Gólvideók és osztályozókönyv Kövesdről

Mezőkövesd – Bp. Honvéd 1-2

Nyilván ez volt az a meccs, amire mindenki tudta előre, hogy meg fogjuk nyerni. Nyilván mi is tudtuk, csak nem mertük leírni. És nyilván, a helyszínen is halálos nyugalom töltött el minket, és még véletlenül sem hangzott el a következő beszélgetés a második félidő közepén:

– Csak most nem kéne gólt kapni, nagyon messze még a vége. Egyet biztos kapunk, azt a legvégén kéne.
– Igen. A legjobb lenne talán a nyolcvannyolcadik után.

Mondom, meg sem történt. Csak álltunk ott, és egészen nyugodtak voltunk.

Persze addig láttunk egy remek Banó-lövést (46. bajnoki, 1. gól – 20 éves), valamint egy parádés Vadócz-passzból két csellel befelé induló, és a végén gólt lövő Ben-Hatirát. Ilyen gólokat nem csak szabad, hanem illik is lőni.

Egyébként Ben-Hatiráról ismét meg kellett állapítanunk, hogy nagyon tud a srác, és ha akarna, ha besorolna a rendszerbe, a liga egyik legjobbja lehetne. Elég csak az indításai ütemét megvizsgálni. Nem véletlen, hogy nem itt töltötte a(z első?) fénykorát.

Kesztyűs eközben jelző nélküli cserévé nemesedett, Lanzafame pedig időhúzónak. Egyébként pedig ugyanazok játszottak legalább fél órát Kövesden, mint akik két hete a Videoton ellen is.


Gólvideók //
Banó-Szabó (Moutari)
Ben-Hatira (Vadócz)

Osztályozókönyv //

címlapkép: fb/honvedfc.hu

“Gólvideók és osztályozókönyv Kövesdről” bejegyzéshez 120 hozzászólás

 1. Banónak csak olyan Sanninosan BravoBano. Hatira arca a kupac alján. Na ezeknek se lövök több gólt ha ezt élve megúszom.

 2. Naserröl kinek mi a vélemény?

  Én tartom, amit leirtam a leigazolasakor…:(

  1. szerintem rendben lesz, csak meccsek, játék kell neki.
   érkezése után Mezga sem volt egyből topon.

   1. Sokan Mezghranit kritizaltak az elsö meccse utan a Fradi ellen, én – egyedüliként – rögtön irtam, hogy jo jatékos lehet..

    Most pont forditva vagyok Naserrel..
    Atletikailag nem latom elég jonak, irany és ritmusvaltasok, kezdösebesség, stb.. Sajnos, ezek nem forma kérdései.. Jol ivel, latszik, hogy jo helyen tanult focizni, de ennyi. Ö szerintem nem fogja megütni azt a szintet, ami egy légiostol elvarhato lenne,viszont rajtunk fog maradnia évekig, mint Kukoc..

    Egy menedzser jol bepalizta a vezetöinket :( :(

   1. A videokbol azért lejön egy és mas, pl. Hogy nem lendületes a vonal mellett..

    1. Nem olyan nagy baj az.Jól illeszkedik a rendszerūnkbe .Azt a kockát ami az övé azt bejátsza szerintem.Élőben nem olyan rossz.Bíznak benne a passzjátékban is.

     1. Jó lett volna egy új Mezghrani arra az oldalra és szerintem ha nem lett volna menedzseri okoskodás, amivel ezt a srácot ránk sózták, a jelenlegi financiális keretből tudtunk is volna hozni… :( :(

      Ezért vagyok frusztrált emiatt a döntés miatt. :(

      1. Szerencsère a frusztrációdnak semmi jelentősége, így nem kell egy albán válogatottat francia másodosztályú játékosra cserélni… :D

       1. Diego is francia másodosztályú volt, Abraham is…

        Szó nélkül cserélném őket szinte bármelyik albánra..

