályán szenved a luxemburgi(!) bajnokkal, akkor egy hazai pályás, zárt kapus mérkőzésen elért 4:0 mérkőzésen nemár a negatívumokat nézegessük!!! A Csapat odabaszott egy négyes egy olyan eredményszegény helyzetben, amikor augusztusba már egy magyar csapat se képviseli magát a nemzetközi porondon. Az eredményt ráadásul úgy érte el, hogy addig 50% továbbjutást jósolt ellenfélnek momentuma nem volt. Szóval igaza van Latabárnak, legalább ezt az estét ne basszuk el rinyálással….

     3. A 4:0 -t nem kell megmagyarázni, azt, hogy ezzel az ellenféllel is voltak bealvós 10 percek, na azt már igen!

     4. Szerintem nem volt ez rossz játék, sőt, jók voltunk, megérdemeltük, talán kritika a védelmünket illeti esetleg, bár most nem volt olyan vészes (kivétel két három eset), de lehet az NB1-ben nem ütik meg az alsó közép szintet.

     5. ezt a harmatos, meggyengülő Realt? :D

      amúgy egyetértek, tényleg vicc, hogy ezektől kikaptunk, de örüljünk, hogy tegnap ha nem is ment végig jól a játék, azért ég és föld volt a különbség!
      Filip nagy erősségünk lehetne, ha két év alatt nem a hatodik posztján segítene ki, hanem megtalálnánk, hol a legjobb

    3. Ugyan, ha valaki gratulál a csapatnak, de mellette elmondja, mit látott gyengébbnek, azzal szerintem nincs semmi baj. Sőt épp egy 4-0 után kell észrevenni a hibákat is, azért eszünkbe se jusson elszállni!
     Amúgy szép estét szerzett nekünk a csapat, jó volt a hangulat a temető mellett!

  2. Az első meccshez képest azért én láttam némi javulást. Gyenge csapat ellen is lehet gyengén játszani, de nekem ma nagyon tetszett a csapat játéka. Azt meg CSAK ismét megjegyzem, hogy az ellenfél volt kiemelt, bármilyen gyenge is…

   1. Nekem nem tetszett a játék, szerintem gyengék voltunk mi is az eredménytől függetlenül. Ebben a szélviharban mindig csak picsánrugtuk a labdát, ami szinte megállt a levegőben, és lesz ami lesz. A földön meg sem próbáltunk játszani. A középső 3-asunk jó, de a mai meccsből kb. semmit nem lehet leszűrni, hogy hogy fognak muzsikálni, mert nem állították őket feladat elé. :)

    1. Én felfedeztem jónéhány forintos, lapos átadást Gazdag és főként Vadócz révén.

     1. De nézd már meg az ellenfelet, nem kellene elájulni sztem. Plusz volt pár jó kiugratás, meg kb 100 fejtelenül elölrevágott.

      1. Nem vagyok elájulva, de az ellenfelünknek komolyabb eredményei vannak az elmúlt évekből, mint nekünk. 3 éve a 4. körben búcsúztak, ha az megvan, akkor csoportkör. Lehet mondani, hogy távoztak tőlük kulgyjátékosok- és tőlünk nem?

       1. De tőlünk is, de engem CSAK a saját csapatom érdekel. Én is örülök a továbbjutásnak, és azzal is kezdtem, hogy gratulálok a csapatnak. De attól bőven sebezhetőnek láttam a csapatot, ami egy sima nb1-es bajnokin is kevés lehet. Sztem nagy hiba elájulni, mert reálisan nézve ez egy gyenge meccs volt, és tüzijáték meg harsonaszóló sztem nem jár érte. :)

        1. Oké. Lehet , hogy túl gyenge volt az ellenfél, ezért értékeljük túl a csapatot néhányan. Az viszont biztos, hogy az idegenbeli meccshez képest sokat léptünk előre, és ez már valami!

