Rólunk

Csakblog a taccson

Úgy írod: Honvéd, de úgy ejted: Kispest.

Független szurkolói blog a Bp. Honvéd múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a csapatról, a klubról, a kispestiségről, Puskásról, Hidi Patrikról, utánpótlásról, túrákról és úgy általában mindenről, valamint az életérzésről.

Alapítva /// 2010. november 4.


Így támogathatod az oldalt


Sajtóbesorolás

Az MLSZ Biztonsági Szabályzata (BSZ 1/2016) szerinti szurkolói közösséget képviselő oldal.

20. § A média tevékenységének szabályozása
(6) Az NB I-es mérkőzésekre a média munkatársain kívül akkreditálhat minden NBI-es sportszervezet egy média feladatot ellátó személyt (sajtóst vagy fotóst), valamint a szurkolói közösség – amennyiben saját önálló internetes oldala(i) van(nak) – egy személyt.

Korábban: Az MLSZ ELN-150/2014 (07.22.) számú elnökségi határozata szerint értelmezett szurkolói oldal.

4. A BSZ 21. § (6) a pontja az alábbiak szerint módosul
Az NB I-es mérkőzésekre a média munkatársain kívül akkreditálhat minden NBI-es sportszervezet egy média feladatot ellátó személyt (sajtóst vagy fotóst), valamint a szurkolói közösség – amennyiben saját önálló internetes oldala(i) van(nak) – egy személyt.


Felelősség

A Csakblog a blogon és annak kommentjeiben (amennyiben azok megfeleltek a blog moderálási elveinek), valamint a csatolt facebook és twitter-oldalán saját maga által megjelenített – szerkesztőségi – tartalmakért vállal kizárólag felelősséget. A másodközlésekért, ajánlókért, egyéb figyelemfelkeltő és az oldalra mutató linkek tartalmáért, szövegezéséért a kérdéses tartalmat kihelyező szerző, vagy szolgáltatója a felelős, nekünk ezeken a felületeken semmilyen szerkesztési jogunk nincs, így felelősségünk sem lehet. [Gazsó István – végh hanta]


Creative Commons Licenc
A Csakblog tartalmai a Creative Commons Nevezd meg! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően vehetőek át. Ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetőek az oldal impresszumában.

Amennyiben további kérdéseid lennének az oldalon megjelent anyagok átvételével kapcsolatban, írj a csak@taccs.hu címre, vagy használd a kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

A CC BY 4.0-tól eltérő jogkezelésű tartalmakat az adott posztokban külön jelöljük.


Kapcsolat:

Szerkesztőség:

Köszönjük:

  • KrysWarzycha (design)
  • lovi (fotó)

Korábban:

Kiemelt partnerek:

1909foto