A poszthemi-féle átigazolásgőzösön tényleg nincs fék

Egerszegi Tamás!

Kesztyűs Barna után újabb paksi középpályás érkezik kölcsönbe Kispestre, hiszen a két klub megállapodott arról, hogy a 2019–2020-as szezonban Egerszegi Tamás is a mieinket erősíti.

A 27 esztendős labdarúgó Újpesten nevelkedett, a lila-fehéreknél mutatkozott be az NB I-ben, majd a Siófok, a Gyirmót, a DVTK, a Mezőkövesd és a Vasas csapataiban is szerepelt, légiósként pedig fél évet töltött a lengyel Miedz Legnica gárdájánál.

Egerszegi Tamás az előző szezont a Vasasnál kezdte, majd a Paks labdarúgója volt, az elmúlt idényben 20 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, összesen pedig 169 első osztályú találkozón szerepelt, ezeken 12 gólt lőtt és három gólpasszt adott.

így szól a bejlentés a honvedfc.hu-n.

Egyelőre keresem a szavakat. Paksról, kölcsönbe, két játékos, egymás után. Érthetetlen. Tavaly húsz meccs, Kesztyűssel együtt nem játszottak egy teljes bajnokságot.

#nemértem #nemértem #nemértem

Most tényleg az van, hogy besültünk az átigazolásokkal, és megy a kapkodás? Egy évre kölcsönbe, Paksról, ott sem fix kezdő játékosok – ez a kulcsmondat.

Vajon mik a tervek, milyen célok vannak? Hogy gondoljuk ezt az egészet? Milyen építkezés az, ahol kölcsönjátékosokra alapozunk? Ne mondja senki, hogy kiegészítő emberek lesznek, mert arra ott van Szendrei, Darabont, Pisont, Hegedűs, Herjeczki, Tömösvári (bár ő, ha minden igaz, marad Kaposvárott), Májer, etc., és a mindenhol bevethető Heffler.

Nem lenne utolsó kiállnia egy hiteles embernek a klubtól a jónép elé, és elmagyarázni az elmúlt hetek történését. Mármint, hogy hirtelen jött egy Moutari, majd sokáig semmi, hogy a végén induljunk be igazán, csak kérdés, merre, minek?

“A poszthemi-féle átigazolásgőzösön tényleg nincs fék” bejegyzéshez 29 hozzászólás

   1. Mancinin röhögtem, most rajtam röhögnek más klubokkal szimpatizáló kollégák….

 1. A tegnapi fostenger után ma egy nagy szarkupac….. Bizisten ezeknél a sokat szidott tróger drogos Busai is jobb lett volna…
  Mindig pozitívan fogadom az újonnan jövőket de a legutóbbi két játékos láttán a bicska kinyílik a zsebemben ! Mert ők két sajátnevelésű tehetség elől veszik el a játékperceket majd.
  Úgyhogy nem az a bajom hogy sztárigazolások helyett ezek jöttek hanem hogy ezeknek hónapról hónapra fizetést kell adni, meg melegvizet az öltözőben….Pénzpocsékolás !

  1. Ablakon kidobott pénz, csak a saját nevelésűektől veszi el a helyett, ez Banó, Májer, Szendrei, Hegedűs, Herjeczki számára nagyon gáz..

 2. Ha legfeljebb 22 éves lenne… mondanám, hogy valaki látott bennük valamit. De könyörgöm, 27 éves… játszott egy csomó klubban, még külföldön is volt. Nem hiányposztra jön. Minek? NB2-be szokás ilyet igazolni.
  Kíváncsian várom, hogy holnap mit mutat a csapat…

 3. Ezt én sem értem.
  A tegnapi paksi kölcsönre jött itt egy-két embertől komment formájában magyarázat,ami k.rva gyengére sikeredett(talán ők maguk sem hitték el azt a zagyvát,amit összehordtak),most itt az újabb csapás….
  A korábban felröppent nevek(busai vonal) miatt,mikor elégedetlenkedtünk jónéhányan,akkor a fórum megmondó emberei közül páran elkezdtek oltogatni,hogy csak pletyka,hülyék vagyunk,h bevesszük stb…,azok most ugyan mit szólnak?
  Mellesleg véletlenül sem gondolják azt,h az sem pletyka volt? Csak a közfelháborodás miatt dobva lettek?
  Remélem így utólag nem haragszanak pffff….
  Okostojások remélem magatokba szálltok és elgondolkoztok dolgokon,ideje lenne…
  Ezt a két igazolást meg tényleg nem értem(a szerző után szabadon).
  Pedig a Gazdag hosszabbítással és a Moutari igazolással milyen jól indultunk,de aztán…

  1. “Csak a közfelháborodás miatt dobva lettek?”

   Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a szurkolói hőbörgés egy szakembert eltérít a terveitől. Pláne, az olyan kreténségek, hogy minek ide egy Priskin, egy Feczesin vagy akár Gosztonyi. Mintha olyan kurva jól állnánk tapasztalt, rutinos válogatott játékosok dolgában.

   1. De komolyan gondolom.
    Magamból indulok ki,ha én egy új helyre mennék tulajként,vezetőként,akkor nem egy k.rva rossz döntéssel szeretnék nyitni,amivel magamra haragítok mindenkit. Busaival pont ez lett volna a helyzet.
    Remélem nem gondolod,hogy ez nem így van.

    1. Másrészt meg: aki szakember,nem pedig “szakember”,annak nincs szüksége egy busaira,még az nb1-ben sem. Itt kezdődnek a dolgok.

    2. Úgy gondolom, hogy a szurkolók hordanak össze annyi baromságot, hogy a szakembernek esze ágában sincs odfigyelni. Legfeljebb akkor olvas ilyesmit, ha jókat akar röhögni. Mert mit lehet kezdeni pl. egy olyan baromsággal, hogy X vagy Y (aki profi futballista) “megélhetési” játékos? Leginkább röhögni lehet rajta, azon meg szánakozni, aki leírta.
     Különben neked mi bajod Busaival? Rálépett a lábadra és nem kért bocsánatot? :)

     1. Mi bajom busaival? Ez komoly? Fradi ultra(fradi táborban szokott lenni),közösségbomlasztó ,drogos,mellesleg focizni sem tud,
      akit itt a 90% nem akart látni
      (tehát itt k.rvára nem arról van szó,hogy 1-2 szurkoló “lemegélhetésifocistázza”).
      Még valamit?
      A fórumot meg nézik és ha okosak figyelnek a véleményekre.
      Nem azt mondom,hogy aszerint cselekszenek,amit pár emberke összeirkál,mert az nyilván baromság lenne,ha ilyet gondolnék.
      De! Ha valamit nagyon nem akarnak a szurkolók(és a túlnyomó többség nem akar),akkor azt nagyon esélyes,hogy figyelembe veszik.
      Márpedig busait,aki nem lépett rá a lábamra,ezért nem volt miért bocsánatot kérnie, itt nagyon nem akarta senki. Te voltál az egyik,aki nevettél,hogy mit szarozunk egy pletykán. Az a pletyka kb Egerszegi szint. Kikövetkeztetheted akkor,hogy lehetett-e alapja.
      Ha rajtad múlna(aki leszarja a pletykákat),lehet busika most Kispest mezben rohangálna.

 4. Öröm most Kispesten tehetséges utánpótlásban nevelkedő labdarúgónak lenni! Itt a pozitiv jövőkép!
  :(
  Öröm most Kispesten olasz edzőnek lenni, mert pár videó átnézése után csak rá kell mutatni a kiszemelt talentekre, hogy őt igazoljátok le nekem!
  :(
  Örom most látni a Kispestet, hogy tele van a vezetőség, a szakmai stáb a klubhoz kötődő profi szakemberekkel!

 5. Ez valami vicc? Hova? Kinek a helyére? Vagy cserébe megy majd valaki, csak még nem jelentették be? Mindenesetre továbbra is egyre csak távolodunk a Fradi-Vidi kettőstől.

  1. Nekem 1-2 hete feltűnt, hogy a Paksban játszott egy vagy 2 edzőmeccsen egy Szendrei nevű középpályás! Nekem már akkor is gyanús volt…

 6. Tényleg jó lenne valami rövid elemzés valami hivatalos személytől, hogy kit milyen célból igazoltak (“ő 10 gólt fog lőni”, “őt felépítjük és eladjuk jó pénzért”, “régóta kerestünk balhátvédet” stb.), kiket keresnek még.

    1. Tudom, több is. Biztos azon vitáznak, hogy kié legyen a nemes feladat.

 7. Remélem nem Nagy – Gazdag helyére hoztuk őket,már ettől is tartok!
  Ez egyre rosszabb!

 8. Morbid lesz!
  Szerintem eladtuk Nagy – Gazdag kettőst, de nyugi van,már pótoltuk is őket Paksról :)

 9. Ezek az igazolások Highlanders “meg nem értett” kolléga bosszúja! Jöttek a nagyágyúk! A Hemingway ellenesek remélem önkívületben tapsikolnak megállás nélkül!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.