A vége úgyis az lesz, hogy Negrau áll be a kapuba (mocskos Pagliuca!)

Diósgyőr – Bp. Honvéd @ Diósgyőr, 18:00 TV: M4 Sport

Fogalmam sincs hol tart a sérültlistánk, volt egy pillanat, amikor végképp elvesztettem a fonalat. Horváth Andris, ugye, majdnem visszatért a kupadöntőre, aztán mégsem, azóta folyamatosan sérült. Mézga, Kovács Nikó, Nagy Geri dettó, Ben-Hatira az országban sincs, és gondolom Hefflerrel is lehet valami, ha oda-vissza kihagyta Craoivát. Hozzájuk csatlakozott csütörtökön Levkovich a következő legalább fél évre.

A nagybetegeket leszámítva, vajon ki lesz játékra alkalmas Diósgyőrött? Például marad Berla a kapuban? És akkor ki ül a padra? Gyorsan feliratozunk egy mezt Tomorinak? Vagy körbeszaladunk az akadémián, hátha ráér valaki az U19-től, U17-től, esetleg egy igazgató, aki játszott már kapust korábban?

Valahogy az van, hogy ha elfogynak, akkor a kapusok hirtelen fogynak el, és egyszerre sokan. Gulyás, Tarlósi, Elbert és Negrau 1991/92-ben, aztán egy évre rá Gulyás, Brockhauser és Tarlósi mellé érkezik két hónapra és négy meccsre a rettenetesen fiatal Vezér a BVSC-ből (vajon ki ülhetett mögötte a padon?)*, vagy nem is olyan rég, a négy meccsre elmeszelt Kemenes helyett játszó Czuczi megsérült, Debrecenben már Szemerédi védett, a padra pedig Tóth Iván ült le. Idén már Iván sincs. #szomorúfej

Labdarúgás, 1992/1. (klikkre nagyobb lesz)

*_ kinyomoztam: Kisnémet Imre

Ám ez csak szerdán délután derül ki, ment Mairtti Kuusela egyelőre nem tudja, hogy a már NB I-es tapasztalatokkal rendelkező Vezérnek, vagy a közösséget régóta ismerő Kisnémetnek szavazzon-e bizalmat. A kapusfrontról származik egyébként az a hír, hogy Brockhausert kedden kiengedték a Sportkórházból, egyelőre azonban nem védhet, Vezér az ő pótlására érkezett május végéig.

Nemzeti Sport, 1993.03.24.

Már csak az maradt kérdés, hogy Negrau cseréje ki volt, vagyis 91/92-ben ki lehetett a negyedik számú kapusunk?


El sem tudom képzelni mi lesz Diósgyőrött.

Kingre például simán rámondta volna bárki, hogy hónapok óta meccset sem játszott, ezért most sem fog végigbírni egyet, erre Craiovában lehozott egy parádés százharmincsok percet.

Aztán ott van a frissen igazolt Moretti, őt legfeljebb húszpercesnek hittük, aztán megláttuk, ügyes, jó labdái vannak, de elképesztően lassú, vagy nagyon lassan veszi fel a fonalat, és a húszpercessége úgy lett csak hetven, hogy kellett hozzá gondolom a cserepadunk látványa, hogy a végsőkig kivárt Sanyibá Uzoma szűrőbe cserélésével.

Kulacson is látszik a hosszú kihagyás, ha erre mondják azt, hogy végre látnánk tőle valamit. Sőt, már a valami helyett a bármit is elfogadnám.

Szükségmegoldások szinte minden posztra, miközben a lábakban ott van a pokoli hosszú EL-meccs, frissesség nyilván nem lesz. Talán látjuk debütálni Egerszegit, hogy spóroljunk Kesztyűssel(!!!), Gazdi is visszatérhet, hiszen eltiltás miatt nem játszott Craiován, vagyis Banó-Szabó is pihenhet, ha találunk valakit mögéjük, akkor az egész középpálya.

Uzoma kezdhet, azzal is spórolunk, elől Kulacs, N’Gog, Moutari, igazából mindegy, kettőnek egyáltalán nem megy a játék, Moutari pedig nem illik a játékunkba, így neki nem is nagyon fog, hacsak nem talál ki valamit Sanyibá egy olyan játékosnak, aki egyszerűen nem kompatibilis a 3-5-2-vel. Addig viszont szenvedni fog, és addig szidni fogják az emberek.

