Napikispest 2019.01.31.

 • Holcsika // nevét bedobták, mint a DAC (Dunaszerdahely) egyik lehetséges igazolását – akár már most tavaszra! (via csakfoci)
 • Szurkolói kártya és névre szóló jegyek // hurrá, a Honvéd egyértelműen kifarol a hülyeség mögül, és véget vet a névre szóló jegyek korszakának. Kivéve a kiemelt meccseken, amiből azért – vélhetően – nekünk elég sok lesz. (via honvedfc.hu)
  • cserébe online is(!!!) lehet majd csak úgy jegyet venni, mindenféle hülye adat megadása nélkül.
 • KLTE // elkészültek a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesület tagsági kártyái. Az éves tagdíj 6000 forint, amit a KLTE programokra, a Futball Házra, valamint további jóságokra fordít majd, ahogy eddig is.
  • beszerezhető minden hétfő és csütörtök délután a Futball Házban.
  • a 26-os sorszámot már lestipistopiztam!

“Napikispest 2019.01.31.” bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. Ha tavaszra már vinni akarják, akkor még MA van idejük kivásárolni

  1. Ha ma már viszik, kivàsàrlàsról akkor sem beszelhetunk, ezek nem hülyék. Gombozàsról esetleg. Újabb pazar üzlet elé nézünk.

   1. Én csak próbálok optimista maradni :) például olyan szempontból, hogy akkor inkább most vigyék, mint nyáron ingyen, most Májert úgysem sikerült sehova elpasszolni, így legalább egy hely felszabadulna neki. Bírom Holendert, de pénzt kapni érte így vagy úgy még mindig jobb lenne, mint ingyen :)

    1. Jaja.Az eladási árakból bejövő lóvékat mindig visszaforgatja.Főleg jàtékosokba.:)

   2. Bocsánat, most utánanéztem és február 14 éjfélig van a magyar átigazolási időszak úgyhogy még az is lehet hogy február elején elviszik

    1. a DAC-nál a szlovák piac zárása számít, ami ha jól láttam, február 21.

 2. Lehet Hemingway talált a költségvetésen egy újabb betömendő lyukat, amit pont Holender eladásával lehetne betömni…aztán két hét múlva jön egy 2012/2013 idénybe az Arsenalban 5 mérkőzést játszó, de azóta a belga másodosztályig lesüllyedt egykori tehetség, és meg van oldva minden probléma…

  1. :-) Àllítsd össze azt a költségvetést akkor te, tartok töle, hogy bár MOn nettó passzívumot nem lehet örökölni, még az ük-ükunokád is Londonban fog mosogatni, hogy a hátrahagyott adósságokat törlessze :-)
   Viccet félretéve szélsõhátvédként hiányzik majd, elõl Májert szívesebben látnám már a csapatban, többet látok benne.
   Amúgy nyílván Holender akar menni.

   1. Én nagyon kedvelem Filipet… és főleg elől! Sajna mindíg a szélső poziciója alapján itélik meg itt… te is!
    Idén kapott először lehetőséget elől, szvsz. a leglátványosabb futballra képes játékosunkra mondtál áment.
    Májer egyelőre ígéret kategória. Filip a jelen!

    1. Az igaz, hogy Mâjernek még realizálni kell a tehetségét.
     Holenderrel nincs mit tenni, œ lépni akar, legalább folyik kis píz

   2. Cinikus hozzászólásnak szántam, ismerve Hemingway magyarázatait arra, hogy minőségi játékost miért nem minőségi játékossal pótolunk….

 3. “A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a február 23-i Budapest Honvéd–MTK Budapest NB I-es bajnoki mérkőzésnek a gyirmóti Alcufer Stadion ad otthont.” – NSO

   1. Szerintem legyen inkább másnap az Arsenal-Southampton meccs előtt az Emirates-ben, hadd lássanak végre igazi focit szerencsétlen angol Ágyúsok-szurkolótársaim… Attól úgysem kell tartani, hogy tönkretennénk a gyepet.

 4. Sok sikert Filip! DAC jó hely lenne neki, és egy kevés pénz is jönne a transzferből.

  1. Te kapod a pénzt, vagy a Gyuri bácsi vissza forgatja a szurkolók közé, vagy tényleg miért öröm, ha pénz áll a vén ember kezéhez???

   1. Kedves Viktor! Rövid válaszom: Nem, nem és nem. Kicsit bővebben: Azt gondolom, hogy szeretett klubom nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ha van rá lehetőség, akkor ne pénzért engedje el a játékosait. Ugyanis, ha Filip nem most megy, akkor nyáron, és abból egy fityinget sem kap a klub. Nem a tulajdonos, hanem a klub érdekeit nézem, és ha van minimális esély arra, hogy ez a pénz a klubba lesz visszaforgatva, és nem Hemi nyaral egyet belőle a Maldív-szigeteken, akkor támogatom, ha egy biztosan távozó játékos nem ingyen vált csapatot.

 5. Mert tegnap kimaradt – Részemről – hogy már CS.A.K. 4 nap szombatig, … ” hát akkor, tessék…”: André Alves apropóján Ő is simán beférne még a légiós All Star Teambe!!! Léderer Ákos és Kálmán ” már itt is agyonalázta ” a ződeket!!! ;) XDDDDD

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.