Szevasz, hívhatunk pestiesen Mekinek?

A semmiből beesett egy igazolás.

fotó: honvedfc.hu

Hiányposztra igazoltunk – írja a klubhonlap. A két évre szerződtetett Macdonald Ngwa Niba egy 24 éves kameruni-kanadai állampolgárságú belsővédő, aki a legutóbb a szlovák bajnokság hetedik helyén végző FC Nitrától érkezik. Tényleg hiányposzt, Kamber és Lovric már nem mai gyerek, a három helyre ott van rajtuk kívül Batik, Kálnoki Kis és a nagyon fiatal Temesvári, szóval, nekem legalábbis indokolható az érkezése, ha egy évnél hosszabb távon gondolkodunk.

Nem ide tartozik, de a McDonald’s-ról mindig ez a klasszikus jut eszembe:

“Szevasz, hívhatunk pestiesen Mekinek?” bejegyzéshez 10 hozzászólás

  1. Hiányposztot úgy is érthetik, h mivel a legtöbb ballábas belső védő balhátvéd pozit is elég jól hozza le, valszeg univerzális játékosként ezen a két poszton fogjuk használni. Szerintem ez az igazolás már jelzés értékű lépés a 4-4-2 játékrendszer felé. De majd meglátjuk.

  2. Nem mondom,hogy politika mentessé de legalább zsirmentessé nem lehetne tenni az írást ? Szegény fiúról mindig ez a gusztustalanság fog eszünkbe jutni ?
    Ezek után ,hogy megyek be a Mekibe ?

  3. Basszus, nincs már jegy a C2 és C3 szektorba. Remélem, nem veszik észre, ha C1-be veszek, és belopózom a tábor közepébe XD.
    Viszont ez azt jelenti, hogy minimum 400 fős lesz a tábor! De ha így megy tovább, szerintem megtöltjük azt a részt, és akkor 800 fő körüli lesz.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.