És akkor még azt se tudjuk, mi lesz csütörtökön. Hétfőn dönt az UEFA, ha továbbengednek minket, csütörtökön játszani kéne valahol Magyarországon, valamilyen csapattal. Egyelőre azt sem tudni ki eltiltott, ki egészséges, kit lehet nevezni egyáltalán a meccsre. Szerintem hétfőn elmegyek a sportorvoshoz és kérek pecsétet a kék könyvecskémbe, hátha rám is szükség lesz. (Basszus, most nézem, Meki elvitte a mezszámomat, a 26-ost, Mézga pedig a tartalék ötletemet, a 2-est. Valamit ki kéne találnom. Legyen mondjuk a 19. Bazz, az meg Hegéé. Nem egyszerű, gyorsan döntenem kell. Mi az első szám, amit meglátok? Legyen az! ádzseszkó. 28!, mert 2,8-as tejet tettem közben a kávémba. Köszöntem szépen. Alapvetően a középpályán szeretnék játszani, ott zavarnám a legkevesebb vizet.)

Elképesztő, hogy még el sem kezdődött a bajnokság, de már úgy kombinálunk, mint pár körrel a vége előtt a győzelmeket és a gólkülönbséget, mitől lehet meg Európa? (Helyesen: európai szövetség által rendezett nemzetközi kupasorozat, mert csütörtökön kiderült, ez még nem jelent feltétlenül Európát.)

Tényleg nem tudom mi vár ránk Diósgyőrött, azon kívül, hogy próbáljuk majd jól érezni magunkat.

címlapkép: Pagliuca kifogja Negrau felhőfejesét az utolsó percben. rajz: elefáni

“A vége úgyis az lesz, hogy Negrau áll be a kapuba (mocskos Pagliuca!)” bejegyzéshez 393 hozzászólás

 1. Rosszat nem akarok írni, mert bár kikaptunk, de a 2. félidő tetszett.
  Nyomtunk, domináltunk, volt dinamika.
  Sajnos gól nem, ellenben nekik… Így jártunk. (Adtunk nekik egy félidőt.)
  De legalább láttam valami fényt az előző 4 meccses alagút után.
  Kesztyűs ezúttal tetszett, szeretem, ha így rám cáfolnak, és még mondok egy izgalmasat: Cipf is abban a kis időben, amíg a pályán volt. Jól mozgott, jól ment rá a labdára a 16-oson belül többször is, jól cápázott – bár éhen maradt.
  Ha csütörtökön nem mi játszunk az AEK-kal, rá lehet pihenni Paksra. Nem lesz ez rossz, ha a 2. félidei tökös játékot toljuk, azt csiszoljuk. ;)

  1. Cipf ma egy picit volt indiszponált! Méterekre pattant tőle nem egyszer a labda.

   1. De legalább nem Zsuzsi volt, mint a Vilnius elleni 1. meccsen. és rendszerint jól érkezett, mozgott be a 16-oson belül.

 2. NGog borzalmas volt ma. Kingnek kicsit hamarabb kéne döntenie az ellenfél kapujánál. Kulach-nak kb 5-8 olyan bemozgása volt, hogyha bárki olvasta volna a focit, akkor komoly helyzetbe került volna. Cipf jól szállt be, Eke egész jó volt kényszerűségből középen. Berla sajnos nem az igazi. Niba is csak egyszer hibázott igazán, gólt is kaptunk belőle.

  Az impotens befejező-szekció miatt kaptunk ki a mai napon, szerintem.

  1. Berla mindent fogott, amit lehetett, a gólokról nem tehetett.. A vereség az előrejátékunk bénasága miatt volt..

   1. A gólokon kívül nem volt mit fognia, egyszer egy kifutással megelőztél a dió támadót, más dolga nem volt.

    1. Tehát, amít tudott védett, a tizi, meg az ajtó-ablak helyzet nem olyan. Nem rajta ment el a meccs..

     1. Ez igaz, nem rajta ment el a meccs, viszont nem is volt mit védenie.

  2. Niba az elején is bénázott egy-kettőt, de összességében jó lesz.

  3. “Kulach-nak kb 5-8 olyan bemozgása volt, hogyha bárki olvasta volna a focit, akkor komoly helyzetbe került volna”

   ezt én is pontosan így gondolom, pont feljebb írtam, hogy talán még Kulach és egy jó Gazdag lendíthet a csapaton, de nélkülük ez a max amit ma mutattunk, egyszerűen ezek a játékosok ennyire képesek.

