Próbálom követni az eseményeket

Az Újpest ellen ugyan a három pont a legfontosabb, de közben történések is vannak.

Azt mondják az emberek, hogy ki fogunk esni, hogy rosszak vagyunk, hogy minden hiába, ez nem csapat, ez nem edző, ez nem sportigazgató, és így tovább. Négy vereség kihozza az emberből a hőbörgőt.

Erre két nappal a meccs előtt elment minden jegy a Fáyba, és ha kétszer ekkora lenne a vendég, talán még azt is megtöltenénk.

Aztán az is van, hogy igazoltunk orrba-szájba a nyáron, erre a héten, a semmiből megjelenik egy újabb balhátvéd (akiről természetesen azonnal kiderült, hogy komoly erőnléti lemaradása van, és az elmúlt években alig játszott meccset), belebegtetnek még két esetleges igazolást (vagy hármat frissítés: nem), valamint, és ismét állítólag, többen kikerülnek a keretből.

Vajon mi a francot csináltak akkor tavasszal? Rendben, hogy eladta a klubot közben az Öreg, de nem tervezett senki a télen? Nem tervezett senki az áprilisi tulajdonosváltás óta? Mi a francra ment el a nyár, ha most esnek be az emberek? És miért esnek be, ha állítólag azonnal mennek is?


Bazz, a poszt írása közben, ezen a ponton került ki a klubhonlapra, hogy Hefflerrel és Morettivel szerződést bontottunk. Morettit maga Sannino kérte, Heffler pedig állítólag nem akart beállni egy olyan sorba, ami ugyan formailag nem létezhet, de mégis van. Engedjétek meg, hogy hatalmas tapsikolásban törjek ki.

(Az idő közben beesett események ismeretében a poszt innen következő részét töröltem a francba, és inkább kezdtem elölről.)

Esküszöm, fogalmam sincs, most mi történik Kispesten.

Fülig Jimmynek érzem magam a Megkerült cirkálóból:

“Kavarja ez, vagy nem kavarja?” Megint nagyon valószínűen hangzik, amit mond, tehát biztos, hogy hazudik. De mit akar most itt vele kavarni?

Valaki tuti, hogy kavar, vagy valakik kavarnak valamit, mert az nem lehet, hogy semmi, de tényleg semmi logikát nem lehet felfedezni a működésben.

 • 05.28. Sanninót bejelentik
 • 05.29. Moutari két évre aláír (nem értjük, már akkor sem. remek játékos, de nem illik a rendszerünkbe)
 • 06.14. Lefkovits egy+egy év (egyébként: boldog szülinapot neki!)
 • 07.05. Niba két év (egy hónap telt el Moutari igazolása óta!)
 • 07.09. Kesztyűs egy év kölcsön Paksról
 • 07.10. Egerszegi egy év kölcsön Paksról
 • 07.10. Kulach egy év kölcsön a Sahtortól
 • 07.23. King egy év kölcsön az MTK-tól
 • 07.24. Moretti két évre írt alá
 • 08.12. Lanzafame egy+két év
 • 08.29. Tujvel két év (Robi megsérült)
 • 08.29. Aliji két év
 • 08.31. Moretti 38 nap után távozik

Az rendben, hogy a Paks beszántotta a második csapatát, miután simán kizúgtak az NB III-ból, azonban az ne legyen már normális, hogy amíg nem égetett a szükség (pl. Mezga és Kovács Nikó sérülése után King kölcsönvétele), addig csak onnan igazoltunk, és még mindig tartja magát a pletyka, hogy harmadszor is onnan fogunk (Bobál nem).

Vagy a szűrő kérdésköre. Nagy Geri rendben, sérült volt, sokszor sérült, ezzel érdemes számolni, kell mellé valaki. De egyszerre Kesztyűs és Egerszegi is, amikor itt van Heffler (azóta nincs), hogy a végén Hegedűs és Uzoma játsszon a poszton? Értem én ezt?

Itt mindenki valakinek az embere kell legyen? Vagy hogy mennek a dolgok?