         1. Ez így van, az kritikán aluli volt, ez már alakult, de akad még javítani való.

 4. Na meg van a továbbjutás, gratulálok a Csapatnak! :) Egy percig nem volt kétséges a továbbjutás, nagyon szépen játszott a Csapat. :)
  Most már csak azt kéne tudni, hogy mi újság a Klub eladással. :)

 5. nem akarom azt írni, h megmondtam…
  de megmondtam (a múlt 7-i meccs után is) : válogatott szintű középpályánk van!! :)
  és ma brutál nagyot dolgozott a 3 gép…Vadi-Geri-Gazdi.
  ahogy 3-4 ember támadott le egyszerre az ellenfél térfelén, az kicsit Mezey csapat feeling volt…
  és ahogy jöttek a zsugák Gazditól, Vadócztól, az már biztató volt.
  (Kukac életveszély és nagyon ciki.. Batik erősen kérdőjeles)
  ui, ami durván feltűnő : Simek a bajnok csapatunkat nem fényezte ennyire…vajon mi történt ?

  1. Batik szvsz jó lesz! A Horvát védő gyerek viszont főnyereménynek tűnik!

   1. Batiknál látszik, hogy képzett, nem 1 kukac kaliber, de olyan labdaeladásai vannak, amin meccsek mehetnek el. :/

    1. Mintha néha Batiknál kihagyások lennének az agyában..
     Lehet, nem is a térde sérült, hanem fejbe találta edzésen Böde egy labdával

     1. benne van a pakliban, mert olyan fejet is vág olyankor, mint aki 1 másik dimenzióba lépett… :D

 6. Mol Vidi… Vér Ciki… Mol Vidi, Vér Ciki, Vér Ciki…

  Csendesen ülnek mint a színházban!

   1. nem olvasok semmilyen sajtót..
    ezt csiripelték innen-onnan

     1. ilyen nevű utca van már Kispesten.. ott lakott Emilió is..:)

  1. Mondjuk a Puskás Akadémia egyetlen értelmes kihasznàlàsi lehetõsége az lehetne, ha beolvasztanák a Honvédba.. De nem tartok attól, hogy ezt beismerték maguknak is.

 7. Azért ne menjünk el szó nélkül Filip Holender teljesítménye mellett. Motivált volt és látszott, hogy mentálisan erős. Nagyon drukkoltam neki ebben az új szerepkörben, aztán majdnem szélütést kaptam a 20. másodpercben kihagyott ziccere után. Megérdemelte a két gólt amit bevert.
  A középpályánk meg nagyon masszív lesz idén. A Csapat ma nagyon egységesnek tűnt. És ne felejtsük el, ez a Rabotnicki volt a kiemelt…

  1. Nálam mindig kedvenc volt, sokan méltatlanul szapulták itt egy-egy halványabb meccs után.

  2. Nem tudom
   Visszanézve semmi extra a két gól

   Aki elől van annak az a dolga hogy berúgja…

   Ha már dícsérek akkor inkább a középpálya ahonnan a labdákat kapta

   Na az igen!

   1. Igen, részben egyetértek.
    A középpálya jó labdákat osztogatott a meccsen.
    Ami Filipet illeti, régóta figyelem. Igazi hangulat ember. A sikereinek nagyon tudok örülni, amikor el volt keseredve, akkor az nagyon lejött a játékában: hátra passzok, no risk. Ez most változni látszott, két labdát elvett az utolsó védőtől, egyiket bevágta.
    Kispest szurkoló vagyok én már ennek is tudok örülni. :D

 8. Na most tenyleg le a kalappal a sracok elott. Supka Holender fele huzasa pedig nagyon ult. Mint a kozeppalya. Vedelem nem is lett megdolgozva ez miatt. Grat sracok tenyleg!!!

 9. nagyon nem tetszik ez a piros fehér ! Miért váltottunk szint?

  1. Szerintem jól néz ki…és szerencsét is hozott, ahogy elnéztem a meccset. :)

   1. a szurkoloi notát meg át irjuk hogy,, gyerünk vörös-fehérek”

    1. A fradisták se írták el a zöld dalaikat, amikor a csapat tiszta fehérbe játszott. :)

 10. Vidi-Luxemburgi csapat 1:1
  Csak úgy hengerel a ner csapat… :D

  1. már vezetnek… viszont jó a meccs.
   megyek is nézni, mert itt már minden “elhangzott” :)