  1. Hát igen, ma elég vékonyka volt…
   Lecserélése előtt Kulach 5 perc alatt többet mutatott, mint ő 95 alatt.

    1. Ja, egy olyan játékos a csapatba, aki képes egy normális indításra..

     1. Igazad van, de langyosvíz. Nem tudom de Danilo az önző játékával is szimpibb volt nekem.

 3. Még annyit, hogy NGog befejezö csatar, ö a tizebhatoson belül jo..
  .. Nem gyenge, neki nem ez a jatéka, ennyi

     1. Les volt, jelzett a párt jelző, csak a kapus végezte el a szabadrúgást..

   1. Nem itt jatszana, ha minden berugna..
    A mozgasa neki nem teszi lehetövé, hogy kapunak hattal allva félpalyanal varja a a labdat

   2. 5ből 4et berúg innen, csak sajnos 5 meccsenként 1* hozzák ilyen helyzetbe!

 4. Pár szóban a mérkőzésről :
  Kikaptunk egy olyan Diósgyőrtől aki pontosan tudta mit kell játszani egy sérültekkel teli, elgyötört kifacsart csapat ellen.
  Az első perctől kezdve futásra kényszerítettek, folyamatosan nyomtak vissza a kapunk felé és minden négyzetcentimétert uralni akartak rengeteg futással.
  Mivel tudták hogy nálunk sok a sérült ezért minden párharcba, csínes szituációba úgy mentek bele hogy tudták hogy játékosaink vissza fogják húzni alábukat…vagy lesérülnek. Gazdag Dani emiatt sérült meg…
  A bíró ebben végtelenül partner volt.Úgy néz ki az idei világfutballban a hazai pálya előnye mint megfélemlítés vagy a bíró megremegése a hazai szurkolók miatt első számú tendencia lesz.
  A mocskos Bognár sorra engedte el a sérülésközeli szitukat.
  A Diósgyőr kb 65-70 percig bírta a folyamatos presszinget.Ezalatt kb 3 Nb1-es mérkőzésnyit futottak.Mire elfáradtak és kezdtünk felülkerekedni és érett a gólunk, akkor ők találtak egyet…
  Utána megmutattuk hogy tudunk gyorsabban, látványosabban játszani de semmi nem ment be…

  A játékosokról :

  Berla – Nem tehet a gólról, de jelen pillanatban még sok neki az Nb1.
  Kirúgásoknál,kifutásoknál(visszatáncolásnál) látni hogy nagyon hiányzik még a rutin. Horváth Andrist vissza kell rakni ahogy lehet.
  King – Ma sokkal támadóbb felfogásban játszott mint szokott. Többször szertelenül ellőtte a labdát kapura, támadásépítés helyett.
  Kamber – Hozta miat kell a Tanárúr
  Batik – Ma is remek volt.Jó szerelések, előrefelé is pontos volt ma, kiharcolt egy 11-est.Bravó !
  Niba – Ma nem voltam elájulva tőle mint múltkor.Igaz hogy számtalan csúcsszuper közbelépése volt de az első félidőben 3 nagy hibája volt, illetve a második gólt róla kaptuk, rosszul vette fel az embert. Jó játékos,kimagasló fizikai mutatókkal.A fejében kell rendet rakni és taktikailag kell tanítgatni.Hosszútávon jó lesz.jelenleg Lovrics kevesebb hibával játszik.
  Uzoma – Remekül játszott!Az idény jolly jokere lesz. Igyekezett gyorsan és ötletesen játszani.Szétfaragták…
  Banó – Sokat futott de látszott hogy megviselte a román kaland.Nem mer lőni….Nem kell mindig passzolni…főleg ilyen ballábbal.
  Kesztyűs – Ma is nagyot ment.A végén még beverekszi magát tartósan a csapatba !Sok futás, rengeteg labdaszerzés.Volt egy remek lövése.
  Gazdag – Amíg pályán volt addig elhitte Dani hogy ő az ész.Picit önhitten, nagyképűen játszott.Aztán belement egy csínbe és konyec filma…
  Kulacs – 50 percig bujkált és vissza-vissza védekezett. Aztán elkezdett belejönni.Megvolt a helyzete is.Ha megszerzi első gólját, szárnyakat fog kapni
  nGog – Hasznos mezőnymunka, jó csapatjáték, de folyamatosan elvesztett fejpárbajok, ziccerbe NEM kerülés, majd 1 méterről üreskapu mellé…

