Napikispest 2019.11.07.

Az Ajka pályára épő csapata így festett // BerlaKovács N., Görgényi, Kenderes, Csemer – Csizmadia, Heffler – Soltész (Oláh, 38.), Stoiacovici (Nagy I., 38.), Lengyel (Horváth P., 69.) – Nagy K.

Félkövérrel a Honvédból kölcsönben szereplők, így az először pályára lépő Berla (háromszor már ült az ajkai padon), valamint Kovács Nikolasz.

Rajtuk kívül Csemer Gyula és Nagy Mihály Krisztián is kispesti, sőt, akadémiai nevelés, valamint ott találjuk Hefflert, aki az elmúlt másfél évben a kétszer egymás után negyedik helyen végző csapat egyik alapembere volt.

Az Ajka egyébként a Honvéd kvázi fiókcsapata, ami azt jelenti, hogy öt, 21 éven aluli játékosunk nevezhető az Ajka meccseire.

“Napikispest 2019.11.07.” bejegyzéshez 38 hozzászólás

 1. Hazatértenk U17 es fiaink a VB ről és Horváth Milán játékosunk ezt tudta nyilatkozni:

  https://honvedfc.hu/hirek/fel-a-fejjel/2019-11-07?fbclid=IwAR0GVT5No__noL00ypcbJu1WgtEc5UB2wGmOgvjSdpPpYCXWiW17WPp56SI

  “Milyen élményekkel tértetek haza a Brazíliából?

  Nagyon profi körülmények voltak, hiszen ez mégiscsak egy világbajnokság volt, mégha korosztályos is. Végig úgy kezeltek minket, mintha nagy játékosok lennénk. Nyilván ettől még messze vagyunk, de nagyon jó érzés volt átélni ezt. Szeretnék majd ilyen szintre eljutni én is, ahol ilyen profi körülmények között lehet futballozni.”

  Na bazd meg hülyegyerek és mennyj a k. anyádba!!!
  Ez a Budapest – Honvéd bazdmeg. Ha neked nem elég profik a körülmények Kispesten, akkor menny Balfaszújvárosba BAZDMEG!!!
  Felháborító!

  Bocs mindenkitől,de ezt nem tudtam szó nélkül elengedni…

  1. Gondolom az infrastruktúrára, körítéste gondolt, nem gondolom, hogy bàrmi rosszat mondott volna. Szeretjük a Honvédot, de azért sok szempontból van feljebb :)

   1. Baszódjon meg! Ennyi.
    Braziliában??? Na ott pont nincsenek profi körülmények.

    1. Feltételezhetően arra gondolt, hogy
     körülugrálhák a sajtótól, TV-től. Nálunk max Szöllőssy ugrálna körül, ha átigazol Felcsútra.

     1. A gyurka nem éppen úgy néz ki, mint aki valaha is ugrált volna életében. :)

      1. Valaki megfejthetné már egyébként, hogy Gyurka kinek vajh. a rokona? Na??? ;D

    2. Ja, ja faszikám. Brazilia, futball, profizmus. El nem tudom képzelni ez a három szó hogy kerülhet egy mondatba.
     “Há’ ez a kiba**tt Budapest Honvéd bazzeg!” [Borgőzös proli hőbörög önigazolást keresve]

     1. Miért nem eteted inkább a disznókat,te vidéki iskolázatlan tahó?!

   2. kicsit bénán lett fogalmazva, de ez csak a körítés…
    engem inkább az zavar, amit produkáltak a pályán, az sokkal messzebb volt a profi teljesítménytől, mint a Brazília – Honvéd “távolság” :/

    1. A feltöri a hátam az alapvonal taktikára gondolsz esetleg??? vagy a lövök egy gólt és csááá??? vagy a tehetséges vagyok, legyen elég ennyi hozzáállásra?

     Én személy szerint nagyon dühös vagyok, és sajnálom, hogy ilyen nihilisták vezetik ezt a csapatot… sokkal több volt benne! sokkal több van bennük! Se egyénileg, se csapatként nem nyújtották a tudásuk 75%át sem…

     1. a sorozatos egyéni hibák a védelemben mennyiben az edzők hibája ?
      az a látványos visszaállás/viszaesés a 60-70p körül…tartok tőle, hogy ennyit tudtak most.
      az erőnlét, ami tényleg edző-kérdés, van mit javulni ott is.

  2. Na most rohadt bunkó voltál!
   Fingod nincs mit kapott ott, fingod nincs mit élt át ott, de te, tipikus magyarként, k.rvaanyázod a 16 éves gyereket!