        1. Videóra sincs szükség, “lendületes-e az oldalvonal mellett”….

         Azért megnyugtató, hogy nincs közöd az igazolásokhoz. Az meg nem kerül senkinek semmibe, hogy magabiztosan “vezetői hibàkról” beszélj. :)

  2. Adjuk meg neki az esélyt! Még korai ítéletet mondani!
   Kukoc szerdán “remekelt”, mégsem tudott kezdőbe kerülni. Sannino eredménytől és ellenféltől függően fog az Uzoma-Kukoc-Naser hármasból válogatni, mindenki erős valamiben, de sajnos megvannak a gyengeségeik is. Hármójukból egy remek szélsőt lehetne gyúrni! :)

   1. Persze, most már leigazoltuk, ilyenkor adjuk meg neki az esélyt, én csak a leigazolását nem értettem, illetőleg, hogy miért nem áldoztunk már akkor egy minőségi balszélsőre…

    .. Kukoc és Naser fizetéséből lehetett volna hozni pl. egy Hadarót a Kaposvártól.. Vagy egy Mezghranihoz hasonló játékost a holland 2ből, francia 2-ből..

    Vezetői hibának látom ezt.

    1. Hadaró ha akkora spíler, mit keres még Kaposváron? A Fradi, Vidi, Felcsút vak, hogy nem veszi észre ezt a csodálatosan tehetséges “fiatalt”? 24 éves, 64 meccsen (amiből 59 NB2, vagy MK) 1 gól, 6 gólpassz. Szuper! :D

 3. Nagyon értékes ez a 3 pont + hogy megvolt a taktikánk is és meg is csináltuk. Moutari előtt le a kalappal, szétfutotta magát, valszeg 80 perc alatt többet futott, mint a 93 perces csapattársak. (De ha megtanulna labdát levenni, jól, a csapattárs elé passzolni.. tudom, akkor nem itt játszana.) Cipf becserélésekor látszódott, hogy mennyit jelentett a pályán. Onnantól erősen beszorított minket a Mezőkövesd. Sannino védelmében azért el kell mondani (én nagyon dühös voltam, hogy miért kellett ez a csere), hogy ha már le kellett hozni, akkor a kispadról még ő volt erre a feladatra a leginkább alkalmas. Ngog és Lanza még valszeg messze a 100%-tól..
  Banó-Szabónak és Ben Hatirának is gratula a gólokhoz, Bencének úgy látszik végre beindult valami a kupameccsen!

  Ahogy két hete írtam, az elmúlt két, 4. helyen végződő szezonban volt 1-1 gyengébb harmadunk 12 ill. 14 ponttal és mégis oda lehetett érni a dobogó közelébe. Nálam ez a kövesdi 3 pont – a jelen állapotban – bravúr, de ez akkor lesz igazán értékes, ha a kötelezőket behúzzuk. A ZTE-Kaposvár-Felcsút meccsekből minél több pont kell, a Fradit meg jó lenne megint elkapni, talán a kupameccs után erre lesz is lehetőségünk! Vissza lehet még hozni ezt a szezont!

  Az mindenesetre nagyon pozitív, hogy idegenben ennyire egyenes derékkal tudtunk játszani Gazdag, King (Meza) és Lanza nélkül. Ha ők felépülnek, akkor jöhet majd a kellemes probléma, hogy ki kerüljön a kezdőbe, hogyan tartsuk motivált szinten a kezdőből kiszorulókat. Lesz itt edzői feladat bőven!

  1. A Gazdag – Lanzafame kettős szerintem is óriási formajavulást eredményezhet majd.

   N’Gog… sajnos, nála az látszik, hogy lefocizik egy-két hónapot, aztán kiesik 1-2 meccsre, vagy többre.. Folyamatosan ez van.. Nem lehet építeni rá emiatt a csapatot.

 4. Tegnap felhívtam az MLSZ ügyfélszolgálatot, és megkérdeztem: hogy miért nem lehet az MLSZ szurkolói kártyával ( Ismerősöknek van ilyen ) elővételben vásárolni jegyet a Fradi elleni meccsre, az MLSZ által üzemeltetett meccsjegy.hu-n. Azt mondták, hogy “a Honvéd kérése volt, hogy csak Hazai szurkolói kártyával lehessen jegyet elővételben venni”. Ez nem túl szurkoló barát döntés a Honvéd részéről, már ha tényleg így van. Tehát akkor hogy is van ez? Egy jegyért kétszer utazz fel vidékről. Miért?

  1. Ez azért van, hogy ne zöldüljenek a kispesti szektorok. Egyébként így is fognak, de ha nem lenne korlátozás, akkor a fradisták megtöltenék B1-ig a teljes napos oldalt (biztonsági kockázat), meg a másikat is. Így csak pár száz fog bejutni.

