Napikispest 2019.04.10.

Supka Attila vezetőedző (Budapest Honvéd), mert a mérkőzés lefújása után az öltöző folyosón a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, továbbá 300.000 Ft pénzbüntetésben is részesült.

mlsz.hu

Mondjuk Supiból pont nem nézném ki, hogy a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt, azonban ha valóban így történt, akkor: hősöm, és nagyjából a közös véleményünket fejezte ki.

“Napikispest 2019.04.10.” bejegyzéshez 215 hozzászólás

 1. Ha valóban beszólt a játékvezetőknek, akkor minimum két méterrel nőtt nálam Supka ázsiója (még a büntijébe is beszállnék!).

  Nem a jóistenek vezetik a mérkőzéseket, hogy ne lehessen véleményt mondani a tevékenységükről, márpedig úgy néz ki, hogy az MLSZ ilyen vonatkozásban egyértelműen terrorizálja az edzőket! (A mérkőzések utáni edzői nyilatkozatok alapján ez egyértelmű!!!!) Még a királyi TV Gól c. műsorában is beszüntették a játékvezetők tevékenységének az értékelését. Nyilván nem véletlenül!!!!!!!

  Ráadásul amilyen gyalázatosan vezette Vad II a Fideszoton elleni mérkőzést, azért minimum 3-4 hétig “pihentetni” kellene!!! Ám mivel általános a “félrefújás” nem maradna magyar spori a hétvégi meccsekre. (Talán jobb is lenne, ha külföldiek fújnának a NERbírók helyett.)

 2. NB1.hu írja:

  “Horváth Ferenc vezetőedzőnek viszont lejár a szerződése a bajnokság végén, sokan tudni vélik, hogy a szakember Kispesten folytatja majd a pályafutását, akárcsak Szamosi Tamás pályaedző és Borsos Vilmos kapusedző.”

  1. volt olyan csapata ami jol szerepelt? Ferike fiatal kora ellenere mar bejarta a fel orszagot es sehol sem alkotott maradandot, sehol sem töltötte ki a szerzödeset… .epitett valaha sz@rbol varat? az igazsag az, hogy nem tudok magyar edzöt jo szivvel ajanlani. Pisonttal probalkoznek, esetleg Dajkaval. de ha lehet akkor inkabb en is egy feltörekvö olasz edzöben gondolkodnek, mint Dolcetti vagy Rossi volt… Amugy Supkat is kedvelem es lehet, hogy ha jobb anyagot kapna akkor többet tudna kihozni….

   1. Ha már magyar, akkor csak kispesti kötődésűt! Dajka, vagy Csertői!

    1. Csertöi nem lett kispesti kötödesü mert nalunk törtek el a labat….egyebkent egyetertek

      1. nalunk töltött egy szezont amikor mar senkinek sem kellett, ha igy szamolnank akkor 30 000 kispesti kötödesü jatekoks lenne, nalam magasabb a lec

         1. Kint voltam. Előttem történt… És akkor is már leszarták a bírók szeretett csapatunkat. Amíg nem szóltak neki, hogy spori, nem szimulál, simán hagyta menni a játékot…

          1. felre ne erts, en is kedveltem, es nagyon sajnaltam amikor az a szörnyü dolog törtent vele, de attol meg nekem több kell, hogy kispesti kötödesünek nevezzem. Keller Jozsit sem tartom annak pedig ö olyat is tett a klubert amit sok honved neveles nem tett volna meg, amikor a masod osztalyban voltunk…(ti. tavaszra elfogytunk, es csak bajosan tudtunk volna kiallni nelküle, de Ö mar januartol a fratyinal volt edzö, ennek ellenere jött segiteni, mert meg volt ervenyes hozzank szolo jatekengedelye, siman mondhatott volna nemet is) ezek a gesztusok szamomra sokkal többet jelentenek….

      1. viszont Supka eltöltött elötte 8 evet a Honved utanpotlasaban, vegigjarva a szamarletrat, mielött azt az 1 merközeset lejatszotta nalunk….ezert is mondom, hogy a kötödest nem lehet merni CSAK az nb1-es merközesek szamaval….

  2. Horváth “kokós” Feri, Pinyő, és hasonló hatalmas tehetségek a klub közelébe ne merjenek kerülni, ha lehetséges ezt kérni az új vezetéstől. Az új vezetés legyen szíves csapatként összhangban működni mindenkivel, aki Honvédos, mert nem hiányzik a lekezelő, minden tájékoztatást mellőző “azt csinálok, amit akarok” hozzáállás. Köszönöm szépen.

 3. Remélem, ez a Horváth Ferenc -sztori vicc, mert kinyírok mindenkit egy kaszával a főépületben.

  1. 1. Kispesti nevelés
   2. Idáig csak kiesőjelölteknél volt, kvázi tűzoltási,
   3. Csak a Kecsónál volt több mint egy szezont.

   Én ezáltal nem tudom igazán megítélni képességeit! Supka jobb???

   Egyetértünk, hogy Olasz, de fürödtünk már mi be Vérhúddal is.

   1. Supka sokkal jobb, intelligensebb ember és felkészültebb edző.
    Supka benttartott egy Békéscsabát, Horváth kiesett egy Balmazzal.

    Plusz Horváth Feri nem az a személy, akire a fiatalok példaképként tudnának feltekinteni.

    1. Példaképként? Mert Supkára igen? Láttad te játszani? Naugye. Én sem, pedig 39 vagyok. Ellenben sok kortársát igen, és Férfire nagyon is emlékszem, bár tény fehérvàriként… Takács Lajos ékpárjsként… Baszki de jók voltak!

     1. Kit érdekel, hogy milyen volt játékosként? Maradona is jó volt, de edzőként még u2 -be sem lenne jó.

      1. Egyszóval mint száz, én nem látok ekkora problémát ebben a dologban. Szóvivője már más tészta… Na őt NEM…

     2. Megnyugtatlak, ha öregebb lennél, “játszani” akkor sem láttad vollna… A HF egy erénye volt, vidit a későbbi csapataival általában megtréfálta. Sajnos nekunk a döntő óta 1x sem sikerült…

   2. Nem a kedvencem nekem sem, azért az ETO-t és a Videotont nem nevezném kieső csapatnak, mindkettővel ezüstérmet nyert.

    És nagyon trendi beleillik a NER imázsba

   3. Supi 23 ev alatt 10 klub, több helyre visszahivtak. Horvath 9 ev alatt 10 klub, sehova sem hivtak vissza

    1. Ez még semmit nem jelent. Supi meghunyászkodó, míg Feri szókimondó.

     1. De direkt hatványozod a hülyeségeidet??
      Supka karrierje úgy indult, hogy önként felállta a Debrecen edzői székéből, miután nem tetszett neki Szima sértődött nyilatkozata.
      Szintén önként állt fel tőlünk, ő jött el a ZTE-től, konfliktusa volt a Matyi Dezsővel, beszólt a soproniaknak is..
      Nem akarlak megbántani,de olyan magabiztosan és kioktatóan írsz hihetetlen csacsiságokat, hogy időnként fizikai fájdalmat okoz az olvasónak.

