Jelentések az Erkölcs Piedesztáljáról

[mindeközben] Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült. (via MLSZ)

“Jelentések az Erkölcs Piedesztáljáról” bejegyzéshez 23 hozzászólás

   1. Rég olvastam 168 órát, még mindig tolják az “x napja nem tudjuk”-izét?

    1. Pedig mindenki tudja már, hogy…………..Eppel/Filip a……………

  1. Fejezetek a magyar sajtó felejthetetlen pillanataiból. (viccet magyarázok) (Amúgy tényleg, viszik még a sorozatot?)

   1. Aha, de épp most került el a főműsoridőből :D #theendisnigh

   2. Most ezt nekem tényleg elmagyarázod? ;(
    Amikor még volt a kezemben 168 óra (régen) akkor vitték.

 1. Lesz még lovagkereszttel kitüntve itt pl. Kubatov Gábor, a magyarság egységét megtestesítő Ferencváros labdarúgócsapatáért tett áldozatkész munkája elismeréseként…

 2. Undorito NER jatszohaz lett a hazankbol! De azt sem ertem, hogy annyi vezeto, polgarmester , jegyzo , ertelmisegi , de szinte mindenki utalja Oket megis 52%-kal kepviselik az orszagot 2/3-dal. Az egesz egy vicc

  1. Vannak a választási szabályok, aki utána néz, az megérti miért 2/3, a szavazatokat mandátumra váltják, és a mandátumok 2/3-a az övék, ez nem azt jelenti, hogy a szavazatok 2/3-át kapták, ezt nem kell összekeverni és így nem is összehasonlíthatók.

   1. Egyébként azon lehet vitatkozni, hogy ezeknél a szabályoknál van-e jobb, igazságosabb, de ugye amit sokan fújnak, az a bal-lib propaganda agymosása, a legnagyobb hülyeség, hogy 52% szavazat megszerzése az 52% mandátumot jelentsen az országgyűlésben.
    Ilyen sehol nincs és nem is lesz.

    1. “bal-lib propaganda agymosása” – 2019 van, ember. Tényleg nincs másik lemez, amit feltennél??

     1. Nem tudom te miről írsz, én erről írtam: “megis 52%-kal kepviselik az orszagot 2/3-dal” ez a bal-lib propaganda dumája, és később ezt fújták utánuk a balos emberek.
      Erre írtam a fenti magyarázatot, de aki ezt nem érti az ne kezdjen bele politikába, ha a 2/3 számítást valaki érti és érdemben volna elképzelése a módosításra, arról lehet vitatkozni (persze az még csak vita, semmit nem módosít).

      Mondjuk ez a csaltak is, ez is balos duma, persze attól még lehettek visszaélések, mind jobbos mind balos részről, erre mind két oldalon vannak infók, tanuk, stb…

   2. Aránytalan választási rendszerünk van, és még csaltak is, hogy meglegyen a kétharmad. jó reggelt kívánok, ébresztő a fütyiszes agymosásból!

 3. “…nincs helye a rasszizmusnak és a politikai megnyilvánulásoknak. A gyűlölet nem pálya! NEM PÁlya, nem pálya” – UEFA
  Különben is, honnan tudod, hogy mi volt a munkája?

  1. Sokminden más mellett a kitüntetés is olyasvalami, amit nem lehet komolyan venni, mert minden kurzus általában a holdudvarába tartozókat tünteti ki. (’10 előtt a komcsik is így csinálták.) Csak néha csúszik be olyam aki tényleg megérdemli. De sokan vannak akik komolyan veszik, és éveket adnának az életükből, ha kapnának valami ordót. Tudok olyan intézményvezetőről (ráadásul akadémikus), aki saját magának kezdeményezett kitüntetést, de ennek ellenére nem került pszichiátriára.

   Arany János írt egy sajátos, vaskos humorú négysorost a saját kitüntetésére, amit csak azért fogadott el a kiegyezés után, hogy barátját, Horváth Boldizsár igazságügyminisztert, aki felterjesztette, ne hozza kellemetlen helyzetbe. Íme a versike, amit hülye szerkesztők hosszú időn át megváltoztattak, mert nem találtak szalonképesnek:
   “Hasfájásban szenvedek,
   Érdemrendet küldenek.
   Hej, ha egy jót szarhatnám,
   Száz ily rendért nem adnám.”

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.