   1. Jogos! Köszi a választ! Azért remélem a helyszínem tudnak majd venni így is.

 5. Amúgy nagyon remélem, hogy Mezghranival már most hosszabbít a vezetőség…
  (valami klauzulát bele kell foglalni, ha a sérülése után a meccsek iksz százalékán pályára lép, vagy hasonló, hogy ha nem nyeri vissza a formáját, vagy sérülékennyé válik, akkor azért egy idő után le tudjuk koccolni.. )

  Most a sérülése alatt sokkal könnyebb még hosszabbítani vele, ha tavasszal visszatér és ismét jó formába lendül, akkor már sokkal nehezebb lesz vele a hosszabbítást kiharcolni.

 6. Ben Hatira klasszis gólt rúgott ! Sajnos ez egyik sportorgánumot sem érdekelte. Nézzük a főbb címeket szombatról :
  -nso : Ezért állították ki Bödét a Zalaegerszeg ellen… (ki a faszt érdekel ??)
  -nb1.hugy : A végén csapott le az újpesti bomba fehérváron….
  -csakfoci : Waltner : “Ha Rebrov ide jönne,meglepődne”…
  Sehol még csak említést sem tesznek egy olyan gólról ahol 3 játékost elfektetve, összesen 6 (!!!) ember gyűrűjében egy Bundesligából idejött játékos gólt lőtt…
  Kedves Online sportnapilapok! A jó kurva anyátokat !!!

  1. De bezzeg amikor csery belebotlott a labdaba majd szerencsevel atment ket emberen hetekig szopkodtak

  2. Mondjuk, jegyezzük meg, tavasszal az Újpest elleni meccset és a kupadöntőt az ilyen “klasszis” megoldásai miatt nem tudtuk hozni…

   .. felesleges csel a kapussal szemben, belebotlik a labdába, felesleges rizikós passz, labdavesztés – Vidi gól..

   Jó lenne már, ha tényleg összeszedné magát, mert kb. utolsó jó éve lehet ez 32 felé közeledve.. Ráadásul biztos, hogy nálunk nem fog hosszabbítani, szóval egy bő fél éve van arra, hogy mutasson az nb1ben valamit.

  3. Pusztán azért, mert “rossz” csapatban lőtte…ha ezt a gólt felcsúti, vidi, vagy fradi mezben rúgta volna, ott lenne a címlapon…

 7. Jó volt tegnap du-án matyóföldön járni! A honvéd kispad fölött lobogtatni a kispesti sálat! Este meg is ünnepetük ezt a szép győzelmet!!!CSAK!!!

  1. Kicsit fura jaja… Hatalmas kőrmondatokban beszél, és a kényes kérdéseknél terel.

   1. Ennyi.
    Illetve megpróbált finom lenni.
    De azt nem tudta tagadni, hogy egy Bundesliga után keszonkamra kellett neki a Mennyeihez.
    Ezt egyébként elfogadom, de az tényleg nem volt szép, még ha van is benne igazsag, hogy a társak minőségére is fogta, hogy nem látunk tőle kb. semmit, ami a Bundesligát idézné.
    Oké, hogy nyilván más ez az alkotói környezet, mint az, de inkább átugorhatta volna ezt a részt.
    Ettől függetlenül N’Gog esetében is tartom azt, hogy nem elfelejtett focizni, vagy nem akar, hanem itt nincs mögötte középpálya. Úgy meg marha nehéz csatárként…
    Hatirának dettó, a maga szerepkörében.
    Hogy Lanza mitől menő mégis?
    Mert ő hozzájuk képest is zseni.

     1. és amivel még több Lanza, hogy mindezek ellenére van benne alázat és még némi szerénység is….legalábbis nem hallottam tőle egyszer sem, hogy mennyivel könnyebb dolga lenne a Juvéban, hanem maximálisan megmutatta, hogy mit tud ebben a közegben.

