Drónfelvételek az épülő Bozsikról #4 + mi kell a negyedik helyhez

Éljen Mátyus elseje!

Featured Video Play Icon

Egy // Barla most egy látványos videót küldött az építkezésről.

Kettő // május elsejét mutat a naptár, két és fél hét maradt a bajnokságból, de még egyetlen percet sem számolgattunk: vagyis, hogy a csillagok milyen szerencsés együttállása esetén érhetünk oda a harmadik-negyedik helyre, ami ugye automatikus Európát jelent?

A kattintás után gyorsszámítások.

ford Debrecen Újpest Honvéd
31 Kisvárda (o) FTC (i) Felcsút (i)
32 FTC (i) Felcsút (o) Diósgyőr(o)
33 Paks (o) Diósgyőr (i) MTK (i)
gy d v gk pt
Debrecen 13 9 8 +5 48
Újpest 12 12 6 +15 48
Honvéd 12 8 10 +5 44

Harmadik (Negyedik) a honvéd

HA a Honvéd 9 pontot szerez, akkor 15 győzelme és 53 pontja lesz

 • A Debrecen legfeljebb egyszer nyerhet, a többi mindegy.
 • Az Újpest legfeljebb egyszer nyerhet, a többi mindegy.
 • HA az egyikük is több pontot szerez, mint öt, akkor a Honvéd negyedik, ha mindkettő, akkor ötödik.

HA a Honvéd 7 pontot szerez, akkor 14 győzelme és 51 pontja lesz

 • A Debrecen legfeljebb három pontot szerezhet. HA győzelemmel, akkor rosszabb kell legyen a gólkülönbsége. Mivel most 5-5, ezért nem lehet a három meccs egyenlege jobb a Honvéd három meccsénél.
 • Az Újpest legfeljebb három pontot szerezhet, és akkor nekünk lesz több győzelmünk.

HA a Honvéd 6 pontot szerez, akkor 14 győzelme és 50 pontja lesz

 • A Debrecen és az Újpest se szerezhet 2-2 pontnál többet, és akkor a több győzelem miatt miénk az érem.

HA a Honvéd 5 pontot szerez, akkor 13 győzelme és 49 pontja lesz

 • A Debrecen legfeljebb 1 pontot szerezhet, vagyis a gólkülönbsége nem változik, a Honvédé viszont fixen nő.
 • Az Újpest legfeljebb 1 pontot szerezhet, és akkor a több győzelem a Honvédnak jobb.

HA a Honvéd 4 pontot szerez, akkor minden mindegy.

“Drónfelvételek az épülő Bozsikról #4 + mi kell a negyedik helyhez” bejegyzéshez 31 hozzászólás

 1. Holtversenynél még a több győzelem számít? Mert akkor 4 pontnál előzzük az újpestieket, ha végig kikapnak. Meg akkor 7 pontnál sem kell ledolgozni a gólkülönbséget.

 2. Barla videói élményszámba mennek.Ha az építkezés végéig folyamatos felvételek készülnek, egy nagyon látványos dokufilm ( vágás ) lehet a vége. Minden elismerés.

 3. Az igazság az, hogy amennyiben kiárúsítunk, tök felesleges a kupaindulás.

     1. Nem mondtam, van még rajtad kívül is néhány szélsőséges.😄

      1. Ha jól értelek az egyik végletet/szélsőséget a letargiás stílusoddal te képviseled ezek szerint. Ha igen, ebben az esetben a másik végletre/ szélsőségre ( ami a letargia ellentéte ugye ), és arra, hogy vannak még ilyenek rajtam kívül néhányan, kifejezetten büszke vagyok!
       Örömmel tölt el az a tudat, hogy vagyunk még páran, akik meg tudjuk élni mindennapjainkat! 😘

       1. jajj Latyi az erkölcsi intelmek tenyleg fontosak, de a csepegtetett informaciok meg fontosabbak :) hagyd a pesszimistakat, inkabb mondj valami pozitiv lebegtetest a jövövel kapcsolatban!

        1. Már nem fog tudni segíteni “infó meglebegtetés” témakörben.

         1. Köszhetően azoknak, akiknek nem volt jobb dolguk, mint azon rugózni, ki is lehetek én valójában….
          Én pl magasról teszek rá, pl ki lehet az a Kovács Hunor / akinek egyébként alapjában véve több hozzászólásával is egyezik a véleményem /, aki annyira biztosra tudja, hogy már nem tudok segíteni bizonyos témakör/ -ök- / ben.

         2. azt mondta, hogy nem tud, vagy azt, hogy nem akar? nem mindegy ugyanis….

        2. Mitől volnék én pesszimista?Felvázoltam az elmúlt időszak, történéseit. Ez annak is köszönhető, hogy nem pótoltunk időben az elmenő játékosokat. A kupában sose jutottunk át a 3. körön. Ez nem pesszimizmus, hanem tény.

         1. altalnossagban ertettem :) direkt többesszamot irtam! Eszem agaban sem volt minösiteni teged! Ne haragudj, ha megbantottalak! Egyebkent együtt erzek veled, Hemitöl tudtam mit varhatok, racionalis emberke. Az uj tulajok viszont total lutri, nem tudom mennyire erzelmesek, vagy racionalisak. Remenykedek, hogy nem penzmosasra hasznaljak majd a klubot stb….

