Bejelentették Ugrait

(via honvedfc.hu)

Kommentár később, amint lesz rá ka-pa-ci-tás. Egyelőre örüljünk annak, hogy darabra kezdünk meglenni csatárposzton, viszont jó lenne tudni, hogy mennyi időre szól a szerződése.

Az már kölön vicces érdekesség, hogy évek óta van egy csetünk pár ismerőssel, csapat szerint: egy kispesti, egy halista, egy diósgyőri, egy fradista és egy kecskeméti. Eddig Ugrai ötből négyet hozott, szóval innentől retteghet a kecsói kolléga.

“Bejelentették Ugrait” bejegyzéshez 138 hozzászólás

 1. Kerdes ha tavaly december ota egy Adebayor szabadon igazolhato volt ( most igazolta le a paraguayi egybe valaki) akkor mi miert ilyen hidi/ ugrait hoztunk ide? Kettot ossze tesszuk egy jatekossa akkor nem jon ki belole Ade

  1. Nyilván nem tudjuk megfizetni sem, de ha hirtelen meg tudnánk is, akkor sincs még akkora respektje a magyar NB1-nek, hogy ide jöjjön, lehet még fél pénzért is inkább a Paraguayba menne (persze annak a fél pénznek is szép kerek összegnek kell lenni).

  1. Azért a spiker elmondja a múlt héten üres kapuba sem talált be ! Ami volt elmúlt .
   Isten hozott és sok sikert kívánok Kispesti mezben !

    1. Egyetértek csak értük érdemes a focit nézni .Különben nézhetjük a birkózó versenyeket is hasonlóan unalmasak mint az NB 1 spilerek nélkül .

  2. Az megvan egyebkent , hogy ez egy lecsuszott loves?
   Labda iv illetve testhelyzetbol latszik, loves kozbe a labda lepergett a kulso csudre

   1. igen…de ezt azóta már megtanulta és szándékosan is meg tudja ismételni! :)

  1. Csak nem a telhetetlenség bűnébe estél? 🙂 Vagy infód van?

    1. A legutóbbi információ (Csakfoci) szerint Balić klubjával tárgyalnak. Németh szerintem reménytelen…

 2. Végülis egy fokkal jobb, mintha Varga Roli jött volna. No nem játéktudásban, csak arcban.

  1. Én most egy kicsit optimistábbá váltam Ugraival kapcsolatban, mert a bemutatkozójában a klub honlapon elmondja, Hidi és Gazdi közeli jóbarátai, míg Batikkal együtt nevelkedett Szombathelyen. Az már jó, ha az öltözőben vannak jóbarátok, de ha valamiért nem tudnak rá hatni, akkor azért ott van Lanza és Kamber, és szerintem helyre pofozzák Ugrait, ha kell. :)
   Plusz kb utolsó komoly esélye, h maradandót alkosson, különben megy a süllyesztőbe.
   Legalábbis nagyon remélem, h nálunk nem fogja ellinkeskedni a dolgokat, mint amit pl diósgyőriektől hallottam…

   1. Én is kicsit elkezdtem reménykedni, de aztán eszembe jutott, hogy Vernes hány utolsó esélyt kap minden évben valhol, aztán… haj-jajj.

    1. Plusz egy éves szerzödés is azt jelent, hogy ha jatszik par jo meccset és azzal a hattérben maris eladta magat, akkor utana megint hatra lehet dölni..

    2. Van benne valami, de játéktudásban azért jóval Riccardó felett van

    3. és annyi béna csatár van, akik folyamatosan elqrják…ááá….xar az egész, semmi értelme nem volt idehozni….meg különbenisholvanNémó ???!! :)
     hogy bírod ezeket negatív hangokat, amik mindig odbaxnak a jó gondolatoknak? :)

   2. Az első pár meccsen minden klubjában a jo / bb / arcát mutatja.
    Hátha nem lesz ez másképp nálunk sem, és akkor az akár még az idei bronzra is elegendő lehet / -ne /.

    Ami nagyon aggaszt, hogy február van és még Nagy Gergővel nem hosszabbítottunk…

    1. Talán a sérülése miatt nem foglalkoztak eddig a hosszabbítással. Persze így, hogy még mindig kicsit rejtélyes ez a sérülés, és nem tudni, hogy mikor gyógyul meg teljesen, továbbra sem megnyugtató a helyzet. Szerintem a vezetőségnek sem kérdés, hogy egy egészséges Nagy Gergővel ugyanolyan hosszú távú és hasonlóan jó anyagi kondíciójú szerződést kell kötni, mint Gazdival. Csak az az egészség lenne már meg.

     1. A sérulése nagyban köszönhető a stábnak, a vezetésnek is!
      Nem kellett volna kihajtani belőle a sz.rt is! Nem nagyon értem, ha tudták, hogy nincs rendben, miért kellett nb1-ben és kupában is szinte végig játszatni?! Tolták belé a fájdalomcsillapítót, az helyett, hogy pihentették volna amikor csak lehet!
      De, ha ennyire fontos, kihagyhatatlan láncszem sérülten is, akkor meg pláne meg kell “tisztelje” a vezetés egy ” jó anyagi kondiciójú szerződéssel “!
      Arról nem is beszélve, hogy ha a sérülésére hivatkoznak vele kapcsolatban, az igen megalázó lehet számára, hiszen a Honvédnál eltöltött lassan 13 éve alatt igen sok olyan esetet láthatott, amikor alapból sérült v éppen beteg játékosokat vásároltunk, majd tartottunk hónapokon át jópénzért, anélkül, hogy bármit is tettek volna a Honvéd történelmének öregbítése érdekében!
      Ha csak a mából indulunk ki, ott van ugye Mezgra v éppen Levkovich, de említhetjük ugye Ngogot is, akik lassan többet voltak marodiak rövid ittlétük során, mint Ő13 év alatt.

   3. Batik Szegedi, sosenem nevelkedett Szombathelyen, akkor ennyi valóságtartalma van, a mondanivalónak???

  2. szerintem játékban is jobb mint VR… ez persze mind2t minősíti.
   de technikailag is jobb, sokoldalúbb Ugrai, mint vRoli.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.