      1. Ezt jól megfogalmaztátok Lanzával kapcsolatban mindannyian.
       Ha a 90.percben áll be,akkor is produkál valami emlékezeteset.Egy Isten magyar szinten. Élmény nézni a szenvedélyt,a tudást,a technikát a játékában. Komolyan mondom,még az időt is profi módon húzta. Tartja a labdát,egészen addig amíg valaki hozzáér a lábához(“megrúgja”),fekszik, felkel,leáll pacsizgatni a “felrúgójával”… A vérében van minden,ami kell.
       Ha valaki focistát akar látni,az most járjon Kispest meccsre(nem az előző mondatért persze).

       1. És akkor még a többiekről nem is beszéltem. Vadócz,Gazdag,Kesztyűs,Nagy középen,van aki a szívós védekezéssel,van aki remek labdákkal(+ a feltörekvő fiatalok),hátul Kamber is zseni (de a többiek is képesek hozni a rendszeres jó teljesítményt,hétvégén pl Uzoma volt nagyon jó),kapuban Tujvel eddig felülmúlja a várakozásaimat,nagyon jó helyen van nála a labda.
        Csak hát ugye egy csatárnál látványosabb a helyzet,de a lényeg az,hogy ez a keret most bivalyerősnek tűnne,ha a sérültek is felépülnének.

        1. Figyelj bevallom nálam mindig is az volt. 😅
         Neki jelent valamit a klub ez teljesen egyértelmű,rekordfizetésért meg én is mentem volna. De a lényeg,hogy újra itt van.

         1. Amúgy a számból vetted ki a szót.
          Korábban azt hittem azért szárnyal itt ennyire,mert a szurkolók folyton éltetik és ez feldobja.
          Most ezt nem kapja meg,de semmi hiszti,semmi kedvtelenség,1000%-on megy minden meccsen. Ezt én így értékelem. Azt sem tagadom,bennem egyelőre semmi tüske nincs a korábbi lelépést illetően(ha a körülményeket figyelembe veszem),elégtétel annál inkább a fradival szemben. És persze rohadtul örülök,hogy megint itt van. Ő sokmindenre garanciát jelent számomra.

          1. A lényeggel egyetértek, csak én nem istenítem. A fradis kitérő olyan szempontból nem ártott neki, hogy jobban értékelheti a megbecsülést, amit ott nem kapott meg, hiába volt a legjobb játékosuk. Ez a visszatérésében sem lehetett utolsó szempont.

       2. Amikor megtartotta a labdat, kisse eltulozva azt mondtam magamban, na ezzel megnyerte nekunk a meccset.

       3. 👍
        És még azt sem hallottam nyilatkozni tőle, hogy azért nem megy neki a játék, mert sz.r játékosok veszik körül m-on..

    1. az ősszinteséggel semmi gond, de néhol kicsit arcoskodik +a többieket és a környezetet minősítgeti miközben Ő csak elszenvedi ezt a történetet…mint ha nem is Ő maga navigálta volna a pályáját az nb1-es szintre.(ami még néha sok is neki tempóban, futásban)
     szóval nem kérdés a tehetsége és a technikai kvalitása, de eddig nem igazán érzem mögötte az emberi minőséget.
     de lehet h ez csak a felszín…

     1. Nem érzem benne a vezért, a példaképet.
      Óriási gólt lött, le a kalappal, remélem tudja bizonyítani, hogy tud úgy teljesíteni, amire tényleg lehet arcoskodni.

      1. Mert nem is vezér. De nincs is rá szükség,mert minden csapatrészben megvan a vezér.
       Lanza,Vadi,Kambi és Tujvel személyében. Tartom,a játékoskeretet tekintve nagyon “jól nézünk ki”.

    2. N’Gog és BH jól bánnak a labdával, eszük is van a játékhoz, de gyorsaságban, dinamikában, erőnlétben meg sem közelítik a korábbi szintjüket. Ezért játszanak az Nb1-ben.

   2. jaja…csak nem bontotta ki az igazság minden szeletét… :)
    (vagy hogy mondta a klasszikus előd)

  2. Hülye kérdésre próbál válaszolni. Nem mondhatja, hogy tiszta német bajnokság az NB1, és mindenki olyan képességű. Egyébként mit lehet erre a kérdésre válaszolni?

   1. benne van a pakliban, hogy kissé összetett volt a kérdés és a válasz is, aztán vmi mellément a fordításnál…
    de nekem az jött le, hogy a csapat és a közeg miatt nincs még újra bundásliga szinten.
    de most már tuti, h meghallgatom majd mégegszer, mert lehet h én értettem félre vmit.