      1. Ezt a demagóg dumát, csak azért csacsiság, mert nem értek veled egyet!
       Szarok rá, hogy Debrecenben mi történt.
       Tény, hogy a bajnokcsapata alapjait Szentes rakta le, ez tény. Azt a Bcsabai időszakát leszámítva én semmi, de semmi kimagaslót nem látok Supiban.
       Olyan taktikai bénázásai vannak hétről hétre, hónapról hónapra, hogy az eszem megáll.
       És igen Supi meghunyászkodó, ezért kerüli a konfliktust a kenyéradóval, míg Feri kimondja hétről hétre amit gondol, és igen nálam a Frankó sokkal tutibb, mint a megvoltak a lehetőségeink, igaz, hogy kapura lövésünk nem volt, de szerencsénk se…

     2. ez szerintem eleg sokat jelent, mert eredmenyek is jöttek vele….

   4. Supi bentartotta a Békéscsabát az nb1ben, a Sopront sokáig az nb2ben úgy, hogy miután eljött onnan, rögtön tök utolsó lett a Sopron.

    1. Ugye emlékszik itt mindenki, hogy a Vidi soha nem volt élcsapat. Amikor Feri ott volt, akkor se… az nem a mai molfaszomvidi volt.

 4. Állítólag ezt mondta neki szinte magából kikelve: “De hát spori, pontot vagy pontokat vett el így tőlünk…”

  1. A spori helyett szerintem azt mondta Vak 2. Ez pedig türhetetlen. 😁

 5. Kedves Lóránt Zoltán, vagy kicsoda…. !

  Tegnap elég sikertelenül mutatkoztál be a csapatnak.
  flegma voltál, eléggé műmájer. Erre a stílusra itt senki nem vevő.
  Lehet hogy ezt elő lehet adni mondjuk egy multicégnél, lehet így zajlanak a könyvből megtanult meetingek a ” Hogy legyünk vezetők” című tankönyvből.
  Jószándékból picit segítünk a beilleszkedésben, csak hogy hamar megértsd hogy ez másfajta biznisz mint amit eddig csináltatok.
  Mr. Hemingway is az elején hasonlóan adta elő magát mint tegnap Te…Ezért a későbbiekben gyakran kiszurkálták kocsijának kerekeit, miszlikre vagdosták a székét a tribünön és hasonló büntiket kapott mire átérezte hogy miről szól a Honvéd.
  A rövid lényeg :
  a futballcsapat olyan mint a katonaság (Érted: HONVÉD) . Tehát ha besoroznak téged mondjuk jogász végzettségűként és odakerülsz egy hentes és egy köműves mellé akkor ugyanazt a célt kell SZOLGÁLNOTOK.Ahol ha dirigálni próbálsz, megpokrócoznak. Magyarán Te nem parancsolsz sem játékosnak sem ottani alkalmazottnak mert csapat vagytok, minden tagnak megvan a kulcsszerepe a klubnál hogy sikeres legyen.
  Itt Te ugyanolyan SZOLGA (minister) vagy , parancsolgatás helyett meg ilyen műmájer harmadosztályú motiválás helyett keresned kell a kapcsolódási pontokat hogy hol tudsz besegíteni.
  Egy nagyon fontos dolgot jegyezz meg: Te(Ti) nem a KLUBOT vettétek meg hanem egy Kft.-t
  A klub mi magunk vagyunk,a szurkolók, a régebbi játékosok, a mostaniak, a szimpatizánsok.
  Nektek a feladatotok a Kft megvételével az, hogy minket kiszolgáljatok, a csapatot rendesen megerősítsétek és összetartsátok és minden eszközt bevetve a legjobb eredményt érjétek el.És ha ezt jól csináljátok és pluszt sikerül termelni akkor azt INDOKLÁS NÉLKÜL ELTEHETITEK. Ti ennek a lehetőségét vásároltátok meg , nem a klubot.

  A tegnapi gyászos beszéded helyett – ahol zsebredugott kézzel flegmáskodtál – kérnénk egy rendes bemutatkozást. A csapat is szivesen meghallgatta volna hogy ki vagy-mi vagy, merről jöttél, mi az erősséged de legfőképpen hogy hogyan és mivel szeretnéd segíteni a többieket !
  Őket nem kell megkérni hogy kettőzött erővel küzdjenek.Ők oroszlánok!
  Sok szeretettel várunk egy közhelymentes bemutatkozást és WHITEPAPERT, azaz céges nyelven : konkrétan mit szeretnétek csinálni az elkövetkezendő évben , havi lebontásban.

  Csak picit súgok megint : Ha ilyen Horváth Feriket meg Szivicseket idehoztok a kispadra akkor már a második mérkőzés után nem lesz néző és magatokra fogtok haragítani mindenkit.A szurkoló nem hülye.Mindkét edzőt ismeri és utálja.

  Ha pl. idehoztok egy új boltost Babar Laci helyett akkor 1 db mezt nem fogtok tudni eladni mert megmakacsolja magát a tábor. (Ugyanis csak Babar Lacinál veszünk mezt, mert vásárláskor jár a mez mellé egy kis klubtörténelem, egy kis hétvégi esélylatolgatás, egy kis klubpletyka.És ez felbecsülhetetlen!)

  A lényeg összefoglalva : nagyon kényes helyre csöppentetek.
  Itt pillanatok alatt el lehet jutni a mennyországba, de a pokolba is.
  Érdemes meghallgatni mindenkit jószándékkal. Fogékony a klub a frappáns vagány megoldásokra , az olyan skillekre amiről sűrűn cikkezik a sajtó (nagy nevű játékos szerződtetése, különleges akciók, pl Valentin napkor kupameccsen egy nyilt smacizás volt a belépő ára, stb).
  Könyvből megtanult marketinghúzásokkal az nb1-ben ebben az iparágban semmire nem fogtok menni.Itt mindegyik klubvezető dörzsölt, ravasz róka.