A nyári igazolásainkból négyen kölcsönjátékosok (plusz papíron Lanzafame is idén), egyet pedig alig egy hónap után lapátra tettünk. Talán most sikerült kiszámolni, hogy mennyi külföldinek lehet kikérni a versenyengedélyt? Idézem:

2019. szeptember 1-től a bajnokság befejezéséig a bajnokságban résztvevő sportszervezet az LVSZ 4.§ (7) bekezdés b) és c) pontjában foglaltak alapján külföldi labdarúgók csoportjába sorolt, felnőtt korosztályú hivatásos szerződéssel rendelkező labdarúgói közül egyidőben maximum 10 fő rendelkezhet érvényes versenyengedéllyel.
Amennyiben az adott sportszervezetnél 2019. szeptember 1-én több mint 10 fő felnőtt korosztályú külföldi labdarúgók csoportjába besorolt labdarúgó rendelkezik érvényes versenyengedéllyel, akkor az összes részükre kiadott versenyengedély érvényét veszti.
A sportszervezet köteles a fenti labdarúgóinak újból versenyengedélyt kérni, betartva a 10 fős korlátozást. A sportszervezet 2019. szeptember 1-jét követően újonnan igazolt felnőtt korosztályú külföldi labdarúgók csoportjába besorolt labdarúgójának abban az esetben tud a bajnoki évre érvényes versenyengedélyt váltani, ha külföldi labdarúgók csoportjába sorolt labdarúgóinak létszáma 10 fő alá csökken.

MLSZ, versenykiírás, 14. pont // ELN-6/2019 (01.15.)

A versenykiírást az MLSZ elnöksége január 15-én fogadta el, vagyis volt pár hónap képbe kerülni, hogy talán nem kéne tíz fölé növelni a légiósaink számát. Erre mi történik nyáron? Viszlát, Moretti!

Visszatérnek a régi, szép idők, amikor Nunez Belotti talán két hétig volt a játékosunk, gondosan a szezon előtt? Bejelentették, majd kirúgták – szintén és gondosan még a szezon előtt. Esetleg Bottone megvan? A Juventusban nevelkedett, Olaszországból érkezett, 2012 őszén húsz napot töltött nálunk.

Kezdünk egy kurva nagy viccre hasonlítani, bárhogy próbálja kommunikálni az ellenkezőjét Kispest kerület jelenleg legnagyobb munkáltatója, a Honvéd Médiaközpont.

Teljes fejetlenség, totális szétesés, kapkodás, ráadásul az eredmények se jönnek. Talán még azt is be merem mondani erős tippként, hogy Heffler nem, vagy nem annyira és annyit volt sérült az elmúlt két hónapban, hogy egyetlen bajnokin, vagy Európa-liga-meccsen se tudjon pályára lépni. Feltételezem félreállították. Majd gondosan az átigazolási szezon utolsó napján köszönünk el tőle. Kurvára remélem, hogy nem valami pitiáner bosszúról van szó, mert úgy hatalmasat csalódnék még a fennállóban is.

Morettit viszont senki nem tudja nekem megmagyarázni. Egyáltalán játszhat még idén valahol? Lehet valakinek egy évben három csapata? Minek hozták ide egyáltalán? Idézném a Honvéd oldalát:

Giuseppe Sannino mester kérésére kerültél Kispestre, honnan datálódik a szakemberrel való ismeretséged?

Még tíz évvel ezelőtt, fiatalon találkoztam vele, a Varesénél volt az edzőm. Utána mindketten szintet léptünk, ő az edzősködésben, míg én a karrieremben, és többször keresztezték egymást az útjaink, s mindig megmaradt a a kettőnk közti jó kapcsolat.

interjú Morettivel, július 25-én.

Vajon mi történhetett?

Hirtelen több pénz lett, beestek jobb ajánlatok, fel kell szabadítani egy külföldi versenyengedélyt? Tujvel nem számít, Alijit nem értjük (harmadik balhátvédnek), Lanzafame jött, Kulach jött, valóban tele van a keret, de ahogy mennek a dolgok, azon se lepődnék meg, ha megint érkezne egy külföldi – kölcsönbe.

Egyáltalán ki rakja össze a keretet és a csapatot? Egyáltalán van tisztességes költségvetés erre a szezonra? Lanzafame kötelező opcióval jött, vagyis ráér jövőre kifizetni, erre két hétre rá Tujvelt kivásároljuk a Videotontól, miközben korábban ugyanonnan nem tudtuk elhozni Hangyát.

