Napikispest 2018.12.10.

 • Baráth Boti // egy ideje már sejtettük, hogy Botinak az Újpest ellen lesz – talán csak egy ideig – az utolsó meccse nálunk. A december végén lejáró szerződését nagyon látványosan nem újították meg, mármint nem volt róla hír, hogy megtörtént volna.
  • az NSO értesülései szerint már meg is van az új csapata: az izraeli bajnokságban középmezőnyös Maccabi Netanya.
 • téli játékoskeringő // és ezzel, mint első hírrel be is durrantjuk a hagyományos játékoskeringős posztunk téli kiadását.

“Napikispest 2018.12.10.” bejegyzéshez 51 hozzászólás

 1. Boti hiányozni fog, de drukkolok neki, hogy ez a kaland összejöjjön, és egy Korhutnál is jobb 3-4 évet letolhasson odakinn. Kurva jó éghajlat, tengerpart, finom kaják, zseniális látnivalók, utánozhatatlan hangulat, és egy neki fekvő bajnokság. 30 évesen pedig gyere haza még 6 évre Boti! Kösz mindent!

  Aztán ha ezek után csúton köt ki, lerágom a kislábujjkörmöm, mustárral, tormával.

 2. Sajnos már hetek teltek el úgy hogy lehetett látni elfogyott a csapat már nem birja el a folyamatos gyenge teljesítményeket . Hidi gyakorlatilag csak van a pályán heffler egy nulla futkározik fel alá de akkor ezt egy atléta is tudná hozni az legalább egyszer kétszer jol tudna beadni talán. Elöl eljutottunk odáig hogy tischler kezd na az már tényleg a legalja a premier ligás csatár meg ül a padon nevetséges . Májer elöl veszi csak el a helyett tischler akinek a tehetségét nem igen engedjük kibontakozni hátha elmegy a kedve az egésztöl. Banó még akkor is jobb a közepén ha hibázgat de benne legalább van egy kis kraft . Gazdag meg persze hogy ilyen olyan produkciót tesz le menne már ö régen kispeströl állítják az ismerösei természetes hogy nem tud állandót hozni. Tudom rengeten szeretik supkát de hetek óta rosszul nyul bele a meccsbe rosz kezdöket állít össze nem tudja feltüzelni a csapatott és nem is lesz rá alkalmas. De hát a nyáron szinte mindneki csapni való szezonra számított .

 3. Kívánom neki, hogy sikeres legyen odakint, amire megvan minden esélye. És jó szívvel lehet elengedni, mert bőven megszolgálta a lehetőséget, tisztességgel helyt állt a hat év alatt.

    1. Rég voltam már gyerek,már a gyerekem sem gyerek.Sőt!És toleràlom is,hogy az ilyen paprikajancsik,mint te,beleköttök mindenkibe,aki nem ért egyet veletek/veled,de most nem erről van szó.Elfogadod azt a kurv@ ajánlatot vagy sem?

    1. Még fb. profilom sincs, úgy hogy nem tudtam frissíteni, és nem is építőmérnök vagyok. Egyébként a többi tökéletesen stimmel.

   1. Az utánam való nyomozàsod még felderítőszakban van,III/III-as?;-)

    1. Értem.Elfogadod az ajánlatot vagy sem?Nem leszek csalódott akkor sem,ha továbbra is játszod itt a “nagy Honvéd szurkolót”,b+,miközben azt sem tudod,hogy hol van a Bozsik!