    1. Egyébként tök mindegy, csak amég itt van játszon látványosan, és rúgja a gólokat, mondjuk a zöldeknek megint kettőt.

 8. BH góljánál- a mögötte lévő – Banó szurkolt, és a bal lába együtt lendült a gólszerzőével. Mókás jelenet volt.

  1. Lehet Ő irányította BH lábait valami különleges, jelenleg még kísérleti fázisban lévő Playstation kontrollerrel.

 9. Nagyon kellett ez a győzelem,három pont,Ha nem nyerünk most egyedüliként 4 vagy 5 ponttal lennénk legeslegutolsók.Még igy is nagyon nehéz lesz a további felkapaszkodás mivel a Fagyival játszunk legközelebb és pont-pontok nélkül ujra az utolsó helyekre kerülhetünk.Nagy mázlija van a Fagyinak,a mérkőzés vége előtt lőtte a gólt és előtte legalább két totál ziccert hibázott el a Kisvárda.Ha azok közü egy is bemegy nincs az ő góljuk.
  Szép gólt rugott nekünk ez a Sajbán gyerek,lehet hogy lesz belőle jó focista.Nálunk az MFA-n nevelkedett és egy-két év NB II után most már az NB I-be nekünk rúg gólt ! Lassan tele lesz az NB I és NB II nálunk nevelkedett játékossal.Kérdezem lehet összehasonlítani Sajbánt a mi nagy tehetségnek mondott Cipfünkkel ??
  Most is olvastam itt a blogban,hogy Hadarót a Kaposvárból kellett volna idehozni,nézem hetek óta a cserepadon ül,be sem cserélik.De az ott kölcsönben lévő Tömösvári játékosunk sem játszott egyetlen mérkőzést sem még mostanában.Koszta sem kerül be az Ujpestbe és Zsótér is csak cserember.

  1. Kosztát mennyien követelték ide vissza,s mikor mondtam ,hogy sokat nem tud segíteni nekünk(semmi extra,akármennyire is kedveljük)milyen sírás volt miatta.

 10. A Bundesligában mindenki jobb játékos volt mint a mostani társak ebben nincs semmi meglepő vagy valaki úgy gondolja ,hogy a mennyei van azon a szinten ? Elmondta neki még sokat kell dolgozni és szeretne bizonyítani és a pénzt megszolgalni . Az első mérkőzéseken szerintem is lenézte a magyar focit ,de rengeteget fejlődött nem vesztett labdát könnyelműen . Sokat fog javulni ,ha kreatív társak veszik körül és értik egymást Lanza , Vadocz,Gazdi …
  Az látszik a labda jó helyen van nála !

  1. Lanza,Moutari,Vadócz meg a Hatira nem nézne ki rosszul a fagyi ellen.Az interju meg úgy volt jó ahogy volt.Csak itt nem vagyunk hozzászokva ha vki megmondja a frankót.

   1. A baj inkább az volt, hogy meg sem mondta a frankót Hatira, hanem össze-vissza beszélt, mint egy bolond…

 11. Emlékezzünk meg egy kicsit a “szürke” játékosokról is. Lovric szerintem rendkívül jól és megbízhatóan játszik az utóbbi időben

  1. Egyetértek,a hibájat pl. rutinos szabálytalansággal javította. Szerintem Uzoma pedig tavalyhoz képest rengeteget javult, mintha megjött volna az önbizalma.

  2. Pedig mennyien száműzték volna innen mondjuk Szibériába pár hónapja:)
   Minden tiszteletem Iváné!!

 12. Néhány tényt rögzítsünk Ben-Hatira tegnapi Góól2-ös megnyilatkozásaihoz:

  Ben-Hatira: “Mindenki annyit tud focizni, amennyire a csapata hagyja. Ha a Bayernbe játszanék, én is többet meg tudnék mutatni a tudásomból.”

  Ehhez képest:
  – Dárdai már 2014 környékén kiosztotta, hogy nem igazán megy neki ott a játék, néha egy-egy gól, egy-egy gólpassz, de igazából ennyi..
  – Perememberré vált az Eintracht Frankfurtnál és a Darmstadtnál is később.
  – a török bajnokságban akkor tök utolsó, csődbe mennő Gazientasportnál is sokszor csak csereként lépett pályára
  – Tunéziában is csak 8-szor kapott lehetőséget, valamint nem került be a nem túl erős tunéziai válogatottba sem a 2018-as vb-keretbe.