  Sok szeretettel köszöntünk a Honvéd Családnál !

  ( Az alábbi videón 11:28-tól a bemutatkozó, aki esetleg nem látta : https://www.facebook.com/honvedfc/videos/2161684460605167/

  1. Kihagytad, hogy Kukocnak éves bérlet és minden meccsen velünk szurkolhat a lelátón! :)

  2. szerintem eleg lett volna anyit irni, hogy nem egy mult nelküli csapat vagyunk, tessek a multunkal ugy kufarkodni, hogy nagyszerü jövöt epitsünk belöle…..

  3. “Könyvből megtanult marketinghúzásokkal az nb1-ben ebben az iparágban semmire nem fogtok menni.Itt mindegyik klubvezető dörzsölt, ravasz róka.”

   Milyen álomvilágban? A NERB1-ben mindenki pénzmosodát üzemeltető stromann.
   Az is tévedés, hogy az a szurkolóknak bármilyen befolyása lehet a klubra. főleg amikor már alig van néző?
   A Hemire még inkább igaz volt mert ő a saját pénzét fektette be és a klubházban töltötte a napját, de az új tulajnak ez csak egy cég a sok közül. Ide küldött egy ügyintézőt aki ránézésre a háta közepére se kívánja ezt az egészet szerintem nem fognak meghatódni attól, hogy kevesebben mennek ki a meccsekre.

  4. Mindenben igazad van, az ajándékbolt választékban azért lehetne bövülés.
   A haverok mezt vettek nekem ajándékba, de csak múlt évi idegenbeli volt.
   Nyílván a gyártón is múlik, de ha valaki bemegy egy ajándékboltba akkor legyen már minden. Feltételként kellene elöírni a mezszállítónak a megfelelö ellátmányt a szurkolók felé.

  5. Egy ennyire szétvágott videó alapján ne vonj le messzenő következtetéseket. Nem volt semmi flegmázás. Külön kiemelte a mentalitás fontosságát, és kimondta, hogy csak a Kispest.

   Nekem nem volt semmi bajom így se vele. Hasonlít egy ingatlankezelő góréra, akit ismerek. Ő sem tud túl jól beszédet mondani, de egyébként teljesen korrekt, normális arc.

   Kicsit feleslegesnek érzem ezt a hangvételt most a részedről.

   1. igen, nem
    erdemes
    mar az elejen
    kicsinalni..
    mi erdekünk
    csaladi viszonyok
    maradjanak!

  6. Még ha értem is, amit írsz és valóban nem volt egy magas röptű beszéd, én nem láttam semmi rosszat benne. Ellenben – az én olvasatomban – a Te írásod van tele nem túl jóindulató feltételezésekkel, már azelőtt támadod a fickót és az új tulajokat, mielőtt bármit (negatívat vagy pozitívat) tettek volna, ráadásul elég cinikus stílusban. Eddig nem volt futballcsapatuk, rá kell jönniük idővel, hogy milyen egy szurkolótábor lelki világa. Heminek sem ment egykönnyen, de sokat alakult azért a végére.
   Amit nyilatkoztak most a sajtótájékoztatón, az papíron eléggé rendben van. Adjunk időt, és én azokkal a szurkertársakkal értek egyet, akik addig pozitív várakozással állnak az új elé, amíg nincs okuk az ellenkezőjére.

 6. Horváth Ferire itt semmi szükség,mint ahogy Szivicsre sem. Ezekkel hátrafelé fejlődnénk basszus ne vicceljünk már.

  1. Rossinak a nagypapája egész gyerekkorában a Honvédról és Puskásról mesélt.

  2. ha jol emlekszem ez a megkötes leginkabb a magyar edzökre vonatkozott :) bar ki tudja lehet, hogy lesz meg Benji nalunk edzö :)

 7. Azért ezek korrekt válaszok. http://honvedfc.hu/hirek/folytatni-a-hagyomanyt/2019-04-10
  Csütörtökön sajtótájékoztató. Amennyiben az elhangzottak megvalósulnak még szép jövő is alakulhat belőle. Úgy gondolom, hogy nem kevés munka vár rájuk és ha nem lesznek benne a napi sodrásban még jöhetnek meglepetések. Csak itt van az edzőkérdés , Supkával hosszabbítanak, Supka megy, ki jön helyette ? Mire ráeszmélsz, hogy melléfogtál már el is ment az idény fele pl. Van der Meer , csak a legutóbbi történelmünkben.

  1. “A Honvéd pedig Puskás Ferencet, Kocsis Sándort, Tichy Lajost, Détári Lajost adta ennek a gyönyörű sportágnak.”

   Ez azért nekem erősen kérdőjeles.

  2. Az új tulajt pirospontozó nb.hugy szerint Horváth Feri az esélyes…🤔

  3. “Egy ütőképes, a dobogóért és a kupagyőzelemért küzdő csapatot akarunk felépíteni, alapozva a már most is nagyon sikeres Akadémiánkra. ”
   Szóval a cél ugyanaz mint eddig :)

  4. Ez itt Szvsz. a lényeg Skacok:

   “…Fontos bázisa a Honvédnak a szurkolótábor, mit üzennek a drukkereknek?

   A szurkolótábor a csapat 12. játékosa. Ez számunkra is nagyon fontos. Szeretnénk egy kiegyensúlyozott, jó együttműködést kialakítani leghűségesebb szurkolóinkkal. 2020-tól az új stadionunkban már a körülmények is olyanok lesznek, amit drukkereink elvárhatnak. A megnyugtatásukra pedig még egyszer hangsúlyoznám: a klub gazdálkodása és pénzügyi helyzete stabil. A csapat jövőre is a dobogóért és a kupagyőzelemért száll majd harcba. Mi ehhez biztosítani fogjuk a hátteret és természetesen minden mérkőzésre nagy számban várjuk fanatikusainkat, hogy közösen buzdítva érjük el céljainkat. “

 8. 150 jegyet kaptunk a kupavisszavágóra? Ez elég karcsú. Mekkora az az “aréna”?

  1. Nem okay kérem!!! Ha 5. 000 fő maximális létszámmal számolunk, akkor az alapból 500 jegy, ha viszont 4000 a “mennyiazannyi” akkor meg egyébiránt az 400 darab vendégjegy – hivatalosan!!!

