Napikispest 2018.08.15.

 • szombaton játszunk a Videotonnal // az MLSZ hajthatatlan maradt, hiába kérte a klub, hogy oldják meg az ellentétes sorsolásunkat a Fradival. Így sokak számára marad a metrópótlóról a Fradi hazai meccsei idején a Szöglet presszó előtt átszállni a villamospótlóra. Mondhatni családbarát szórakozás lesz. (via honvedfc.hu)
  • Honvéd – Videoton @ Hungária körút, szombat, 19:30
  • a kínzó kérdés inkább az, hogy a rendőrség, amelyik egy Honvéd-Kisvárda miatt még az soroksári kiserdőt is hajlamos lezárni, hogy engedheti ezt, és miért nem koppint az MLSZ oldalára, hogy felesleges kockázatnak teszi ki a lakosságot?
 • változik a bíróküldés gyakorlata // részletek az MLSZ twitjében:

“Napikispest 2018.08.15.” bejegyzéshez 78 hozzászólás

 1. hétvégén kiderül, valójában milyen erős is a csapat
  a vidi szombaton is erős csapatot küld a pályára, Pátkaival, Varga Józsival, Berecz Zsomborral, a fiatalabb Scepoviccsal, stb.Ők mind be akarnak kerülni majd a csapatba az EL/BL-meccseken, ezért nagyon motiváltak és frissek is lesznek.

  Ngog játékáról tud már valaki valamit? Hétvégén van rá esély, hogy pályára lép legalább csereként?

  1. Azt most is tudjuk, milyen erős a csapat: nem olyan, mint a Fehérvár. Ezért ha egy tisztes vereség lesz az eredmény, nem illetheti szemrehányás a csapatot. Természetesen nagyon jó lenne győzni, de nem mi vagyunk a meccs esélyesei. Én egy döntetlennek is tudnék örülni.

   1. Ha a játékoskeret értékét nézzük akkor valóban nem mi vagyunk az esélyesek, de az eddigi meccsek alapján nem vagyunk esélytelenebbek. Én hazai pályán csak akkor örülnék a döntlennek, ha egy nagyon jól játszó vidi ellen érnénk el.

   2. eléggé 2 arcú a vidi, csak ezen múlik, hogy melyiket fogjuk ki.
    de ha a jobbik verziót kapjuk, akkor is lehet esélyünk, ha a legjobb középpályát toljuk!

    1. nálam a csatárok hiánya aggasztó.. nagyon kellene már előre egy jó Ngog Danilo mellé

   3. Ez a molvidi nem egy nagy ász, simán vernünk kell. Persze olyan bíró kell, aki nem veszi be lazovics haláltusáit.

    1. hogy ki ült a döbbenet az arcára, mikor a spanyol bíró átnézett rajta.. :D
     az nb1 történetének legundorítóbb hisztigépe, miközben olyan labdákat tol, mint Döme

     1. Ha rajtam múlna, azt a játékost aki hosszasan az “életéért küzd” majd utánna megiramodik, mintha mi se történt volna, ki is állítanám.

      1. az kéne!
       és negyedére csökkene a fetrengések száma az egész bajnokságban.

       1. Egy valamit viszont kiiktatnék a szabályok közül: a 16-oson belüli úgynevezett műesésért járó sárgát.(Tudom, ez más eset a Lazovics-féle fetrengésektől) Mert nem mindig műesés az esés, ráadásul, hogy mi büntető, azt a játékvezető határozza meg, ezért akár második sárgás kiállítás is lehet a dologból, ha egy tényleges faultot műesésnek ítél a játékvezető. De látszik, milyen szemét sunyi egyik-másik, hogy nem ítél büntetőt, de nem is ad sárgát. Miért nem, ha ez a szabály? Talán mégis mérlegelt a 11-essel kapcsolatban?

        A tiszta az lenne, ha eltörölnék ezt a szabályt. Úgysem alkalmazzák következetesen, ha meg alkalmazzák igazságtalansághoz vezethet.