  Németországban rendre arra hivatkozik, hogy ott “nem hagyják neki”, hogy futballozhasson, míg Tunéziában valamiféle állítólagos “politikai okokra” hivatkozott a mellőzése kapcsán.

  Itt nálunk rendre megkapta a lehetőséget, tényleg úgy tűnik, mintha nem igazán edzene külön, a testalkata be van meredve, mintha inkább a gyúrásra fókuszálna és nem az atlétikai edzésekre…

  Szóval, én korábban rendre írtam, hogy Hatirát egyelőre nem szabad elengedni, Lanza, Vadócz esetleg motiválhatja és meg kell próbálni motiválni őt, de ettől függetlenül emberileg.. Fuhh…

  1. Én törnék pálcát felette. Amiket felsoroltál korábbi csapataival kapcsolatban, ha ez a lista nem lenne, akkor nem is nálunk rúgná a bogyót. :) Mi a lepukkant, leírt játékosok rehabilitációs központja vagyunk, hozzánk nem elkallódni jönnek a játékosok (mint mondjuk a Fradiba), hanem újraéledni. Lásd. Lanzafame, Eppel, Kukoc, Gróf, N’Gog esetét, akik idejöttükkor már igen leszállóágban voltak. Én örülök, hogy ilyen szép gólt rúgott, ezzel is bizonyítva, hogy kár leírni őt, és remélem, hogy Vadócz, Lanza, Kamber, N’Gog személyében olyan rutinos társakra lel, akik mellett újra szárnyra kap. A képességei meg vannak hozzá, Sannino állítólag nagyon jó motiváló, szóval hajrá!!! :)

   1. Az rendbe van, hogy lepukkant, de hogy ő arra hivatkozik, hogy ha a Bayernben játszana, akkor jobb teljesítményre lenne képes, meg ilyen zagyvaságok..

    Rúgjon az nb1ben idén 10 gólt és akkor lehet valamiről beszélni..

     1. Te miről beszélsz már megint? :D

      Én voltam, aki az elmúlt hetekben védtem Hatirát pl. Latyival és Kovács Hunorral szemben is, mondván, hogy pont most nem lenne értelme elküldeni.

      De ilyen nagyképű nyilatkozatot, hogy Hatira és a Bayern.. Hagyjuk már…

   2. Hagyd már ezt az “emberileg “baromságot a f@szba!Gyere ki egy meccsre, aztán nézd meg amikor kijövünk melegíteni vagy egy edzésre,vagy ha lővünk egy gólt! Senkinek semmi baja a Hatirával! Egy kamusta meg ne vezessen már meg a hülyeségeivel!

    1. Ki tudnád mutatni, hogy a fenti hozzászólásban mi volt hülyeség? Melyik állítás nem tényálló?

     Ja, igen, van egy: Mégpedig, hogy Hatirának bármilyen alapon köze lehetne a Bayern Münchenhez.. Vagy ma már akár a Bundesligához..

     1. Hát a Supkázás szerencsére most kimaradt! :)
      (Hali-Ajka 2-4, a pont pontok nem jöttek…:( )

      1. Kíváncsi lennék, Sanyi bácsi mit mutatna az nb2ben.. Vagy akár egy Guardiola..

       1. minek vallalta el Supka, amikor tudta, milyen felfordulas van szombathelyen?

       2. Neked egészen más problémád lehet az öreggel, mert rajtad kívül szinte mindenki elismeri, hogy látványosabban, jobban focizunk mint tavaly.

        1. Egyáltalán nem ismeri el mindenki, az viszont tény, hogy az öreg Sanyi bácsi
         – sokkal jobb körülmények között dolgozhat (már az elejétől használhatja pl. az edzőközpontot)
         – külföldi edzőtáborban készíthette a fiúkat, ami elvileg mentálisan is pluszt jelent
         – nagyobb edzői stábbal dolgozhat, mint valaha Kispesten bármelyik edző
         – jobb a játékoskeret a tavalyinál és egyes kulcsjátékosok is a tavalyi folyamatos játéknak köszönhetően jobb formában vannak (Batik, N”gog (amikor játszik), Hatira (aki 1 éves kihagyással érkezett februárban),
         – a játék minősége Lanza érkezéséig gyalázatosan gyenge volt
         – lényegében semmivel nem játszik több fiatal a csapatban, pedig egy évvel idősebbek és egy évet már a felnőtt csapattal készülhettek, tehát jobbak és érettebbek mint tavaly ilyenkor pl.

