Február 23-án Gyirmóton lesz a Honvéd-MTK!

Mert nem volt még precedens másra.

 • 2013.11.09. MTK – Honvéd @ régi Hidegkuti
 • 2014.08.16. MTK – Honvéd @ Felcsút
 • 2015.10.24. MTK – Honvéd @ Fáy utca
 • 2016.03.09. MTK – Honvéd @ Dunaújváros
 • 2017.05.13. Honvéd – MTK @ Bozsik
 • 2018.10.20. MTK – Honvéd @ új Hidegkuti
 • 2019.02.23. Honvéd – MTK @ Gyirmót

Ha jól számolom, akkor alig több, mint öt év alatt Gyirmót lesz a hetedik helyszín, ahol ez a két csapat megmérkőzik egymással. Lehetne valami road showt szervezni rá lassan, és levinni Egerszegre, Békéscsabára, Pécsre, vagy bárhová, ahol garantálják, hogy leglább 1000 néző összeverődik rá.

Apró megjegyzés // értem én, hogy ne illik a stadion gazdájának a saját otthonában idegenben játszania, de akkor 2015.12.05-én mégis mi volt az az MTK-Vasas a Fáyban? Fura, hogy két pesti csapat meccsét vidékre kell vinni, miközben Pesten se lennének rajta 1500-2000-nél többen. Így meg pláne.

Másik apró megjegyzés // Felcsúton pont szabad a pálya, de annyi gerinc legalább volt a klubban, hogy ott nem szeretnénk hazai lenni. A második legközelebbi NB I-re is hitelesített és aznap üres stadion pedig tényleg Gyirmót.

“Február 23-án Gyirmóton lesz a Honvéd-MTK!” bejegyzéshez 108 hozzászólás

 1. Istenem, ezt a faszságot. :D Nehogy már lássák a szurkolók. Hát hova vezetne az?

  1. Legalább szombaton lesz, és nem szerdán délután Dunaújvárosban úgy, hogy arról kedden este döntöttek.

   1. ” A második legközelebbi NB I-re is hitelesített és aznap üres stadion ”
    Siófok nem hitelesített vagy nem üres ?

 2. MTK-Honvéd lehetett az Új Hidegkútiban, a Honvéd-MTK miért nem? Magyarázzátok már meg légyszi. Végre lehetett volna teltház. Főleg, hogy az MTK-Honvéd után azt olvastam, hogy az MTK-sokat abszolút nem zavarta, ha a kispestiek a hazai szektorokba vettek jegyet. (utólag én is így döntöttem volna, mert a vendégeknek fenntartott csirkeketrecben elég nagy nyomor volt)

  1. csak hát volt már hasonló okból MTK-Vasas az Illovszkyban, Vasas-Újpest a Szuszában

  2. Ennek semmi értelme…gyakorlatilag mindkét csapat “otthon” játszik, ez kinek fájna? Miért kell eutazni egy olyan helyszínre, ami egyik félnek sem jó? A tisztelt “atyaúristen” döntéshozó uraknak kellene ezen elgondolkozni, hogy miért erőltetnek egy ilyen “szabályt” ami abszolút csapat és szurkolóellnes!

   1. Nem lenne sportszerű a Honvéd többi ellenfelével szemben. Ugyanis ők valóban idegenben játszanak amikor a Honvéd a pályaválasztó, míg az MTK hazai pályán játszana, amikor a Honvéd a pályaválasztó. Ezzel az MTK előnybe kerülne a többiekkel szemben, gyakorlatilag eggyel több hazai meccse lenne, és ez sokszor valóban számít.
    Persze Gyirmótnak én sem örülök, de a szabály érthető.

    1. Azért az nem lenne teljesen hazai pálya, mivel az MTK népes szurkolótábora kénytelen lenne beérni a vendégszektor befogadóképességével.

    2. Köszi a magyarázatot, ám a józan ész akkor sem ezt diktálná, hogy egy pesti rangadót csak emiatt vigyünk jó távolra vidékre. A többiek részéről pedig elég kicsinyes érvelés lenne, hogy pl. azért nem lettünk bajnokok, mert a csúnya MTK eggyel több hazait játszott. A három összecsapásos lebonyolításban ez amúgy is okafogyott…

    3. Mit szólsz hozzá hogy a Vidinek soha sem kellett máshová menni ha a felcsúttal játszott, ha otthon volt, ha nem? Miután felépült a Vidi stadion, megint szabályt módositott az MLSZ. Mindenki mehet összevissza

     1. Ha ez így volt (nem lepne meg, ismerve a fideszt), akkor nem volt sportszerű. Azért kíváncsi lennék a magyarázatára. Bár leginkább bosszant, de kissé szórakoztat is, amikor a NER magyarázza a bizonyítványát.