Ne haragudjatok, de tényleg nem értem mi a franc van. Lehet, a válogatott szünet alatt nem ártana, ha valaki kiállna a klub nevében, és legalább összefoglalná, hogy az elmúlt hetekben mi és miért történt, mert szerintem itt többen, és köztük a szurkolók is kezdenek úgymond átverve lenni a palánkon (és az átverve szó előtt kimaradt egy erős kurvára).

A franc se akar hangulatot kelteni, keltődik az magától is.

„ Mert ez mindig kavarja!” – gondolta a fregattfőhadnagy.


És igen, tudom, ahogy az élet más területein, úgy a magyar fociban se minden tisztán fehér, vagy tisztán fekete. Inkább valahova a piszkossötétszürke környékére tippelem az átlagot, amihez képest a közbeszerzések elbírálása is bézses vajfehér, hogy értsétek a skálát. Tisztán igaza itt soha senkinek nem lesz, ahogy az is biztos, megszólalni se fog senki.


19:30-kor egyébként Újpest-Honvéd a Fáyban. Mert mellékesen ma lesz egy meccs is.


címlapkép: csapatkép a Honvéd oldaláról. talán kissé elhamarkodottan készült.

“Próbálom követni az eseményeket” bejegyzéshez 514 hozzászólás

 1. Gratulálok a csapatnak a mai győzelemért, és az 1. félidőben mutatott játékért! Ettől függetlenül a további sérülések, és a 2. félidőben mutatott játék, valamint a beharangozóban leírtak miatt miatt a “Van baj!” posztcímet címet továbbra is jogosnak tartanám.

  1. A masodik felidoben egy sokkal porgosebb ute jott ki az oltozobol. Ha kapnak meg 2-ot akkor egy szot nem szolhattak volna.

   1. Mármint kik? Mert a lilák is kaphattak volna még 2-3 gólt, ha pontosan végigvisszük a kontrákat

    1. Jogos, bénán írtam 🤭 szoval ugy gondoltam hogy ha a lilak kapnak meg kettot :)

     1. En vegig azt ereztem a masodik felidoben hogy beszoritottak a lilak es nem fogjuk kihuzni kapott gol nelkul

      1. Én meg az éreztem, hogy reggelig se rúgnak több gólt. Eszméletlen jó érzés volt nem azon aggódni, hogy mi lesz, mert száll a kapu elé a labda.. Tujvel nálam eddig nagyon ok!

 2. Kambert teljesen szándékosan fejelte le Balázs, háttal volt a labdának csak Kambi fejét nézte, egy jogos tizenegyes elmaradt!!!

 3. Mivel ebalfaszkodtuk a jegyvásárlást, a Farkas szektorban ültünk, tele lilaruhás emberekkel, néhány semleges polós, (nyomokban vörös feketét tartalmazva) emberrel, és a meccsnéznés közben a tábort is nézhettük

   1. Fullon energiával! Talán összesen 2 perc volt a 90ből, ami nem szólt és a bekapott gólnál se álltunk le. Sőt, második félidőt is sípszóra kezdtük. Parádé!!! Ma a Capok és a Tábor is oda tette magát, mint a Csapat! Ez igen rendben volt!

   2. a tábor olyan volt, hogy végig kitartott a stadionhoz vezető séta során mindig érezhető reményteljes öröm……

  1. Enis, a B2be vettem végül jegyet, de kis egyezkedes után beengedtek vele a táborba.

   1. ahogy telt az idő, lehetet örülni.
    a lilák jobban utálják a saját játékosaikat, edzőjüket,az univerzumot, mintsem néhány kispest szurkolót észlelnének

 4. Sima tizi megint!! Gazdag elrúgta a labdát, védő buktatja.. Nem hiszem el!

     1. Az egyiket megkaphattuk volna legalább… King elé is belépett a védő, át kellett ugrania, csak túl látványosra sikerült

     2. Igen, előbb Gazdi, majd ő is elrúgta. Nem tizi. De Kambi lefejelése az volt.

   1. tudom, persze:) (legfeljebb nem mindig reflektálatlanul…tegnap igen)

 5. Pürrhoszi győzelem.. avagy 3 pont, de a legalulértékeltebb játékosunk, King kiesett (talán végleg.. lásd: lentebb)

  Írtam előzőleg, hogy
  – nyerni fogunk az Újpest ellen
  – és azt is írtam többször, hogy mindig hátrányban kezdünk el futballozni

  – ami viszont azt mutatja, hogy még mindig nincs minden rendben mentálisan és stabilitásban. Még mindig nem gondolom, hogy elmúlt volna az edzőkérdés.