 4. Komoly félelmeim vannak, hogy a téli játékoskeringő halálos tangóba csaphat át…De ne legyen igazam!

  1. Remélem Bobál hazajön a “helyére”.

   Amúgy lehet, hogy az elmúlt fordulók mondatják velem ezt, de úgy igazán (mint Eppel, Lanza, Bobál, Vadi esetén) nem fájna senkinek a távozása. (Kamber, Banó, Májer, NGog távozás azért bosszantana)

 5. Jelenleg a következő a gólpassz táblázatunk a bajnokságban:
  1. Kukoc 4
  2. Kamber 3
  3. Heffler, Gazdag, Vadócz 2-2
  Ez sajnos sokat elmond.
  Valamint egy dolgot még hozzátennék, Gyuri gólpasszaiból kettő Kukoc szögleteinek megcsúsztatásával jött össze, tehát ha jégkorongos módra számolnánk a gólpasszokat, Kukoc már hatnál járna, pedig csak 776 percet volt pályán. Szörnyű ezt kimondani, de jelenleg szinte egyedül Ő képes a csapatban egy beadást legalább nagyjából oda rúgni, ahová kell, szóval froclizhatjuk bármennyit, de jelen pillanatban igen nagy szükségünk van rá.

  1. Ez a kimutatás bravúros, de egyben meghökkentő is! Mind a 4 a Kisvárda ellen?

  2. http://csak.taccs.hu/golok-2018-19/
   Hmmm, nálam ez van:
   3 // Kukoc
   2 // Heffler, Vadócz, Kamber (+1 tizenegyes)
   1 // Holender, Gazdag, N’Gog
   +1 tizenegyes // Nagy G., Danilo

   edit // hmmm, észrevettem némi eltérést a két adatsor között. valamikor télen rá kell néznem mi a hiba: http://csak.taccs.hu/merkozesek-2018-19/

   edit2 // az eltérést valószínűleg az okozhatja, hogy a meccslapon gólpassznak adtam meg Kukoc öngólpasszát a Kisvárda ellen, de a táblázatba nem írtam át a gólok kimutatásánál.

   1. A kanadai még keményebb, egész évre (EL, NBI, MK):
    8 // Danilo (+2 tizi), Holender
    5 // Kamber (+1 tizi)
    4 // Gazdag, Kukoc, N’Gog
    3 // Lukács, Heffler, Tischler
    2 // Vadócz, Hidi
    1 // Nagy G (+1 tizi) Uzoma, Baráth, Lovric, Kovács N., Banó-Szabó, Batik és egy öngól
    (A tiszaújvárosi meccs még nincs benne, mert nem volt időm feldolgozni a videót, és megnézni, hogy pontosan kik adták az asszisztokat.)

    1. És ha hozzá tesszük azt is, hogy 965 percet játszott tétmeccsen, ez idő alatt összesen 4 gólt kaptunk, amiből 2 gól emberhátrány alatt esett, lehet, hogy meg van az őszi MVP.:D:D

   2. Bocsánat, én csak a Transfermarktnak hittem, sajnos nem mindig hitelesek. :)

   1. Kedves Borbála, köszönöm, hogy ordít velem, honnan tudta, hogy nagyothalló vagyok? :)

    1. nem mindenki van képben(hangban) a *hagyományos írásmódok webes értelmezésével kapcsolatban. kérlek, segíts Borbálának!
     (* már amennyire a full nagy betű + a durván sok felkiáltó jel hagyományosnak mondható :))) )

     1. Bizony, a nagybetűt még nem értelmeztem volna kiabálásnak, nekem is úgy marad néha, mert a céges programban csak nagybetűket használok. De a megszámlálhatatlan mennyiségű felkiáltójelet már ordításnak veszem. :)

  3. Hát ez elég nagy probléma, hogy így alakult, hogy egy ilyen tudású játékos felveheti ezt a szép vörös fekete mezt, mondjuk lehet könnyebb lenne jelenleg felsorolni azokat akik méltók erre…

 6. Azért (megint) reménykedő vagyok a téli igazolások tekintetében. Jó lenne megint kifogni egy önmagát kereső Eppelt, egy hazájába meghurcolt Lanzafamet. Azt hiszem ha Boti tényleg távozik, akkor egy Bobál Dávid visszaérkezése (akár kölcsönben) talán segítség lehet. Azt hiszem kéne ide megint egy fiatalos lendületű vezéregyéniség, mert Lanzafame távozása óta igazából nincs olyan játékos a csapatba, aki összefogná a társaságot.