      1. A lényeget szerintem érted. Emlékszel néhány éve az MTK, Vasas, Újpest összevissza járták az országot (Dunaújváros, Kecskemét, tököm tudja), mikor azzal játszottak aki kölcsönadta a pályáját. Jó, megszoktuk, meg volt hozzá a töltelék duma.
       Majd eltelt egy kis idő és feltűnt senki nem vándorol sehová.
       Főleg a Vidi-Felcsút, Felcsút-Vidi vonatkozásában szúrt szemet, hogy lehet az, hogy a Videotonnak soha nem kell a halál faszára mennie, mindig Felcsúton játszhat, akkor cserél mecset amikor akar, olyan napon játszik amikor akar stb. Szóltam egy újságíró haveromnak járná körül a témát. Szart bele.
       Eltelt néhány hónap és olvasom, hogy Gyirmótra kell mennünk,mikor az MTK-val játszanánk, mert az MLSZ új szabályt hozott.
       Nagyon érdekes.
       Ezek szerint ez a 3. szabály a vizsgált időszakban.
       Volt az 1. amikor mindenki összevissza játszott. Ha ez maradt volna érvényben akkor a Vidinek is máshol kellett volna játszania a Felcsút elleni meccseit. De nem, ő mindig ott játszott. Tehát volt egy 2. szabály ami az utolsó 2-3 évben volt érvényben.
       Tehát felépült a Vidi stadion és megint életbe lépett az 1. szabály.
       További következtetéseket rád bízom.
       Az egyéb Vidivel kapcsolatos – akkor játszok amikor akarok, ott ahol akarok, azzal akivel akarok- szemétségeket, most nincs kedvem összeszedni.

       Üdv

       1. Előrebocsátom, hogy mérhetetlenül gyűlölöm a rendszert, amit Orbánék kitaláltak, hogy kiemelnek 2 (3) csapatot, és teletömik adófizetői pénzzel. De nem találtam az mlsz adatbankban olyan meccset, amikor a Videoton volt pályaválasztó, mégis Felcsúton fogadta a píefeléjt.
        2015 októberben még állt a régi Vidi stadion, ott is volt a meccsük. A 2015/16-os bajnokságban még kétszer találkoztak, mindkétszer a Felcsút volt a pályaválasztó.
        2016/17-ben a Felcsút az nb2-ben vitézkedett :), tehát nem játszottak egymással.
        2017/18-ban kétszer a Felcsút volt a pályaválasztó, egyszer pedig a Vidi, és ezt az utóbbi meccset az új MTK stadionban játszották.
        2018/19-ben egyszer a Felcsút volt a pályaválasztó, most hétvégén pedig a Vidi, de már az új stadionjukban volt a meccs.
        Szóval nem találtam az adatbankban annak nyomát, hogy a Vidi pályaválasztóként Felcsúton fogadta volna a névrablókat.
        Persze lehet, hogy csak ügyesen úgy intézték, hogy valahogy pont mindig kétszer a Felcsút legyen a pályaválasztó, és csak egyszer a Vidi. Sajnos nem tudom, mitől függ hogy ki játszik otthon kétszer. Az is érdekes, hogy idén, amikor már van Vidi stadion, kétszer lesz pályaválasztó a Vidi, és csak egyszer a Felcsút. De lehet, hogy ebben nincs semmi trükközés.
        Mondom, rühellem az egész bagázst, de ez így csak összeesküvés elmélet, ami nem viszi előre a dolgokat.
        A mi meccsünk esetében a legjobb lenne, amit valaki felvetett itt, hogy cseréljünk pályaválasztói jogot, és akkor már lenne szabad budapesti stadion.
        Ha mégsem alakul így, akkor pedig utazhatsz a KLTE busszal, biztos lesz.

        1. Megnéztem és igazad van. Egy elmélettel szegényebb vagyok. De akkor is kapják be a faszomat a tetves csaló férgek. És maradjon csak Bp.-en a bajnoki cím.
         Üdv

      2. U.I: Most látom, hogy 19.30-ra rakták a meccset, hát kérdem én, hogy a büdös picsába jöjjek Bivalybasznándról haza, miután vége a meccsnek?

