El sem fogjátok hinni: igazoltunk!

Eddig érkezett

 • egy kapus (kellett),
 • egy középhátvéd (Kamber, Lovric, Kálnoki Kis, Batik és Temesvári mellé, három belsővédővel játszunk, mondjuk azt, hogy kellett)
 • egy csatár/szélső (mondjuk egy középcsatár jobban kéne végre, mert az inkább illene a játékrendszerünkhöz),
 • és most egy védekező középpályás KÖLCSÖNBE (Nagy Geri, Heffler, Szendrei, és mondjuk Gazdi, valamint az egyik edzőmeccsen itt is kipróbált Uzoma mellé – miközben a játékrendszerünkbe egy vagy kettő fér bele).

Név szerint a 25 éves Kesztyűs Barna egyenesen Paksról – írja a klubhonlap. Az elmúlt két idényből másfelet az NB II-ben töltött kölcsönben (hopp, kinek tűnik fel a kísérteties hasonlóság Holdampffal?), majd tavasszal visszatért Paksra (Holdkomp is az NB I-es Halihoz került). Kilenc meccs jutott neki, ebből mindössze hatszor kezdőként. (Akár Holdinak.)

#nemértem

“El sem fogjátok hinni: igazoltunk!” bejegyzéshez 226 hozzászólás

 1. Jézusom, semmi se változott az igazolasok terén…
  Jó nagy habisztiket nyomott eddig az új vezetőség…

  1. Teljesen felesleges, csak foglalja a helyet.
   Lassan tényleg visszasírjuk Hemit.
   Ez nem vall komoly csapatépítésre!

 2. Biztos az új mester mondta… Nem baj ha nem lövünk gólt, csak a védekezőkből ki ne fogyjunk!!!😉

  1. 5-5-0 hadrend (dinamikusan 6-4-0), támadást csak akkor vezetünk, ha a gyúró véletlen bennmarad a pályán egy ápolás után, és így létszámfölényt alakítunk ki.

 3. Szerintem lassan ki kell mondanunk – az idei cel csak es kizarolag a bajnoki cim es kupagyozelem lehet ilyen kerettel

    1. Ne emlegesd a Szoli Palit, mert megjelenik! (Azzal meg sosem járunk jól)

  1. Ha ezt Ő videózta, akkor lehet hogy fotósnak igazoltuk. :)

 4. A jó k….a a….kat.Hazudtatok itt nekünk a szép bemutatkozó szövegben. A lófasz nem lesz itt,nem hogy verseny a fradival meg vidivel.Amíg egy Felcsút a holland ligából igazol addig mi baszd meg a paksi tarcsiból. Gratulálok! Semmi nem változott itt!Lóvé továbbra sincs.Ennyit enged a hatalom. Engem ez kezd hidegen hagyni:(

  1. Nem emlékszem, hogy mondták volna, milyen területen versenyzünk majd.

 5. Legalább Hemibá öszinte volt. Megmondta, hogy ennyire van pénz, ennyire tellik…

 6. Latyi szerint dolgoznak a nagy igazoláson… kérnék majd 1 megerősítést, h nem Ő volt az…

  1. Az utcánkban lakik a Nagy Jolán alias Jolánka néni. Na ő ha nem is gyors de Nagy igazolás lenne. Nem mellesleg úgy le tudná cseszni a Juhász Rolit meg a teli cvekkerével fejbe verni, hogy sokan a kezdőbe is követelnék. Lehet rá gondolt a Latyi

 7. Amíg a tűzközeliek nem mondják meg a tutit, addig nem tudom értékelni ezt az igazolást.

 8. Hemingwaynek soha nem volt ilyen igazolása.. Kölcsönbe…
  Ha jól játszik, visszarendeli a Paks, vagy leigazolja más csapat.. Ha rosszul játszik, minek??

  Annyit a srácról, hogy a statisztikák szerint az idény végére beverekedte magát a Paks kezdőjébe, de rendre lecserélték a 60-70. perc tájékán.
  Voltak nb2es játékosok, Eppel, Sigér, stb., akik igenis tudtak bizonyítani az nb1ben.. De ez a kölcsön, meg a Levkovics 1 plusz 1, Macdonald 2 éves szerződése… Igazából ezek a legelkeserítőbb mozzanatok…

  Sigér egyébként idősebb volt, amikor felfedezték, tehát nem ezzel van önmagában baj, hanem a szerződésekkel. Totál koncepciótlannak tűnik jelenleg az átigazolás-politika..

  Ilyen Hemingwaynél soha nem volt…

   1. Nem kölcsönigazolása nem volt, hanem már egy viszonylag telített posztra egy ismeretlen, még nem bizonyító, de azért már rendesen a korban levő játékos kölcsönbeigazolása tűnik totál értelmetlennek.

 9. Ennél márcsak az lenne durvább, ha bejelentenék Szendrei eligazolását még a nyár vége előtt.. Az lenne az a pont, hogy meg kéne látogatni a jelenlegi vezetőséget személyesen, hogy érezzék a törődést.