   MINDENKI SOROKSÁRRA !!! TÁMADÁS !!!
   forrás: https://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/37

  1. na ehhez szerencsére semmi közük. :)
   vagy hogy érted ?
   am. láttad a videót ?
   nem sok konkrétum hangzott el…

   1. szokasos kiterö valaszok voltak, de a vegen tenyleg kertek öket a pogacsas sporttal es meg ket ujsaggal, hogy maradjanak

 9. nekem első blikkre kifejezetten szimpatikusnak tűnnek, de ne kiabáljunk el semmit

  1. profik, politikusok, azt mondják, amit hallani akartunk.
   én is remélem a jobb folytatást, de várjuk meg, mit csinálnak…
   kommunikációban Hemi is jó volt… :) még jobb mint az újak.

   1. hogy is szól a főnök alap tézise?

    “Ne azt nézd amit mondok, hanem azt, amit csinálok!”

    1. ennyi…de reméljük tisztában vannak vele, hogy itt erősebb a kontroll és gyorsabb a reakció a szurkolók részéről, mint amihez esetleg a politikában szoktak. :)
     én optimistán várakozó állásponton vagyok, amíg nem adnak okot az ellenkezőjére.

   2. Na, Hemi aztán marha jó volt kommunikációban :)) amikor leférgezte a csúnyán beszélő szurkolókat, meg úgy általában, nem tudott mértéktartóan nyilatkozni, mindig elvitte a lendület.

    1. ááá… az ején még őszinte volt. :)
     aztán átment politikusba és megtanult mellébeszélni.

     1. Dunaszerdahelyre sikerült ezt mondania, rendkívül intelligensen :)) Rossi távozásakor.

      1. jaja… tényleg durván béna volt.
       és azért is akart vmi erőset, mert ezzel is Rossit akarta “bántani”.
       asszem ez nem jött be.

 10. már lentebb írtam, én optimistán várakozó állásponton vagyok, amíg nem adnak okot az ellenkezőjére.
  – koncepció a fiatalok folyamatos beépítésére
  – régi Honvédosok bevonása a klubba
  – szakmai igazgató
  – nagyobb költségvetés
  ha nem is egyik napról a másikra, de ezek megvalósulnak, akkor pont azt teszik hozzá, ami Heminél hiányzott.
  az 1. három pont csak szakmai koncepció és szándék kérdése…
  a több pénz alapból adott, ha szereznek pár szponzort, ami nélkül ugye, ezek bele sem vágtak volna, ha nem volna lezsírozva vmi a háttérben.
  nem várnék top2 milliárdokat, de egy kis emeléssel megtartható lett volna már néhány bajnokunk vagy esetleg a külhonból visszatérők sem máshol kötnek ki…
  (nem tudom pl. Eppel sorsa hogy alakul, Grófnál mennyire opció a maradás…stb.)

  1. Eddig is volt szakmai igazgató, csak ő volt egyben a tulaj is :-))

 11. Végighallgattam én is, sokkal jobban kommunikáltak, mint a csávó Hemi búcsúztatóján! :)
  A klubhoz kötődés mindkettőjüknél egy kicsit kamusnak tűnt, de ki tudja, ha még nem azok, akkor majd igazi Honvéd szurkolóvá válnak, mint ahogy Hemi is az lett sztem belül)
  Ami az eddigi kommunikációjukból számomra lejött:
  – Lesznek szponzorok/pénz, a szakmai stáb elmondja az igényeket és úgy igazolunk (azt elfelejtették megkérdezni a jelen lévő újságírók, hogy kiket takar a szakmai stáb..) – Itt azért megjegyezném, hogy többünk véleménye szerint Hemi az utolsó 3 évben semmit sem tett bele a költségvetésbe. Idén ami kimarad, az a játékoseladásból származó “költségvetési lyuk betömése”, hacsak nem akarják Gazdagot értékesíteni (nem kéne!), így ha valóban növelni akarják a költségvetést, akkor 1-1,5md-ot kellene szponzorokkal és egyéb forrással behozni. Kíváncsi vagyok a szakmai stáb is ilyen számot kapott mint elméleti lehetőség vagy ennek töredékét..
  – Szurkolói rigmusok kapcsán felhagynak a Hemi féle szigorral (azért remélem nem süllyedünk túl mélyre, én örültem, hogy a cigányozás ritkult, huhogás szinte eltűnt)
  – Esélyes lesz a Kispest Honvéd névre való visszatérés
  – Horváth Feri féle pletykát nem kívánta kommentálni a két tulaj (én is jobban örülnék egy külföldi edzőnek, bár az lutri. Itthonról Csertői-Dajka-Kuttor hármas bármelyikét szívesen kipróbálnám. Előbbi ha egyszer keretet és célokat is kapna és nem húzatnák be vele a kéziféket minden szezon végén, akkor már okozott volna meglepetést.)
  – Jó volt hallani, hogy visszatalálhat néhány a kevés pénz miatt távozó korábbi játékosunk, kérdés, hogy kit fogadnának vissza a szurkolók (Zsótért fasza lenne leigazolni, de erre kevés esélyt látok, Koszta, Proszi, a legutóbbi gólöröme után..)

  1. én ennyivel már ki is egyeznék első körben: Gróf, Bobál D., Zsótér, Koszta, Proszi + 1 valóban jó irányító vagy akár Vadócz (nem 2 hónapra!) és ha lehetne, Dajka! :)
   // Prosszer talán hibázott, de akinek nem jött le, hogy mekkora feszkó volt a gyerekben és a gólöröm csak abból fakadt, az utálja nyugodtan továbbra is

   1. Egyetértek, nyilván maradt volna szívesen, ha kap elég játéklehetőséget (és pénzt). No, a játéklehetőségből nem lett több, sőt, de ezt soha nem tudhatod előre.

    1. a 17es bajnoki címet azzal lehetne überelni, ha még több sajátneveléssel még1X ütnénk a 2 napgypofájú fc-t…
     a felsoroltakból szerintem egyik sem szívesen ment el!
     és jó mentalitású, harcos gyerekek, velük erősítve lehetne 1 hajtós, szerethető csapatot összerakni.

     1. Máskép látom, mert az akadémia nem képzett önzetlen, alázatos játékosokat. Ez viszont egy csapatjáték. Nekem nem nagyon hiányoznak. Filip is azóta jó amióta az önzőség felét levetkőzte.

      1. ez nagyobb részt edző kérdése!
       láttál 17ben Rossi alatt önző játékost?
       (lanza kivétel…)

       1. Én láttam. Prossernek hívták. Nem vagyok benne biztos, hogy összességében hasznunkra lenne. A jó szándékaival kapcsolatban nem volnának kétségeim, de hogy képes lenne-e csapatjátékosként viselkedni a pályán, azzal kapcsolatban igen. Pedig régebben nagyon kedveltem a játékát, de egyszer visszanéztem pár meccsen, hogy mit csinált, és akkor megértettem, hogy Rossinak mennyi baja lehetett az önzőségével.