 11. Grat a Csapatnak, szép volt fiúk! Le a kalappal Suppinyó előtt, méltó Revansot vett a korábbi blamákért!!! Úgy kellett ez a siker most, mint egy falat kenyér az éhezőnek. Köszi Mindenkinek, aki meg személyesen tette tiszteletét a Vendég mögött, nem semmi!!! A raklap+Lcd kombó nagyon adja, ezt is CS.A.K. Mi tudjuk, és senki más!!! 😈 Minden Tagnak szép estét, legjobbakat! Peace, Respect, Community, Unity…

  1. A szervezőknek, meg mindenkinek, aki segített nekik, hatalmas köszönet! Még sörcsap is volt.
   Azért sokkal jobb Pinokkió és a többiek társaságában végignézni a meccset, mint egy szar kocsmában, ahol nem kispestiek vannak, sőt, mondjuk így, nem értik a magyar futballt. Vagy otthon. :)

 12. Nagy gratuláció a csapatnak :) Holender eredeti pozíciója csatár, tehát végre a saját posztján játszott, és végre nem balhátvédben ráadásul tökéletesen is. Szerintem az NB1 legmasszívabb középpályája a mienk, és csatlakozom Pelso-hoz, válogatott szintű középpályánk van. Azért szükség van 1-2 csatárra még, de ez ez alapján bíztató. Uzoma szerintem nagyon jól hozza a balhátvéd posztot, végre értelmes balhátvéd (Kukoc mi a bús pöcsömért áll be minden meccsen, hacsak nem a menetrendszerinti balkülsőért)

  A vidiről kicsit. Lófasz körettel. Ezzel szerintem mindent elmondtam. Ráadásul a mi szurkolásunk hangosabb volt a stadionon kívülről, mint náluk a stadionban.

  1. Full gyenge ez a vidi. Imádkoznak a győzelmükért az emnétyen. :D

   1. Van olyan játékosuk aki Dortmundban lenyomott 100 meccset bundesligában, másik többszörös német utánpótlás válogatott, vagy van aki tavaly francia kupadöntőn játszott, ezenkívül többen luxemburgi válogatottak…Játékra meg inkább nem is írok semmit, stílusosan játszó csapat volt, semmivel nem rosszabbak Vidinél, valamelyik évben Salzburgot verték ki EL-ből.
    A Progres Niederkorn ha továbbjut, nekünk is lesznek kellemetlen perceink, ők a Rangerst verték ki tavaly, most meg ugye a Gabala ellen nyertek idegenben. Több játékosuknak van francia élvonalbeli rutinja…Szóval csak óvatosan, mert nem Rabotnicki szint lesz…

 13. Gratula a Csapatnak és külön Filipnek! Maradéktalanul örülök a győzelemnek és a továbbjutásnak és nem érdekel, hogy azt egy gyengébb csapat ellen értük el. és most az sem érdekel, hogy ez a játék mire lesz elég a bohócligában. Egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy legalább ma tudjunk felhőtlenül örülni a győzelemnek. Főként ha látjuk, hogy az agyontámogatott állami vidi milyen kín keservesen és némi szerencsével ment tovább a BL-ben!

  1. Nagy mákja volt a luxemburgiaknak. Az első góljuknál az azeri kapus és a hátvéd egymásra várt, a második gól előtt feleslegesen rúgták fel a luxi csatárt a tizenhatoson belül. Az azerik pedig rengeteg helyzetüket mind kihagyták. Szerintem mindkét csapat verhető, de szurkolok, hogy a luxik jussanak tovább, mert LUX jóval közelebb van.

   1. Az azeri csapatnál az a színes gyerek baloldalon, Monroe elég jó játékosnak tűnik. Jobban örülnék a luxemburgiaknak, de ellenük sem lesz könnyű dolgunk. A luxemburgi Progres tavaly kiverte a Glasgow Rangerst, aztán egy ki-ki párharcban maradt alul az AEL Limaszollal.
    De rendszeresek a szoros összecsapások és meglepetések az ELben. Tavaly például a német Freiburg egy szlovén csapattal szemben esett ki a harmadik selejtező körben és más meglepetések is születtek.

    Elment ez a mai, de akár Qabala, akár Progres, nagyon sokat kell még fejlődnie a csapatnak, hogy esély legyen továbbmenni még egy kört legalább..

  1. Ennyi pénzel a gazdaságot támogatnám, és nem csak pofáznék róla.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.