 10. Sziasztok, amióta itt vannak az új tulajdonosok, folyamatosan kovácsattila utánérzésem van. Mi a fax ez az igazolás? Felháborító.

  1. Pontosan így van ahogy mondod, baszki! Hát ez meg ki a f@szom,b+?!:-)

   1. Dehát tedolgozol ott b+… Sokkal királyabb minden mint Heminél! Te mondtad b+. most meg itt siránkozol mint a tisztelt publikum a Loki elleni 1:7 után!
    Hihetetlen hiteles arc vagy b+.

    1. Megkérdeztem volna a “zembert”erről,hogy ezt a csávót miféle szél fújta ide, ahogy visszahív, tájékoztatlak, netlabanc.

      1. Na, kérem :”sok a zöld csík, kevés a piros, hátrányban használható, jól fejel, ütközik, számítógépes elemzés szerint hasznunkra lesz, bízzunk a tudományban “.Hát b+,hogy ez mit jelent a valóságban, azt majd meglátjuk.

          1. Hagyjátok már ezt abba, csesszétek meg.. Egymást sértegetitek feleslegesen..
           Highlandersnek volt egy véleménye és reménye, még bejöhet neki.. Egyelőre nem állnak jól a dolgok, de voltak azért pozitív jelek is.

           Várjunk az egésszel szeptember 2-ig…

          2. Olvass vissza, hogy az általad védett miket, milyen stílusban mondott, írt korábban ide sokaknak… Még véded… Úristen!

       1. Jó, ez nagyszerű, de tényleg, majd meglátjuk a pályán, ha bekerül a csapatba.
        Már csak az a kérdés, hogyha bízunk a tudományban, akkor miért nem vettük meg. Nincs pénz?

        1. Még frankón komolyan kérdezed ezt, miután cca 4millio €~t engedett szélnek az öreg, akire rendszeresen hivatkozol, mint feljebb?!

         1. Igen komolyan, és nem az Öregre hivatkozom, hanem azokra, akik örömtáncot lejtettek az eladáskor és teleírtak itt mindent azzal, hogy mostantól fasza lesz minden, a pénz nem számít.
          Én csak remélem, hogy most nem az következik itt, mint a politikában, hogy az elmúlt nyolc év már 17 éve tart…

          1. Meglátjuk. Itt bazsevál a környéken egy olyan számomra ismeretlen együttes nemsokára , mint ez az új igazolás,ha nem megyek el a csajommal, marad nekem foci helyett a hoki.

          2. ???
           Te egy igazi üresdumaberci vagy b+. baszogatod itt a jónépet, hogy ilyen duma, meg olyan kamuember, aztán ilyen DUPLANULLA válaszokat irogatsz, csupa ürességgel!

          3. Szóval a Hemy a Honvéd Gyurcsányja?!🙃😭
           De most viccen kívül, ki a ……”figyelt fel erre a csókára?! Mikor és hol látta meg enne a Megmentőt?! És ki volt az a nagytudású, aki áldását adta erre?!

       2. “eeerrrrrggggghhhhh, Kone tíz gólt rúg tavasszal, és akkor majd maga fog bocsánatot kérni, okay?”

 11. Nyilván szegény Pölő helyére érkezett. Szerepét tekintve pedig Villám Balázs, Hajdú Ádám kategória, extrém sérüléshullám, vagy csoportos eltiltások esetére vészmegoldás, ugye?…

 12. Elsőre totál felesleges igazolásnak tűnik.Pont arra a posztra ahol megvagyunk.

  Vagy tud bal hátvédet is játszani, esetleg csatárt? :)

 13. Adjuk már meg mindenkinek az esélyt legalább néhány mérkőzés erejéig, és bánjunk “kesztyűs” kézzel minden érkezővel amíg így vagy úgy nem produkált. Közben meg reménykedjünk, hogy az új klubvezetőség legalább bevonja az új edzőt az igazolások jóváhagyásába!

  1. Igen, gondolom, hogy az elmúlt hónapokban Sanyinyó titokban Paks mérkőzéseket nézett, hogy Kesztyűs játékát elemezze a jövő évi játékrendszerünkhöz képest :D

   Itt nem a srác a probléma, hanem az, amit ebből az egészből ki lehet érezni… A srác lehet, hogy meglepetés lesz, oké..
   De a Felcsút most igazolt egy holland első osztályból középpályást, a TBC és a MOL a francia Bordeauxból néztek ki játékosokat..

   Azért nem ugyanaz a szint..

  2. Itt nem az új fiúról van szó, hanem a menedzsmentről. Jó lenne tudni, hogy egyáltalán mi a koncepció? Az nehezen hihető, hogy ilyen stratégiával majd a zöldekkel meg a fehérváriakkar harcolunk a dobogóért…

 14. Lehet itt méltatlankodni, de aki elhitte, hogy mi a fidivel meg fegyencvárossal fogunk a bajnoki címért versenyezni az nem érti a magyarfoci nevű sportot. (meg az országot).