        1. tudok mutatni olyan meccset, amin az ellenkezőjét látod. :)
         gyerek volt…vszínű telebeszélték a fejét a külfölddel kapcsolatban.
         Rossi sem kezelte jól…
         ezt másképp látjuk.

        2. lehet h kellene csiszolni rajta, de én látok benne potenciált!
         kérdés, hogy valóban megmaradt-e bennük a Honvéd kötődés vagy csak én vetítem rájuk…
         ui, és még mindig többet látok bennük, mint a mostanában érkezett leamortizált sztárokban

       2. Azért Marci elég sok gólt Lanza átadásából szerzet. Lanza gólpassz mutatója se volt rossz .

        1. persze, q..a nagy szezont futottak, de az lejött, hogy az olasz nagyjából azt csinál a pályán, amit akart… :)
         őrült figura…de nélküle nem sikerült volna, ez tény.

      2. Nem. Filip azóta jó, amióta végre a helyén játszik! Engem nem zavar, ha valaki cselez, sőt. Az a foci sava borsa.

   2. Prosser még kb. éppen bemutatkozott és már csak a külföld szólt a szájából. Jellemtelen. Maradjon csak Miskócon. Ellenben Tömösvári sokat fejlődött. Láttam Kaposvárban.

    1. én is láttam, Tömös jó srác, de sajna közelében sincs annak, amit Prosser tud. :/

   3. Zsótér családja(nagyapja legalábbis) ujpesti érzelmű úgy tudom.
    Viszont neki meg kialakult egy kötődés Kispestre. Nem mondanám,hogy nem jönne ide vissza.Ő erősítés lenne.
    Prosszer nem tudna pluszt hozzátenni, Bobál talán.
    Koszta sem lóg ki felfelé.
    Az a helyzet,hogy szeretünk pár játékost,de nekünk minőségre lenne szükségünk,hogy fejlődjünk.
    Ezek a nevek az 5.-6. helyre felelnek meg kb.

   4. 20 évesen mond/csinál az ember hülyeségeket…én nem tudnék haragudni rájuk, ha újra Honvéd mezben küzdenének igazán!
    Ami az igazolások kötöttségeit illeti, szerintem neren belül nincs akkora jelentősége…
    A mostani fiatalokat nem tudom úgy megítélni, mint korábban tehettem volna, keveset játszanak, keveset látom őket.
    Banó-Szabó, Májer, Cipf, Szendrei, Temesvári jó lehet, de Banót leszámítva -szerintem- egyelőre nem lehetnek alap emberek.
    A visszatérők sem váltották meg a világot az elmúlt évben, sajnos.
    Mielőbb kell majd az edző a folytatáshoz, aki kialakítja a saját keretét.
    Horváth Feri tud fanatizálni, de addig majdnem mindenhol megbukott… :/
    Dajkában többet látok, vagy olasz…tartva a 3-5-2t

    1. dehogy osztom….épp SA qrta el, ahogy leépítette Banót, nem tudja kezelni Czipfet…stb.
     játszaniuk kellene!!
     vagy nálunk vagy máshol, de csak meccsekkel kerülhetnek a kezdő közelépbe.
     én le sem igazoltam volna Kukacot vagy Pilliket, mikor ott volt Banó, aki már gólpasszokat osztott korábban SA előtt.

   5. tényleg nem sokat tudsz.
    “Prosser a játéklehetőségért és a pénzért Felcsútot választotta”
    olvass már vissza kicsit.
    Prosserért a piaci áránál magasabb ajánlatot tett a felcsút.
    Hemingway ezt elfogadta. Prossernek ezek után nem sok választása volt.
    Maradhatott volna, de akkor kihúzott volna egy akkora összeget hemingway zsebéből, hogy örök kispadra lett volna kárhoztatva… Szóval nem Ő választotta a felcsútot…

    Sztem benne van, hogy az egyik NER csapat átadja a játékosát a másik NER csapatnak, és visszajön. Vagyis visszahozzák.
    Mármint szólnak neki hogy jövő hónaptól már nem itt, hanem ott focizol..

 12. Nàlam a megfogalmazott kritikàk ellenère tovàbbra is Supka..
  Ez a nem kívànjuk kommentàlni nagyon sokatmondó, sajnos.
  Supka Horvàth Ferihez kèpest olyan, mint Zidane volt Mracskóhoz kèpest.
  Szakmailag megindokolhatatlan döntès lenne ès nagyon rossz üzenet!!

   1. Csak lehet,hogy Feri majd Szíjjártó kérésére fog jönni(nagyon jó haverok).
    Ha jön Horváth Feri,akkor valószínűsíthetjük,hogy a háttérben valahogy,valamilyen módon,ott van Szíjjártó is.

    1. elég sűrű a kapcsolati háló…csak remélni tudom h Ferike nem itt köt ki.

    2. nem valószínűsíthető hanem egészen biztosan Péter van az aktuál szerencselovagok mögött

 13. Baromira nem érdekel ki jön ki megy, csak végre nézhető, de legalább tudatos focit játszunk.

 14. Pár szóban a sajtótájékoztatóról :

  Végre kultúráltan bemutatkozott az új tulajdonosi kör.Eddig csak azt a zsebredugott kezű paparikajancsit láthattuk.
  A sajtótájékoztató megszervezése precíz volt, minden eleme tudatos.
  A hosztessz lány nyakában Honvéd sál volt és vérvörös rúzs az ajkán :)
  A jobboldalon ülő írnok lány pedig annyira jegyzetelte a semmit hogy csuda, illetve megivott vagy másfél liter vizet . szerintem e gész nap a wc-re fog rohangálni :)

  Magából a sajtótájékoztatóból nem sokminden derült ki.Sokszor rövid egyszavas válaszok, vagy kitérő válaszok. Ezzel abszolut nincs baj, ez csak annyit jelez hogy friss még a projekt, nincs még kidolgozott séma, felelőtlenül meg nem akarnak igérgetni.Ez így teljesen rendben is van.

  A nyilvános sajtómegjelenésnek ugyanis a célja a bemutatkozás volt, ami nagyon kultúráltan meg is történt.