  A cserék :
  Kukker – Sütögette a bal kifliket, de fásuzltan.Nem talált embert.Még ő is romániában van.
  Moutari – óriási csalódás eddig.Neki az volt a fő műfaja hogy nem kell kiszolgálni hanem egyedül megindul, csinál 3-5 cselt és be is fejezi.Ehelyett inkább bujkál…
  Cipf – A nemzetközi szint még nagyon sok neki, de Nb1-ben már abszolut bevethető.Jól vette át a labdákat, jól továbbította.Őt akár egyszer-egyszer kezdőként is be lehetne rakni.

  A végre pedig : Tisztelt szarházi MLSZ ! Elviekben segíteni akarjátok a nemzetközi kupában induló csapatok mert ez a magyar futball érdeke.
  A ferencvárosnak elhalasztottátok a meccsét.
  A mi meccsünknél megvolt a kötelezően előírt 72 óra ? Hát nem volt meg.Max 67 óra! Miért nem lehetett hétfőn játszani ??Vagy szintén elhalasztani ??
  Ha segíteni akarjátok a kupacsapatokat akkor miért olyan bírót küldtök aki (nemcsak pofátlanul csal évek óta) hanem köztudott hogy hagyja a sérülésveszélyes játékot.Miért nem tudtok a sok szarházi kókler bíró közül egy olyat küldeni aki minden fingást lefúj ??!!
  Miért lapítotok mint szar a fűben a Honvéd óvása ügyében ??!! Már rég ki kellett volna hogy adjatok egy hivatalos közleményt hogy teljesen acsapatunk mellett álltok és mindent megtesztek a sikeres óvás elősegítése érdekében ??!!
  Csak a 3 milliókat tudjátok bevasalni hangos szurkolás miatt??!!
  Bekaphatjátok….a Diósgyőr is…Sőt Bognár ki is nyalhatja….

  1. Egyetértek, a román meccs, nagyon benne volt ma a Csapatban. Sok a sérültünk, lényegében a teljes középpályánk hiányzik, remélem Gazdag Danié nem súlyos. Amúgy CSAK és mindenki bekaphatja !!
   Ui: főként a diósgyőri egyszerűek.

   1. Ezek a játékosok, ez a mai csapat ennyire képes, talán Kulachban még lehet valami és egy jó Gazdag még dobhat a csapaton, de nélkülük ez a max.
    Egy kreatív, jó középpályás és egy jó támadó kellene, különben semmi esélyünk a dobogóra, és egy 12-es mezőnyben ilyen csapattal még a kieséstől is félni kell.
    Egy gyenge csapat ellen két helyzetecskét, egy jó kapura lövést, pár beadást tudtunk felmutatni, ez, ha győzni akarunk nagyon kevés, az mondjuk igaz, hogy ők ingyen tizenegyest kaptak (bár az eddigi ismétlésekben a kezeket vállakat néztem, ha a lábuk esetleg összeakad az más lehet).

    1. A lábak úgy “ akadtak össze”, hogy a diósi kirúgta King lábát..!

 5. Néhányan elégedetlenkednek,de simán lehetett volna ez 2-3 is ide,akkor fixen mindenki tapsolna.
  Pár játékosra szükségünk lenne(egy minőségi középpályás és egy minőségi csatár,egy Vadócz és egy Lanza szint),egyébként stabilak,masszívak vagyunk,az a rész tetszik is,de azért valamivel több kell ettől. Az előrejáték javítandó ,továbbra is.
  A játékosok tették a dolgukat volt,aki belehibázott,viszont pozitívumként kiemelném Kesztyűst(románia után ismét). Megint sokat robotolt. Rákúrunk majd,ha felépítjük,aztán megy vissza Paksra és nem tehetünk ellene semmit.
  Remélem ezek a kölcsönjátékosok”opcióval” jönnek.

