Mastodon

hogy miért jó egy akadémia?

mutatok két videót, aztán döntse el mindenki, avagy bárki.

Nagy Geri a Pápa ellen:

és Nagy Geri az Eger ellen:

és akkor a hasonlóságok:

az elsőnél Vécsei megy el Baráth remek labdájával, majd sarokkal visszateszi Nagy Gerinek, aki ellövi Szűcs Lala mellett.

a másodiknál Lőrinczi megy be a védők közé, Vernesnek adja, aki sarokkal vissza Lőrinczinek Lőrinczynek, hogy továbbvigye (…) szerelik, de a kipattanóból az érkező Nagy Geri kilövi a jobb alsót.

két gól, egész véletlenül mindkettőt Nagy Geri lőtte, de nem lehet nem észrevenni, hogy ezek az akadémista srácok nagyon érzik egymást. ha úgy adódik, és egyszerre a pályán, akkor keresik a lehetőséget, hogy együtt oldjanak meg valamit, amire úgy látszik egyértelműen képesek.

eközben a Honvéd szépen felkúszott a dobogóra, és csak a sors egy kegyetlen és szerencsétlen fintora veheti el tőle, hogy 19 év után ne szerezzen újra érmet, és mi örülünk, mert talán vége a szűk esztendőknek, egy szerethető csapat alakul, beérik az Öreg munkája, nekünk termel az akadémia, és aki külföldi és marad, az sem nevezhető tölteléknek.

köszi az elmúlt heteket, már el is felejtettük milyen is volt szurkolóként a fellegekben járni.

és remélem még egy ideig sosem lesz vége.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||