  Fontos fejben tartani, hgoy Sanninot korábban a védekezés miatt emelték ki szakmai körökben, most pont ez nem megy és szerintem a támadásaink minősége leginkább a Lanzafame – King kettős összjátéka miatt, valamint Moutari játékának látványos feljavulása miatt lépett előre. (Nyáron még a labda-átvételekkel is baja volt Moutarinak az EL-ben.)

  Ha tippelnem kellene valamit, még továbbra is azt mondom, hogy kb. 3-5 forduló múlva legkésőbb már nem Sannino lesz az edzőnk – de nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy nem lesz igazam, mert szimpatikus az öreg olasz emberileg.

  King kiválása miatt ez egy

 6. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  mi van itt emberek!!!!!!!!!!!

 7. Sajnos lemaradtam a vendégszektorról, így a újpestiek között kellett néznem a meccset. Simán le lettek szurkolva a hazaiak! :)
  Gazdinak hatalmas gratula a góljához, az ilyen mozdulatokért érdemes meccsre járni! Valahogy úgy érzem, hogy Lanza határozottan jó hatással van a teljesítményére, jobban ragadnak rá a kreatív, futball-finom dolgok! Sérülésmentes idényt kívánok, most már jöhet egy minden szempontból kiemelkedő év!
  King – nagyon sajnálom a sérülését.. Durva, hogy már a 3. embert veszítjük el ezen a poszton..
  Moutari – A mai meccsen sikerült megtalálni végre, hogy mit kell vele játszatni. Szép gól, remek futások, hasznos játék. Ami miatt mégis dühös vagyok: ha labdabiztosabb lenne (pl. le tudná venni a labdát) vagy megtanulna beadni/passzolni, akkor ma ő lett volna a meccs embere minimum 2 gól és 2 gólpasszal. Ezeket gyakoroltatni kell vele!
  Tujvel – kellett nagyon egy rutinosabb kapus
  Lanza – ha nem megy neki, akkor is hasznos a játéka! Remélem a válogatott szünetben kicsit lehet javítani az erőnlétén vagy ha van még nyoma a sérülésének, akkor kikúrálnia magát!

  Négy vesztes meccses után, hátrányból fordítva nyerni, NAGYON NAGY GRATULA a csapatnak!

  Zsótért sajnálom, hogy Újpesten ragadt, szerintem benne sokkal több van, Vignevic nem segíti a fejlődését. Sajnálom, hogy nem sikerült visszahozni, télen talán újra meg lehetne próbálni. (bár Kesztyűs jó teljesítményt nyújt a posztján)

 8. Moutari… Végre
  Írtam multheten, hogy ujpesten simán nyerünk. :)
  És nem nagyon volt ilyenre példa, de az Ultras Kispest erősebb lett az Ultras Ujpestnel.
  Régen mindig többen voltak nálunk, ma egyértelmű győzelem a lelátón IS :)

 9. Ez szánalmas, hogy milyen primitív techniksilag Kukocs…egy kibsszott cselt képtelen megcsinálni

 10. Fáradunk, múlt héten is ekkor kellett volna belenyúlni a meccsbe. Maestro, per favore!

 11. Miért kell bonyolítani Kesztyűs? Azt sutából is el kell vállalni. Na majd legközelebb.

 12. és vannak/lesznek itt olyan keresztbeverések, hogy még a dobogót sem passzolnám…

 13. Olasz edzőnk ma érte el Van der Meer szintjét, támadni már tudunk de védekezni még nem.
  Több mint 2,5 gólt kapunk meccsenként….. Rengeteg!