 3. az aktuális témákhoz…a Temesvári történet folytatása megvolt már ?

  http://blog.footballfactor.hu/temesvari-attila-elso-napjai-chelseanel-exkluziv-interju/?fbclid=IwAR1SP2IxzCShqUrZMYlFF6MJ4-DP3UTFNnj_HnkJgi8_Kc1xD6XXD0rYVgk
  “Attila nyilatkozatából az is kiderült, hogy világklasszis játékosok is segítik a csapat felkészülését. Michael Essien például, aki két Premier League-t is nyert a Chelsevel, rendszerint részt vesz az U23-as csapat edzésein, főként a középpályásokkal foglalkozik és átveszi velük a technikai elemeket.

  „ Rendszeresen részt vesz az edzéseken, ma például egy csapatban voltam vele, neki passzolhattam fel a labdát, elég furcsa, de nagyon jó érzés– meséli Attila. – Rendkívül barátságos, a második edzésen már jött is oda hozzám köszönni és a nevemen szólított, nagyon jó érzés volt.””

  ui.
  egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt a gyereket nem lehetett felépíteni ebben a nyomorult mennyiben…!
  (Kamber mellé vagy idővel a helyére)
  persze egyszerűbb valami felnőtt hulladékot betenni, mint dolgozni 1 gyerekkel. :/
  de lehet h csak nem értem SA. fantasztikus koncepcióját…

  1. Azt el sem képzelitek, hogy egy srác is van a képben? És, ha ő menni akar, nyilván akar…, de tény, hogy az MTK megfuttatta ezt a Schafer gyereket… fel is ment az ára 1mil EUR-ra… .
   Kedves Kispest edzők, ott a példa, lehetne követni!

  2. Te azt gondolod, hogy ebben az Észak-Koreai clubmodellben számít bármit is az edző koncepcioja? :)

  3. Hova felépíteni?? 18 éves!!! Tavaly még azt írta valaki róla, hogy szerinte nem olyan ügyes… (Talán a Papp László volt)

 4. Teljesen mindegy mivel indokolják. Egy ilyen meccsre Budapesten kimegy mondjuk 2-3 ezer ember, jó esetben. Békésen megnézik, söröznek, hazamennek. Erre ezek leviszik Gyirmótra, hogy minél messzebb legyen a szurkolóktól. Röhej.

  1. Kedves MLSZ… miért nem tolnak még a meccs helyszínén 500 km-t… és játszhatunk a Bayern előtt!

  1. Áhh, esélytelen.. Videoton – Felcsút – Eszék – Ferencváros, esetleg DAC.

   Ezek vannak most, így működik az együttműködés.

   1. a fagyi kezdőcsapata előbb-utóbb 7 légiósból és 4 MFA növendékből fog állni.

  2. Őszintén remélem az ő érdekében, hogy nem jön haza. Se hozzánk, se a Fradi-Vidi-Felcsút trióhoz. Neki egyértelműen egy nyugati nevelőegyesület kellene, ahol a kisebb elvárásoknak – Ajax nagy falatnak bizonyult – meg tudna felelni.

 5. Kérdezem a jól értesülteket, hogy HOL a büdös fenébe jelentették be AZ ÚJ TULAJDONOST???

  Csak mert lemaradtam róla…
  Habár már egy éve dobják be valakik állandóan, hogy jön a VéghGábor-konzorciumcsoport-AndyVajna-SzíjjLászló-RomanAbramovics-MÉszárosLőrinc-Garancsi-Szíjártó és Hemingway márcsak hazudozik..
  Ilyenkor miért nem vállalja a sunyija, hogy tavaly itt esküvel fogadták egyen-ketten, hogy új tulaj jön?

  Ha meg egyesek szerint Hemingway ennyire dőzsöl az állami pénzesőben, meg a játékosook eladásában, akkor miért nem állnak sorban a vásárlók, ha ez ilyen tuti biznisz?? Érdekes…

  És én még vártam, hogy év elején bejelentik, mert elhittem ezeket.. Nesze neked, olyan egyszerű, tuti infók nélküli szurkoló, mint én