         Jelenleg Vadócz, Lanzafame, Hatira személyében 3 magyar szinten klasszisa van Sanyinak, lássuk meg, mit tud vele.. Én nem drukkolok ellene amúgy, remélem, sikeres lesz!

         1. Ilyen játék ez, ha a befektető befektet, a hot-dog árus meg hot-dogot árul. Nem olyan bonyolult ez.

         2. Supkával is Törökországban készült a csapat tavaszi rajt előtt,

          1. Télen, Igen..
           Amikor olyan esö volt, h a felkészülés lényegében pocsékba ment.

           Nyaron viszont vagy tiz éve nem voltunk edzötaborba.

          2. Ráadásul, hány játékos állt Sanninó rendelkezésére az edzőtáborban? Szinte alig tudtunk kiállni. Azoknak is a nagy része már nincs is a csapatnál. A többség azóta érkezett vagy sérülésből jött vissza.

          3. Supkánál is volt jó sok sérült, az idény utolsó harmada sikerült a legjobban a pontok tekintetében, amikor Mezghrani 6 meccset, Gazdag 5 meccset nem játszott és N’Gog és Nagy Geri is volt sérült több meccsen, Hefflernek kellett bemennie középre…

           .. akkor még egy Kesztyűs sem volt.

      2. Hát ezt a Hali/Supi dolgot nem gondoltam volna. Hetente nyírja a mixeimet is szépen. Van olyan Szhelyi aki őt okolja, van aki a keretet és van olyan, aki a tulajokat.

       1. Nehéz igazságot tenni (már ha lehet egyáltalán). Nyilván mindenki hozzáteszi a magáét (vagy éppen nem / vagy csak ennyire elég?!). Mindenesetre nekem “nem jött át” a Kispesti ténykedése, leszámítva az első nekifutást. Akkor minden szép volt, aztán egy csapásra átmentek “érthetetlenbe” az események. Máig nem értem, hogy mi történt…:(

       2. És van aki Hemit…
        … na meg van aki a WC-s nénit. :)
        Szenya egy világ ez! ;)

      3. A legendás “pontot pontokat kellene szerezni.” Ezek szerint a szlogen tovább él.

     2. Az, hogy rombolja az öltöző hangulatát, ez vagy az volt a kupadöntő előtt, nem szeretik stb. stb. Tudod azt is, hogy miről,meg azt is, hogy kiről van szó. Nem kell pont neked elmagyarázni, régi harcos vagy itt, megvívod te is a csatáidat. Az “ember “egy notorius hazudozó, aki itt páváskodik a jólértesült szerepében, miközben kamu, mint a teleshop.

      1. itt Hatira a “nagy BP. Honvéd”-dal szemben is tiszteletlen volt sztem

       1. Nem tudom, mire gondolsz? Amúgy azok közé tartozom, akik látják benne azt a pluszt, amivel megcsapjuk a jövő héten a makikat. Mivel egy ilyen csapatnál, mint a Bp. Honvéd, valóban a következő mérkőzés a legfontosabb, kurvára nem érdekel például
        a beépülő fiatal ,ezért nem érzem annak.

      2. Jaja!
       Az is nagyon tetszik, amikor a ZCS ajtaja nyitva marad egy pillanatra, és az onnan kiszökött egyik tag Hemingwayt pocskondiázza mondván; ingyen elengedett mindenkit, majd amikor itt arról beszélgetnek fórunozók, hogy az új vezetés ingyen hozza a játékosokat, akkor letudatlanoz, lebutáz boldog boldogtalant, amiért annyit sem ért a focihoz, hogy tudná azt, idézem: ” olyan, hogy ingyen játékos nem létezik “, a klub komoly pénzeket költ labdarúgókra!
       Hatira egy külön kommentet ér/ne meg, de őt most szeretném kicsit felejteni, tehát majd később..;)
       Akkor most létezik ingyen játékos v nem létezik?! ;)
       Mert ha nem létezik, akkor lehet Hemi sem herdált, ha pedig létzik, akkor lehet az újak is tudtak ingyen hozni valakit?!
       Nagy dilemma lehet ez a ZCS-ben is épp úgy, mint itt ezen a tudatlanokkal tömött fórumon! :)

