Napikispest 2019.05.07.

kijöttek a 2019/20-as bérlet- és jegyárak // egyrészt maradunk a Hungárián, másrészt fontos változás, hogy megszűnik a tábor oldalán a kétféle jegyár, és egységesen 1690 lesz meccsnapon, valamint 1390 online elővételben. A bérlet egy huszas, az ‘A’ oldal középső részén pedig huszonhét ropi. (via honvedc.hu)

osztályozókönyv vs Felcsút // Lovric (nyilván), Holcsika, Kamber, Ben-Hatira és Kukoc lett a sorrend. További részletek és kimutatások a szokott helyen, vagyis ide kattintva érhetők el.

podcast a blogokról // Benito <3 barátunk járt a Teljes terjedelemnél, és a blogolásról, mint műfajról beszélgetett Baumstark Tiborral és Haraszti Ádámmal, a DIGI Sport kommentátoraival. Benitót szívünkből szercsizzük, mert a labdabiztosnál töltött boldog békeidők után együtt meneteltünk vele a webről idő közben szinte nyom nélkül eltűnt, akkoriban az NSO-hoz tartozó Népsport bloggyűjtőben. Az adásban inkább a szakmaibb kontentot toló, és nem a közéleti, hovatovább – jujj, szeretem ezt a szót – punk blogokról van inkább szó, vagyis az életérzésről, amit mi szeretnénk átadni, de ettől még érdekes, hogy mégis, hol a helyünk az interneteken, a sajtó napja alatt. Be is embedelem ide az adást:

“Napikispest 2019.05.07.” bejegyzéshez 80 hozzászólás

 1. Nagyon normális gyereknek tűnik ez a Molnár Rajmund, csapatunk u17-es válogatottja:

 2. Ebből a cikkből jól átjön, milyen szintű különbség lehet a felcsúti akadémia és a mi akadémiánk között.
  A cikk ugyan a boglári Nemzeti Kézilabda Akadémiával foglalkozik, de a felszereltség jól átjön – pedig erre “csak” 3,8 milliárdot költöttek, ami elmarad messze attól, amit Felcsútra irányítottak át..
  Úgyhogy szép-szép, amit kaptunk, de ..
  https://24.hu/sport/2019/05/07/neka-kezilabda-mocsai-lajos/

  1. Mi akadémiánk sehol nincs felcsúthoz képest…… Az új Bozsik is árnyéka lesz a vidi, vagy a mordori stadionnak és nem a méretre gondolok.

 3. M4sport.Nézze meg mindenki,ahányszor akarja(ezért jó)a Lovric mozgását/poszt ,a kapott gólok,ill azt megelőző szituációkban”elkövetett”séta-hova megyeket?!Ezzel 0:2 lett hirtelen.Mit néznek itt néhányan,már nem azért?!

  1. Én – bevallom – egyik gólban sem látom a felelősségét.
   Amíg nem tudja, hova érkezik a labda pontosan, addig nincs hova szaladnia egy védőnek.

  2. Ez szerintem már akkora szakmai finomság, amit csak te láthatsz, mezei szurkolónak esélye sincs erre. 🙂

   1. Azért ne felejtsük el hogy 3 éve itt nekem esett az egész “rokonság” mert valakit lóti-futinak tartottam. Azóta se vásárolta ki a Real Madrid. Ma már többen kritizálják. Úgy , hogy szerintem meghaladtam a koromat. Csak így szerényen.😂

    1. H. Tibor nincs is nálunk 3 éve. 😁 (nem kell válaszolni, reálmargit miatt szerintem képben vagyok)

    2. 3 éve volt olyan játékosunk, akit csak Te kritizáltál? Hihetetlen! 🙂

  3. Lovric mindenek felett!
   Ha látványos vizuális mozgáskultura megtekintésére lenne ingerenciám megnéznék egy balett előadást, de mivel ez a veszély nem fenyeget maradok a jó Ivánnál!
   Elnyűhetetlen bútordarab, nagy küzdő és csupaszív Kispesti!

   1. Két eset lehetséges a felcsút-Lovric összefüggésben.A:provokálsz.B:tök hülye vagy a futballhoz és marad neked a balett.30-70-ben hajlok az utóbbi felé.C nincs.Egyes játékosoknak szurkolsz,nem a Clubnak.Ezért hiszik itt sokan,h pl a hajpántos lötyögés hétről-hétre válogatott szint.Feltehetően megsértődsz,de ettől a tények még tények maradnak.Ezen a szinten,bármennyire is gyenge,ilyen helyezkedési hibákért,mint a Lovre-Kambi páros elkövetett a kapott gólok előtt,ezen elmegy a nemzetközi ,meg 200mill.(Ajánlom ismételten az m4 videot többször)Elmondom századjára,ezredjére,milliomodjára:Ez itt a kibaszott BP.HONVÉD!!!Itt címekért,dicsőségért,kupákért harcolunk,baszd meg!Itt ne játszon senki azért,mert lelkes,régen jó volt,saját de semmit nem tesz hozzá a célok eléréséért,csupaszív stb,stb,stb.Itt az játszon,aki megfelel az elvárásoknak és a tradícioknak!!!Uff

    1. semmi köze se volt egyik kapott gólhoz se, hacsak nem azt rovod fel neki, hogy nem tud osztódással szaporodni, és nem lát a jövőbe.

