Nagyon furcsa számok az első négy forduló alapján

Annyi biztos, hogy kapuskérdés van, kérem alásan.

További apróságok (az InStat oldalról):

 • meccsenként átlagban 86-tal többet passzolunk, mint az ellenfeleink;
 • 3,5-tel többet lövünk, azonban kaput már csak ugyanannyiszor találunk;
 • 8,8-4,5 az átlagos szögletarány a javunkra;
 • 3,67 másodpercenként próbálunk passzolni, ami valamivel lassabb, mint az ellenfeleink átlaga (3,58 mp);
 • 116 labdát birtokló másodpercenként próbálkozunk lövéssel, pont, mint az ellenfeleink;
 • viszont nekünk 368 másodperc (vagyis kb. 6 perc) labdabirtoklás kell egy kaput találó lövéshez, míg ellenünk elég 276 mp (4,5 perc) is;
 • amíg nekünk 100-at kell passzolni (sikereset és sikertelent) egy kaput eltaláló lövésig, addig ellenünk elég 77 is;

vagyis bár vannak pozitívumok (birtoklás, párharcok, satöbbi), azért látni kell, hogy elképesztően körülményesek vagyunk, valamint a kapunkat eltaláló lövések 61%-a kapott gólt eredményez, ami pedig erősen felveti a kapuskérdés van problémakörét.

további számokat itt, a szokott helyen találsz.

“Nagyon furcsa számok az első négy forduló alapján” bejegyzéshez 195 hozzászólás

 1. Dolcettit lesz ebböl,mert ahhoz nem kell lecserélni a stabot is, ami megint csak pénz lenne

  1. Szerinted Dolcetti akkor nem hozná a saját embereit? De szerintem nem Dolcettivel ne is számoljunk!

    1. Nem gondolod, hogy azért mert abban az időszakban annyira volt pénz? Akkor az a gárda nem épp dúskált a javakban:) Azóta a Mister is látott egy két dolgot és ha arra a adná a fejét, hogy nálunk lesz tréner, tuti, hogy nem egy embert hozna. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy a csapat kilábaljon ebből a rémálomból, mert ennyire nem vagyunk rosszak.

     1. Szerintem Dolcetti ilyen pali.. Személyesen volt szerencsém ismerni

 2. Szerintem kapus kell és jó lesz ez…viszont, ha már így elment ez a szezon(én úgy gondolom,ebből már dobogó nem lesz, azt pedig nem tudom elképzelni, hogy kiesünk) egy-két fiatalnak meg kéne adni az esélyt. Edzőbában szerintem több van mint ami eddig kijött, azért valljuk be nem semmi sérülés hullám van nálunk, nem tudom kinek a hibájából, de így tényleg nem könnyű..főleg, hogy egy csapat összeállítása úgy indul,hogy végy egy jó kapust..ami nálunk most nincs. Amúgy Kesztyűs hatalmas pozitív csalódás nálam, bármennyire is azok táborát erősítettem első körben akik egyből leírták.

  1. Úgy néz ki ez a dolog megoldódik. Tujvel megy hozzátok.

    1. Ez a pletyka ment most körbe nálunk Fehérváron, azt már lehetett hallani, hogy kinéztük a kisgundelt a liláktól, de már így érthető az ok is.

     1. Ja értem. Hát Tujvel biztos hogy segítség lenne Leftkovits felépüléséig, mert sajnos sem Berla, sem Horváth még/már nem nb1-s szintű kapus…. :(

  2. “egy-két fiatalnak meg kéne adni az esélyt.”

   A probléma csak az, hogy nincs olyan fiatal, aki beférne a kezdőbe. Csereként most is nmegkapja egy-két járékos, de azhzal persze nem sokra megy. Viszont mit lehet tenni, hogy nincs olyan képességű játékos a 20 év alattiak között, aki nélkül nem lehet elképzelni a kezdőcsapatot? Csak azért, hogy a szövetség szabályának megfeleljünk, nem kellene ezzel foglalkozni, nem kell gyengíteni a csapatot, amikor nyakig vagyunk a szarban.

 3. Azurák és stábja szabin van? Tegnapi Nb3-as meccsünkről egy szót sem írnak, vagy úgy gondolják, egy vereség elég egy hétre?

  1. az új tulajok már le is léptek, nem ilyen lóra akartak fogadni…

   1. Edzőt is csak azért nem váltanak, mert ha megtennék, akkor úgy vonulnának be a klub krónikáskönyvébe, hogy a legrosszabb bajnoki mérlegű edzőt Ők csábították a klubhoz. :) (bocsánat, korrigálok, ha jól látom Varga Zoli 5/0-t hozott össze nálunk, erre nem is emlékeztem… szóval még most kéne váltani, amíg van rosszabb, újpesten már összejöhet a csúcsbeállítás… :) )

    1. Varga Zoli elmondta, hogy mi a helyes hozzáállás, és a megfelelő edzésmunka, rögtön megbuktatták.

 4. Sziasztok, próbálok jegyet vásárolni online az újpest elleni meccsre, van még szabad hely pár darab, de nem engedi befoglalni. Hazai szektorokba pedig simán engedi befoglalni. Mi a túró lehet a gond?

  1. “Sikertelen kijelölés” nálam is. Gondolom valami szoftverhiba. Próbáld később. Az is fura, hogy csak egy szektorban vannak szabadon jegyek. Nem hinném hogy a többi már elkelt.

   Egyébként nagyon sajnálom, hogy nem Újpesten lesz a meccs, mindig szenzációs az ottani vendég szektor hangulata. Valahogy nagyon el van találva az a lelátó. Meg persze mindig jó sokan is vagyunk. :)

   1. Igen, ugyenez a szitu nálam is. Valószínűleg valami hiba, mert mobilról néztem dél körül és volt még több mint 100 db jegy és mindegyik szektorban volt üres hely még.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.