Rólunk

Csakblog a taccson

Független szurkolói blog a Bp. Honvéd múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a csapatról, a klubról, a kispestiségről, Puskásról, Hidi Patrikról, utánpótlásról, túrákról és úgy általában mindenről, valamint az életérzésről.

Alapítva /// 2010. november 4.


Sajtóbesorolás

Az MLSZ ELN-150/2014 (07.22.) számú elnökségi határozata szerint értelmezett szurkolói oldal.

4. A BSZ 21. § (6) a pontja az alábbiak szerint módosul
(6) Az NB I-es mérkőzésekre a média munkatársain kívül akkreditálhat minden NBI-es sportszervezet egy média feladatot ellátó személyt (sajtóst vagy fotóst), valamint a szurkolói közösség – amennyiben saját önálló internetes oldala(i) van(nak) – egy személyt.


Felelősség

A Csakblog a blogon és annak kommentjeiben (amennyiben azok megfeleltek a blog moderálási elveinek), valamint a csatolt facebookgoogle+ és twitter-oldalán saját maga által megjelenített – szerkesztőségi – tartalmakért vállal kizárólag felelősséget. A másodközlésekért, ajánlókért, egyéb figyelemfelkeltő és az oldalra mutató linkek tartalmáért, szövegezéséért a kérdéses tartalmat kihelyező szerző, vagy szolgáltatója a felelős, nekünk ezeken a helyeken semmilyen szerkesztési jogunk, így felelősségünk sincs. [Gazsó István – végh hanta]


Creative Commons Licenc
Ezen mű szerzője csak.taccs.hu, és a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.

Amennyiben további kérdéseid lennének az oldalon megjelent anyagok átvételével kapcsolaban, írj a csak@taccs.hu címre.


Kapcsolat:

Szerkesztőség:

Köszönjük:

  • KrysWarzycha (design)
  • lovi (fotó)

Korábban:

Kiemelt partnerek:

1909foto