  A vezetők :
  Bozó Zoltán – Kultúrált, megfontolt.Kellő empátiával. Nem az az ugribugri hülyegyerek akit láthattunk Hemingway búcsúján.
  részletesen bemutatkozott,beleértve családját, karrierjét,cégét.
  Jóféle vezető tipusnak tűnik.annak a fajtának aki a galeri élére áll, buzdít, mellette diplomatikusan tárgyal. Ez nagyon kell majd amikor az új játékosokat kell meggyőzni hogy aláírjanak.
  Szimpatikus volt hogy nem arcoskodott hanem kellő szerénységgel de határozottan állt hozzá a kérdésekhez.
  Rögtön ráérzett hogy a sportbefektetés teljesen más hozzállást igényel.
  Szóval ő eddig OKAY !

  Mendelényi Dániel – Ő a lazább, vagányabb kategória. Láthatóan ő nem a protokoll részét viszi a produkciónak hanem az ész és a kassza az övé. Feltehetőleg ő az aki oszt-szoroz.
  Tehát stratégiai kérdésekben feltehetőleg ő fog pengéskedni.
  Vele sem volt semmi probléma, kultúrált volt.

  Ez a két tagú tulajdonosi kör nem egy rossz modell. sok dolgot meg fognak tudni vitatni, vitatkozni. Az Öregnek nehezebb dolga volt mert minden döntést ő magának kellett meghozni, és nem hiszem hogy nagyon megvitatta volna másokkal.
  Látszik hogy van bennük hajlandóság hogy mindenkit meghallgassanak, körbejárják kellő alapossággal az összes kérdést.
  Látni hogy kiterjedt kapcsolatrendszerük van, mert válaszaikból kitűnt hogy minden egyes kérdésre nem EGY EMBERT riadóztatnak hanem EGY KOMPLETT SZAKMAI CSAPATOT.
  Reméljük sikerül egy jóféle szponzort is hozni.
  KEllett nagyon ez a megjelenés ma tőlük mert eléggé lelombozott két napja az az ugribugri hülyegyerek, a motivációs tréner :)

  NA gyerünk Vörös-Feketék !

  1. Mindig figyelmesen olvasom amikor ide írsz.Nem mindenben nem értek egyet(ez nem az utóbbi kettőre vonatkozik,mert azokban nagyjából osztom a véleményed) ,de jó olvasni.Gratulálok.

  2. LASSIE! CS.A.K. a Szokásos Classic-komment! Náh, Brávóóó!!!

 15. Sziasztok! Én is figyelem a csapat körüli történéseket és itt mindenki negatívan írja le a csapat előtt bemutatkozott személyt Lóránt Zoltánt. Arra azonban senki nem gondol, hogy Hemy hozta a formáját és gyorsan összehívott egy elköszönést, ahova ez a srác belecsöppent -házon belüli volt épp, átadás-átvétel zajlik-, ideje nem volt felkészülni. Nem modoros, nem fellengzős, csak izgatott volt, mert neki ez a szituáció is új volt. Még nem menedzselt sport területén. Kispesti kötődése van, nagyapja Kispesten született, ő és testvérei (Lóránt péter-Alba kosár) is szimpatizálnak a csapattal. Szóval csak annyit, hogy ne ítélkezzünk már pár mondatból. CSAK!

   1. Nem Latabár,csak olyan valaki aki ismeri a Lóránt fivéreket(Péter-Alba,András-kosár menedzser,Gergő-volt TV2 marketinges,most kajak kenu szövetség marketingese)Ezért írtam Zoltánról,ami,hogy jó ember Kispest kötődéssel!!

 16. aki nem látta:
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bp-honved-nagyobb-koltsegvetest-es-tobb-sajat-nevelesu-jatekost-igernek-2694167
  A szakmai stáb és a játékoskeretben a lejáró szerződésű labdarúgók hosszú távú jövőjéről nem hangzottak el részletek. Csak annyi, hogy mindenkivel tárgyalni fognak. Azt az értesülést, hogy Horváth Ferenc lehet a nyártól a csapat vezetőedzője, nem kívánták kommentálni. Azt viszont megtudtuk, hogy sportigazgató kinevezésében gondolkodik a klub.

  Mendelényi Dániel elmondta, nagyobb költségvetést terveznek, mint ami eddig volt (George F. Hemingway 2 milliárd forintos költségvetésről beszélt korábban), elsősorban magyar játékosokban gondolkodnak, és szorosabb együttműködést terveznek a szurkolókkal is.

  „A múlthoz szeretnénk visszanyúlni, de hogy ez miként fog történni, azt ki fogjuk dolgozni” – fogalmazott Mendelényi, aki arról is beszélt, hogy a névváltoztatás eddig még nem került szóba, jelenleg nincs is ilyen elképzelésük.

 17. Oké,hogy tudják mit illik ilyenkor mondani,de nekem ettől függetlenül is tetszik egyelőre a két tulaj hozzáállása,emellett értelmes és korrekt üzletembereknek tűnnek.
  Meglátjuk mi sül ki belőle,de pl Horváth Feri sztem nagyon nem lenne jó döntés.Ennek felvetése eleve rosszul hangzik.
  Ami a nevet illeti. Én is Kispestnek hívom a csapatot,amit ugyanakkor sokan Budapest Honvédnak ismertek meg. Ez utóbbi sokkal globálabb,összetettebb egész,mint csak maga a kerület neve. Nekem sem így,sem úgy nem az igazi önmagában. Most hiányolom belőle a Kispest szót,ugyanakkor ha Kispest-Honvéd lenne,akkor meg a Budapest hiányozna.
  Lehet hülyeség,de nem lehetne benne mind a három szó valahogy? Mittudomén Budapest Honvéd FC Kispest,vagy valami?

  1. Az is tetszik,de megmondom őszintén a Budapest nekem hiányozna.
   Mondjuk a KAC-hoz speciel meg sehogy nem illene.

  2. A Budapest Honvéd névből erősebb brand nevet lehet építeni, komolyabban vehető, erőteljesebb név a külföldiek és a laikusok körében. Ellenben a Kispest sokkal szerethetőbb, egyfajta összetartozást, életérzést sugall… nekem (talán Nekünk). Viszont ha üzletileg nézem az előbbi mellett döntenék, nekünk úgy is CSAK A KISPEST! marad : )

  3. Köztes megoldás, de ok. Én is Bp. Honvédként ismertem meg csapatomat, de a Kispest Honvéd FC nőtt igazán a szívemhez… Kovács Kálmánnal, Bárányossal, Stefanoval (személyes kedvencem volt) és a sok sok kiemelkedő el. Sasu pl., vagy Piroska…

   1. Igen.Hasonló….
    A Kispest nekem úgymond szerethetőbb,a Budapest meg valahogy erőteljesebb hangvételű.
    De a klubot nem csak mi nevezzük nevén,hanem az ellendrukkerek is a szájukra veszik.
    Nekik pedig az semmiképp sem szerethető,inkább örülnek ha picipesteznek egy kicsit szerencsétlenek.