  1. Elégedetlenkednek???? Bocs ez lehetett volna 3-1 is a dionak….. De 4 is.
   Ez egy kutya gyenge Diósgyőr és mi alárendeltek voltunk végig

   1. Másképp látom. Egy romániai meccsel a lábunkban voltunk és abszolút nem voltunk alárendeltek szerintem. Volt,hogy vissza voltunk húzódva,volt hogy mi mentünk(ezek edzői utasítások). A bíró meg nagyon nem volt a helyzet magaslatán.

   2. Kicsit rosszul értékeled a Diósgyőrt. Ők mindig így, és ezt focizzák (kivétel talán a 4-4, ahol minden mindegy alapon egy nyílt, őszinte focit toltak az életükért. Bunkervédelem (rendszeresen hatan-nyolcan védekeztek a 16-osukon belül), nagyon kemény/durva belépőkkel és abból gyors ellentámadások, ez a Dió. Nem látványos, de sokszor bejöhet. Most még kaptak egy szolidnak nem mondható játékvezetői támogatást (Kambi lerántása, véleményes 11-es megadása a Diónak), túlzottan kemény belépők elengedése 80 percen keresztül.
    A második félidő egyértelműen a mienk volt. Nyomtunk, de lassúak voltunk, és szerencsénk sem volt.

    1. úgyvan. sok ilyen második félidőt szeretnék idén látni és akkor nem lehet nagy baj.

   3. Annyi pozitíum azért van ebben is, hogy ez a Mennyei, itt nem csak a Dió lesz kurva gyenge. :)

  2. Ennyi. Kell 1 technikás középső kp+1 henty kaliberű center a többi megvan.
   Bár azt nem értem hogy moretti miért nem játszott

 6. ami ijesztő, hogy az első félidőben ugyanazt az ötlettelen gyenge játékot mutattuk, mint a Zalgiris ellen mindkét meccsen..
  a második félidőben inkább a csapat mintha feladta volna Sannino merev játékát és ment volna a saját feje után..
  sokkal gyengébb ez a Diósgyőr idén, mint mi, ezért szerintem kudarc és fájó pontvesztés a mai..
  bár a jóval erősebb külföldi csapatok ellen ez a bekkelés nem rossz, de szerintem hiba volt edzőt váltani nyáron, hiába a serieA-s múlt, ennél egy Egervári, egy Herczeg, egy Garami, egy Supka, de akár egy Csertői is többet tud ebből a mesterségből.

  1. Annyira én sem vagyok oda ezért az olasz edzőért, de kihozta a játékosokból, a csapatból a maximumot (egy edző sokkal többet nem tehet), ezek a játékosok ennyire képesek, ettől a csapattól nem lehet többet várni.

   Ha dobogót akarunk, olyan szintű focisták kellenek mint Vadócz (ma már lehet ő sem tud olyan minőséget), Lanza, egyértelmű volt, hogy velük voltunk (ilyenekkel lehetünk) igazán harcba a dobogóért.
   A Fradinak, Vidinek lassan két csapatra való ilyen játékosa van, nekünk meg lehet nem lenne három játékos aki a második csapatukba beférne.

 7. Nem tudom ki adta múltkor a tippet, hogy ki lehet iktatni jenci hangját a közvetítésből úgy, hogy a szurkolókat attól még lehessen hallani. A telekom iptv-n is működik a megoldás, az élmény megfizethetetlen, köszönet érte! :)

   1. nálam a távirányító alsó sorában, jobbról a második gomb (4 vízszintes vonal egymás alatt) hozza be az opciókat, majd Választható nyelvek –> Eredeti

   2. Info gomb, ott alternatív hang, és a magyar helyett az eredetit kell választani.

 8. Ennyire azért nem kellene elájulni, ettől a teljesítménytől…Még ha DVTK 11es jogtalan is volt.

 9. Az az ember, aki azt allitja, hogy Ebbe a totalis védekezésbe több szakmai tudas És érték van, mint a tavalyi, vagy akar Van der Meer féle jatékunkba, az total nem ért ehhez a jatékhoz semmit..
  Ez egy szemfényvesztés, amikor valaki taktikanak adja el a semmit..
  Bizom benne, hogy az olasz ennél többet tud, mert ez eddig RombOlas, amit idaig csinalt

  1. Igazad van, de légyszi arra válaszolj, kiktől vársz itt kreatív támadójátékot?

 10. A zseni Kukoc.. mindenki marad, ő elkezd az emberről kifutva lesre állítani..Kurvára felejtsük már el ezt az embert!!!