  1. Nagyon a bögyödbe van az öreg. Most is tartom jó edző. Gondolom nem kérte Lanzát, hogy bólintson. Supka nézhetetlensége helyett végre szép focit játszunk. Moutari, is fejlődik, már csak egyszer volt lesen.🤓

   1. Szerintem sincs baj az edzővel, sőt az ő munkáját gondolom amögött, hogy végre kezd a csapat a “földön” játszani a primitív, felívelgetős stílus helyett. Még egyik-másik védőt kell leszoktatni arról, hogy esztelenül előrevagdossa a labdát.

    1. Tetszik ez a foci, de vajon tudjuk-e úgy csökkenteni a kapott gólok számát, hogy a szép játék megmarad? Persze ha minden meccsen tudunk eggyel többet rúgni mint amennyit kapunk, akkor maradhat így minden. :) De az eddigi ellenfeleknél jobbak is hátra vannak még. Nem lesz könnyű.

   2. Tavaly Vadival még Supka is szép focit jatszatott..
    Attol függ ez inkabb, hogy van-e egy Lanza, egy King, egy sokat futo Kesztyüs a többiek között..

   3. Szépet! Csak nyeljük a gólokat mint kacsa a nokedlit.
    Eredményt így nem tudunk elérni mert ha nem rúgunk 2-3 gólt meccsenkénnt akkor zakó van garantáltan.

    1. Tegnap igazából csak az első gól miatt lehet a védelmet hibáztatni, Lanza csúsztatására nem lehetett felkészülni. Az Újpestnek alig volt helyzete.
     Ami miatt aggódom: A Fehérvár pontrúgásoknál, fejjel nagyon erős, nehéz lesz Juhászékat levédekezni.

     1. Mondjuk a szabadrúgást is a védelem ügyetlenkedése hozta össze…

 14. Köszönöm a csapatnak a mai meccset! Hosszú idő után először tudtam zavartalanul végignézni egyet és élmény volt -főleg az első félidő. Nem tudom, hogy a végén odaérünk-e az elejére, de ha ilyen meccseket játszunk és néha a kiemelt csapatokat is elkapjuk akkor nem is érdekel.

 15. Pár szóban a mérkőzésről :
  Kigyötörtük !
  Szokás szerint az első kapuralövésből gólt kaptunk.
  Aztán jött egy szellemes , pörgős remek 40 perc, gólokkal.
  A második félidőben a romániában már előadott rolót lehúztuk.
  Helyzetük sem volt ezeknek a majmoknak, mi pedig elszórakoztunk 2-3 ziccerszerűséget.
  Örülök hogy ezt a Feczesint nem igazoltuk le, roppant alattomos, mocskos játéka van.

  A játékosokról :

  Tujvel – Atombiztos. Ha ma nem ő áll a kapuban akkor még kaptunk volna 2-3-at.
  King – Sérüléséig vonaltól vonalig zakatolt.Mielőbbi felépülést neki !
  Niba – Lassan kezd ő is belemelegedni.Ma kevesebbet cselezgetett.Igyekezett sallangmentesen nyomni.
  Kamber – Az első félidőben nagyon indiszponált volt.Szerintem a gólnál neki kellett volna besegíteni.A második félidőre észhez tért és senkit nem kimélt.
  Batik – Nehéz feladata volt.Az alattomos Feczesint nehezen tudta tartani de megbirkózott vele összességében.
  Uzoma – Gratulálok a góljához, meg kellett érkezni oda a világ végéről.Nagyon hasznos volt, oldalt is kellett váltania.Nem nagyon tudták átjátszani.Bravó !
  Nagy Geri – Hasznosan de picit haloványan tolta ma
  Gazdag – Gyönyörű gólt lőtt ! Illetve zsinórba már a 2. meccs amikor a kulcsmozdulata hatására gól születik.
  Kesztyűs – Gyönyörű gólpassz és ma megint lefutotta az angyalföldi maratont.
  Lanza – Ma nem ment neki,de jelenléte nagyon fontos.
  Moutari – Szenzációs teljesítmény ! Bravó !

  A cserék :

  Kuketto – Pipa vagyok rá, mert a mai meccsen is a hülyesége miatt kapott sárgát. Ezért a lapért inkább a Feczesint kellett volna tüdőn rúgni…
  Ben Hatira – Ma szorgalmas volt, igyekezett sokat futni.Játéka gyenge volt , de nagyon akart.
  Lovrics – Kellett a magabiztossága a végére.