   1. Mert tuti, hogy átrendeződés lesz. Amennyiben eladjuk, vagy nem hosszabbítanak, a maradék csapattal, egy mérkőzés és kiestünk. Az újjak meg még nem is ismerik egymást, úgy hogy a bajnokság eleje is necces. Ezt utálom rettenetesen. Ja és olvasd fentebb az infót a zöldektől.

  1. Sanya, eddig azt hittem, hogy Hegylakóval ti vagytok az optimista frakció a jövőt illetően. Most egy picit elbizonytalanodtam.
   Eladás oldalról max Gazdag lehet piacképes árucikk, a többi távozó a lejáró szerződésű trió (lásd Ceppo listáját). Gazdag jelenlegi formáját tekintve csak azért lehet érdekes/értékes valakinek, ha az a cél, hogy ne nálunk legyen. (korábban a felcsúti csodacsapatnak volt néhány ilyen igazolása)

   1. Azért Daniló is fájna, és minden évben kiszálkázva kezdjük az új idényt és a kupasorozatot. Tavaly Vadócz miatt egy kicsit tovább jutottunk.

    1. Danilo esetén most inkább a megtartásra tennék, de ez csak megérzés, semmi konkrétum.
     Nekem semmilyen elvárásom nincs a nemzetközi kupát tekintve, mert sanszosan újraépül a csapat a kulcspozikban.
     Amit szeretnék: verjük a Vidit a kupadöntőben és 2019/2020-as szezonra épüljön egy ütőképesebb csapatunk. Erre valószínűleg rámegy a mostani nemzetközi szereplés és az első 4-5 forduló.

    2. Danilót nagyon meg kellene tartani.
     Olyan minőségű csatárt nem fogunk tudni igazolni,mint ő.

 4. Azert tul nagy benfentesnek nem kell ehhez lenni, hetek ota keringo infok.:D
  En pl. azt hallottam, hogy Groffal targyaltak az uj tulajok, adtak neki is egy ajanlatot ami nagysagrendileg nagyobb fizut jelentett volna neki, de persze a fradietol boven elmarad.
  Az a nagyon sok ember akinek lejar a szerzodese, az ugyanaz a 3 mint eddig, Grof, Filip, Danilo, illetve Bambanak van 2 ev opcioja. Filip mar alairt mielott idejottek, Grof ha menni akkar, akkor menni fog, Dani es Bamba megtartasa pedig a szakmai stab dontesen is mulik szerintem.

 5. Szerintem ha jól fejezzük be a szezont, akkor nem fogják Supkát automatikusan elküldeni, erre a tulajdonosok is utaltak többször is.
  Horváth Feri érkezése is necces, ha kiesik a Haladással..

  Az új tulajok soha nem titkolták, hogy nem szakértők a fociban, ehhez nem kell bennfenntesnek lenni és a “nagytakarítás” sem tűnik realisztikusnak.

 6. Relatív. Van aki,rossz,van aki jó véleménnyel van rólunk ott is. Ez nem egységes dolog. Így van ez nálunk is,róluk. Engem nem igazán hat meg a véleményük.
  A nagytakarítás meg egyenesen hülyeség. Pont az ellenkezőjét hallottam,hogy egyben akarják tartani a keretet és hiányposztra akarnak igazolni.

  1. Ha egyben akarják tartani EZT a keretet, akkor nem kell nagy célokról álmodozni.
   De ha úgy gondolják, hogy a hiányposztok száma 11, akkor OK.

   1. A bajnoki címet milyen kerettel értük el? Nem hiányzik innen semmi,csak 2-3 magyar szinten nagyon jó spíler
    (pl .Eppel,Zsótér,Vadócz)+egy magyar szinten nagyon extra játékos(olyan mint lanza).

   2. Ilyen az amikor valaki Honvéd szurkolónak álcázza magát, igaz kgyula?

   3. Szerintem ha Ben-Hatira végre felpörög (a zöldek ellen tetszett először a játéka), a középpálya már jobb, mint az aranynál. Akkor nem volt igazán kreatív irányító, most a széleken Mezgrani jobb Kingnél, Uzoma meg balhátvéd, amink akkor kb. nem volt. Gróf helyett vki, egy-két sokoldalú védő, két csatár, és (persze ha ezek prímák) játékosanyagban ott vagyunk a bajnokcsapat szintjén. Mínusz két akkori extra: Rossi- és Lanza-faktor, amik függetlenek attól, hogy 1 vagy 11 helyen változik a keret. Pontosabban: szerintem 1-2 extra képességű játékost jobb lenne hozni ebbe a csapatba, mint ugyanannyi pénzből 11–et. Lásd Lanza mellett sok átlagos emberkénk olyan szinten játszott, mint előtte-utána nem.

   4. Szerintem ha Ben-Hatira végre felpörög (a zöldek ellen tetszett először a játéka), a középpálya már jobb, mint az aranynál. Akkor nem volt igazán kreatív irányító, most a széleken Mezgrani jobb Kingnél, Uzoma meg balhátvéd, amink akkor kb. nem volt. Gróf helyett vki, egy-két sokoldalú védő, két csatár, és (persze ha ezek prímák) játékosanyagban ott vagyunk a bajnokcsapat szintjén. Mínusz két akkori extra: Rossi- és Lanza-faktor, amik függetlenek attól, hogy 1 vagy 11 helyen változik a keret. Pontosabban: szerintem 1-2 extra képességű játékost jobb lenne hozni ebbe a csapatba, mint ugyanannyi pénzből 11–et. Lásd Lanza mellett sok átlagos emberkénk olyan szinten játszott, mint előtte-utána nem.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.