       1. Egyből tudtad hogy rólad beszél papa!Ezt a Hatira ügyet meg a helyedben nem húznám tovább mert már szánalmasnak tűnik ahogy erölködsz itt.Nevetséges azért ,hogy előbb vagy utóbb,de mindig annak a f…nak van igaza veled szemben.

        1. Hogy lehet az, amikor írok neki, te rögtön ugrassz mint a Pincsi kutya?! ;)
         Sorold csak itt kérlek, mimindenben is volt igaza/d?! ;)
         Áhh, hagyd a francba!
         1; Nem verseny ez, hogy ki tud többet!
         2; Nem adok a véleményedre! ;)

         1. Amikor 1x-2x-3x leírta hogy te örökké”lesben állsz” hogy provokálj fel sem tűnt.De a tizediknél már igen.Ès te magyarázol hogy mi hogy lehet???? Miért nem unokázol inkább?Világos, hogy nem tudsz te semmit ami ma zajlik a csapat körūl.Közben mások meg igen.Kár ezt eröltetni mert már sajnállak lassan.

   3. Kukoc “újraéledését” úgy várom, mint a Messiást… Nagyon bírom a srácot, tetszik a hozzáállása, de a játéka…hát, hagy kívánnivalót maga után. (bár a kupameccsen most jó volt)

    1. Én abból indulok ki, hogy olyan hosszú ideig, mint nálunk szinte még sehol sem volt. És ezidő alatt elég szép számú gólpasszt leosztott. Ez szerintem önmagához képest, már egy hatalamas fejlődés. Más kérdés, hogy valóban van még mit javulnia.

  2. Mondjuk a szinkron tolmács minden volt csak nem szinkron….és nem tolmács szerintem.

  3. A tegnapi összefoglalóban azért nagyon tetszett a műsorvezető kérdése Hatirához – “nem félsz majd bemenni ezek után holnap az öltözőbe?”

 13. Gazdag Danival mi újság? Még a cserepadon sem láttam. Ez a válogatott meccs jól tönkre vágta. Pedig azt nyilatkozta utánna, hogy nem súlyos a sérülése. Ehhez képest jól el van.

 14. Ami még nagyon tetszett Hatira góljánál hogy N Gog is talpra ugrott a padon úgy ünnepelt. Ezek nagyon fontos momentumok.

  1. Az hát! Itt egy hazudozó zagyvál itt mindenfélet, amikor ideírunk két baszdmegot, azzal meg elvannak egy hétig.

   1. Szerintem a gólnak örült nem annak hogy Hatira lőtte……persze lehet annak is. Az nem látszik a reakciókon hogy nem kedvelnék az arabust

  2. Azt gondolom, hogy a csapategységgel eddig sem volt gond. Talán mindenki megérti, hogy össze kell ennek a csapatnak szokni, essen le nekik, hogy ha egy irányba húznak akkor van és lesz eredmény. A vezérbikák – Lanza; Hatira; Vadócz; Kukoc – adják meg a hangulatot a csapatnak, lelkesítsenek. Én viszont nagyon sajnálom, hogy Gazdi ennyi időre kiesik. Örülnék, ha tudnánk ütni a Fradit a hétvégén, pláne gróffal a kapuban. :) :)

 15. Klubkártya nélkül hogyan lehet venni jegyet? Online lehetséges? Vagy csak személyesen?

 16. En nem talaltam sertönek BH mondanivalojat. igazi zsoldos, bitang jo
  focista, kivancsi lennek, hogy elbir e a csapat 3 ilyen erös karaktert
  egyszerre a palyan (Lanzafam, BH, Vadocz). Ugygondolom,hogy ezzel a harom emberrel mienk a legkreativabb csapat az NB1-ben, kerdes, hogy a csapat elbirja a e ezt vedekezesben….
  Jo lenne mar egy meccs kapott gol nelkül….

  1. Ha jól játszanak akkor elbírja hiszen a legjobb védekezés a támadás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.