      2. Tavaly Henty kapott is ilyenért sárgát. Ezt többször kellene alkalmazni.

    2. Nem egy nagy ász, csak épp meg fogja nyerni a bajnokságot megint (aihez nem kell egy nagy ásznak lenni)..

     Amúgy meg persze szerintem is vernünk kell, ráadásul mindenkit. Legalább mondjuk! Le a defetizmussal! Ha nem sikerül, akkor tévedtünk. Mindenki tévedhet… :)

 2. A Szögletnél meleg lehet a pite, mindenképp együtt kell menni a Kökiről, aki CS.A.K. teheti! Akik meg külön mennek, azok meg okosan a Népligetnél: Nem szabad feldobni a magaslabdát nékik, biztos, hogy fogják keresni a lehetőséget a cirkuszra… Szerintem.

  1. Néhány éve kivittem magammal pár, magyar focimeccset élőben sosem látott haveromat egy Kispest-fradira. Béke térről 50-es villamossal mentünk. Leszálltunk a villamosról, én szurkolói pólóban, egy sálat is vittem a srácoknak, legyen már náluk valami, ha már meccsre jönnek… Erre akkor jöttek a fradisták, teli villamosokkal, a “minden kispesti…” rigmussal, és leszálltak. A cimbikre rátört a majré, bennem is felszökött az adrenalin, mondom most mi lesz. Végül abszolút semmi nem történt.

   Azóta nem tudom hogyan alakultak az erőviszonyok ott náluk, de a fradistáknál sok a takony, aki fel akar vágni, és ha úgy érzik többen vannak, biztos megindul majd pár. Szerintem.

   A vicc az előbbi sztorimban az, hogy meccs után hazafelé is volt egy kis kavarodás a fagyisták részéről az üllőin az 50-es mellett, de abból se lett semmi. Erre a villamoson betalált minket pár kispesti, aztán nekiálltak ott keménykedni… Jegyet kérték meg ilyesmi… Nem kellett a baj, végképp nem kispestiekkel, megmutattuk, aztán szevasz. Hozzáteszem, hogy az NB2-es szezonunktól kezdve ott voltam kb minden hazai és idegenbeli meccsen, ez meg 2010-12 körül történt, mégse tűntem ismerősnek számukra – pedig én felismertem őket :) Kövi héten fehérváron idegenbe ráköszöntem az egyikőjükre, aztán semmi válasz. Akkor csalódtam kicsit, nem szoktak nálunk ilyen suttyók lenni – gondoltam.

   1. Hat rosszul gondoltad, a taborban sajnos eleg sok az elkepeszto gyoker.

  1. nem is a figuráját szokták kritizálni.. :)
   az öreg alapvetően itelligens és jó a humora, bolgárúr mellett ez még inkább kidomborodott.. :D

   1. a pontosság kedvvért nem betiltják csak nem támogatják.
    az más kérdés, hogy az eljárás mennyire neres volt… :/

  2. Én nekem speciel nem úgy jön le az interjú, hogy “nagyot” alkot az Öreg. 😒 Biztos ehhez a “humorához” túl kényes a gyomrom. Mindenesetre ez a fajta stílus nem illik a KISPESTHEZ, a HONVÉD tulajdonosa ne legyen már egy “Garai téri piaci kofás” szintjén, verbálisan sem!!!
   Az Egyetemen is ilyen “választékosan” neveli a jövő közgazdasági “elitjét”???
   Szomorú, és mélyen elkeserítő ez a szellemi mondanivaló és nihil, amit Himihumi “sugároz”. 😓

 3. Vadócz is sokszor edzett nálunk, ez még nem jelenti a leigazolását

  1. De azért ha ide nem kéne és eligazolna teszem azt a Kövesdbe, akkor már menne az árulózás…

  2. azért Patrik letett már annyit az asztalra, h ne így beszélj róla… :/
   (főleg a tegnapi “komment-stílus” téma után )

   1. Ez egy fórum, vagy nem?
    Hidi éveken át “a” leggyengébb láncszem volt a középpályán, had ne zengjek örömódát azért, hogy visszajöjjön…

    1. az “az” állatot vagy tárgyat szokott helyettesíteni… Te tudod.