 11. Ezért kár volt, ettől a szar Diósgyőrtől kikapni full gáz, ha nem ha javulunk, komoly gondjaink lesznek..

 12. Makos gecik egy bognarral megtoldva. Ezzel egyutt fajoan meddoek vagyunk. Pedig a massziv alap magvan. Szetbasz az ideg.
  Mindorokke Kispest!!!

  1. Milyen “masszív alap”? A középpályán nincs irányító, nincs góllövésre képes kp-s, nincs komoly csatár, aki helyzet nélkül is képes gólt rúgni.

   1. Igen, ezek kellenenek es kb. A legjobbak lennenk a hazi bajnoksagban (leszamitva az irrealis kiemelteket).

 13. Vannak új tulajok, van új edző, új emberek mindenféle pozícióban, van jubileumi mez, szép új honlap, csak – az ígéretekkel ellentétben – CSAPATUNK NINCS! Román meccs, bíró ide, vagy oda, a felkészülési meccseken három másodosztályú csapattól is kikapó Diósgyőr két kaput eltaláló lövéssel megver minket.

  1. Nagyon gyenge a középpályánk, ill. a támadó sorunk. Nincs minőség!
   Mi volt ez a kamu szöveg, hogy vidi,fradival leszünk versenyben???

 14. Egyaltalan nem gyengültünk tavalyhoz képest, raadasul a tavalyhoz képest rendezettebb a hattér, És a jaték hianyat sem lehet a jatekosanyagra fogni, mert tavaly ennél mélyebbröl indultunk, az idény végére szétszéledö jatékosokkal is magas szintre jutottunk.
  Most mély a keret, ennél sokkal-sokkal több Kell majd, mert eddig taktikailag az 1990es olasz És Argentina valogatott szintjén mozgunk..

  … Csakhogy azota 30 év eltelt

   1. Pl edzöközpont, edzötabor, hosszabbitas egy két katekossal pl Gazdag Es Kamber

 15. Nincs mese, kell egy irányító típusú, beadni képes játékos + egy normális csatár.
  A 120+ perc ellenére egyáltalán nem éreztem, hogy fizikálisan fölénk nőtt volna a Diósgyőr, ez jó! Viszont Ngog és Kulacs is sajnos sokszor hosszú időre eltűnt. Moutarival az olasznak kezdenie kell valamit, mert a legnagyobb erényét, a futógyorsaságot nem tudja hasznosítani, így pont azzal nem tud segíteni a csapatnak, amivel leginkább tudna.
  Kamber tizijét is megadhatta volna Bognár, mérkőzést befolyásoló hiba volt, de ne csak benne keressük az elveszett pont(ok)at. Bár ha hozzávesszük, hogy a Diók tizije is erősen véleményes volt (sztem váll a váll ellen volt, így továbbot kellett volna inteni), akkor már akár bírózni is lehet.
  Batik dícséretes, Kesztyűs jó lesz, King is alakul, bár tud ő hatékonyabban is beadni. Jó lenne ha a pontrúgásainkat nem csak Kukoc végezné el. Sokszor úgy érzem, hogy már a nekifutás közben elfárad, nagyon sok megy a semmibe!
  Gazdi sérülése remélem csak 1-2 hetes kihagyásos lesz, én az olaszt hoztam volna a helyére. Több játékosságot érzek benne, mint Uzomában, akit viszont ne bántsunk, mert rendre nem a saját posztján kell bizonyítania.
  Sztem Hangyával ismét be kellene próbálkozni, két kispados szezon már sok, talán szeretne már játszani. Csatárt meg a Fraditól kell szerezni, az új csatárigazolás alapján már rengeteg létszámon felüli van, csak be kell dobni, hogy ki szeretne gólkirály lenni! :))
  Komolyra fordítva azért benne van most a pakliban, hogy beragadhatunk a szezon elején, ami gyorsan edzőválsághoz, elbizonytalanodó csapaton, új célok keresésében jöhet ki, így ezt gyorsan meg kell fogni!

  1. Hangya végig nyomta a Kaposvár elleni meccset, nem hiszem, hogy jönne…

   1. Ide Hangya kevés lenne…Futács, Henty, Hodzic, Drazic, Grozav, Cseri szint kellene minimum..

      1. Hangya bal oldalon játszik, az általad említett két úriember meg a jobbon.

       1. Szürke melos játékosból van elég, ide minőség kell,zsebbe kell nyúlni

        1. Iranyitoval Mar nem igazan jatszik egyetlen csapat sem, minden posztra a feladatat minél jobban megoldani képes jatékos Kell, sajnos, Kukoc nem ilyen, Hangya igen.