   2. Fura ízlésed van :) volt pár jobb játékos a palettán, de Te tudod ;-)

     1. Bennem egy nagy küzdő emléke maradt meg, aki fele annyit nem tudott letenni az asztalra a mi játékrendszerünkben, a sok sztár mellett, mint előtte Csepelen.

      1. Olyan képességek birtokában volt , amellyel ma a legnagyobb sztár lenne az egész NB1 Ben. Ja és azt két kisfröccs után is tudta! Taxis tudott volna mesélni róla… Isten nyugosztalja.

  4. mind2 mellett vannak érvek…de Budapest Honvédnak ismerték meg a legtöbben, szerintem.
   a 2 név összevonása csak rontana a helyzeten.

   1. így van, persze… az “i” eltünése valamikor a túlélést hozta 1 még zavarosabb időben.

 18. Anélkül, hogy bárkinek is defetistának tűnjek , azért várjuk meg a tetteket!

  Ami pozitív : – profik kommunikációba
  – higgadtak nem kapkodnak, ami abból is látszik , hogy a stábból egy kis kivétellel senkitől nem válnak meg
  – egyelőre úgy tűnik nem akarnak mindent megreformálni, hanem ami jól ment azt folytatják

  Ami aggodalomra is ad okot: – főszponzort keresnek , az pedig sosincs ingyen (ha a csapat neve nem is , de a stadioné bánhatja)
  – a mögöttük lévő ember(ek) nem tudjuk mennyire fogják hagyni önállóan dolgozni őket
  – hagytak olyat is a klubnál akit nem kellene, sőt nagyon hamar a keblükre is ölelték, ami azt mutatja , hogy nagyon hallgattak hemire és nem mindenben saját maguk tapasztalták ki a megfelelő embert (nem nem a Nagy Lacira gondolok;-))
  – az edző kérdése nagyon kényes. Van abba logika , hogy a Supitól megvárják az eredményt, de a horvát f-t jobban kellett volna tagadni. Hatalmas öngól lenne, mint edző, azonban sajnos mindenki ismeri a baráti körét!

  Ami veszélyes: – sokan azt várják, hogy majd nyáron nagy költekezésbe kezdünk és összevásárlunk mindenkit. Előre szólok nem így lesz! Baromság is lenne, mert nem ettől leszünk jobbak, hanem ha szakmát és észt viszünk bele és egy két igazán jót igazolunk és ez is a tervük szerintem. Azonban mikor év végén csak 2-3 játékost hozunk már most mondom mindenki csalódott lesz és szidni fogja őket ! Plusz majd figyeljétek a megfogalmazást. Azt mondták nem zárkóznak el előle , hogy akár pénzért is vegyünk, azaz nem pénzért akarunk elsősorban venni!

  Végül pedig egy gondolatébresztő. Aki egy kicsit is mozog az üzleti életben , vagy van egy kis józan esze annak egy fura dolog feltűnhetett. Minden tulajdonos számára, aki nem maga látja el a pozíciót , az ügyvezetői poszt a legnagyobb bizalmi állás. Nem hiába hemi is Gácsot hozta ide akivel előtte 20 évig dolgozott. Szóval kinek van tippje arról, hogy miért hagyták mg az új tulajok G-t ügyvezetőnek?:-)

  1. nekem teljesen laikusként az a tippem hogy a zökkenőmentes átmenet miatt ezt a szezont még letolják Gácscsal és előbb-utóbb (nyáron, vagy amikor már otthonosan mozog az ő emberük is) közös megegyezéssel távozik.

     1. Én nem gondolkodom mert az veszélyes:) Csak félek az öreg halász nem volt olyan szent mint aminek hisszük és nem volt a a becsület bajnoka sem. Ha ez így van akkor számomra nem érthető , hogy itt maradt a bizalmasa vagy mégis érthető valakinek?:)

     1. Nem mondtam , hogy bajom van vele , csak ez a pozíció a legbizalmasabb minden tulajdonos számára és furcsa.

   1. “… további “munkájához” sok sikert kívánva…” ;)

  2. lehet h Gács olyan jól lavírozott a tárgyalási folyamatban, hogy valamennyire bejátszotta magát az új csapatba.
   vagy csak időt akarnak nyerni, amíg jobban átlátják a helyzetet és utána hozzák a saját embert.
   én kiváncsibb vagyok a szakmai irányításra… ki lesz a vezető, lesz-e valami normális koncepció.

  3. Igazából nem is baj, ha főleg nem venni akarunk, az is nagy dolog, ha a lejáró szerződésű, vagyis ingyen igazolható játékosokat el tudjuk csábítani más csapatoktól, vagyis megfelelő fizetést tudunk adni nekik!

 19. Meghallgattam én is a sajtótájékoztatót. Elég sok sablon volt, de azért volt egy-két érdekes info.
  Mindenesetre a végén felsorolták, mely sajtóorgánumok kértek személyes interjút előre leadott kérdésekkel a sajtótájékoztató utánra, és a csakblog köztük volt. Várom, milyen kérdéseket tettek fel nekik Hantáék, és milyen válaszok jöttek rá. :)
  Még egy dolog: csak nekem ellentmondásos, h a saját nevelésű fiatalokat emlegetik többször is, mennyire rájuk akarnak építeni, és közben minden évben dobogót akarnak?

   1. még ezzel az idei félrecsúszott kerettel is közel voltunk…
    tényleg elképzelhetetlen, hogy 1 kis plusszal jövőre jobb feltételek lehetnek ?

    1. Csak tréfának szántam. Amúgy én eddig is kevésnek tartottam a fiatalok iránti bizalmat- egyéb (név nélkül) játékosokkal szemben.

      1. Azt látom. Ennyi hozzászólás eléréséhez máskor nagyon ki kell kapnunk! 🙂

  1. nekem is ezzel a részével volt a legtöbb bajom. bajnoki címről, top3ról, kupagyőzelemről beszélnek. és utána azt mondják, hogy a magyarokat kell preferálni, mert a válogatott, és a haza stb. csak a kettő nem fér össze, szerintem nem kellett volna belemenni ebbe a magyar-nem magyar kérdésbe. Az őszinte és reális válasz az, hogy megpróbálnak majd az akadémiára építeni, és körülnézni az elérhető jó magyar játékosok között, amennyire lehetséges, de ez az eredményesség rovására nem mehet.