  1. Baráth helyére lett igazolva a Kalnoki Kis, nem valószínű hogy más jönne Egy leeresztett Bobal, meg olyan jó lenne, mint a Hidi újra a Honvédban.

   1. A különbség az, hogy Bobált láttam már igazán jól játszani 2-nél több meccsen is. Sajnos ugyanezt Hidiről nem mondhatom el.

 7. hemi remeli, hogy
  jövö heten mar tud “uj
  jatekosokrol beszelni”.
  hmm..

 8. Téli igazolásokhoz : Hadaró Valentin 1995. bal hátvéd
  Babati Benjamin 1995. jobb szélső

  1. Hadarót tényleg jó lenne idehozni. Megoldaná a régóta problémát jelentő balhátvéd-hiányt. Rendkívül jó a szerelőkészsége és az előrejátékban is nagyon otthon van, kimondottan technikás játékos, akinek “vérében van” a futball. Képes lehet azt a szintet hozni ezen a poszton, mint Korhut Misi.

   Babati “12 egy tucat” lenne itt az nb1-ben. Inkább Lukácsot kellene visszahozni (Tischlert meg visszaküldeni).

  2. En mar regota szeretnem Nemeth Mariot a Halibol,meg Tamas Krisztiant a Vidibol,de Ofosut vagy Bamgboyet is elneznem a Halibol itt,megha a Halinak nem is megy iden,de ez a ket srac nagyon jo felepitesu,gyors es fiatal,szerintem nalunk sokkal hatekonyabb lennenek,mint a Tischler fele jatekosok.De a Cseri,Molnar kettost is szivesen latnam,a volt jatekosainkrol (Koszta,Zsoter) nem is beszelve.

   1. Sajnos mi még a kieső csapatok játékosainak leigazolásában sem reménykedhetünk, mert ha ingyen igazolhatóvá válnak is, azért még igényeik vannak. Legfeljebb azok jöhetnek szóba, akiknek nem lehetnek nagy igényeik. Azok viszont olyanok is…
    Akiket felsoroltál, azok tényleg erősítést jelentenének, de semmi esély rájuk.

    1. Tamasra akkor lett volna a legnagyobb esely elhozni, amikor a Gyirmottal kiesett, Nemethnek meg juniusban jart volna le a szerzodese a Halinal, de majus kornyeken hosszabbitott.

   2. Közülük bármelyik jól jönne. Én még a Proszinak is “amnesztiát” adnék… :)
    Nem akarom bántani a Hefflert, de ajátéktudása alapján nemhogy a kezdőben, de még a keretbe sem lenne helye. Csak a hozzá állása üti meg a szintet (nálam), arról viszont néhányan példát vehetnének…

  3. Babatira nem lenne esély, benfentes információkból tudom,hogy havi 2 millió a fizetése.

 9. Sziasztok T. FórumTársak, Szép napot!

  Szombaton jön az utolsó őszi forduló, jönnek a lilák, vár Ránk a DERBY. Nekem a legfontosabb Mérkőzés már hosszú-hosszú évek, sőt évtizedek óta. Megméreti mind a két Csapatot, mind a két Tábort: ” Az Ultrák háborúja “… a szó legnemesebb értelmében, de tényleg! Számomra a Fradisták sosem képviselték Istenigazából az Ultras Világát, talán legközelebb a Stormy-Érában csípték el a fonalat…

  Szóval, visszatérve a témához, helyezéstől, gazdasági helyzettől, társadalmi megközelítéstől függetlenül a KISPEST-ÚJPEST a főváros igazi futball-ünnepe, összecsap Dél, és Észak-Pest krémje, Budapest gigászai találkoznak 90 percre, veretes a Névsor: Fogl testvérek, Zsengellér, Szusza Feri, Dunai II, Zámbó, Göröcs, Bene, Fazekas, Törő, Kardos, Kozma, Eszenyi, Kovács Ervin, Szlezák, Véber, Urbán Flóri, Szanyó, Sebők Vili, Herczeg, Dvéri, KovácsKokóZoli, etc… a Vendégek oldalán.
  Nálunk meg Eisenhoffer, Nemes, Olajkár, Bányai, Bozsik, Puskás, Kocsis Sanyi, Budai II, Czibor, Tichy, Kozma, Kocsis Lajos, Garaba, Gyimesi, Dajka, Nagy Anti, Sallai Sanyi, Détári, Kovács Kálmi, Pisont Pista, Illés, HamarPilu, Bárányos, Tóth Misi, etc…