   Miért ne lehetne Braziliában bizonyos helyeken jobb körülmény, mint itthon?! Azért, mert Brazilia?!
   Láttad pl Eppel Marci ” tárlatvezetését ” a kazahoknál?! Ha igen, jelzem; tóredékét láttad! Fényévnyire vannak tőlünk, pedig ” csak ” kazahok!

   1. Néha minősíthetetlen a hozzászólása….engem is leosztott már párszor. Nem értem egymás közt miért kell ez.

    1. Alapból csípem Őt, de néha naggyon meg tud csúszni..
     Most pl úgy volt alpári, hogy sztem nem értelmezte megfelelően amit olvasott, ill. halvány Ibolyája sem volt arról, milyen körülményeket méltatott a srác!
     Gyönyörű az akadémiánk, rengeteget fejlődtünk létesítmények terén, de azért ne legyenek kétségeink; vannak tőlünk messze fejlettebbek…

    2. Ok. Okozat.
     Ok nélkül soha, de soha nem megy a “leosztás”…
     Én is tévedek számtalanszor… olyankor én kapom…
     ilyen az élet!

     1. Egyszer sem írtam hülyeséget, és egyszer sem voltam veled tiszteletlen, a stílusod viszont minősíthetetlen. Kb ennyi

   2. Brazilia volt a téma, nem Kazahsztán!
    Brazilia, favellék, bádogkunyhók… profizmus! Azért menekülnek onnan a menőbb brazil focisták, mert bizonyosan olyan szintű a profizmus.
    És igen, ha tiszteletlenül nyiatkozik arról a klubról ami egyébként a fejlődését szolgálja, ahonnan a kenyerére való jön… azt igenis, mennyen vissza oda, ahonnan jött!

    1. 1; Megnyugtatlak, Braziliában is van olyan sportlétesítmény, sportközpont, sportkiszolgálás, amitől -ha látnád- leesne az állad!

     2; Tudom, most szenya leszek Veled, de hadd kérdezzem már meg; a Trefortban tanultak szerint, melyik bekezdésben beszélt a srác tiszteletlenül a ” fejlődését szolgáló klubjáról “?!

     3; De ok, tegyük fel, hogy így történt / szerintem messze nem, de mindegy /, Te miért állítasz ki magadról szánalmasabb bizonyítványt azzal, hogy alpári módon nyilvánulsz meg pl jelen esetben egy gyerek felé annál, mint aki számodra megkérdőjelezhezltően nyilatkozott?!

     4; Az is kérdés / leginkább / az írott médiában, hogy ” nem maradt-e ki egy vessző, egy szó, az a beszélgetés pont úgy lett-e leírva, ahogy szóról-szóra elhangzott! “?

     5; Leginább a pénzért jönnek a brazil focisták

     1. Te nevelőtanár vagy? vagy csak fogadtlan prókátor?
      NEm az első, és nem is az utolsó, aki így gondolkozik…
      Megérdemli a jelzőt és PONT!

      1. Nyilván van…
      2. Olvastad? ,ha igen akkor csak szövegértés!
      3. Szurkoló vagyok és ki nem állhatom a hálátlan, tiszteletlen élősködőket… pl. elbotkázta, elprosserezte…
      4. meglehet, ha így történt volna, akkor megkövetem!
      5. az nem a profizmus része? hiánya?, örülnél te is, ha annyira profi lehetnél mint az nb1 esek… hidd el! van rá 2-3-4-5…10-12 mil bizonyítékom… még Kispesten is!

      1. Gyskorló nagypapa vagyok, és hatalmas szégyennek tartom, amikor egy gyakorló apuka k.rvaanyázza a másik gyerekét, csak azért, mert máok az értékrendjei! Vannak sejtéseim azzal kapcsolatban, ha Te a jelen esetet alapul véve, ilyen szintre tudsz lesüllyedni, mire volnál képes akkor, ha én a füled hallatára sértegetném hasonló stílusban a gyerekedet…

       1; Az egyes pontomra az a válaszod, hogy idézlek: “Nyilván van…” ?!
       2; Ha jól értelmeztem, akkor igen az volt a válszod. Ez csak azért érdekes meet: 2a; akkor miért ne nyilatkozhatott volna úgy a srác, ahogy /mert ugye akkor ebben az aspektusban kb olyan, mint amikor valaki azt nyilatkozza, hogy célja az, hogy egyszer majd külföldön futballozzon /!? 2b; Ha ” nyilván van..”, akkor nem értem a ” bádogkunyhó ” -s érvedet!
       3; Az, hogy ott is vannak kiemelkedően magasszintű létesítmények, szolgáltatások, annak nem egyenes következménye, velejárója, hogy pl az eu-ban nem tud többet keresni!
       4; Annyira vagyok profi, amennyit megtettem azért a bizonyos profizmusért, legyen szó bármilyen térületen ” elért profizmusról ” / bocsi a szóismétlésért, de így jött ki! / Ezt üzenem annak a “2-3-4-5…10-12 mil bizonyítéknak”