  Összességében végre megvan a 3 pont.És végre már 20-30 percekre van látványos élvezhető játék.A szünet jókor jön, nyalogatni a sebeket. Gratulálok a csapatnak, nagyon akartak !

  1. “Ben Hatira – Ma szorgalmas volt, igyekezett sokat futni.Játéka gyenge volt , de nagyon akart.”

   Más is így látta? Nekem nem így tűnt.

   1. Nagyjából az ellentetje igaz, de legalább a saját kapunkra nem volt veszélyes. :)

   2. Nem futott egy métert sem. Nálam egyetlen perc alatt kiverte a biztosítékot és azután rátett még pár lapáttal.

    1. Most próbált futni, látszott most rajta egy kis akarat, de futásban ennyit tud, amit jobban tud mint a többi kp. azt most nem tudta megmutatni.

   3. Áhhh dehogy.
    Semmirekellő haszontalan játékos. Egy jó labdája nem nagyon volt és pár perc után futni sem volt kedve.
    Káros a csapatra nézve. Én továbbra is tartom,hogy el kellene őt takarítani a csapat háza tájáról.

  2. Én nagyon rossznak, és fájdalmasan lassúnak láttam Hatirát, de a TV elől könnyű… A többi rendben volt, a tüdőnrúgás meg extra pont lett volna 😀

   1. Feczesin utazik Batikra, gondolom van valami elintézetlen ügyük.

     1. Köszi, így már világos, pont ilyesmire tippeltem volna.

 16. A gól-gól vendégből fakadó 7-s odds behúzását köszönöm a Csapatnak, Debrecen meg a Mezőkövesd elmehet a francba. :)
  De a viccet félretéve, úgy látom, hogy a Debrecen elleni jó játékunkat sikerült átmenteni az újpestiek ellen is, ráadásul győzelemmel.
  Moutari és Tujvel nagyon jó játszottak, Batik, Gazdag, Uzoma is hasznosan játszott, viszont Lanzafameval nem tudom mi volt. Önző volt, pontatlan, öngólt fejelt…kicsit olyan volt, mintha az edzője ellen játszott volna. :( Remélem összekapja magát.
  Összességében azt kell mondanom, hogyha a védelmet kicsit gatyába tudjuk rázni, és ugyanez a mezőfölényes játék megmarad, akkor azért nem lesznek problémák.
  Kiváncsi vagyok, hogy sikerül-e még valami értelmes játékost igazolni és pontot tehetünk az edzőkérdés végére azzal, hogy marad az olasz edző. Jó lenne ezt a formát átmenteni a válogatott mérkőzések utánra is. :)

  1. Azért Lanza az első gólunknál olyan labdát adott Kingnek, amilyet csak Ő tud a keretből…

   1. Lanza egyetlen meccsen megmutatta miért rúgta ki Rebrov és ennek ellenére miért szeretjük.

  2. Lanzanak tényleg nem ment ma, Uzoma nekem nem tetszett, annyi hülyeséget csinált, de most ez is belefért, de a többiek tényleg jók voltak.

  3. Lanza a legfontosabb láncszem,ha nem is megy neki,a társakat megnyugtatja a jelenléte.

 17. Gyerekek az elmúlt időszak megmutatta a csapat erösebb mint valaha. Mindig bántunk mindenkit pedig nem figyeljük a jeleket a kis király sérülése ujabb jel hogy elvagyunk átkozva. A sokk sérülés kihagyott helyzetek rosszul elsült döntések mind ellenünk van. De tegnap a sors ellen is nyertünk nem csak a lillákat vertük meg. Moutarinak mindig kell a válogatott behívó mert tegnap zseniális volt sokat dolgozott ki tudta használni a gyorsaságát egy kicsit higadtabb is lehetne. Lanza kedvtelen volt de igy is egy zseni. A Kesztyüs gyerek miatt megkell sok szurkolonak köveznie magát mert rendben van legalább is nálam. Uzoma számomra egy hatalmas kérdő jel rengeteg hiba majd aztán össze szedi magát és elkezd jól focizni igazán rapszodikus a kis csávó. Remélem Niba sérülése nem sulyos mert egyre jobb védelemben. Az uj kapus belépöje maga biztos volt hát ennyi számit a rutin. Bántjátok sokkan Hatirát de szerintem akkor is jó a krapek és csak javulhat a csapatal eggyüt. Kukocot pedig egyszerüen meg kell hagyni valami kabala állatnak mert kurva jó fej pali engem nagyon meg kacagtatott azzal mit müvelt iványival. Csak az a baj hogy a pályán nyujtott teljesítménye is az. Remélem felépítjük az albán fiut helyette.