  1. Nem egy, jóval több éve vannak ilyen hírek és/vagy pletykák. A helyükön kell kezelni őket. Nem hinném, hogy szurkoló merő rosszindulatból kitalálna és terjesztene ilyesmit, valszeg előfordulnak olyanok, amiket üzletileg érdekeltek dobnak be, és olyanok is, amiknek van vmennyi alapjuk. Biztosat szerintem maga Hemingway se tud. Mellesleg anno az ő érkezését se hitték el sokan, amikor több mint egy évig húzódott, hogy nyélbe üsse Pinivel.
   Az általad írtak közül szerintem az a legtutibb, hogy de bizony sorban állnak nála, vagy legalábbis időről időre vannak érdeklődők, mert jelen körülmények között ez “biznisz”. Neki is az, ezért gondolom, megkéri az árát. Az is évek óta visszatérő pletyka, hogy az akadémiát megtartaná, ha tényleg így van, ez is vitás kérdés lehet a vevőknek.

   1. Párra emlékszem, hogy tuti infóként lebegtették meg az egészet, ehhez képest most már február van és Hemingwayen nagyon nem látni, hogy átadta volna valakinek az egészen – azt viszont igen, hogy nagyon átadná már.
    Érdeklődők mindig vannak mindenre, az teljesen más kategória, mint az, akiből az új tulajdonos lesz. Viszont egy Garancsi a zsebéből elődob annyi összeget bőven, hogy felvásárolja ezt a klubot, akadémiástul, takarítónőstül. Szóval az ilyennél az egész a szándékon múlik..

    1. Szerintem ezek a figurák – ahogy nem maguknak köszönhetik a vagyonukat – nem is maguk döntenek, mikor/hogyan/mennyiért/hova mennek tulajnak.

    2. Még valami, annak apropóján, amit most a Lanzafame-eladásról mondott (megmondta mennyiért adná el, előbb dobtak egy hátast a zöldek, aztán visszahívták, hogy oké). Szerintem a klubbal is így van, csak az nyilván minden téren nagyobb volumenű üzlet.
     Neki aztán rohadtul nem sürgős eladni, jól elvan, szereti csinálni, meg is éri, és csak akkor passzolja el, ha úgy lesz minden, ahogy ő elképzeli. Előbb-utóbb valamelyik úgyis visszahívja azzal, hogy oké, mint Lanza esetében.

  2. Mindenhol több a fizu mint itt.A földből kinőtt csapatok komoly légiós és hazai játékosokat igazolnak.Ózönlik a szponzorpénz és ezerrel dübörög a football business.Az örök x-s lilák millio €~ert dobaljàk a jàtekosokat.Csak és kizárólag itt nincs semmi! Ki a felelős? ! Az nb1.hu a szőlősi, a viktor, a Supi meg a fasz tudja még ki, akik itt állandóan felmerülnek?!Hàt kurvàra nem. Ami nálunk megy, az már röhej. És egyben értelme sincs. Mi regen 10-15-en mentünk mecre.Ma már úgy sem megyünk ha vip jegyúnk van.

   1. Bhazz.. Most ennek mi a büdös köze volt ehhez a kommenthez?? :D :-)
    Én azt firtattam, hogy jöttek a tuti infók, de nem egy, hanem vagy hat, vagy hét alkalommal, hogy na most aztán már tuti, tényleg, már a kapuban állnak az új tulajdonosok, Hemi már szedi a papírjait, a könyvelők kezei alatt ég a munka, hogy összekészítsék eladásra a számviteli anyagokat…
    ..aztán a nagy büdös semmi.
    amúgy baromira nincsen pénz sok helyen, lásd Vasas, Újpestet az utált belga tartja fent, Diósgyőrnek gyengébb a kerete, pedig több szurkolója van, Haladás nagyon megcsúszott, az olyan hagyományos végvárak, mint Pécs, Győr, Nyíregyháza, meg egyelőre sehol sincs. Zalaegerszeg jön fel valószínű, de ott is elvtárs van.

    1. Nyugodj meg, kommentzsaru.Lehet hogy ahhoz semmi, de ide szúrtam be.Most akkor mi van?:)

     1. nEM rosszindulatból írtam bakker, ott van a szmájli a végén. Neked rosszkedved van ma, vagy mi?
      Azt firtattam csak, hogy csomó tuti infót bedobnak ide, meg más helyekre is emberek, aztán az ember számít rá, de semmi.. Nem értem, mi értelme van szivatni a másikat.

     2. Akkor fordulj orvoshoz ha baj van. Régóta ajànlom. Kitűnő szakemberek állnak rendelkezésedre különböző idegosztàlyokon.