      1. Aaaa.Semmit.Ki kell menni a bedobóra,ahogy te azt elképzeled,mindkettőnek.A második előtf meg nézni hogy száll el a fejed felett a beadàs.Te sem játszottál életedben ,az is biztos.És most ha korrekt gyerek vagy,rajzolgasd be 5mp -vel ezelőtt,hogy hol állnak és mièrt alakul ki ez a szituácio.

       1. Ideje lenne észrevenni, ha az ember szembe megy az autópályán a hülyeségeivel :)

        1. azzal nincs baj
         h mas velemenyt ir
         mint mindenki mas
         , csak nem ertem, miert
         pont Lovric es Kamber,
         amikor Filip…

       2. A párhuzamos komotos sétát is a lovő játékos irányába még,lsz.Ott a video az m4 ,sírok ,még jobban,mint amikor beírtad,hogy a színeink piros-fekete-arany,azért olyan a szobor az akadémián.

         1. M4sport video.Nincs több érvünk.Aki akarja nézze meg többször,egy másik szemszögből külön figyelve a 2 kapott előtt a két említett játékos mozgását,ami nem érzelem,hanem értelem.Mi a munkát elvégeztük,tanultunk belőle a jövőre nézve.Ennyi.

          1. Szerintem szólj Supkának, hogy tegyen be a hétvégén! Megoldódna az összes probléma!

          2. Valaki belebeszélt a füledbe hülyeségeket.. Gondolom, arra célozva, hogy az öregek esetleg bundáznának.. Na, az kizárt pont náluk!

     1. Ezen még rágódjatok egy kicsit és véletlenül se higgyetek a saját szemeteknek.Nincs erre mindig idő,hogy footballanalfabétákat győzködjünk serdülő 3-s helyezkedés oktatásról bedobásnál v szélről jovő labdáknál 3 védős rendszerben,Miki.

      1. a 3. egyet nem értő hozzászólásra se mondtál konkrétumot, csak személyeskedsz. ha ennyire nem tudod bizonyítani az álláspontod, akkor tartsd meg olyan közönségnek, aki nem tud gondolkodni.

    2. Lovric kimondottan jól futballozik – az egyetlen védőnk, aki támadásnál pontosan és ésszel tudja előrejátszani a labdát, ebben még Kambernél is jobb.

     Nagyon jó teljesítményt nyújt tavasszal.

     1. Igen.Ma is majdnem letépted a karom,amikor bedobtam neked a banánt.

    3. Ezt mind elmondhatnád hasonló vehemenciával az új strómanoknak tulajdonosoknak. Ez talán felnyitná a szemüket az igazolásokat illetően. Amíg ebben nem lesz változás, addig szurkolunk a KLUBNAK és a hendikepes öreg duónak, a gólképtelen Gazdagnak, a lötyögő Hatirának, az önző (mostanában csapatjátékos) Danilonak, a lelkes, de lassú Hefflernek, Mr. Életveszély Batiknak, meg a hajpántosnak is, mert most ők a Bp. Honvéd.

    4. Én már tudom te ki vagy ! Az új tulajdonosok megmondó embere aki az első alkalommal beszélt . Mindegy szerintem a gyógyszertárban vegyél rivotrilt 3×1
     Sokat fog segíteni .Ismeretlenul is aggódók érted .

  4. Nem akarlak elkeseríteni, de az első gólnál Heffler fejelte ki teljesen rossz helyre (középre!) a labdát (szögletre is csúsztathatta volna, oldalra is) ami az álmoskönyvek szerint is hiba, a második gól előtt pedig Uzoma hibázott kétszer is (először aláfutott a labdának, nem mentség, hogy alacsony, mert olyan messze volt az emberétől, hogy az szinte sírt magányában, másodszor pedig csukafejessel adta rossz helyre, röviden a labdát amire lecsapott a felcsúti gyerek), és abból lett a 11-es.
   Ivánnak és Kambinak semmi, de semmi köze nem volt az esetekhez.
   Ja, és a sporit dicséri, hogy hogy az első gólnál, a megpattanó lövésnél, a lövés pillanatában legalább egy felcsúti volt lesen, de lehet, hogy kettő is.

 4. ulloi129.hu – tegnapról:

  ,,Off
  Lanzát el akartuk adni a vidinek (gondolom még a Petrjak ügy előtt)
  de Ő nem akart odamenni ,visszavásárolja a kispest és Varga is oda igazol.Botka felcsút,Gróf helyére megy a várda kapusa.”

