Mastodon

Emhatos, halászlé, Dunakömlőd, Paks, negyedik hely tartása

Nagyjából annyi a program, amennyit a címbe is belesűrítettünk. Ha RW jobban lesz (jobbulást neki!), akkor a volán mögé pattan, hogy az M6-oson száguldjon velünk Paks és a dunai halászlék Mekkája felé.

Háromkor indulunk Pestről, vagyis odafelé vélhetően még egy könnyed uzsonna gyanánt sem fér bele a túra erősen túlfetisizált, de közben már a számban érzett ízvilágú kelléke, a halászlé, az pedig külön valószínűtlen, hogy elvitelre kérjünk, és mint egy abszurd ungarische McDonald’s, fém ételhordókkal kanyarodjunk be a létesítmény parkolójába, kiskezitcsókolom, lesz három halászlé sörrel, egy ‘paprikás narancslével és két palacsinta. A halászlét meg kell tisztelni, ahogy a Paksot is, de ők most ellenfél, a halászlét pedig megesszük.

Rendhagyóan értelmetlen és furcsa beharangozó a tovább után.

Nem szokásunk lódítani, valóban fura beharangozó lesz ez most. Vagyishogy éppenséggel nem lesz beharangozó. Illetve annyi lesz, hogy iderakunk egy twitter-folyamot (@csaklive), amin majd próbálunk folyamatosan képben maradni, és mivel a meccs tévés (SportM!), azt pedig reméljük mindenki látja, így a meccsre nagyjából elhallgatunk. De addig mindenféle gondolatok, infók jönnek ide majd. (Sajnos a twitter csak az utolsó 25 csiripet mutatja a dobozban, de talán elég is lesz annyi. Ha azonban mindent akarnál látni, akkor kattints a doboz tetején lévő Csaklive feliratra.)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||