 6. Meg kellene cserélni a pályaválasztói jogot a májusi MTK-Honvéd meccsel. Addigra elkészülne a Vasas pálya is + akkor lehetne akár Újpesten is a meccs. Nem értem miért nem a szurkolók az elsők!!

 7. Kérdés: Miért van fent a születésnaposaink között jobboldalt a blogon a Christian Derflinger??
  Ő a Bayern B csapatába játszott és marha jó játékos nb1 szinten, kb. örülhetnénk, ha lett volna ilyen focistánk.

 8. ez a köcsögszájú Szöllősi azon van, hogy kinyírják a szabad sajtót, különböző “álszakmai kritériumokkal” körülvéve
  a sportújságírói akreditációt…
  Nyilván a saját orgánumait akarja pozícióba hozni ezzel…

 9. Mennyi esélyt adtok Schön visszahozatalára?
  A Fradi Szerető után nem fogja leigazolni, mert hasonló poszton játszanak, de a Vidi biztos elgondolkodik rajta, ahogy a Fölcsút is.
  Amúgy kíváncsi vagyok, mi lehetett a háttérben, nem bontanak fel szerződést csak így egy 18 évessel, akit másfél éve még kirobbanó tehetségek között emlegettek.

 10. Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az a fiatal, akinek Supka lehetőséget ad majd a Fradi ellen, mint azt említette..

  1. Meglepetésre: Szendrei!
   Őt dobta be a leghamarabb az edzőmeccseken és kiemelte a táborban, az mondjuk elég merész húzás lenne, ha rögtön kezdő lenne…

   1. Igen, hétfőn is őt említette, mint a felkészülés alatt bevált arcot.

  2. Hát ha Temesvári nem hagyta volna ki kb az egész edzőtábort, akkor rá szavaznék. Így elképzelhető, ha Nagy Geri még nincs olyan állapotban, akkor Szendreit tudom ott elképzelni helyette. Őt elég sokat dícsérte mostanában.

 11. Jó 8!
  Akkor már CS.A.K. 3 nap, íme a Bronzérmet érdemlő Derby, a TOP 3.:

  ” Igen, ma valóban leszurkoltak minket a Kispestiek, nagyon jók voltak! Nekem nagyon tetszett amit műveltek. Aki eljött tőlük, az mind szurkolt, hangosak voltak és változatosak, ráadásul megállás nélkül! A mi szurkolásunk ellenben szerintem elég gyenge. Amellett, hogy nem túl változatos, tényleg csak a kapu mögötti rész alsó fele szurkol, a felső rész meg bambul. Azok csak akkor szólalnak meg, amikor cigányoznak, meg fszopó újpesteznek. A kézilabdán ellenben királyok vagyunk!!! ”

  forrás: magyarfutball.hu // index fórum, 2001

  Az akkori fradi: Szűcs Laller – Hrutka – Dragóner (exKispest) – Balog Zoli (exBCsaba) – Pinte (felvidéki Magyar, DAC nevelés) – Csiszár (exSopron) – Gera (exPMSC) –
  Vén Gabi (exVác) – Keller Jocó (exNAGYKANIZSA) – Tóth Misink (exKispest) – Alex Arruda. A veretes cserepad: Lipcsei (exBarcika) – Schultz Levi (exSzeged) – Gyepes ” folytassa ” Gábor. Két darab idegenlégiós, Tisztán saját nevelésű sasfióka: 3 fő. Kispestről ” lopott ” vett játékos(ok): Dragóner és Tóth Misi! Fájó pont mind a mai napig – amit a későbbi Hrutka // Vén Gabi // Keller // Schultz Levi – pack sem tudott feledtetni… De aznap este miénk volt a Város, és tényleg lesz@pott a Ferencváros!!!
  Micsoda komoly mezszponzoraink voltak, Te Jó Isten! ;)
  Azóta eltelt majd’ 18 év! Szinte minden megváltozott, DE A KISPEST ÉL, azóta is!!!
  Most is ott a helyünk, hááát gyerünk, Támadás! ” Erő a lábban, Érzés a Szívben! “

  1. Úgy látom teli voltunk japán idegenlégióssal, mindenkit Toshiba-nak hívtak

  1. Szendrei kezdő lesz!!
   (na ennyit arról, hogy Supka nem szereti a fiatalokat.. )

   1. ez még egyelőre jövő idő, nyugtával dícsérjük a napot. :)
    az eddigi ténykedése során inkább hoztunk béna légiósokat (vagy sérült, beteg magyarokat), mint h betett volna 20 percekre fiatalokat, hogy lássuk, mit mutatnak meccs közegben!
    persze, az sem biztos, hogy Szendrei egyből be fog válni, de ha nem szokják a közeget, akkor sosem lépünk 1ről kettőre…