 18. Vajon a két beigért igazolás megérkezik? Vadóczot bejelentik, vagy Ő is mást választ? Valakinek van infója?

 19. Remélem, hogy a King esetében belebegtetett achilles szakadás csak rémhír, ha nem, az nagyon nagy baj, abból egy sportoló sem jön ki tökéletes állapotban. Ha nem kell visszavonulnia, akkor is jelentős belassulással kell számolnia.

 20. Ideje volt már pontot szerezni, de ettől függetlenül nem jó irányba mennek a dolgok. Véleményem szerint most a szünetben el kell küldeni Sannino-t, mert taktikailag egy nulla, ma a szíve hajtotta a játékosokat. Illetve ideje lenne a selejtet elküldeni, csak egy bajnokságra feleslegesnek tartok egy 30 feletti keretet. Horváth bizonyította, hogy nem nb1-es szintű kapus, Kálnoki a 10. számú védő, teljesen felesleges, mert nem fog játszani, Egerszegit elküldeni nb3 szint, Hatirát inkább másik bolygóra küldeni, nekem ő az egyik legnagyobb csalódás, van vagy 90 kiló és egy 60 éves ember gyorsaságával rendelkezik, Kulacs akiben sokan látnak valamit, szerintem meg 1 jó megmozdulása nem volt, őt is elküldeni, Lukács meg az nb3-as csapatból sem tud kiemelkedni, ő is felesleges a csapatban. Ez így 6 játékos + az edző, helyettük 1 értelmes edzőt(hogy kit az jó kérdés, de Supka lenne a legjobb), Bobál Dávid és Vadócz Krisztián pedig érkezhetne. Rossz hír, hogy ez csak eszmefuttatás, mert szerintem egyik sem fog SAJNOS megvalósulni a szünetben.

  1. Azért ennyi sérülés mellett nem baj, ha can pár vésztartalrk a keretben. Én még nem küldeném el Egerszegit és Kulach-ot, Kálnokit sem. Hatira meget, pár fital meg bizonyítson kölcsönben, ahogy mondod. Nálam Sanyi maradna.

 21. Nekem tegnap tetszett ahogy kukoc beszallt a meccsbe.
  Jó labdákat adott.
  King kidolese nagyon szomorú, így a jobb oldalunk gyorsasága ki is dőlt.
  Utána, hogy uzoma nyomta azon az oldalon, le is lassultunk.
  Kulacs, Egerszegi minek van itt?
  Hegedűs, Lukács, Berla, Cipf szükségük lenne 1 év kölcsönre, minimum.
  Bár lukacsnak sajnos már mindegy, szerintem

   1. Mondjuk King meccsenkénti egy-két beadása is ilyen volt eddig, most egy jó beadás gól passz lett, szóval most nem érheti kritika, majd megsérült.

  1. Hajmeresztő dolgokat csinált a baloldalon. Kellett a végére Lovric oda, mert ha marad Kukoc ott végig kiegyenlítenek a lilák.

  2. Kukoc? Szerintem a legnagobb vicc a keretben. Ő menne először, jó messzire. Tegnap a sárgánál akkora lesről indult, hogy bíztam benne, vissza sem talál többet :)

   1. Az a vicces’ hogy hatira egy ideje többet árt a csapatjátéknak, mint kukac… Szerintem

    1. Van benne valami, de igazán akkor tudna ártani, ha játszana…

   2. Kukoc ott nem a partjelzőre volt mérgs… kurva jó ütemben indult be szvsz. persze, csak az a fárnya passz…

    1. Azért biztos, ami biztos, elküldött mindenkit a .p-ba :))

  1. Nála is eljött az idő, amikor már nem derogál a másodosztály…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.