  3. Valószínűleg igaza van, bár ennek az olvasásakor bennem is átfutott: szerencsétlen dolog ilyet nyilatkozni, pláne a saját klubod oldalán. Más kérdés, hogy a cikk készítője helyében meg le se írtam volna. Olyankor is csodálkozom, amikor képesek pl. egy külföldi klubot mondani az egyetlen kedvencüknek. De ez van :(

  4. Te jó ég.

   Az “ettől még messze vagyunk”-t azzal kapcsolatban mondta, hogy “mintha nagy játékosok lennénk”. Nem a körülményektől vagyunk messze, hanem a ők a “nagy játékos” titulustól.

   Szövegértés nem ártana szerintem, pláne, ha hülyegyerekezni készülsz. Félelmetes, hogy ezt egyik válaszoló sem vette észre.

   1. Szövegértést a Trefortban tanultam…
    + én nem arra a részre céloztam, amire te reagáltál, hanem a körülményekre, profizmusra…
    Na mindegy!
    Szövegértés… Ülj le! Egyes…

    + én soha nem a jófiú, jófej akarok lenni! Nem akarok másoknak megfelelni!
    Tudtam, hogy sokan majd leszólnak a hozzászólásom miatt… de ez nem gond. Én jól alszom!

    1. A kérdés már csak az, hogy mikor mondta, hogy Kispesten nem jók a körülmények? Itthon utánpótlás játékosként kezelik, ott úgy kezelték, mint egy felnőtt profit, ennyi. Ennek a hatása alatt volt, és erről beszélt.

     De én kérek elnézést, ha rosszul látom, és nem a semmiért cuppantál rá egy u17-es gyerekre, hogy mit képzel.

     1. Rosszul látod…
      Szerencsétlen nyilatkozat, de számomra egy szent dolgot fikázott le!
      Gyerekként salakon nyomtuk, és irigykedtünk, hogy az idősebbek a fűre mehetnek!
      Kurva nagy a kontraszt… és ezek az elkényeztetett hülyegyerekek, tisztelet a kivételnek, azt se tudják milyen jó dolguk van!
      Gyakorló apa vagyok, tudom miről beszélek…

      1. Az életminőség fejlődésével együtt az igények is változnak. 200 éve a konnektor sem hiányolta senki a szállókból.

  5. Szerintem semmi gond nincs ezzel a nyilatkozattal, nem bántott senkit, tetszett nekik, hogy körbeugrálták őket. Én nem látok benne semmi sértőt a klubra nézve. Kár tagadni, hogy Magyarországon a labdarúgást körülvevő miliő nem feltétlenül inspiráló.
   Nem vagyok benne biztos, hogy a mostani 16 éves GYEREKEK kurvaanyázásból fogják megérteni, hogy adott esetben mennyire kivételezett helyzetben vannak…

 2. Nézem a fagyi CSKA meccset és megállaptható, hogy ezeket mi simán vernénk! Ezeknél egy Lanza, Gazdag, Mezga közeli sincs!

 3. Boldog szülinapot Mr. Batik!
  Az egyik legnagyobb ellenzője voltam leigazolásodnak, de szerencsére hatalmasat tévedtem, bárcsak mindig ez történne… :) Mentségemre szóljon, hogy ellenben már a 2-3. itteni tétmeccsed után bevédtelek másokkal szemben, mert látszott, hogy jóval nagyobb potenciál van benned, mint például Dino “Csakazértigazoltukhogyáfonyabácsibiztosaninfarktustkapjon” Skvorc barátunkban…
  További sok szép és sérülésmentes évet kívánok neked Csapatunk színeiben! :)

  1. És Batikot a válogatott keretbe! A mentalitása ezerszer jobb, mint Kádárnak vagy Langnak. És mostanában a hibák is elmaradnak.

  2. +1…és közben be kell lássuk, hogy az idei kezdeti siránkozások ellenére rég igazoltunk ilyen jól!
   Robi/Tujvel – King, Kesztyű, Vadócz, Muti, Lanza…ez 1 qrva jó kis névsor.
   (és ott van még AliG és Meki, akik átbillenhetnek az erősítés kategóriába)
   ha nem üt be valami meteor, akkor jövőre a legnagyobb kihívója lehetünk a pártcsapatoknak.
   ui. ja ez az egész csak a párhuzam miatt, hogy Batiknál is ment a károgás az elején, aztán lassan alapemberünk lett! :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.