   2. Vagy az öreg megy, vagy mi megyünk a süllyesztőbe.Hàt ennyi.

   3. Van valami dedikalt cuccod Öcsi bàtól?Ha nincs,lehet hogy nézek neked valamit .

  2. Azt sem tartom kizártnak, hogy a sok sérült miatt Szendrei és Temesvári is játszani fog, vagy épp Cipf beáll valamennyi időre :)

  1. legalább nem norbizta le Tibort, mint Heffler bemutatásánál :)

   1. kíváncsi vagyok, ha esetleg elmegy Filip, végre le tudják-e írni helyesen a nevét…így utoljára :)

  2. Szerintem már megbeszélték a játékossal, hogy az Ő megszólítása pedig: Hemi- az egyszerűség kedvéért.

  3. Szerintem teljesen rendben van, ha a másik fél is érti a poént, bár ezt mondjuk most pont nem tudjuk megállapítani, mert nyilván magyarul az egész mondatot nem értette szegény. :)

  4. Én – Náív örök Optimista – már-már azt hittem kölcsönvettük az Orbán Vilmost a tavalyi “forrásainkból”…! 😅

  5. Kambert Gyurinak hívják, Youlát Gyulának, mi ezzel a baj? :)

 12. Sziasztok!
  Úgy néz ki, hogy kocsival érek csak ki a meccsre holnap.
  Tud valaki tippet adni arra, hogy hol célszerű parkolni a vendégszektor környékén, úgy, hogy egybe is maradjon a kocsim? Van valakinek ebben tapasztalata?
  Köszi!

  1. Első blikkre a Népliget szélén lévő parkolót ajánlanám, sálat, kiszászlót, vörös-fekete Hemiszobrot ne hagyd látható helyen! Ciao! 😎

  2. Én a Vágóhíd utcában szoktam parkolni. Fradista kollégák ajánlották, ők is ott szoktak. Tehát azért óvatosan a sálakkal, miegymással, ahogy Czibulyás kolléga is javasolta.

  3. Egy metrómegállónyi séta kb. és déli irányba van, de a Meki parkolónál vagy az Ecseri úti metró megállónál mindig van hely. Válogatott meccsek esetén én mindig ott szoktam parkírozni:)

 13. Nem akarok károgni, de nem látom azt az összeállítást amelyik meg tudná leckéztetné a hétvégén spenótékat.

  1. sajnos, necces…a tények makacs dolgok. :/
   egy esélyünk van :ha lenne 1 jó taktika és mindenki 100%ot tudna nyújtani…szóval necces :)

   ui.
   Gróf- King, Kamber, Bobál, Baráth, Holender- Nagy, Vadócz, Gazdi – Eppel, N’Gog…
   vajon mennyibe került volna megtartani/összeszedni 1 ilyen csapatot ?
   1 ilyen kezdővel, asszem kevésbé kéne stresszelni spenóték miatt…

  2. Bízzunk a statisztikában! Február 2.-án régen veszítettünk bajnokit (ha vesztettünk egyáltalán).

 14. Temesvári: “az ottani 18-19 évesek nagyjából hasonló iramban játszanak, mint nálunk a felnőttek”

  Végül nem vették meg a srácot…

   1. Lehet nem fizettek de azért tudják kifizetni az extrém magas bérét mert az állam önti a lét….. Kb 20-25 misit kap majd havonta

  1. a legnagyobb fogásuk… :/
   kb mint Lanza a TOPon, csak kicsit még jobb…baxa +.

  2. Azt rebesgetik, hogy ingyen, de a hó elején fizuosztáskor valószínűleg előbb áll a sorban Lanzánál.
   Emellett kezdhet aggódni az olasz a helyéért.

   1. Azt gondolom, hogy ha Rebrov van mar az elözö bajnoksag vegetöl, akkor Lanzafame nem szerzödik a fradiba….meglepödnek, ha nem adnak el a nyaron…

   2. Most komolyan! Kezdhet aggódni?! Ne vicceljünk már.Csak a Dibusznak biztosabb a helyzete, de csak azért, mert ő kapus.

  3. Te se vagy kicsit demagóg… az értéke 3mil… nem az ára. Bocs!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.