Hahahaha, gondoltátok volna, hogy az elmúlt napok legmenőbb focis kontentjét CR2 külügyminiszter szolgáltatja?

Kezdődött május 5-én, amikor meglátogatta az isteni Loddár, hogy átdumálják a mindennapos sportolási szokásaikat. Mattheust egyébként a magyar külügy – külön kiemelve a külügyminisztert – menekítette ki Dubajból március végén.

Egy nappal korábban, május 4-én egy korábbi NB II-es játékossal kávézgatott a kellemes délutáni napsütésben. Egy órával később az MLSZ bejelentette, hogy újraindul a bajnokság.

Ismét kis ugrás az időben, vissza május 5-re. A külügyminisztérium hazahozta egyik diplomatáját az Egyesült Arab Emirátusokból, ami kiváló alkalmat kínált arra, hogy újra nagyot menjenek ezek az alig két éves bulikázós képek a magyar sajtóban:

És a gépszíj csak nem akar lerepülni, robog tovább a külügyi gyors: ma déletőtt egy igazi legendával, a Barcelona felnőttben is nyilvántartott Vincze Ottóval találkozott, hogy átbeszéljék a barcelonai magyar örökség gondozásának kérdéseit.

Bár nem volt ilyen feladat, az egyik kollégám a képre ránézve a következő címet adta neki: “Ugyanaz a fodrászunk, csak Ottó ad borravalót”.