  1. Addig amíg Hegylakó nem erősíti meg, ez mind csak süket duma..

    1. Jaja. Vagy csak egyszerűen fogalmatlan..
     Ami egyébként nem gond! Egy szurkolónak nem feltétlen kell tudnia mindenről, ill. nem elvárás, hogy értsen a focihoz! 😉😀

  2. Botka, másodosztály? Minden esélye meg van, hogy kiesik a csúfság. Varga meg kinek kell?

  3. Botka – zsák a foltját?
   Varga – nem nagyon komázom (tam?!), de valljuk meg, ha fejben rendben van/lesz hasznos lehet
   Gróf (ha megy, sajnos úgy fest -DE MIÉRT PONT ODA?!) – akkor a Felipe nagyon ok-s
   Lanza – nagy kérdőjel… Vajon mindenki (főleg akik akik túltolták a “köpködést”) eltudják-e neki felejteni az ftc-t? Nem lenne jó, ha állandóan megtalálnák. Főleg, ha okot is adna rá. Nagy kérdés, hogy igaz-e egyáltalán, és ha igen mire alakulna az új frigy?!

  4. Nem hiszem, hogy Lanza visszajön. Varga minek, akkor Kosztát minek hoznának vissza.. Télen Gróf pótlására egy romániai kapusról volt szó..

  5. Ez elég scifi. A csakfoci viszont Koszta Márkot írja, mint hozzánk visszatérőt. Sokkal reálisabb.

   1. Jöhet! már elengedni is kár volt. Fogja kézen a Drazsicsot + a Molnárt, esetleg jöhet a Csri és talán van ott valami jó belső védő. Még tán a Moutari is használható lenne. (Arról nem is beszélve, hogy akkor a Kövesd valami “rendes” tradícionális klubnak át is adhatná a helyét :))

    1. Hemi egyik legelhibazottabb lepesnek tartom, hogy az uj edzö bemondasara, eladta kölcsön helyett….

     1. Az új edző háta mögött adta el… A holland őrjöngött amikor megtudta… ment be edzést tartani és annyit látott, hogy a Koszta köszön el mindenkitől…

      1. ezt a sztorit en Botkaval hallottam, de mindegy is, az alap dolgon nem valtoztat, hiba volt eladni….

       1. Botka Rossi sztori, Koszta meg a holland mágus sztoriCsak a tulaj volt ugyan az :mc csip Gyuri

    2. Kövesd nem kieső, ezeket nem fogják csak úgy odaadni. Persze jó lenne, de ez kb. esti mesének beillő kívánságlista. :)

  6. keresem Varga-t hol lehetne jatszatni, mert a taktikankhoz Mezghrani jobban fekszik, remelem nem valtunk formaciot, mert az evek soran vedjegyünke valt….elneznek egy Ben Hatira – Zsoldos kakasviadalt :) remelem az elöbbi marad, mert bitang jo jatekos

   amugy az elmult evek tradicioibol, ez elegge hihetetlennek hangzik….erös fantaziara utal…., de tevedjek!

 5. Szerintem nekünk –akik naponta legalább olvassuk a blogot – kötelességünk (ha nem vagyunk akadályoztatva) minimum szurkolóként részt venni a kupadöntőn! Ha pl. Bamba és Danilo olvassák, tőlük azért többet várok.

   1. ne azt figyeljetek mit mond, hanem, hogy mit tesz….melyik edzö mondana egy jatekosarol a sajtonak, hogy remeli vegre elhuz innen….? ennek ellenere szkeptikusan allok az egeszhez.

  1. Meglepne ha Lanza visszajönne…Egyrészt nem is kell, csak a gyomrom fordulna fel az egésztől, másrészt nem hinném hogy bárki könnyen kitudná vásárolni szerződéséből, Varga se jöjjön.

   1. Kivásárlás??? ner vásárol nertől akkor vásárlás nincs. Kb. Mint Moutari, te elhiszed, hogy a kövesd bírt annyit fizetni???
    .

  2. Rebrov csapatban gondolkodik, játékosként is ilyen volt. Kanta N védekezik semmit, de ami fontosabb havi 50eur a pénze… Igazolni akarnak, szabadítják fel a keretet. Vargának nagyon örülnék, Lanza meg… Vele bajnokok lehetnénk. Újra.

     1. A Kanta csaladban mindenki, evszazadokra visszamenöleg, fratyista volt, ha nem tudnad :), ha van tesoja az is :)

        1. Igen, ketten voltak, a tesó kevésbé sikeres pályafutást tudhat maga mögött, Mtk, Siófok, Ajka háromszögben bolyongott játékosként. Még anno Várszegi G. egyengette az útjukat.

 6. Lanza jön. Végre lesz aki eltalálja a kaput. Freskó festők tréningezhetnek.

  1. Ha azóta készült egy 30-as fradisasos tetkó látható helyen, akkor lesznek csak igazán bajban.

   1. Vele megnyerjük még 16x a bajnokságot, a Fradi sast meg éppen széttépi a kispesti oroszlán, és rögvest aktualizálva van a tetkó.

    1. Az inkább CS. A. K. egy Fradiszarka maximum, a Mi Leónk meg legalább egy Simba!!! 😎

  2. Ajánlom az előző posztban belinkelt Varga Kacsa interjút, hogy Tichy hogyan taníttatta meg vele a felső ficak eltalálását :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.