  2. ez is 1 sajátnevelésű csapat…szóval értelmezés kérdése is. :)
   Kunsági – Botka, Bobál D., Baráth – Hidi, Vadócz, Gazdag, Nagy G.,Vécsei – Holender, Koszta M.
   de semmiképp sem jelenti azt, hogy minden évben ki tudna termelni 2-3 kezdőembert az akadémia.
   szerintem inkább a megtartáson lett volna a hangsúly eddig is.
   talán ebben sikerül előrelépni.
   ui.
   Hantáékra én is nagyon kíváncsi vagyok…várom az írást vagy hanganyagot!

   1. Remélem, tényleg ilyesmit értenek alatta, még ha a névsorodban páran esélytelenek, h a köv bajnokságban itt játszanak: pl Baráth, Holender, Vécsei, Hidi

    1. tiszta sor! és sajnos több az esélytelen… :)
     csak ha normális körülmények között működött volna a magyar foci, akkor nem “kellett” volna ennyi sajátnevelést eladni… gondolj bele, ha a bajnokcsapatból távozóknak csak fele ment volna el… kicsit előbbre tartanánk most is.

 20. Én is meghallgattam a sajtótájékoztatót és örömmel hallottam, hogy hallottam. : )
  Ami eddig nem volt mindig elmondható a Honvéd sajtótájékoztatóiról. Ráadásul odafigyelnek a részletekre, mikrofon mindenkinek, oldalt Honvéd image molino, igényes névkártyák mindenki előtt címerrel…
  Ha mindenben ilyen profik lesznek, akkor optimista vagyok a jövővel kapcsolatban.

  1. Ami kb nyílt titok volt, h az első Hemi érában a kupadöntő előtt azért mondott fel, mert a játékosok bundáztak, ezt most Supka gyakorlatilag kimondja.

   1. Supkànak a karrierjèt, a Honvèdnak a jövõjèt, nekünk a bajnoki álmainkat tettèk tönkre..

    1. Pontosan. Emlékszem, hányan szidták a Supkát, közben csak a vak nem látta, h a játékosok adják el a meccseket sorban.

   2. Mondanám, hogy ez az interjú, főleg az inkrimált pont, jelentősen árnyalhatja Supka kispesti megítélését, de ismerve a közönségünk jelentős részének berögződéseit, nem kergetek hiú ábrándokat. Ugyanattól tartok, mint Hemy érkezésekor, akkor is egy normális és jó edző esett áldozatul az “új seprű akkor jó, ha tényleg seper” buta toposznak. A sors fintora, hogy akkor épp Supka volt a szerencsés nyertese a szitunak akire (emiatt is) kezdetben fújtam rendesen. De a melójával azóta 3* bizonyított nálam. 1 periódus (MK-győzelem, bajnoki ősz) lehet véletlen, 2 periódus (az előző + a 2011-es stabilizálás majd ügyes igazolásokkal remek ősz) karcosan, 3 (EvdM után a lejtő megállítása, a nyári szétesés után őszközépig jó építkezés) már nem. Nem ő a haza Dárdai Pál, de az biztos, hogy nálam Rossi után a 2. legjobb edzőnk 1995 óta. Igen, 1995 óta. Amikor nyugodt klubviszonyok között értelmes keretet kap, akkor sose csalódtam eddig. Itthonról nehezen tudnék jó alternatívát, a sokatok által várt Csertői /Kismészöly, vagy a most lebegtetett Horváth Feri / Szivics duó egyikére se cserélném (én). Külföldi edző pedig nagy lutri, lehet Rossi és lehet Vérhód is. Hát, meglátjuk.

    1. Nyilván nem pont nekem szántad, de én pl sosem kértem Csertőit vagy Horváth Ferit, de Mészölyt még legrosszabb rémálmomban sem gondolnám. :) Sziviccsel meg az a bajom, mint amiért első regnálása alatt bukott Supka …
     A külföldi edző tényleg lutri.
     Én Supkát mindig kedveltem. Honvéd szurkoló, most ebben az interjúban is (és nem először!!!) szerelmet vallott a Honvédnak, neki tényleg szívügye ez a klub. Jó pár hülye döntésével nem értettem egyet, de kb magyar edzők közül nem tudok klasszissal jobb edzőt nála, olyat meg pláne nem, aki ennyire kötődne a klubhoz, és még eredményt is fel tud mutatni karrierje során.

     1. Dehogy neked szántam, csak rákapcsolódtam a témára amit megnyitottál!

    2. Ha bejutunk legalább a kupadöntõbe ès elèrjük a 4. Helyet, Nagy szò lenne ès Supkànak jò ajànlòlevèl.
     Dolcetti anno ugye a kiesõhelyen àllt, amùgy edzõkènt pàran szīdtàk is az 1909.hun

 21. szerintem ez is pozitív…
  Elsőként mindenképpen a stábbal, köztük a vezetőedzővel, illetve a lejáró szerződésű játékosokkal ülnek le tárgyalni. Azonban a jelenlegi évad befejezése előtt a tulajdonosi kör szintjén nem kezdődnek meg az egyeztetések az új idényben irányító szakmai stábról. Bozó Zoltán ugyanakkor megerősítette a Nemzeti Sport Online azon értesülését, hogy a napokban kialakuló új vezetőségben az eddig a Honvédnál tanácsadóként dolgozó Nagy László helyet kap majd.
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-nagy-nev-a-vezetosegben-mostantol-penzert-is-igazolhatnak-2694199

  1. Jó lesz ez emberek! Nagy Lacinak nagyon örülök! A szakmai igazgatora leszek nagyon kíváncsi! Mondjuk remélem nem B-vel kezdődik és “zsik-re” végződik.

    1. Nyugott, ismeri egy egész ország, csinált bajnokcsapatot, volt szövetségi kapitány, konfliktuskerülő, lojális, kispesti kötődés….. Remélem, hogy ezek a fenti “igaz” lózungok még az eszükbe sem jutnak, de, de sajnos….. valahol van egy rossz érzésem.

  2. Nagy László meg is érdemli,mert jó munkát végez évek óta,emellett sokoldalú is. Ő a menedzsment Rossija. :)

  3. Értelmesen, választékosan tud fogalmazni ezt nagyon értékelem.

 22. C : C O P Y C O N ‘ C Z I B U L Y Á S I S C O M I N G N E X T W E E K ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ‘

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.