 15. Vége van, màr tegnap is írtam. Nagyon sajnálom, az életemet veszi el ez a tolvaj c és bandàja. Szépen lassan ki csinàlnak, ha csak nem teszünk vmit, de sajna sosem fogunk úgy össze tartani ahogy kelene. Majd szépen bele törődunk

 16. A Honvéd érzelmű új tulajdonosaink tényleg komolyan gondolják, hogy versenyben leszünk a két naggyal! Egyre komolyabb érkezők, a legújabbért talán még fizettek is! Még egy jó megye hármas csatár és kész is a csapat!

 17. Gondolom abban bíznak, hogy Zsótér szintet hoz majd. De ő is elment 1 év után.

 18. Én még azért kivárok a ciánkapszula elővételével, nem lenne logikus, hogy iderendelnek egy rakás olaszt, jónevű edzőket a Serie Aból, bővítik az nb3as edzői állományt, aztán elkezdenek szivatni…

  Legyünk türelemmel még egy kicsit, szerintem a litvánok ellen amúgy továbbjutunk egy küzdelmes párharcban.

 19. Hemi add el a klubbot!
  Hemi add el a klubbot!
  Hemi add el a klubbot!

  Okéé , ez cak irónia volt .

 20. Hurrá! Leesett a nagy kő! Végre!
  WELCOME:) Reszkess Európa! Jövünk!
  :)
  Végre egy rutinos, kész játékos!
  Csak gratulálni tudok!

 21. Mindenki türelmetlen, én is. De az meglep, hogy Kesztyűs szerződtetése így kiakaszt sokakat. Semmin se változtatott, max. hogy elment egy újabb nap változás nélkül. Heten mentek a keretből, ő a negyedik új, nem számítva a kölcsönből visszatérteket, akiket az edzőtáborban fölmért az edző, oszt a közeljövőben kiderül, mi lesz velük.
  Az átigazolásaink sikerességét viszont úgyis az a várhatóan három következő minősége fogja meghatározni, akikre még szükség van (középcsatár, irányító/támadó középpályás és lehetőleg egy balfutó). Ha ezek jól sikerülnek, akár késés árán is (mert alkudoznak, kivárnak stb.), jók lehetünk, ha nem, tényleg sz@r lehet a palcsiban. Ez esetben majd vitatkozhatunk, mi a bibi: nincs pénz? ennyi telik a sportigazgatótól (ha van egyáltalán)? szándékos leépítés? (ez mondjuk elég vad, de látom, vannak hívei). De addig szerintem még bőven van idő, a bajnokság rajtjáig, vagy legkésőbb szeptember első hetéig meglátjuk. Lanza is 2016 augusztus legvégén jött, mellesleg akkor több mint két héttel korábban kezdődött a bajnokság, mint idén, aztán mi lett belőle?

  Aki az El-selejtezőkre várt csodát, nem itt él, de az se ismeri a számokat, aki a két di-végűvel való versengést úgy értette, hogy augusztus elejétől akkor behozzuk azt a röpke 5-6-szoros büdzsékülönbséget (talán több is, ha a költségvetéseket az MFA nélkül számoljuk), meg a jó pár év építkezést, szponzor- és játékosgyüjtögetést, oszt az új szezonban rögtön háromesélyes az NB I.
  Ment Gróf, Holender és Danilo, a többi itt volt egyáltalán? :) Jött eddig a Grófpótló Robi (csak élesben derül ki, hogy jártunk vele, sőt ha feleannyi tüzelmi időt adunk neki, mint anno Grófnak, pár hétig nyugodt lehet a rajt után is), Skvorc helyett Niba (akkorát nem veszíthetünk, sőt), Bamba-Kesztyűs (dettó, lásd pár centivel balra), Filip helyett meg Moutari. Utóbbi számomra erősen kérdőjeles, beválik-e kétcsatáros játékban, de idővel más hadrendre (is) átállva szélsőként erősség lehet.
  Supka-Sannino reláció szintén kérdés. Attila nálam a biztos középszernél egy fokkal jobb biztosítéka volt (ennek minden pozitívumával és negatívumával), Beppe meg nyilván lutri, de valahogy jó a megérzésem. Ha pár hét múlva a fejemre olvassátok, letagadom, van bennem pár ezrelék.

  Amit elfelejtünk a tavalyi keret maradékával kapcsolatban: N’Gogban és Ben-Hatirában óriási fejlődési potenciál van, előbbinél többé, utóbbinál kevésbé bízom abban, hogy ezt ki is teszi a pályára. Plusz ha az új edző ügyesebben bánik velük, pár fiatalban is benne lehet olyasmi teljesítményugrás, mint volt pár éve BobálD, Koszta esetében. (Cipf? Májer? Banó? Szendrei? KovácsN? esetleg más? hajrá!)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.