  Megannyi legenda, ikon, bálvány párharcáról tudnánk ezer és ezer példát felidézni, megannyi mesés és varázslatos momentum, hihetetlen pillanatok jelennek meg. Számtalan meccs emléke válik élővé…Nos, jómagam mindig kimosom a cipőmet, bekészítem a táskába a legszebb sálam, kivasalom a legjobb-legmelegebb felsőm, a drapikat – ha kell – kitisztítom, olyan ez Nekem, mint Nagyapáink, Dédapáink templomjárása volt (lehetett) annó!

  Úgyhogy, Szombat Ünnepnap, ami a Magyar Bajnokságban adott és állandó konstans, ami nélkül nem is lenne Bajnokság: Következik a DERBY – KISPEST-ÚJPEST!!! U.V.B., Viola Agressione, Korps, Kaos, Fehér Front, Wizards, Panthers, Fidelity, stb. Náluk…
  Nálunk meg Ultra’ Red Boys, Ultras Getto, Mastiffs, Irriducibli, Corleone U.R.B., Szelídek, Guardia, City, Havanna, Szövetség, PUSKÁS ARMY…egymással szemben, kerül a tárába, megméreti maga-magát. Azonos hullámhossz, azonos elvek, elképzelések lila-fehér & vörös-fekete szemszögből. Ki lesz a Győztes? Ki lesz a jobb? Ki lesz a hangosabb? Ki a kitartóbb? Ki a hűségesebb? Számtalan és megannyi kérdés, amire CS.A.K. december 15.-én kapunk majd választ, ott és akkor!

  Gyertek ki a Stadionba, a Hungáriára, Vegyétek fel a legszebb Mezeteket, a legmelegebb Felsőtöket, a legjobb kabátotokat, a leggyönyörűbb sálatokat, mert jönnek a lilák, jön az Újpest, jön Zsótér Doni, Lukács Dani, Nálunk meg Boti utoljára játszhat jelen állás szerint szeretett KISPESTÉBEN, Novothny-Tischler párharcból ki kerül majd ki győztesen? Vignejevic utolsó mérkőzése lesz-e, vagy esetleg Suppittó búcsúja lesz a szombati? Litauszki vagy Kamber akarata érvényesül jobban? Grofó lehozza-e kapott gól nélkül? Stb-stb… Millió kérdés, a Válasz a Hidegkutiban, Szombat este 22 óra után kiderül!!!

  MINDEN KISPESTI, SZOMBATON DERBY, JÖN AZ ÚJPEST, IRÁNY A PÁLYA, SZEREZZÜK MEG KÖZÖSEN A CSAPATTAL AZT AZ ŐSZI BRONZÉRMET!!! CSAK A KISPEST!!!

  1. Ezt jó volt olvasni. Minden elismerésem a hozzáállásodért!

   1. Köszönöm szépen, Reményeim szerint a szombati KezdőCsapatunk is kivívja majd az Elismerést hozzáállásával, teljesítményével, akaratával!!! CS.A.K.! ;)

    1. Szép, de a fagyis részt nem igazán értettem… mi köze a Hooligan mozgalomnak az ULTRA -hoz???
     SEMMI.
     amúgy jóféle!!!

  2. Barcsak a csapat fele annyira lett volna szenvedelyes az elmult honapokban,mint amennyire legtobbszor a hozzaszolasaid azok!Joval tobb pontunk lenne!

   1. Még lehet, sosem késő! “…nincs végzet, CS.A.K. ha Magad is bevégzed…” :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.