Napikispest 2019.04.10.

Supka Attila vezetőedző (Budapest Honvéd), mert a mérkőzés lefújása után az öltöző folyosón a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, továbbá 300.000 Ft pénzbüntetésben is részesült.

mlsz.hu

Mondjuk Supiból pont nem nézném ki, hogy a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt, azonban ha valóban így történt, akkor: hősöm, és nagyjából a közös véleményünket fejezte ki.

“Napikispest 2019.04.10.” bejegyzéshez 231 hozzászólás

 1. szerintem ez is pozitív…
  Elsőként mindenképpen a stábbal, köztük a vezetőedzővel, illetve a lejáró szerződésű játékosokkal ülnek le tárgyalni. Azonban a jelenlegi évad befejezése előtt a tulajdonosi kör szintjén nem kezdődnek meg az egyeztetések az új idényben irányító szakmai stábról. Bozó Zoltán ugyanakkor megerősítette a Nemzeti Sport Online azon értesülését, hogy a napokban kialakuló új vezetőségben az eddig a Honvédnál tanácsadóként dolgozó Nagy László helyet kap majd.
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-nagy-nev-a-vezetosegben-mostantol-penzert-is-igazolhatnak-2694199

  1. Jó lesz ez emberek! Nagy Lacinak nagyon örülök! A szakmai igazgatora leszek nagyon kíváncsi! Mondjuk remélem nem B-vel kezdődik és “zsik-re” végződik.

    1. Nyugott, ismeri egy egész ország, csinált bajnokcsapatot, volt szövetségi kapitány, konfliktuskerülő, lojális, kispesti kötődés….. Remélem, hogy ezek a fenti “igaz” lózungok még az eszükbe sem jutnak, de, de sajnos….. valahol van egy rossz érzésem.

  2. Nagy László meg is érdemli,mert jó munkát végez évek óta,emellett sokoldalú is. Ő a menedzsment Rossija. :)

  3. Értelmesen, választékosan tud fogalmazni ezt nagyon értékelem.

 2. C : C O P Y C O N ‘ C Z I B U L Y Á S I S C O M I N G N E X T W E E K ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ‘

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.