Mielőtt bárki kombinálni kezdene

Délután tárgyalja az óvásunkat az UEFA.

“Mielőtt bárki kombinálni kezdene” bejegyzéshez 33 hozzászólás

 1. Nagyon szerencsétlenek vagyunk a legjobbnak tünő igazolásunk hosszab idöre kidőlt a legutobbi legjobb igazolásunk mezgrani is hosszú idöre feledös lett. Félek töle hogy Gazdagal is mi lesz ezzek után. Sajnos szerintem az uefa ad egy jó nagy pénz büntetést meg vagy 4 zárt kapus meccset és le lesz tudva a nagy bünti.

 2. Most komolyan van aki azt gondolja, hogy három nap múlva mi fogjuk majd fogadni a görögöket, még ha ma el is fogadják az óvásunkat? Nem tudom, én hajlamos vagyok hinni a Télapóban, de erre semmi esélyt nem látok.

   1. Kint (remélem) semmi olyan nem történt amiért büntethetnék a csapatot, legalábbis a TV közvetítésben semmit olyat nem lehetett látni. Az itthoni meg már elévült (24 órájuk volt rá meccs után a románoknak).

    1. A fellebbezésükbe biztos beírták, hogy ki mentünk lejátszani a visszavágót, és ez már eleve egy súlyos provokáció. Az igazmondást nem ismerik, eddig jól megéltek a hazudozásaikból.

     1. nem tudják feldolgozni, hogy folyamatosan magyar emlékekkel, kultúrával, emberekkel, zászlókkal…stb találkoznak az “országukban” és ez iszonyat frusztrálja őket.

 3. Szóval délutánig várja a megfelelő mennyiségű kenőpénzt az UEFA. Világos. :D

 4. A románok meg fellebbeznek azt 20 000 ember előtt játszhatnak majd csütörtökön…

  1. Szerintem az idő rövidsége miatt olyan döntés születik, amely kizárja a fellebezés lehetőségét

   1. Amúgy miért ma gyűlik össze a vének tanácsa? Mára van kész pogácsa vagy mi?

    1. Állítólag rendkívüli esetben egy szűkített kör is hozhat döntést az UEFA-nál. A jelek szerint ez nem volt rendkívüli eset.

  2. Nyert ügyük van. Még életükben nem mondtak igazat, és mégis mindig mindenki benyalja. Még nagyeszű Szijj… is.

 5. Azért az igazán hülyén nézne ki az UEFA-tól, hogy egy ilyen botrányos rendezés, és ilyen sporthoz egyáltalán nem illő események után még győzelmi pénzt is fizessen a Craiovának. Persze minden lehetséges, de szurkoljunk egy tisztességes döntés reményében.

 6. Azért ez az új honlap még ezer sebből vérzik….
  Détári 4x-es válogatott pld. és a többieknél is olyan kamu számok szerepelnek.
  http://honvedfc.hu/tartalom/bajnokok
  Lehet, hogy egy kicsit jobbra kellett volna húzni az Excel tábla oszlopát? :)

  1. Akkora alapvető szerverkonfig hibák vannak, hogy be sem jön a régi linkekre az új oldal. Seo szempontból egy marék finggal nem ér fel. Szerkezetileg és tartalmilag még meg se néztem. Én ilyet mernék kiadni a kezemből, nem, hogy másnap nem kellene bejönnöm, már aznap hazaküldenének.

   1. van az a helyzet, h tegnapra kell…
    nem mindig a fejlesztőkön múlik, h meddig jut el 1 meló.

    1. Azt mondták egyesek a tulajváltásnál, hogy minden más lesz. Hát a háttér minőségében eddig nem sok változást látok, annyi hogy most van kismillió ilyen-olyan bizbasz funkcionárius, Tóth Ivánék viszont már nincsenek…

     Az új honlap eddig nem jobb, mint a régi.

 7. Románok tudhatnak valamit, mert FB oldalukon már kitették az AEK elleni meccset, annak bíróját. Ők nem várnak, nem izgulnak, fel sem merül bennük, hogy kizárhatnák őket.

   1. Most ezzel Pisontot akartad megbántani, vagy Marius Sasut és Dorel Balintot?

    1. Nem, hanem azokat az állat tróger férgeket akik csinálták a balhét, és most fel sem merül bennük hogy nem fogja őket elmeszelni uefa…

  1. Lehet, hogy a hétvégén az UEFA döntéshozói is kaptak némi instrukciót emilben: “..amennyiben számunkra kedvezőtlen… sajnos nem tudjuk a személyes és a családjuk biztonságát garantálni..”

  2. Ha nem ezt tennék, akkor kvázi egyetértenének az esetleges kizárásukkal…

 8. Öszinte leszek.
  Ha esetleg azt mondják, hogy kizárják a Craiovát, szerintem azzal se nagyon lennénk beljebb, az AEK már túl nagy falat egy olyan sérültekkel teletűzdelt csapatnak, mint a miénk, ez gyanítom megint a bajnoki szereplésünk rovására menne. Én egy 4 zárt kapus mérkőzést + pénzbírságot tudnék elképzelni, továbbá (és ez az én kis utópisztikus elképzelésem), hogy nem zárják ki a Craiovát, de minden az EL-be a továbbiakban elért eredmény utáni pénzt a Kispest részére kell továbbutalni egyfajta kárpótlásért. Így ha kibasznak velünk és kiejtik magukat, azzal magukat szívatják, ha viszont felszívják magukat és továbbmennek, abból legalább mi is profitálunk.
  Vagy még azt is el tudnám képzelni, hogy nem zárt kapus a mérkőzés, de minden további 3-4 nemzetközi mérkőzést legalább 1000 km távolságba kell megrendezniük (ilyet anno a törökök kaptak). Így élvezhetnék a
  “vendégszeretetünket” a magyar stadionokban. :D

  1. Minden sport alapja a továbbjutás, ezért a jobb ha nem mi mehetünk tovább vélemények, számomra értelmezhetetlenek.

   1. Nyilván, a legtisztább verzió a továbbjutásunk lenne, csak kicsit szkeptikus vagyok a témában. Oda akartam kilyukadni, hogy a románok zárt kapus büntetése önmagában még nem kompenzálna minket.

 9. Az lètezik, hogy most kisorsoljàk(kisorsoltàk) a mentrendet a szôröstalpú, nyomortanya csapattal, aztàn meg majd Este jól elveszik tôlük? Nagyon szurkolok magunknak, mert akàrki akàrmit mond, EL az màs. A jàtèkosoknak magasabb szinten Kell focizni ès ez a fejlôdèsük szempontjàból nèlkülözhetetlen. Max nagyon elvont sportszakmai szempontból èrtem meg, akik ellene vannak. De akkor meg minek jàtszanak a bajnoksàgban a jobb helyezèsèrt? Jövôre ugyanez lenne. Harcoljanak, küzdjenekaz utolsó pillanatig, mint Kamber. Amúgy szerintem Ô egy ufó.140 perc utàn Mikey sprintelt. Jó csapat lesz ez, csak szurkolnik csillogó szemmel ès örülni.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.