         1. Azért sokszor az irányító, kreatív képességű játékosok kulcs passza dönti el a meccset, mint most Márkvárt ellenünk.

       2. Ott meg ott van uzoma, nem kell ide pénz kidobás, irányító kell..

     1. De minek? Ide gólok kellenek, azt se értem minek nekünk Egerszegi Kesztyűs Uzoma stb. amikor eleve ott van Nagy Geri Szendrei,meg még ilyeneket találok akárhol nem kell még ide egy Hangya, nézd meg Grozav kb egyedül benn tartja pl Kisvárdát, nekünk is ilyen játékos kellene ha lehet minimum 2

     2. én is örültem volna, ha jön, mert tényleg jó.
      de annyira nem jó, hogy ha Hangya nem jön akkor megáll a gépezet és nem találtunk hasonlót a piacon…

  2. Hangyával? Mármint a pénzéhes kurvával? Aki, ha meghalja, hogy keresik 100, ha nagyn akarják, már 200, ha alá kell írni, már 300at akar… ilyenfélék padozzanak csak tovább a gyökérváriaknál tovább!

 16. Ilyen előrejátékot még nem mutattak az elmúlt négy mérkőzésen. Ez mindenképpen előremutató, mert ilyen felállásban sem játszottunk még soha. Nekem váratlan volt, nem számítottam rá.
  Berla(6) – Batik(6), Kamber(6), Niba(4 mind a két gólban benne volt) – Uzoma(6) ( Cipf(-), 77. ), Gazdag(-) ( Kukoc(6), 34.
  ), Kesztyűs(6), Banó-Szabó(5), King(6) – Kulach(5) ( Moutari(-), 71. ), N’Gog(5)
  Szűk három nappal Craiova után (nem volt meg a 72 óra a két meccs között) nem volt ez olyan rossz, de a támadások hatékonyságán viszont volna mit javítani.

 17. Kb azt a döntetlen körüli brusztolást láttam amit az elmúlt 2 évben. Szerencsével nyerünk, pechhel kikapunk. A Zenit meccs után lehetett tudni, hogy ha nem jön 3 komoly kaliber akkor semmi sem lesz a beígért Vidi-Fradi szintből. És nem jött. Jött egy magyar szinten nem rossz Niba aki ha védekező kp-ást játszana akkor nyugodtabb lenne mindenki, jött egy labdaügyes Moretti aki evvel a 90es évek végén talán sztár lehetett volna nálunk, de most már mások a fizikai követelmények. Kulachban mocorog valami, ma volt egy jó 10 perce, gyorsan le is lett cserélve. Moutari sajnos teljes tévedés.
  Úgyhogy a képlet változatlan, várjuk a szintemelkedést hozó játékosokat akiknek még be is kellene majd épülni. Az augusztusi 5 meccs már elment ebből a szempontból, marad az egyébként dícséretes küzdés, sok energiát felemésztő védekezés és reménykedés, hogy elől valami szerencsésen pattan.

 18. Sajnos, nem sikerült Soltész Dominik bemutatkozása az nb2ben, az Ajkában lecserélték egy félidő után, ráadásul 0-1es állásnál, ez is maradt a végeredmény, nyert a Győr.

  1. Ez nem kudarc. A Győr a feljutásért megy, az Ajka most jutott csak fel az nb2-be. Az eredmény vállalható. Dominik kapott egy félidőt az első meccsén 18 évesen. Mi ezzel a baj?

 19. Mikor lesz ma az UEFA döntés? Nem várom, hogy mi jutunk tovább. Én megelégszem, ha a crajt kizárják, a továbbjutó pénzt fájdalomdíjként nekünk adják, az Athen meg megy a köv körbe. Lehet a bajnokság szempontjából ez lenne az ideális ennyi sérülttel.

  1. Gondolom, valamikor délelőtt lesz döntés, mert ha jól tudom, ma 13:30-kor már sorsolják a következő kört, addigra tudniuk kell, h ki megy tovább, vagy hogy senki se, és az AEK játék nélkül megy egy kört.

