Hemingway búcsúvlogja

A vajszínű öltönytől a taxis bőrkabátig.

Érdemes megfigyelni, hogy még mindig többes szám első személyben beszél a Honvédról. Szurkolónk lett. Ha mást nem, azt elértük, hogy eggyel többen lettünk.


képernyőkép: digisport.hu

Amúgy az megvan, hogy a Digisport oldalán, a vlog leadjében az jelent meg, hgoy 8 millió euróért adta el a klubot? Kapaszkodónak nem rossz szám.

“Hemingway búcsúvlogja” bejegyzéshez 159 hozzászólás

  1. Nem panaszkodhatunk, ha a valojaban a leggazdagabb magyare lesz a klub. Sot, be kell valljam, igazabol mindig is szimpatikus volt nekem ez a tehetseges vallalkozo!

  2. Érdekes lenne,de én nem bánnám. Lenne erő a klub mögött. Mészáros mellett meg ott van Viktor is és ez tudjuk mit hozhat jó esetben(meg azt is,h mit rossz esetben).
   A Budapest Honvéd név náluk is márkanév,ami Európában is jól csenghet.
   Én ha az ő fejükkel gondolkodnék,egy atomcsapatot építenék.

 1. Az alábbiakból az derül ki – megint – hogy bármi történik, abban rögtön megtaláljuk a rosszat. Hemit az esetek döntő többségében kritizálta mindenki. Most mindenki őt magasztalja, és biztos benne, hogy csak rosszabb jöhet. Legyünk már türelmesebbek és pozitívabbak! Szétszedte több kommentelő a tulaj képviselőjének beszédét. Nem neki kell lelkesítő beszédet tartania, hanem a mindenkori edzőnek. Várjuk ki a végét, kár előre sopánkodni mindenen… Reméljük, jobb anyagi háttér lesz és ésszerű vezetés, ennyi elég, és akkor nincs miért károgni előre.

 2. Sziasztok, elmondanám én is a véleményemet a búcsúzással kapcsolatban.
  1) Jópofa volt Hemi búcsú-meetingje. A fizetéses önirónia végképp :D
  2) Ha Gács Pali tényleg marad, az nagyon jó hír, szerintem.

  3) Lóránth Úr beszéde szana-szét lett vágva, úgyhogy semmilyen következtetést nem lehet levonni belőle. Én úgy éreztem, hogy neki is furcsa még a dolog, bele kell jönnie. Semmi rosszat nem mondott. Jelezte, hogy az állandóság híve, de azért bizonyos változások lesznek, tervez igazolásokat (mi mást tervezne). Kivetnivalót a stílusában sem találtam, a testbeszéde nem fölényességet sugároz. Ismerek pl. olyan vezető beosztású embert, aki egyébként teljesen normális főnök, és jó szakember, ha több ember előtt beszél, akkor mégis hasonló gesztusokat tesz, mint Lóránth a videóban.

  4) Tetszett, hogy kiemelte a mentalitás fontosságát, és, hogy elhagyta a száját az, hogy “Csak a Kispest”. Remélem, hogy ez nem csak az “arculat” része.

  5) Ellenben Bozó infostart-os nyilatkozata nem tetszik. Az már az igazi, tipikus ködösítő f.szság. Példák:
  “a jó sors összehozott minket Hemingway úrral”
  “nekünk is vannak forrásaink, szükség szerint be fogjuk csatornázni a klubba.”
  “a mi hozzáadott értékünk épp az, hogy a csapat meglévő értékeit hogyan tudjuk értékesíteni a piacon.”

  6) Kis idő múlva már látni fogjuk, hogy mi is körvonalazódik. Most az átmeneti bizonytalanság ideje van, így természetes, hogy félünk az új tulajtól, miközben Hemit piedesztálra emeljük, de felesleges egyelőre ellenséget kreálni.

  7) Szerethető, mindent beleadó, fiatal magyarokra építő Kispestet kívánok magunknak. Nekem a helyezés – amíg nem esünk ki – mindegy. Legyenek jó meccseink, üssük meg a ződeket meg a lilákat, legyen hangulat és küzdjenek a srácok, ennyi.

 3. Ezt Remélem az első mííítingen kivágják a picsába!!! CS.A.K. kivártam!!! ;) XD

  és a beszt of:

  Pascal Borel: Egy év kényszerszünet után került Kispestre, ahol érdekes módon a 8-as számú mezt viselte – pontosan ennyi meccs jutott neki az NB I-ben is, egy korábbi Werder Bremen-kapustól mindenki többet várt.

  Claudiu Pascariu: Egy élvonalbeli mérkőzést élt meg Honvéd-mezben a román védő.

  Dino Skvorc: Többszörös horvát utánpótlás-válogatottként, érkezett tavaly nyáron, de a Vidi elleni, komikus, pókfocis bakijával (gól is lett belőle), majd az Újpest elleni piros lapjával “kijátszotta magát” a csapatból.

  Akeem Latifu: A nigériai válogatott 4 hónappal az érkezése után fegyelmi okok miatt, rendkívüli felmondással távozott. Ennek hátterében sajtóhírek szerint az állt, hogy az egyik edzésen lefejelte csapattársát, Lanzafamét…

  Jean-Pierre Morgan: A francia negyedosztályból igazolt balbekket már az első edzőmeccseken kiröhögték a szurkolók, végül 4 élvonalbeli találkozó és 4 hónap után, dicstelenül távozott.

  Henry Etiosa Odia: Mély nyomot nem hagyott senkiben a nigériai védekező középpályás távozása, erejét jól jelzi, hogy ma a BLASZ-ban játszik.

  Andrea Mancini: Tényleg nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A nagynevű édesapa nyomdokaiba máig nem tudott elérni a támadó középpályás, és már Kispesten is látszott, miért. Elsősorban apja (és annak Fabio Cordella sportigazgatóhoz fűződő barátsága) okán került a Honvédhoz, hogy aztán 13 NB I-es meccsén szinte észrevétlen maradjon a pályán.

  Dark Kabangu: Érkezése után pár héttel kiderült, hogy TBC-s, féléves kihagyás után pedig az derült ki, szervezete “nem bírta a nagyobb terhelést”. A tulajdonos végig egyfajta titkos fegyverként beszélt róla, aki majd felgyógyulása után ontja a gólokat. Két és fél év alatt végül 12 NB I-es meccs jutott neki.

  Lucas Ontivero: “2 millió eurós játékost igazolt a Honvéd” – szóltak a hírek a Galatasaraytól kölcsönvett, akkor 20 éves argentin szélsőről, aki piaci értékével rögtön dobogós lett az NB I-ben. Ezek után összesen egyszer játszott az élvonalban – eleve sérülten érkezett Kispestre….

  Toe Sunnyboy Joel: A legendák szerint az első időszakában még az alapvonal pontos jelentésével sem volt teljesen tisztában. A George Weah-t mentorának tudó korosztályos válogatott libériai támadónak egyetlen meccs sem jutott az első csapatban másfél év alatt, a címlapokra azzal tudott kerülni, hogy megtámadták és megverték a 42-es villamoson. Manapság ő is a BLASZ-ban szereplő Internationale CDF játékosa.

  Donato Bottone: A Honvéd 2012 decemberében jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott vele. Ami mindezt érdekessé teszi, az az, hogy a Juventusnál nevelkedett csatár alig 20 nappal korábban érkezett csak a klubhoz, és az első csapatban csak egyszer lépett pályára…

 4. Szijjártó strómanként mennyire lehet sikeres majd a Honvéd ebben a rendszerben és a rendszer bukása után?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.