Mastodon

Hetikispest 2024/06/20

Tulajdonosváltás, pletykák, távozók

még mindig nincs új tulajdonos // miközben azt hallani, hogy egyes emberei már házon belül lehetnek, és nélkülük nincs egyetlen döntés sem. A felkészülést ma kezdjük, azonban egyelőre csak távozónk van, illetve pletykáink.

felkészülési meccsek // elméletileg ötöt játszunk, azonban eddig csak egynek az időpontját ismerjük, és azt is az MTK árulta el: július 13., 18:00 @ Sándor Károly Akadémia.

pletykák // Holman megy, Kálnoki megy, talán Kovács Nikó is, valamint Adorján is távozhat, bár ő saját döntéséből. Az egyetlen érkező valami fiatal spanyol csatár lehet. Továbbá masszív fizetési sapkáról is csiripelnek, ami azért is érdekes, mert még mindig nincs új tulajdonos, tehát azt sem tudni, milyen költségvetéssel lehet számolni. Viszont ha marad Bozó és Mendelényi, akkor miért pofáznak bele a napi ügyekbe Leisztinger leendő emberei? Ha meg belepofáznak, akkor miért nem raknak mögé legalább egy pénzügyi ígéretet? #nemértem

-> nyári játékoskeringő

{tényellenőrzés} szponzorok // elkezdett terjedni, hogy a Honvéd honlapján, a láblécben található támogatók blokkból eltűnt a Metalcom logója. Az egyetlen baj ezzel mindössze annyi, hogy egyáltalán nem igaz, mivel korábban sem volt ott. Legalábbis 2023 októberében vagy 2024 áprilisában nem. Ellenben a Chefmarket, a Focus Audit és a Flair Plastic logója valóban mostanában tűnt fel.

[06.17.] Fehér Péter távozott // mégpedig az MLSZ-hez. Ők tudják. (via mlsz, majd másnap bejelentette a honvedfc is) Ennyit a hosszú távú tervekről, ha egy akadémiai igazgatót, vagy mifenét se tudunk megtartani másfél évnél tovább. A vicc, hogy alig két hete, amikor már nyílt titok volt Fehér távozása, akkor a klubhonlapnak adott hosszabb interjúban ilyesmiket mondott:

Az erős klubokra jellemző, hogy egyértelmű az identitásuk, megvan a DNS, mi pedig tudjuk, mit és hogyan szeretnénk elérni, ennek szellemében kell tovább folytatni az elkezdett munkát.

[06.17.] Kacvinszkyt elvitte az Újpest // ugyan a nagycsapatban csak a padig jutott, azonban nem sok ballábas középhátvéd szaladgál manapság a magyar ugaron ahhoz, hogy ne tűnjön fel másoknak is. A Honvéd (és Kun Gergő) szerint a „(…) távozása egyedi ügylet, nem része a klub másfél éve elkezdett stratégiájának.(via honvedfc)

Csak én gondolom, hogy Dominik nem lehetett a legélesebb kés a fiókban, ha ezzel a mondattal érkezett meg Újpestre:

Minden gyerek azért kezd el focizni, hogy egy nap egy ilyen tradicionális klubban kapjon bizalmat és lehetőséget.

Bástya elvtárs kérdezi: a Honvéd már smafu?

[06.19.] Gazdag a 99. MFA válogatott // csereként állt be a németek elleni 0-2-n.

[06.20.] Csertői hosszabbított // legjobb tudomásunk szerint már hetekkel ezelőtt, azonban a klub csak ma jelentette be. (via honvedfc)


_kisszínes

Gazdag neve feltűnt a The Boys c. sorozat legújabb évadjában:


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||