   1. Én viccesnek tartom, hogy még a román féltől is kérnek be információkat. Kérdezem én, hogy a TV felvételek és az esetlegesen aprólékosan megírt UEFA ellenőri és bírói jegyzőkönyv miért nem elég egy döntés meghozatalához? Mit kell még az agresszor felet is megkérdezni? Miért kell ide a kurva nagy demokrácia, hogy hallgattassék meg a másik fél is…egyértelmű a szitu.Vicc ez a szervezet…Komoly büntetés kell!

    1. reméljük, h csak a protokoll része, mert sok kérdés nem lehet ez esettel kapcsolatban

  2. nagyon nem kellene most ennek a csapatnak még 1 kör!
   remélem a tulajok is visszatérnek a földre és az újabb kör helyett pár újabb igazoláson dolgoznak!
   ui.
   ezt utáltam a hemi érában is, hogy folyamatosan a nemzetközikupaszereplést mantrázták, de egy komolyabb játékost sem sikerült megtartani, akinek lejárt a szerződése.
   ha ezen nem sikerül túllépni, akkor fölös volt megvenni a csapatot…

   1. Nem értem miért gondolja bárki, hogy lesz még ( főleg érdemi) igazolás, amikor megmondta az edző is, hogy a keret teljesnek tekinthető. Hacsak nem a sérülések miatt hozunk valakit, de kiugró szintre akkor sem számítok.

   2. Nem értem, hogy a francba tudnak nem túl magas költségvetésű klubok igazolni Grozav szintű játékosokat, illetve mi miért nem.
    Aztán hol vannak a szponzorok?

    Kívülről nézve ez még mindig a szegényház, mint Hemingway idején.

    1. az, hogy Gazdag hosszabított és 2-3 évekre igazoltunk, az jó jel volt.
     de az érkezők fizikai állapota továbbra is inkább rehab, mint bevethető kategória. :/
     akik meg használhatók voltak, vagy korábbi alapembernek számítottak, sorban sérülnek le…
     ennyi szívásra nem emlékszem az elmúlt 10 évből!
     de hogy nem tudtunk 1 épkézláb csatárt hozni, az vicc…
     +ha nem jön Hangya, akkor mást nem lehetett volna abba a q.va extra balbunkóba hozni ??
     vicc2…
     + moretti még akár jó is lehet…de mi a faxért nem játszott tegnap??
     nem ő mozgatná a csapatot ?
     mert ha nem, akkor 1 olyan is kellene!!
     rossz vicc3…

     1. Ha itt nagy fogásnak számít, hogy Gazdag itt marad – miközben senki mem akarja elvinni – nem kell merészebb álmokat szövögetni.

      1. Gazdi a tegnapi meccset leszámítva húzó ember volt, a csapat erőssége lesz ebben az évben.
       a merész álmok nem miatta értelmetlenek, hanem az igazolások ill. azok hiánya miatt

       1. Persze hogy nem egy személy miatt. Úgy értem, hogy nem mindegy, mihez (kihez) szabjuk a követelményeket.
        Gazdag nem tudja mozgatni a csapatot, nem érezni, hogy jó helyen van a labda, ha nála van. Nem veszélyes a kapura, labdaszerzésben meg Geri jobb nála.

       2. Tegnap megint láthatatlan volt a középpálya, amig a pályán volt sajnos.

  3. Ma dél körülig kell megszületnie a döntésnek, mert kora délután valami sorsolás lesz, ezt mondták az M4-en tegnap, és addig ki kell derülnie, hogy mi lesz.
   Kizárják a románokat, és mi megyünk tovább, vagy kizárják a románokat, és a görögök nyertek egy kört, vagy nem zárják ki őket, csak pénzbeli bünti és bezárás.
   VISZONT!
   Azt is hozzá tették, hogy az a gáz, hogyha mondjuk kizárják a románokat, és ők is óvnak emiatt, akkor megint patt, és telnek az órák, napok, itt a csütörtök. Tehát a stúdióban arra jutottak, hogy vélhetőleg az uefa is az utolsó töltényig azon lesz, hogy ne kizárással végződjön a balhé.

 20. A kapus pótlást pedezegetik. Feléled a Felipe, Bogdán szál? Vagy “találunk” még egy ~Lefkovitsot? Csak ezt a Dombót nem kellene…
  Kellene ez a továbbjutási lové csatárra/irányítóra…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.