    2. Félre ne értsd, tiszteletben tartom a véleményedet, de szerintem a a BAJNOKCSAPAT kapitánya is egy picivel több tiszteletet érdemelne, mint a tárgyiasítás. :)

     1. Azért a valóban helytelen névmás-használat mellett Sanzinak igaza van abban, hogy Hidi semmilyen többletet nem hozna a csapatba. Igaz, hogy itt csapatkapitány volt, de ez inkább a pozitív emberi tulajdonságainak lehetett a következménye (kívülről egy megbízható, hajtós és szimpatikus játékosnak látszott), de ami a játéktudását illeti, az ebben az nb1-ben is “tizenkettő egy tucat” kategória: semmi extra.

      1. Nekem csak az “az” használata Hidivel kapcsolatban hasogassa a szemem :) nem Sanzi véleményét bíráltam, értettem, hogy mire gondolt

       Mondjuk Lanzával, vagy egyébb ződdel kapcsolatban már nem bántana annyira az ilyen nyelvtani megoldás :)

      2. utolsó 1 évében Hídi is elég jó volt már, sokat fejlődött

       Ha Vadócz és Pölöskei távozna, akkor jöhet Hídi szerintem…
       Én látok esélyt arra, hogy Pölöskei még a nyáron távozik.

       1. Arra akarsz célozni, hogy visszavásárolja a Vidi, mert egy ekkora szupersztárra van igényük, de kisPölő folyton kikosarazta őket mert csak egy Vidi, de most a BL-EL csoport miatt… aha ;D

        1. nem, arra, hogy állandóan sérült és látja hogy csomó rivális érkezett (pl. Pilik), így kezdeményezi a klub és Pölöskei a közös szerződésbontást

     2. ja-ja, ne legyünk már olyanok, mint a külföldi csapatok magyar divatdrukkerei, akik így írnak a fórumokon a játékosokról..
      Ráadásul Hídi sokat javult azért az utolsó egy-két évében

      1. ezt a divatdrukkert kikérem magamnak!
       Minden hazain megtalálható vagyok a korzón a korlát mögött!
       Az MTK-s vendégségre már ugyanez nem lesz rám elmondható (se korzó, se állandó jelenlét)…

         1. pedig elmondhatnád!! vagy legalább nagyjából, hogy mi az ok? (személyes, vagy félsz a fradistáktól, vagy haragszol Hemire/Supkára?)

    3. háát, elég sokan megfordultak a középpályánkon, most csak így fejből: Vaszke, Laczkó, Godoy, Portilla, Job…
     ha Patrik a leggyengébb láncszem, akkor ők mik?

     1. Mondjuk, aki Godoyt vagy – pláne – Vaszkét gyengének látta, annak a nézői minőségén kívül nemigen lehetett köze ehhez a játékhoz. De ilyet talán az anyósom sem mondana, aki legalább annyira szereti nézni a focit, mint amennyire nem ért hozzá….

      1. Godoy a legjobb légiósaink között van… viszont mi már csak 1 Vaszke light-ot kaptunk

       1. Igaz, amit Vaszkéról írsz, de megnyugtató volt, hogy ilyen spíler szállhat be a játékba a padról, egy félidőre vagy csak 30 percre, és rendre jól is szállt be. No meg elleshették fiataljaink azt a bokamozdulatot, amivel a Fradinak betette Geri átadását…:) De nyilván nem volt már várható tőle egy teljes meccs teljes intenzitással.

      2. tényleg alapemberek voltak, évente azon a 15-18 meccsen, ahol pályára léptek, csereként, vagy egy félidőre…

     2. Godoy??? Ő magasan a legjobb volt, Vadócz van kb. vele egy szinten…
      + Hidi vkp… ütközött ő valaha? nem emlékszem, úton volt ő valaha? na erre emlékszem…

      1. oh, hát persze, azért játszott Godoy minden meccsen, 90 percet, mert a legjobb ember volt…
       de van még 4 ember a listámon, akkor ők is jobbak nála?

       1. szarkazmusod nem a valóságot tükrözi! Inkább a bicskát nyitogatja.
        Nézd meg Godoy mester most hol játszik és nézd meg Hidi mester most hol nem játszik… mert Godoy tényleg jobb volt!

        1. köze sincs a szarkazmushoz, ezért nem értem a fenyegetőzésedet. de akkor felteszem kérdésként: ha valaki tényleg jól játszik, akkor miért nem játssza végig az összes meccset?
         egy szóval nem vitattam Godoy jelenlegi érdemeit. már csak azért sem, mert nem követem az amerikai bajnokságot.

