Mastodon

Ayub Daud már Pesten van!

ayub_daud_facebook_20130828

Arról már volt szó korábban, hogy a Juventusban nevelkedett, sőt, ott 3 percnyi szerepet is kapó Ayub Daud nevű szomáliai csatárt esetleg leigazolnánk. Egyelőre ennyit tudunk, meg azt, hogy a facebook-falán jelenleg Budapestet jelöli meg lakhelyeként.

Mit tippeltek: jön vagy nem jön?

Amúgy Dayudról [transfermarkt] annyit érdemes tudni, hogy hozzánk a svájci kettőből érkezne, és hogy korábbi csapataiban 10-15 meccseket játszott évenként, átlagosan 50 perc játékidővel, valamint szezononként 2-5 góllal.

Mellékesen ha valakinek mond bármit, akkor Dayud ebben a Juventusban kapta azt a három percet csereként még a 2008/09-es bajnokságban:

Gianluigi Buffon – Giorgio Chiellini, Zdenek Grygera, Olof Mellberg, Cristian Molinaro – Tiago, Claudio Marchisio, Hasan Salihamidzic -Alessandro Del Piero, Sebastian Giovinco, Vincenzo Iaquinta edző: Claudio Ranieri

Update: Annyira villámok voltunk, hogy közben a klub bejelentette: leigazoltuk Daudot és Godoyt! Mindketten három évre írtak alá.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||