         1. Nálunk azért nem játszott végig, sőt, hagyott ki meccseket, mert sajnos elég gyakran utazott haza a panamai válogatotthoz, és elég nagy az időeltolódás…

 4. ha leigazolnánk, az már aztán tényleg nagyon erős jel lenne arra, hogy vki a középpályáról távozik.. :( :(
  Vadócz és Gazdag is kellene ahhoz, hogy idén versenyben legyünk az első öt között

 5. SA újít…meglépjük az 1-3-7-0 verziót :)
  ui… és ha a 7ből 2 visszalép védekezni, akkor 3-2-5… :) megérkeztünk Puskásékhoz

 6. Ngoggal lezártuk az átigazolási időszakot, vagy még keresünk csatárt? Volt erről valami kommüniké?

  Debrecen ellen Májert már megnézném egyszer a csatársorban.. Az edzőmeccseken két-három gólt is rúgott

  1. Egyetértek!
   bár jelenleg Supinnyó Cipf -et favorizálja… megjegyzem, hatalmas tehetség a srác!

   1. tehetséges Cipf, de a vele egyidős Kis Tamás ugye már egy éve rúgdossa a gólokat az nb1ben..

    tehát még azért neki is csipkednie kell magát?

    viszont Májer is tehetséges és szerintem ő benne már mocorog annyi, hogy idén gólokat lőjjön

    1. Cipf még alkatilag nem olyan fejlett mint Kis Tamás! Magasabb és ez által vékonyka is még, de ha felpakolják egy kevés izommal, akkor az általad megnevezett Kis Tamás sehol nem lesz mellette…

     1. Kis Tamás nagyon jó játékos.. A lövőtechnikája bámulatos, rüszttel, csüddel egyaránt remekül lő, jól cselez.. Ő akár Európa-klasszis is lehet és ez nem túlzás

      Cipf is tehetséges, ezt nem vitatom, nálam is nagyon komoly szinten van a polcon, ezt írtam már a nyári edzőmeccseknél. De neki még össze kell tenni a játékát, hogy lássuk, milyen szinte lehet tehetséges.. Mint Vécsei, vagyis Svájc, esetleg olasz, német kiscsapatok, vagy akár még többre..

      De szerintem nb1es szinten Májer is tehetség mindenképpen, sőt..

      1. Elfogadom a véleményed, de Radóról is ezt mondták, írták 5-8 éve… és hol tart most? JAA???, hogy ugyanott? Okéy!

       1. Kiss Tamás teljesen más szintű tehetség..
        Radó csak befejezte az akciókat, Kiss bombagólokat lőtt már 16 évesen..
        A nyáron már vitte volna a Sahtar, a Fener…
        Viszont undorító, hogy a Felcsút elvitte és ő ott hagyta a Haladást ilyen fiatalon..

        1. Hat igen, nem tul jo jel ha valaki a felcsufra igazol mert miert is? Szakmai elorelepes?

   1. A “jelen állás” pedig azt jelenti, hogy az átigazolási idő még nem zárult le…

 7. Az ajándékboltban lehet már venni Honvédos boxert és baseball-ütőt meccsre járáshoz? Lehetne a neve “Népligeti átszállás szett”.

  1. a tegnapi önjellemzésed alapján valami ütésálló szkafandert kéne keresned, nem harci eszközöket… :D

   1. Nekem a “Népligeti túlélő szett”-re lenne szükségem, amiben csak kötözőszerek vannak. Lehetne egy sima autós elsősegély doboz Honvédos címerrel.

  2. nem lesz ott semmi!
   Hipósék már a múlt homályába vész, a jelenlegi felhozatal… MUHAHA!!! A régi Kispest – Diósgyőr derbiken ki kellett jutni a stadionba, most meg ettől a ződektől tartotok??? Ne már!

  1. Erdekes mert a Napoli sem a belepojegyekbol el, masreszt a szurkoloktol talan elvarhato lenne, hogy a jeggyel (is) tamogassak a csapatot.

 8. Vezet a Progres 10 perc után az Ufa ellen…
  Szerintem fordítanak majd az oroszok, mert nekik szerencséjük volt, hogy a meccs elején kapták a gólt..

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.